Barbecue.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Barbecue.nl

Heb je zin in een lekkere barbecue of gourmet? Wil je hier niet veel voor hoeven regelen zodat je zorgeloos aan de tafel kan plaatsnemen? Dan is de service van Barbecue.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welk ervaringen er bij deze onderneming bekend zijn.


Wat is Barbecue.nl?


Via Barbecue.nl is het mogelijk om zorgeloos te gourmetten en/of barbecueën. Er worden verschillende barbecue menu’s aangeboden. Het platform is onderdeel van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service B.V. Deze organisatie stelt voor iedereen wat wils in het assortiment te hebben. Vlees, salades en sauzen worden in allerlei combinaties aangeboden. Innovaties spelen ook een belangrijke rol. Via de medewerkers van deze onderneming hoef je voor je barbecue niet eerst uren in de keuken te staan. Alles wordt geregeld, zelfs de vuile vaat wordt opgehaald. De producten die besteld kunnen worden richten zich op vleesliefhebbers, visliefhebbers en mensen die graag vegetarisch eten. Er is ook een speciaal menu voor kinderen aanwezig.


Geschiedenis


Deze organisatie is opgericht door de huidige eigenaar Jack Willems. Het bedrijf is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Zijn liefde voor vlees zorgde ervoor dat hij besloot het slagers-vakonderwijs te volgen. Op een gegeven moment werd Jack gevraagd de barbecue van zijn voetbalclub te verzorgen. Dit ging zo goed dat hij vaker werd gevraagd. Zo ging het balletje uiteindelijk rollen.


Services


Er wordt gewerkt volgens de meest actuele veiligheid- en voedselnormen. Ze hebben hiervoor een ISO-22000 certificaat behaald. Het verpakkingsmateriaal is van plastic en kan voor de volle honderd procent gerecycled worden. De wagens waarmee wordt vervoerd voldoen aan de Euro6 normen. Benodigdheden zoals gasbarbecue inclusief gasfles wordt geregeld. Er wordt zorggedragen voor porseleinen borden, RCS-bestek, tangen, opscheplepels en servetten. Zelfs naar de afwas heb je geen omkijken. De producten worden vers en koel bezorgd. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


Herroepingsrecht


Voor iedere bestelling geldt een annuleringstermijn van 2 dagen voor bezorging. Binnen deze fase kunnen er ook nog wijzigingen plaatsvinden. Voor die tijd kan er een annulering doorgevoerd worden zonder dat er kosten bij komen kijken. Mocht je al betaald hebben dan zal het aankoopbedrag binnen twee weken worden teruggestort. Heb je niet hetgeen ontvangen wat je had besteld? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Het bedrijf stelt dan voor een goede oplossing te zorgen.


Barbecue huren


Het huren van een barbecue kan leuk zijn als je een groot barbecuefeest of een buurtbarbecue wil organiseren. Via 'A-Z Barbecue & Gourmet Party Service' kan geen losse barbecue maar wel een heel pakket gehuurd worden. Dat brengt volgens het bedrijf veel voordelen met zich mee. Je hebt geen last van rompslomp die vaak bij de organisatie komt kijken. Je hebt geen last van drukte bij bijvoorbeeld de bakker of slagerij. Heb je de beslissing genomen om gebruik te maken van de service van 'A-Z'? Dan ontvang je een dag voor het afleveren een bericht over hoe laat ze er zullen zijn. Als het bezorg moment daar is zal alles keurig overhandigd worden. Na afloop hoef je de spullen alleen in de meegeleverde kratten te zetten.


Klantervaringen


Heb jij weleens een bestelling gedaan via Barbecue.nl? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe is de barbecue of gourmet verlopen? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met deze onderneming aan? Deel het via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)