NederlandReview

    Ervaringen Zelfstroom

    Lees nu her de ervaringen van andere Zelfstroom gebruikers. Zelfstroom is een energieleverancier. Zelfstroom wil mensen in staat stellen om groene energie op te wekken, of in ieder geval om mensen te helpen over te stappen op duurzame energie. Veel mensen vinden het belangrijk om groene stroom te gaan gebruiken, of zelf om deze op te gaan wekken. Veel mensen zijn echter bang dat groene stroom duur zou zijn, of dat zelf duurzame energie opwekken lastig is. Zelfstroom Wil dit doorbreken.

    Over Zelfstroom
    Zelfstroom is opgericht met een missie: goedkope energie op een duurzame manier leveren aan zoveel mogelijk mensen. Zelfstroom denkt dat de natuur meer dan voldoende energie levert en dat we deze energie moeten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zonne energie en windenergie. Door op een slimme manier van deze natuurlijke bronnen gebruik te maken kan er op een duurzame manier voor goedkope energie gezorgd worden.

    Zelfstroom heeft een team van ervaren professionals. Deze professionals geven advies over hoe u op de meeste eenvoudige en goedkoopste manier van duurzame energie voorzien wordt. Goedkope energie kan voor de één bijvoorbeeld betekenen dat hij zonne energie op moet gaan wekken, terwijl de ander meer gebaat is om in een project van Zelfstroom te participeren.

    Diensten Zelfstroom
    Zelfstroom is zich er van bewust dat duurzame energie nodig is voor iedereen. Tegelijk beseft Zelfstroom dat investeren in duurzame energie nog weleens een barrière kan vormen. Duurzame energie moet natuurlijk wel goedkope energie blijven. Daarom biedt Zelfstroom diverse pakketten aan.

    Zo is het bij zelfstroom mogelijk om op maat gemaakte pakketten te huren die zonne energie op wekken. De huurprijs wordt dan betaald met de opbrengsten van de zonne energie Naast pakketten voor zonne energie biedt Zelfstoom ook zogenaamde alles in één pakketten aan. Met deze pakketten neem je ook gelijk groen gas af bij Zelfstoom. Uiteraard neem je dit groene gas dan wel tegen inkoopprijs af, want duurzame energie moet natuurlijk wel goedkope energie blijven.

    Zo werken zonnepanelen volgens zelfstroom!

    Naar het huren van zonne energie pakketten kan het natuurlijk ook zo zijn dat je niet wilt huren, maar dat je wilt dat de zonnepanelen ook direct van jou worden. Maar waar begin je met het investeren in zonne energie. Mogelijk weet je niet waar je moet beginnen en wil je wel graag een aantal zekerheden voordat je gaat investeren in zonne energie. Gelukkig heeft Zelfstroom daa rover na gedacht. Zelfstroom biedt een pakket aan met zonnepanelen op maat. Met dit pakket wordt je volledig geïnformeerd en krijg je een maatoplossing. Daarnaast wordt je beschermd tegen onverwachte onderhoudskosten en krijg je een opbrengstgarantie. Zo worden de risico’s om te investeren in duurzame energie een stuk kleiner.

    Klachten Zelfstroom
    Heb je een klacht over Zelfstroom, dan kun je die per mail of per telefoon stellen. Daarnaast is Zelfstroom ook te vinden op social media als Facebook en Twitter. Als je zelf al klant bent bij Zelfstoom, of ervaringen hebt met Zelfstoom, deel die dan alsjeblieft hieronder. Zo kunnen toekomstige bezoekers van deze website beter hun keuze maken.

    Ervaringen die u vertellen of u echt bespaart op uw energierekening bij zelfstroom. Hoe is de service en bent u blij met de overstap? Lees het hier!

    Zelfstroom
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    7,4
    69% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    7,6

    Prijs

    6,4

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Op zichzelf gericht bedrijf

    In oktober 2018 de overeenkomst getekend met Zelfstroom voor de installatie van 9 zonnepanelen op mijn dak. Binnen de 12 dagen zou een technicus langskomen voor een keuring van het dak en indien goed bevonden, zouden de panelen er snel liggen. Vanaf dan werd het stil. In december 2018 bond ik zelf de kat de bel aan door op Social Media de aandacht van Zelfstroom op te eisen (op mails reageert men niet meteen, die zijn toch niet zichtbaar voor het grote publiek) en om een vervolg te vragen. Het antwoord dat ik uiteindelijk kreeg, kon mij niet bevredigen. "Wij hebben het heel druk Meneer, en uw regio Zeeland is voor ons moeilijk bereikbaar". Pas op 8 maart en dus bijna 5 maanden (!!) na de ondertekening van het contract kwam een technicus langs. De man is amper uit zijn auto geweest. Al van ver leek hij te kunnen vaststellen dat mijn dakpannen niet geschikt zijn, in een wip was de man weer weg. Dan wacht je 5 maanden en zie je jouw droom tot zonnepanelen op nog geen 5 minuten gekelderd. Ik mailde Zelfstroom mijn grote ontgoocheling in hun manier van werken, het feit dat ik me al die tijd wel netjes door hen gegijzeld voelde (de zaak was 'hangende' bij Zelfstroom dus kon ik niet naar een ander bedrijf stappen) en eiste een compensatie. Daar hebben ze nooit op geantwoord. Zelfstroom is dus het type bedrijf dat denkt dat de klant er is voor het bedrijf en nooit omgekeerd. Niet de klant is hun voornaamste bekommernis, wel de eigen omzet en marktaandeel. Zelfstroom is enkel met zichzelf bezig en dus slechts af te raden als partner in uw zoektocht naar groenere stroom!

    Door: Wouter06-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mooi concept, maar ga NIET kleiner wonen

    Zonnepanelen huren via Zelfstroom is een lovenswaardig concept, maar ga NIET verhuizen, want dan blijkt Zelfstroom absoluut geen flexibele partij!

    Wij wilden graag gegarandeerd groene stroom en daarom een eigen zonnepaneleninstallatie op ons dak. Niet zozeer om kosten te besparen, maar wel voor het milieu en vanwege onze twijfels bij 'groene stroom' van de gevestigde energiebedrijven. Wij hadden niet zomaar grofweg 10.000 euro klaar liggen voor een eigen installatie, maar een huurbedrag van €110,- per maand was wel haalbaar. Dat je aan het eind van de huurperiode per saldo meer betaalt dan bij een directe aanschaf vinden we logisch en acceptabel.

    Ongeveer een jaar geleden hebben wij 20 zonnepanelen door Zelfstroom laten plaatsen. Het afsluiten van het 10-jarige huurcontract en de installatie verliepen prima. In een ochtend lag het hele systeem op ons huis en de zon scheen. Wel moesten we bijbetalen voor een afwijkende omvormer. Onze energiekosten (incl. de huurprijs van de panelen) zouden slechts €20,- per maand lager uitkomen t.o.v. onze huidige energierekening, maar dat vonden we goed genoeg. Helaas kregen we een paar maanden later een herberekening die ineens hoger uitviel dan de oude 'gewone' energierekening. Dat is jammer, maar op zich nog steeds geen probleem, want we hadden tenslotte gegarandeerd groene stroom en dat mag best wat kosten.

    Nu moeten wij helaas wegens onvoorziene omstandigheden verhuizen naar een kleiner huis en de kopers van ons huidige huis willen onder geen beding het huurcontract van Zelfstroom overnemen. Zelfs niet toen we ze aanboden om €5.000,- bij te dragen in de afkoopsom. Ze hadden genoeg negatieve ervaringen met Zelfstroom op internet gelezen om een hoge energierekening van een gewone maatschappij voor lief te nemen. Het argument van Zelfstroom dat zonnepanelen positief bijdragen aan de waarde van je huis is dus niet altijd van toepassing!

    Gelukkig heeft Zelfstroom een verhuisservice tegen een vergoeding van €50,- per zonnepaneel. Dat lijkt mooi, maar toen bleek dat het systeem niet één op één op ons nieuwe huis ging passen, bleek Zelfstroom niet bereid om oplossingsgericht mee te denken en waar nodig aanpassingen aan de installatie te accepteren. Zelfstroom stuurt erop aan dat wij het bestaande systeem nu in zijn geheel afkopen. De restwaarde na een jaar huren is €9.000,- en daar komen de verhuiskosten van 20 x €50,- = €1000,- nog bij. Dit kunnen wij niet ineens opbrengen, anders hadden we de zonnepanelen wel direct zelf aangeschaft i.p.v. via een huurconstructie.

    Er passen 12 panelen op ons nieuwe huis en we zijn gewoon bereid het huidige huurcontract van 20 panelen door te laten lopen. Er komen dan 8 panelen werkloos in de schuur te staan waarvoor we gewoon maandelijks aan Zelfstroom blijven betalen. Zelfstroom wil ze niet terug nemen, ook niet na verrekening van een afschrijving. Dit verlies zijn we bereid te nemen, als we op ons nieuwe huis maar gewoon weer een werkend zonnesysteem hebben.

    Toen kwam het volgende probleem. De 12 zonnepanelen hebben vanwege de lagere opbrengst een nieuwe omvormer nodig. Die wilden we graag aanschaffen en bij de verhuizing laten installeren. Wij willen de oude omvormer dan binnen het bestaande huurcontract gewoon doorbetalen en de nieuwe omvormer direct afrekenen. Zonder nieuwe omvormer heeft verhuizing van de panelen geen zin. Vreemd genoeg wil Zelfstroom hier niet aan meewerken.

    Na wat moeizame communicatie over en weer zag Zelfstroom slechts twee opties: het huurcontract helemaal afkopen of het systeem in zijn huidige (niet werkende) vorm verhuizen. Ze willen geen aanpassingen uitvoeren, ook niet als dat gewoon op onze kosten gebeurt.

    We zitten nu dus vast aan een slechts 1 jaar oude zonne-installatie met 20 panelen die we niet kunnen gebruiken, maar waarvoor we nog wel 9 jaar lang €110,- per maand moeten betalen. Dit betekent na de verhuizing een dubbele energierekening. Eén rekening van een conventionele energiemaatschappij en één nutteloze rekening van Zelfstroom, totdat we genoeg gespaard hebben om het huurcontract van de werkloze zonnepanelen af te kopen.

    Door: Michiel19-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Pas op voor Zelfstroom!

    De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven.

    Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom.

    Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost.

    De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom.

    Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld.

    Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost.

    Een jaar later.

    Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar.

    Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR!

    Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij.

    Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt.

    Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit.

    Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is?

    Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis.

    Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien minimaal 3649 euro meer kwijt.

    Door: Michael12-10-2018
    Lissa17-10-2018

    Hi Michael, ik snap dat je niet tevereden bent met de gang van zaken. Dat zou ik ook niet zijn. ben alleen benieuwd hoe je op het bedrag komt na 10 jaar. Heb je hierbij ook rekening gehouden met het fet dat de energieprijzen eelk jaar stijgen?

    Michael Maka19-10-2018

    Hoi Lissa, Het is iets meer als 30 euro per maand dat ik meer moet betalen dan in de offerte stond omschreven. Ik zou 15 euro per maand besparen maar betaal nu 15 per maand bij. Is 3600 euro ongeveer. 30+65×12×10= 11280 euro ipv 7680. Dus heb geen rekening gehouden met prijsstijgingen oid. Groet Michael

    dennis16-11-2018

    huh?? elk jaar stijgen??? naar mijn weten is de prijs voor elektriciteit afgelopen jaren alleen maar gedaald, de prijs van gas stijgt idd wel echter niet de prijs van electra, tot op heden ...

    Rudie03-01-2019

    helemaal met bovenstaande eens! Ze houden een mooi verkooppraatje en berekenen de boel mooi ,maar uiteindelijk kost het me elke maand 26 euro! en nu ik hierover klaag zegt men simpel u heeft niet het contract overgesloten bij ons die in de berekening stond en dus mag u er geen rechten aan ontleden. nou heeeeel simpel: de panelenliggen op mijn dak! ik stop met betalen zolang het niet wordt opgelost en anders succes bij de rechter, die weet wel raad met oplichters.

    Rudie03-01-2019

    helemaal met bovenstaande eens! Ze houden een mooi verkooppraatje en berekenen de boel mooi ,maar uiteindelijk kost het me elke maand 26 euro! en nu ik hierover klaag zegt men simpel u heeft niet het contract overgesloten bij ons die in de berekening stond en dus mag u er geen rechten aan ontleden. nou heeeeel simpel: de panelenliggen op mijn dak! ik stop met betalen zolang het niet wordt opgelost en anders succes bij de rechter, die weet wel raad met oplichters.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    doen of niet doen????????

    het door de mensen vaak gezegt goed team werken schoon vriendelijk !!!! dat is allemaal leuk en aardig maar ik wil graag weten of ik het nu of wel moet doen kan het allemaal we of niet uit om ze te laten plaatsen ik wil graag cijfers zien en geen slap gelul over hoe goed ze wel niet zijn.

    Door: harry18-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Kijk offerte goed na.

    Ik heb een offerte aangevraagd voor het zelf aanschaffen van zonnepanelen.

    In de offerte werd een aanname gedaan dat ik bij Zelfstroom (via derde partij) ook de energie (gas en elektrisch) af zou nemen. Ook is hier een aanname gedaan in mijn huidige energiekosten. Deze gegevens zijn meegenomen in het berekenen van een terugverdientijd. Hierdoor kom je op een kompleet verkeerde terugverdientijd uit.
    Communicatie is ook niet hun sterkste punt en komt onprofessioneel over.Voorbeelden:
    *Door twee personen gebeld om mijn aanvraag te bespreken.
    *belafspraak werd 5 minuten van tevoren afgezegd.
    *Je wordt aangesproken en behandeld alsof je een goede bekende bent.

    Positief is dat offerte compleet en netjes gedefineerd is.

    Kort samengevat, er zijn ander partijen die eerlijker zijn in hun berekeningsmethode en een stuk professioneler overkomen.

    Door: CH28-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Goed & wat beloofd werd komt uit

    Zonder te pushen hebben ze me geholpen aan datgene wat ik echt nodig heb. Dat komt je bij (energiemaatschappijen) niet heel veel meer tegen. Zonnepanelen liggen er netjes bij en het doet kwa levering wat er beloofd werd.

    Door: Marian S.23-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed geholpen

    Van alle energiemaatschappijen die er zijn, vind ik dit de beste, In ieder geval, ik heb met hun nooit ruzie, problemen of edacht dat ik teveel betaalde. Dus voor nu hoef ik even niet over te stappen (eindelijk!).

    Door: Marije17-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    NA telefonische intake al afgehaakt

    Offerte proberen aan te vragen.
    Ze belden net op de gemaakte belafspraak
    Komen situatie niet beoordelen zonder dat je van te voren tekent.
    Dwingen telefonische vervolgafspraak af, zelf terugbellen kan niet en dan weigeren ze offerte te sturen...
    Klinkt als een mooie verkoopmodel met weinig klankgerichtheid!

    Door: JAnssen25-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    verschil groot

    Goedemiddag,

    Is het correct als de totale opbrengst de helft afwijkt van wat de slimme meter aangeeft aan KWh

    Door: JH de Wilde08-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Niet de goedkoopste

    Voor mij niet de goedkoopste blijkt na onderzoek bij independer dus nu overgestapt naar essent.

    Door: Eefje H de21-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Altijd blijven opletten

    Ondanks het feit dat onze eerste afrekening niet helemaal in orde was, ben ik toch tevreden over Zelfstroom. Ze zijn erg behulpzaam en vriendelijk en we hebben veel aan de begeleiding gehad. Jammer van de slordigheden, maar gelukkig was het snel opgelost. Je moet altijd blijven opletten!!

    Door: Martin30-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vriendelijk en goed geinstalleerd

    Vriendelijk en klantgericht team van medewerkers, zeer netjes aan de telefoon en zeer informatief. Na ons goed geïnformeerd te hebben, hebben wij besloten over te stappen op zonne-panelen.

    Deze zijn netjes op afspraak geïnstalleerd en werken naar behoren. Alles mooi afgewerkt en afgerond.
    Wij zijn zeer tevreden.

    Door: Berna02-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    tevreden met ervaren service

    Zeer tevreden over de service die we kregen van zelfstroom voor onze nieuwe zonnepanelen.
    Het blijft een stevige investering, maar wij hopen hier gauw de vruchten van te plukken.
    Het idee om zelfvoorzienend te worden, gaf hierbij de doorslag.
    Ervaren en goed bereikbaar personeel.

    Door: Evelien18-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Geweldig!

    In een woord: GEWELDIG!!

    Door: Sjaak16-03-2017
    wouter14-05-2019

    Wat is er geweldig? Wat heb je uitgerekend en klopt dat in de praktijk? wat heeft dan zo goed aan jouw voorwaarden voldaan?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zonnepanelen Geplaats

    Prachtige zonnepanelen geplaats naar onze zin wat eerst niet kon volgens de schouwer maar uiteindelijk toch perfect naar onze zin geplaatst. Goed Team Goed werk en veilig gewerkt met veiligheid koord en een team om van te dromen als baas zijnde denk ik. Goud waard van waar je op aan kan.
    Waren alleen toch naar het verkeerde adres en factuur op verkeerde adres en niet echt duidelijk te lezen maar geweldige zaak en zou ze zeker aanbevelen.

    Door: Ad & Anja03-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Energie via zonnepanelen

    Overgestapt naar energie via zonnepanelen .

    Vooral omdat ik het een heel tof idee vond zelf stroom te maken.

    Dure onderneming als investering, maar op de langere termijn moet het juist geld (en energie!) besparen.

    Zelfstroom hebben we veel aan gehad qua begeleiding en advies.

    Door: Rob 25-01-2017
    Smurfje6003-02-2017

    Vandaag bij ons de zonnepanelen geplaats prachtig en netjes alles opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Fijne mensen om mee te werken en ook onder Elkaar een goed team.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Pakket Zonne-energie

    Pakket voor zonne-energie aangeschaft bij Zelfstroom.
    Liefst zijn wij gauw helemaal zelfvoorzienend. Bewuster met energie en goed voor milieu.
    Service is erg goed hier, ze helpen uitgebreid waar dat nodig is

    Door: Henk F.23-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zonnepanelen zelfvoorzienend

    Vorig jaar de keuze gemaakt zelfvoorzienend te worden met zonnepanelen.
    Eerlijk is eerlijk, deze beslissing had meer voeten in de aarde dan wij vooraf voor mogelijk hadden gehouden.
    De investering was ook pittig, maar belangrijk is het gevoel dat wij eraan over houden: zelfvoorzienend te zijn.
    Zelfstroom heeft ons veel geholpen met deze keuze en de realisatie.

    Door: Gerard en Marije17-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goede voornemen vervuld : we huren nu zonnepanelen

    Zuiniger en duurzamer leven was onze goede voornemen voor het nieuwe jaar en zo kwamen wij uit bij Zelfstroom.

    Zelf zonnepanelen kopen was helaas echt veel te duur voor ons. We verdienen nou ook weer niet zo veel. Dus wij hebben ons laten adviseren door Zelfstroom en zo kwamen wij uit bij zonnepanelen huren. Fijn dat zij met ons wilden meedenken, want wij hebben er verder niet veel verstand van.

    Ze zijn inmiddels al weer een tijd terug geïnstalleerd en werken naar behoren. De installateurs hebben er hard aan gewerkt, waren vriendelijk en niet te beroerd om al onze vragen te beantwoorden en uitgebreid uitleg te geven waar dat nodig was. Het systeem werkt nu prima en naar behoren. Er is veel zon geweest dit jaar en daar geniet je nu ineens veel bewuster van.

    We besparen nu ongeveer een of twee tientjes per maand, maar het belangrijkste is dat we duurzaam bezig zijn. En de besparing tikt met een jaar al behoorlijk aan! En het contract loopt voor tien jaar, daarna hebben we dus echt wel tegen de twee duizend euro bespaard, zo hebben we ons laten voorrekenen.

    Door: Zonnepanelen28-09-2016
    Mark Arents27-08-2017

    Hallo Wii hebben nu ook een offerte liggen voor 10 jaar huren van 13 panelen. Ze geven aan dat wij dan €2,50 gaan besparen per maand. Ook ons gas leveren ze via zelfstroom dus het gaat om het alles in 1 pakket. Kunnen jullie mij ook vertellen of het gene wat ze offereren aan opbrengt voor de panelen ook daad werkelijk in de praktijk werkt. Het zou betekenen dat wij minder gaan betalen dan dat we nu doen bij onze huidige energie leverancier. Of zit er toch een addertje onder het gras? Hoor graag reacties

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede stroom en lage rekeningen

    Levert goed stroom, nooit storingen gehad hier. En de rekeningen zijn inderdaad een stuk lager nu en nog groen ook.

    Wel soms een beetje slordig met administratie, maar NIKS vergeleken met de rompslomp die ik bij E.On heb ervaren.

    Door: Annemieke H.29-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    NEE

    Waarom is iedereen hier zo positief? Ben ik de enige die problemen heeft met dit bedrijf? Factuur fouten, niet thuis..helemaal niks. Ik stap over zodra mijn contract afloopt. Duur? Niet echt, maar dan mogen ze verdomme de facturen nog altijd wel goed maken. Zo irritant dat dit mij de kosten niet boeit!

    Door: Ans07-01-2016
    Bas07-10-2016

    Hallo... wat gaat er precies fout en wat doen ze eraan?

    Erik12-11-2016

    Hallo Ans, Kunt en wilt u iets specifieker zijn als dat mogelijk is? Wat voor kenmerkende en storende factuurfouten waren het en met welk effect? "Niet thuis" , bedoelt u dat ze niet of slecht bereikbaar zijn? Hoe ging het met aanschaf en installatie van de panelen en klopt de beloofde opbrengst? Alvast bedankt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    goedkoper en groener beter voor mij en voor het milieu

    IEdereeen zegt altijd dat groene stroom veel duurder is enzo maar niet bij mij in dit geval want k was zelfs ietsje goedkoper uitdan wat ik had haha
    scheelt niet echt supeveel ofzo hoor maar wel iets en nu is het dus duurzamer en beter voor het milieu dus dat is toch harstikke goed dan of niet
    voordeliger en groener tegelijk iedereen blij beter voor mij en voor het milieu

    Door: Esje28-11-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Groen en niet eens duur

    Dacht dat groene energie altijd alleen maar duur was, maar hier lijkt dat mee te vallen. Misschien stap ik dan toch maar over, want ik vind het wel beter om natuurbronnen te gebruiken, alleen heb ik daar niet heel veel extra geld voor over, want het is al zo duur allemaal. Maar dit lijkt wel goed, dus ik ga het eens verder bestuderen. Fijn ook om wat reviews te lezen van mensen die al lid zijn.

    Door: Riemer06-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    duurder maar beter

    Jammer dat ik duurder uit ben dan anderen voor energie, maar het geeft me een goed gevoel dat de energie duurzaam is enzo.

    Door: __29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Groen is Goed

    Ik snap niet dat mensen nog NIET-groene energie kiezen. Kom op zeg, kies niet alleen voor jezelf, maar voor het milieu! Zelfstroom levert goed en voordelig

    Door: Ineke van der Meer29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoopste!

    Prima geholpen en snel afgesloten. Tevreden en volgens de vergelijkers de goedkoopste voor mij!

    Door: Malena de F.15-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Zelfstroom

    Uw beoordeling