FIRMA KAAS

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

FIRMA KAAS

Ben je een kaasliefhebber? Via de firma kaas kun je unieke boerenkaas van boeren bestellen. De firma kaas laat postbodes de verse kaas door de brievenbus bij jou thuisbezorgen. Er wordt, in tegenstelling tot andere bedrijven, niet rondgereden met busjes van bezorgdiensten die de kaas bij je afleveren. De boeren waarvan kaas wordt besteld staan beschreven op de website van de firma kaas. 


Ze omschrijven zichzelf als ware kaasfanaten. Ze zijn gek op heerlijke boerenkaas, die direct afkomstig is van de boer. Je proeft dat de kazen niet in een fabriek zijn gemaakt, maar door een boer.


Hoe het werkt


Door bij de firma kaas te bestellen steun je de boer. Er wordt iedere keer een vers stuk boerenkaas door je brievenbus gedaan. Het is voor jou dus ontzettend makkelijk. Je kunt zelf de boerenkaas kiezen die je het lekkerste vindt. Alle kazen die je kunt bestellen hebben een unieke smaak.


Thuisbezorgd 


De boerenkaas wordt eens per twee weken bij je thuisbezorgd. Een bestelling kun je binnen een paar stappen realiseren. Allereerst kies je een type kaas die je lekker vindt. Vervolgens kies je een boer uit. Daarna kun je bestellen en ben je klaar. 


Verse kaas 


De kaas is vers en zijn door een boer gemaakt. De kazen die jij besteld zijn dus niet afkomstig uit een fabriek. Alle boeren gebruiken een eigen uniek kaasrecept. De platte stukken worden op een speciale manier voor je afgesneden en vacuüm verpakt. Dit is volgens het bedrijf de beste manier om de kazen per post te versturen. De kaas wordt iedere week bij de boeren afgehaald. 


Abonnementen 


Je kunt zelf een abonnement naar keuze afsluiten. Je zult bij de firma kaas nergens aan vast zitten. Via je account kun je je abonnement wijzigen of stopzetten. Als je een keer op vakantie bent en geen kaas wilt hebben kun je je abonnement op pauze zetten. Mocht je iets anders willen aanpassen of wijzigen wat niet lukt, ben je welkom om contact op te nemen met de firma kaas. 


Kaascadeau 


Je kunt andere mensen blij maken met een kaascadeau. Dit is volgens de firma kaas leuk en origineel. Het wordt omschreven als een lekker geschenk waarmee je ook nog eens de lokale kaasboeren ondersteunt. Je kunt zelf kiezen welke kaas je cadeau wilt doen. Vervolgens word je originele cadeau binnen 1 werkdag verstuurd. Je kunt deze rechtstreeks naar de persoon sturen aan wie je de kaas cadeau wilt doen. Je kunt de kaas ook bij je thuis laten bezorgen. Op de website lees je welke kazen je exact kunt kopen en wat de bijbehorende prijzen zijn.


Contactmogelijkheden 


Het kan voorkomen dat je meer wilt weten over de boerenkaas. Misschien heb je er wel een vraag of opmerking over. Daarnaast kun je nieuwsgierig zijn naar informatie met betrekking tot abonnementen en betalingen. Voor deze of andere vragen kun je contact opnemen met de firma kaas. De medewerkers van deze organisatie stellen je graag te helpen. Je kunt contact opnemen door een contactformulier op de website van de firma kaas in te vullen. 


Ervaringen 


Heb jij al ervaringen bij de firma kaas? Welke kaas heb je hier besteld? Laat via NederlandReview weten wat jouw ervaringen bij de firma kaas zijn. Mede door jouw inbreng kunnen andere Nederlanders een goede keuze maken! Is het wel of niet verstandig om kaas bij de firma kaas te bestellen?! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Abonnement via promotie.

Gevraagd om jong belegen kaas, maar smaakte als belegen of zelfs oud. En gewoon niet lekker. Ik ben echt wel een voorstander van bio en rechtstreeks bij boer, maar deze kazen smaken niet zoals ze omschrijven. De een was te zout, en de ander rubberachtig, of gewoon flauw. Ik ben een kaas liefhebber! Maar firma kaas is wat mij betreft geen leverancier van goede en lekkere kaas.

B

Brie

04-06-2021

0