NederlandReview

  Ervaringen cadeau.nl

  Wat willen consumenten van de winkel Cadeau.nl? Cadeau.nl is een winkel en ook een webshop via de internet waar je allerlei cadeaus kunt kopen. De winkel/webshop heeft een groot assortiment aan verschillende cadeaus. Doordat Cadeau.nl een webshop heeft is het gemakkelijker om cadeaus te bestellen voor de volgende dag of zelfs voor de volgende week. De webshop zelf is 7 dagen per week open om je gewenste cadeaus te kunnen kopen.De winkel is gevestigd in Leiden aan de Willem Barentszstraat 9. Er is maar 1 winkel en daarom is de webshop zo succesvol.

  Natuurlijk zijn de reviews en ervaringen belangrijk voor de toekomstige klanten die een product willen aanschaffen bij Cadeau.nl. Daarom is het verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. Via de feedbacksite van Cadeau.nl kunt u namelijk de reviews lezen en uw positieve of negatieve ervaringen typen.

  Over Cadeau.nl

  Cadeau.nl is een uitstekende cadeau winkel voor de consumenten die geen cadeaus kunnen vinden of natuurlijk als ze zo snel mogelijk een cadeau willen voor een verjaardag, een gelegenheid of als speelgoed. Er is een grote assortiment aan cadeaus waar je natuurlijk ook voor de feestdagen een cadeau kan kopen voor jezelf, je vriend/vriendin of je ouders. Bij Cadeau.nl weten ze dat een cadeau meer is dan een product en ze zeggen dat hun assortiment uit producten bestaat met een stuk voor stuk unieke verhalen. De verhalen ervan kun je op ieder productpagina terugvinden. De producten zijn ontworpen in India met prestigieuze designprijzen, namelijk de fair-trade.

  Zo moet het dus NIET

  Diensten

  Cadeau.nl is dus een cadeauwinkel voor iedereen met meer dan alleen speelgoed. Je kan dus producten halen voor festivals, voor je familie, verjaardagen , Kerstmis, Sinterklaas, Valentijnsdag, voor om mee te reizen of cadeaus voor sport. Daarom is de webshop Cadeau.nl geschikt voor iedereen, jong of oud, maakt niet uit. Zo kan je dus een leuke Pizzasnijder halen, of een selfiestick om een foto te maken. Ook kan je een Smartphone Projector halen, je hebt dan een eigen bioscoop, waar je maar wilt. Er zijn dus echt vele leuke cadeaus wat entertainment kan bieden. Heb jij ooit een product aangeschaft? Heb je er problemen mee gehad of was het juist perfect? Laat een review achter!


  Klachten

  Je kan via de website terecht op de klantenservice waar je contact kan opnemen met het bedrijf. Via de klantenservice kan je zien hoe je je bestelling moet retourneren, een bestelling kan ruilen en kan wijzigen of annuleren. Om in contact te komen met het bedrijf kan je ze bellen, kan je een gesprek mee voeren via de live chat of je kan ze ook mailen via de mail. De klantenservice is elke dag geopend van 09:00 tot 22:00. Heb je ooit iets besteld via Cadeau.nl en heb je geprobeerd om in contact te komen met het bedrijf? Graag willen wij uw mening / review weten over hoe het is gegaan en/of het gemakkelijk was om ze te bereiken.

  Waarom zou ik kopen bij cadeau.nl? Cadeau.nl is een mooie overzichtelijke website waar je terecht kunt voor cadeaus voor alle verschillende gelegenheden. Het is een mooi bedrijf welke voor moederdag, vaderdag, valentijn, verjaardagen voor mannen en vrouwen en tal van andere gelegenheden mooie cadeaus hebben. Voor 22 uur besteld, betekent dat het nog morgen in huis zal zijn. Ze streven naar 100% tevreden klanten. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over cadeau.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over cadeau.nl

  Cadeau.nl is een bedrijf en heeft een website met een uitgebreid aanbod van cadeau producten welke er online te bestellen zijn. Ze streven naar een volledige klantentevredenheid. Het is mogelijk om er volop te genieten van het krijgen en geven van cadeaus aan jezelf en aan anderen. Voor iedere gelegenheid is er eigenlijk wel een mogelijkheid om te genieten van deze mooie site.

  Diensten van cadeau.nl

  Cadeau.nl is een website welke volop verschillende cadeaus aanbiedt voor tal van gelegenheden. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en manieren om succesvol een mooi cadeau te krijgen.

  Klachten, tips en complimenten over cadeau.nl

  Wanneer je ene klacht hebt dan kun je deze inzenden en versturen. Er is een postadres en natuurlijk kun je ze ook bellen en mailen. Als je er samen niet uitkomt dan is het mogelijk om de klacht bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk voor te leggen. Hier kun je dan vervolgens samen er alsnog uit proberen te komen. Uiteraard doe je dit pas wanneer je er samen niet uit gekomen bent.

  Laat je ook een reactie achter op NederlandReview achter over wat je van Cadeau.nl vindt?

  Heb jij ervaringen bij cadeau.nl

  Waarom zou ook jij niet je mening geven over cadeau.nl? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee!

  Waarom zou ik kopen bij cadeau.nl? Dat kunnen klanten die u voorgingen bij cadeau.nl u vertellen! Lees duizenden ervaringen en beoordelingen op NederlandReview

  cadeau.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over cadeau.nl

  Uw beoordeling

  Geen inspiratie voor cadeaus

  Als je net als ik nooit inspiratie hebt voor een cadeau dan is cadeau.nl echt perfect.
  Ik kwam er gewoon door te google op cadeau en nu kom ik regelmatig terug als ik weer iets nodig heb voor een verjaardag als feestje.

  Levering is snel (belangrijk)

  Door: Bart van Baaijen15-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Cadeau.nl heeft mij gered

  Ik was helemaal de verjaardag van m'n vriendin vergete. Hartstikke dom natuurlijk. Maar gelukkig kon ik bij cadeau.nl snel een kadootje vinden en haar alsnog verrassen. Het heeft me wel iets meer gekost dan anders, maar dat heb ik er in dit geval wel voor over.

  Door: Micky S.04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Snel geleverd

  Als je zoals ik nogal eens vergeet op tijd een leuk cadeautje te kopen dan is dit echt een uitkomst. Voor 22u besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Erg handig !

  Door: Frederiek29-08-2016
  Mark28-04-2020

  Ik heb inmiddels vier weken geleden een kussen besteld met een mooie tekst voor mijn vriendin haar verjaardag hij zou 14 april binnen komen helaas is die er nog steeds niet i.v.m Corona zou het iets langer kunenen duren vertelde ze mij maximaal tot 17 april heg is inmiddels al 28 april en nog steeds niks ontvangen ze zijn ineens niet meer per mail te bereikbaar reageren naar 10 x te mailen nog steeds niet super slecht want via een telefoon nr kan je ze ook al niet bereiken slechte zaak dit

  Caroline Jansen 14-08-2020

  Zit al weken op een kussentje voor mijn kleizoon ye wachten. Ze zeggen dat het verstuurd is en of het niet bij de buren ligt. Sechte zaak koop er niets meer!!!!

  Irma Quack28-12-2020

  Ik wacht een week op mijn bestelling. Uiteraard schuilt iedereen zich achter corona. Na 4 uur in de wacht gestaan te hebben, uiteindelijk was ik nummer 1, werd ik verbroken met de mededeling dat de wachttijd te lang duurde en ik het opnieuw moest proberen. Belachelijk. Ik was de eerstwachtende wel 3 kwartier lang en daarna gooien ze je eraf. Hadden ze dat niet eerder kunnen mededelen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zwembad tegels

  Zou ze niet daar kopen, ze adverteren met iets wat niet klopt! Waardeloze klanten service die ook nog is fel tegen je tekeer gaan en een zwembad met een televisie vergelijken, ik zie die gelijkenis niet !

  Geen goeie woorden voor, adviseer koop daar niks , het is geen kwaliteit en je betaalt er veel te veel voor! Bij action is nog beter kwaliteit… ze komen ook niet met een redelijke oplossing helaas.

  Door: Delilah19-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  mok

  wat een kut bedrijf heb maar juridische stappen ondernomen om mijn geld terug te krijgen aangezien dit bedrijf niet reageerd op email etc

  Door: Michael hoet05-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Plantensproeier

  Plantensproeier 2x defect ontvangen van cadeau.nl of ging al na enkele malen te gebruiken stuk. Zeer slechte kwaliteit en ook zeer slechte klantenservice. Via e-mail kreeg ik initieel antwoord, maar werd daarna genegeerd toen ik een terugbetaling wou (volgens hun website hebben ze 365 dagen retour).

  Door: Axel07-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Bon om Ferarri te rijden en welnessbon

  Ze kunnen beide niet ingewisseld worden.
  Bedrijf is telefonische niet te bereiken en e-mail versturen lukt ook niet.

  Door: Petra04-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is cadeau.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over cadeau.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is cadeau.nl actief?

  cadeau.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van cadeau.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.