Zelfstroom
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

U bent nu bij:

Totaal

8,4

Bestellen

8,4

Service

9,2

Prijs

7,2

Leveren

8,6
17 rating88 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

21-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Eefje H de

Zelfstroom - Niet de goedkoopste

Voor mij niet de goedkoopste blijkt na onderzoek bij independer dus nu overgestapt naar essent.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


30-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martin

Zelfstroom - Altijd blijven opletten

Ondanks het feit dat onze eerste afrekening niet helemaal in orde was, ben ik toch tevreden over Zelfstroom. Ze zijn erg behulpzaam en vriendelijk en we hebben veel aan de begeleiding gehad. Jammer van de slordigheden, maar gelukkig was het snel opgelost. Je moet altijd blijven opletten!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Berna

Zelfstroom - Vriendelijk en goed geinstalleerd

Vriendelijk en klantgericht team van medewerkers, zeer netjes aan de telefoon en zeer informatief. Na ons goed geïnformeerd te hebben, hebben wij besloten over te stappen op zonne-panelen.

Deze zijn netjes op afspraak geïnstalleerd en werken naar behoren. Alles mooi afgewerkt en afgerond.
Wij zijn zeer tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Evelien

Zelfstroom - tevreden met ervaren service

Zeer tevreden over de service die we kregen van zelfstroom voor onze nieuwe zonnepanelen.
Het blijft een stevige investering, maar wij hopen hier gauw de vruchten van te plukken.
Het idee om zelfvoorzienend te worden, gaf hierbij de doorslag.
Ervaren en goed bereikbaar personeel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sjaak

Zelfstroom - Geweldig!

In een woord: GEWELDIG!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ad & Anja

Zelfstroom - Zonnepanelen Geplaats

Prachtige zonnepanelen geplaats naar onze zin wat eerst niet kon volgens de schouwer maar uiteindelijk toch perfect naar onze zin geplaatst. Goed Team Goed werk en veilig gewerkt met veiligheid koord en een team om van te dromen als baas zijnde denk ik. Goud waard van waar je op aan kan.
Waren alleen toch naar het verkeerde adres en factuur op verkeerde adres en niet echt duidelijk te lezen maar geweldige zaak en zou ze zeker aanbevelen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rob

Zelfstroom - Energie via zonnepanelen

Overgestapt naar energie via zonnepanelen .

Vooral omdat ik het een heel tof idee vond zelf stroom te maken.

Dure onderneming als investering, maar op de langere termijn moet het juist geld (en energie!) besparen.

Zelfstroom hebben we veel aan gehad qua begeleiding en advies.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Smurfje6003-02-2017

Vandaag bij ons de zonnepanelen geplaats prachtig en netjes alles opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Fijne mensen om mee te werken en ook onder Elkaar een goed team.

23-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Henk F.

Zelfstroom - Pakket Zonne-energie

Pakket voor zonne-energie aangeschaft bij Zelfstroom.
Liefst zijn wij gauw helemaal zelfvoorzienend. Bewuster met energie en goed voor milieu.
Service is erg goed hier, ze helpen uitgebreid waar dat nodig is

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard en Marije

Zelfstroom - Zonnepanelen zelfvoorzienend

Vorig jaar de keuze gemaakt zelfvoorzienend te worden met zonnepanelen.
Eerlijk is eerlijk, deze beslissing had meer voeten in de aarde dan wij vooraf voor mogelijk hadden gehouden.
De investering was ook pittig, maar belangrijk is het gevoel dat wij eraan over houden: zelfvoorzienend te zijn.
Zelfstroom heeft ons veel geholpen met deze keuze en de realisatie.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Zonnepanelen

Zelfstroom - Goede voornemen vervuld : we huren nu zonnepanelen

Zuiniger en duurzamer leven was onze goede voornemen voor het nieuwe jaar en zo kwamen wij uit bij Zelfstroom.

Zelf zonnepanelen kopen was helaas echt veel te duur voor ons. We verdienen nou ook weer niet zo veel. Dus wij hebben ons laten adviseren door Zelfstroom en zo kwamen wij uit bij zonnepanelen huren. Fijn dat zij met ons wilden meedenken, want wij hebben er verder niet veel verstand van.

Ze zijn inmiddels al weer een tijd terug geïnstalleerd en werken naar behoren. De installateurs hebben er hard aan gewerkt, waren vriendelijk en niet te beroerd om al onze vragen te beantwoorden en uitgebreid uitleg te geven waar dat nodig was. Het systeem werkt nu prima en naar behoren. Er is veel zon geweest dit jaar en daar geniet je nu ineens veel bewuster van.

We besparen nu ongeveer een of twee tientjes per maand, maar het belangrijkste is dat we duurzaam bezig zijn. En de besparing tikt met een jaar al behoorlijk aan! En het contract loopt voor tien jaar, daarna hebben we dus echt wel tegen de twee duizend euro bespaard, zo hebben we ons laten voorrekenen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annemieke H.

Zelfstroom - Goede stroom en lage rekeningen

Levert goed stroom, nooit storingen gehad hier. En de rekeningen zijn inderdaad een stuk lager nu en nog groen ook.

Wel soms een beetje slordig met administratie, maar NIKS vergeleken met de rompslomp die ik bij E.On heb ervaren.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ans

Zelfstroom - NEE

Waarom is iedereen hier zo positief? Ben ik de enige die problemen heeft met dit bedrijf? Factuur fouten, niet thuis..helemaal niks. Ik stap over zodra mijn contract afloopt. Duur? Niet echt, maar dan mogen ze verdomme de facturen nog altijd wel goed maken. Zo irritant dat dit mij de kosten niet boeit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Bas07-10-2016

Hallo... wat gaat er precies fout en wat doen ze eraan?

Reactie op deze post:

Door: Erik12-11-2016

Hallo Ans, Kunt en wilt u iets specifieker zijn als dat mogelijk is? Wat voor kenmerkende en storende factuurfouten waren het en met welk effect? "Niet thuis" , bedoelt u dat ze niet of slecht bereikbaar zijn? Hoe ging het met aanschaf en installatie van de panelen en klopt de beloofde opbrengst? Alvast bedankt.

28-11-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esje

Zelfstroom - goedkoper en groener beter voor mij en voor het milieu

IEdereeen zegt altijd dat groene stroom veel duurder is enzo maar niet bij mij in dit geval want k was zelfs ietsje goedkoper uitdan wat ik had haha
scheelt niet echt supeveel ofzo hoor maar wel iets en nu is het dus duurzamer en beter voor het milieu dus dat is toch harstikke goed dan of niet
voordeliger en groener tegelijk iedereen blij beter voor mij en voor het milieu

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Riemer

Zelfstroom - Groen en niet eens duur

Dacht dat groene energie altijd alleen maar duur was, maar hier lijkt dat mee te vallen. Misschien stap ik dan toch maar over, want ik vind het wel beter om natuurbronnen te gebruiken, alleen heb ik daar niet heel veel extra geld voor over, want het is al zo duur allemaal. Maar dit lijkt wel goed, dus ik ga het eens verder bestuderen. Fijn ook om wat reviews te lezen van mensen die al lid zijn.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: __

Zelfstroom - duurder maar beter

Jammer dat ik duurder uit ben dan anderen voor energie, maar het geeft me een goed gevoel dat de energie duurzaam is enzo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ineke van der Meer

Zelfstroom - Groen is Goed

Ik snap niet dat mensen nog NIET-groene energie kiezen. Kom op zeg, kies niet alleen voor jezelf, maar voor het milieu! Zelfstroom levert goed en voordelig

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Malena de F.

Zelfstroom - Goedkoopste!

Prima geholpen en snel afgesloten. Tevreden en volgens de vergelijkers de goedkoopste voor mij!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Oxxio

    Oxxio

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Nederlandse Energie Maatschappij

    Nederlandse Energie Maatschappij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6Lees ervaringen
  • Energie Direct

    Energie Direct

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Zelfstroom

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Zelfstroom?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Zelfstroom

Ervaringen Zelfstroom

Lees nu her de ervaringen van andere Zelfstroom gebruikers. Zelfstroom is een energieleverancier. Zelfstroom wil mensen in staat stellen om groene energie op te wekken, of in ieder geval om mensen te helpen over te stappen op duurzame energie. Veel mensen vinden het belangrijk om groene stroom te gaan gebruiken, of zelf om deze op te gaan wekken. Veel mensen zijn echter bang dat groene stroom duur zou zijn, of dat zelf duurzame energie opwekken lastig is. Zelfstroom Wil dit doorbreken.

Over Zelfstroom
Zelfstroom is opgericht met een missie: goedkope energie op een duurzame manier leveren aan zoveel mogelijk mensen. Zelfstroom denkt dat de natuur meer dan voldoende energie levert en dat we deze energie moeten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zonne energie en windenergie. Door op een slimme manier van deze natuurlijke bronnen gebruik te maken kan er op een duurzame manier voor goedkope energie gezorgd worden.

Zelfstroom heeft een team van ervaren professionals. Deze professionals geven advies over hoe u op de meeste eenvoudige en goedkoopste manier van duurzame energie voorzien wordt. Goedkope energie kan voor de één bijvoorbeeld betekenen dat hij zonne energie op moet gaan wekken, terwijl de ander meer gebaat is om in een project van Zelfstroom te participeren.

Diensten Zelfstroom
Zelfstroom is zich er van bewust dat duurzame energie nodig is voor iedereen. Tegelijk beseft Zelfstroom dat investeren in duurzame energie nog weleens een barrière kan vormen. Duurzame energie moet natuurlijk wel goedkope energie blijven. Daarom biedt Zelfstroom diverse pakketten aan.

Zo is het bij zelfstroom mogelijk om op maat gemaakte pakketten te huren die zonne energie op wekken. De huurprijs wordt dan betaald met de opbrengsten van de zonne energie Naast pakketten voor zonne energie biedt Zelfstoom ook zogenaamde alles in één pakketten aan. Met deze pakketten neem je ook gelijk groen gas af bij Zelfstoom. Uiteraard neem je dit groene gas dan wel tegen inkoopprijs af, want duurzame energie moet natuurlijk wel goedkope energie blijven.

Zo werken zonnepanelen volgens zelfstroom!

Naar het huren van zonne energie pakketten kan het natuurlijk ook zo zijn dat je niet wilt huren, maar dat je wilt dat de zonnepanelen ook direct van jou worden. Maar waar begin je met het investeren in zonne energie. Mogelijk weet je niet waar je moet beginnen en wil je wel graag een aantal zekerheden voordat je gaat investeren in zonne energie. Gelukkig heeft Zelfstroom daa rover na gedacht. Zelfstroom biedt een pakket aan met zonnepanelen op maat. Met dit pakket wordt je volledig geïnformeerd en krijg je een maatoplossing. Daarnaast wordt je beschermd tegen onverwachte onderhoudskosten en krijg je een opbrengstgarantie. Zo worden de risico’s om te investeren in duurzame energie een stuk kleiner.

Klachten Zelfstroom
Heb je een klacht over Zelfstroom, dan kun je die per mail of per telefoon stellen. Daarnaast is Zelfstroom ook te vinden op social media als Facebook en Twitter. Als je zelf al klant bent bij Zelfstoom, of ervaringen hebt met Zelfstoom, deel die dan alsjeblieft hieronder. Zo kunnen toekomstige bezoekers van deze website beter hun keuze maken.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!