NederlandReview

  Ervaringen Pricewise

  Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
  - Energie;
  - Autoverzekeringen;
  - Zorgverzekeringen;
  - Internet, televisie en bellen (telecom).

  Naast het vergelijken zorgt Pricewise ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

  Wat biedt Pricewise?

  Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet).

  Het aanbod van Pricewise bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur en ANWB en nog veel anderen. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.

  Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

  Wat belooft Pricewise?

  Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

  - De eerstelijkste vergelijking: Aanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

  - Zeer compleet: Via Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

  - De laagste prijs: Pricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

  - Gratis overstapcoach: Overstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

  - 14 dagen bedenktijd na afsluiten: Binnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

  Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?

  Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur.

  Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.

  Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

  Mening over Pricewise?

  Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.

  Is het een goed idee om eerst energiemaatschappijen te vergelijken met pricewise? Hebben ze goede adviezen? Lees eerst ervaringen op NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

  Pricewise
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

  6,4
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6,8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  overstappen

  al een paar keer via pricewise overgestapt en dat vind ik best handig eigenlijk, want zelf kan ik al die dingen niet vergelijken, maar het bespaart wel geld. ik vind het een best handig systeem maar misschien ook omdat ik het al een paar keer heb gedaan zo.

  Door: jansse 31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Internet TV Ziggo

  Gegevens op site kloppen niet. Ze boden abonnement aan bij Ziggo die niet bestaat. Na zelf gebeld te hebben met Ziggo blijkt dat aanvraag is geannuleerd. Pricewice heeft niet het fatsoen mij hierover te informeren. Pricewice heeft nu wel site aangepast, Ziggo abonnement is niet meer te bestellen. Voorbeeld hoe je niet met klanten omgaat. Voor mij eens maar nooit meer zaken met Pricewice.

  Door: R.Schepers 13-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Online provider

  Alleen maar slechte ervaringen. Pricewise heeft volgens mij aandelen in online. Ook wij zijn hierin getrapt. Zij geven aan dat online super is dus niet. En als je om hulp vraagt zijn ze niet thuis. Nooit meer pricewise dus.

  Door: Sterk 11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Nuon

  bij een review je email geven, doe het niet bij Pricewise! Voor je het weet zit je spambox vol met onzinnige ellende!!

  Pricewise zijn idioten die je adres meteen doorverkopen!

  Door: Richard Aling 17-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Website

  Ik ben van mening dat de vier grootste browser toch wel ondersteund moeten worden. Voor de duidelijkheid: Google Chrome, Microsoft IE, Microsoft Edge en Mozilla Firefox.

  Ik vind het dan ook erg teleurstellend dat de website van prisewise dit niet doet. Er wordt duidelijk "geen" rekening mee gehouden dat mensen ook wel eens een andere browser kunnen gebruiken dan Edge of het privacy onvriendelijke Chrome (mij nog steeds onduidelijk waarom dat er zoveel mensen dit een goede browser vinden). Maar ja, wij nederlandsers klagen nog graag over bedrijven zoals facebook. Maar als het gaat om privegegevens dan strooien we daar graag me. Zeker als dingen dan gratis aangeboden worden. Maar goed, ik raak van het onderwerp af.

  Door: Raymond 04-06-2019
  Henk 14-06-2019

  Ik ben momenteel zowel op Microsoft IE en Firefox op Pricewise.nl en alles werkt gewoon hoor

  Ad 21-08-2019

  Ik ben overgestapt via PriceWise naar een andere energie leverancier. Ik doe dat elk jaar en ontvang elk jaar een "welkom premie" achteraf.Dit jaar een nieuwe energie leverancier, van de Bron. 10 dagen voor de 1e leveringsdag moet ik een "borg" betalen gelijk aan de hoogte van het maandbedrag. Vreemd. Een borg betalen voor de levering van stroom en gas. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt. Van de Bron gebruikt mijn borg om als zijn borg voor het inkopen van energie bij bedrijven. Een heel verkeerde manier van zaken doen door deze internet-ondernemer. Men is gewaarschuwd, het staat in de voorwaarden en men ontvangt geen rente over de borg. (!)

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Oplichters

  Je wordt ongelegen moment opgebeld.
  En dan wordt ineens overompeld.door
  En voor je het weet zit bij een andere energieleverancier daar ben eerst blij mee totdat.
  Je de eindrekening krijgt van de vorige energie leverancier van 816 €
  Bleek ook nog dat toch
  Duurder uit kwam dan de
  Vorige dus ik meteen geregeld dat ik weer terug
  Ben bij de vorige en dan krijg ineens weer een telefoontje van privé wise en proberen ze weer hetzelfde trucje ik heb de meneer aan de telefoon het voorstel gedaan om eens naar het callcenter te komen en om hem dan een schedel basis fracturen aan te bieden waar door het ineens stil werd hoe dan ook ik zit nog altijd opgescheept met 816€ het zijn oplichters en die mensen die wat een goede reviews geven zijn in gehuurd

  Door: Willy Van der kaa 24-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Zelf vergelijken

  Ontzettend dom om je door anderen te laten vertellen waar je het beste energie kunt kopen. Je kunt toch bij de verschillende leveranciers de prijzen opvragen, en je verbruik weet je zelf wel, dus is het eenvoudig te berekenen. Aan de hand van de kWh en m3 prijs weet je meteen wie de goedkoopste is ! Nu laat iedereen zich van Nuon naar Essent sturen en andersom! Bij mij gaven ze een bedrag op jaarbasis op bij Nuon dat € 600,= hoger lag dan wat ik betaalde, en hadden ze natuurlijk diverse aanbieders die me 3 A 400 goedkoper konden leveren! Pure oplichting dat switchen.

  Door: Piet 05-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Overstap

  Nieuwe energieleverancier gezocht omdat mijn huidige contract afloopt per 30 april. De overstap is niet goed verlopen, huidige contract is zonder toestemming opgezegd en zit nu opeens al per 6 maart bij Eneco. Waardeloos dit, hoop gedoe en Prisewise reageert niet zoals het zou horen. Ze ondernemen geen snelle actie in zake dit probleem en Eneco zegt dat je niet via hun een contract moet afsluiten maar alleen via hun eigen website.

  Door: Marco Post 06-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  goedkoop lokken....

  Pricewise gaat m.i via Internet op een slinkse manier de concurrentie aan met andere verzekeraars. Op basis van zelf in te vullen gegevens wordt een concurrerende verzekering aangeboden en afgesloten. Maar wanneer het wegens gebrek aan medewerking van een vorige verzekeraar niet lukt om de benodigde gegevens te verstrekken, weigert Pricewise zelf in contact te treden met de betreffende verzekeraar of de database te raadplegen die alleen voor verzekeraars toegankelijk is. En vervolgens komt er een prijsverhoging waardoor je nog veel duurder uit bent dan bij je vorige verzekeraar. Veel spijt van mijn overstap naar Pricewise!

  Door: I.P. Bakker Schut 26-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Misleiding

  Op 1 januari 2019 een aanvraag ingediend voor overstap naar een andere energieleverancier. Na 4 weken kreeg ik een contract van de nieuwe leverancier aangeboden waarin de belastingen aanzienlijk verhoogd waren, terwijl op de site van Pricewise stond dat de genoemde tarieven golden voor 2019.

  Als Pricewise niet de moeite neemt om actuele prijzen te hanteren heb je er niets aan en kun je beter naar een andere prijsvergelijker gaan, er zijn er genoeg!

  Door: oegema 04-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Het beste bedrijf ooit

  Top bedrijf, niks op aan te merken. Ik stap altijd over met een fijn gevoel, aardig en geduldige medewerkers en ze nemen ook heel snel de telefoon op. Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder Pricewise! #BeWiseCheckYourPrice

  Door: Henk Vliegerbos 10-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Misleid door pricewise en onbeschoft behandeld aan de telefoon

  Via pricewise energie berekend. Gebeld met een medewerker. Daar is duidelijk gezegd dat de cashback exclusief het maandbedrag is. Nu een rekening gekregen waar het bedrag ineens een stuk hoger ligt, omdat ze WEL met het cashback bedrag rekening hebben gehouden. Hierop gebeld met het callcenter en daar verteld die jongen doodleuk dat het mijn eigen schuld is en dat ik zelf beter moet lezen. Aangegeven dat ik de onjuiste informatie telefonisch heb verkregen. De letterlijke woorden zijn dat ik beter moet lezen en dat dit nogal dom van mij is dat ik niet beter heb gelezen. Hierdoor was ik zwaar verbouwereerd dat ik niets meer uit kon brengen. Voor mij geen pricewise meer met hun misleidende teksten en onfatsoenlijke telefoonmedewerkers!

  Door: Harry 10-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Misleiding

  Ik heb 1 januari via price wise voor een nieuwe energie leverancier gekozen, gewoon omdat ze de laags prijs aanboden. Krijg ik na 2 dagen te horen dat ze nog de oude overheidsheffingen in het aanbod hadden staan.. terwijl er nadrukkelijk bij vermeld stond dat het incl alle heffingen van 2019 was. Pure misleiding

  Door: Eveline 04-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Onbeschofte behandeling

  Ik reageer met een vraag over de kortingbon actie van pricewise 10 jaar bedtaan.
  Ik krijg eerst via whatsapp een bericht van ene [...] en later een bericht van [...] de manager klantenservice zoals hij zich uitgeeft.
  Eerst krijg ik een minderwaardig antwoord van hem alsof ik met hem in de zandbak heeft gesperld.
  Dan bel ik voor nader uitleg en dan komt er nog geen excuus maar noemt mij een kind en gooit hij tot 2 keer toe de hoorn erop. Hoe inbeschoft wordt je elders nog behandeld ?
  Nee price wise is verleden tijd als ik geen welgemeende excuus krijg.
  Ik ben jaren bij price wise maar de klanten service is zeer diep gedaald bij price wise.

  Door: Wim Doppenberg 09-11-2018
  Gerard Deudekom 09-11-2018

  das gek ik heb elk jaar wel een vraag over me jaarnota en ik krijg altijd helder dingen uitgelegt. misschien had je net effe de verkeerde aan de lijn maar ja. welke vraag had u over die bon trouwens want ik wacht er ook nog op

  Gerritdina Johanna Tuinenga 25-02-2019

  Goedenmiddag Nu ,2weken geleden ben ik over gestapt. Tot op heden nog niks vernomen, vraag mij af hoe dat kan . Graag zo s.m. een bericht Vr Gr Mevrouw tuinenga Groenenwold 104 Deventer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  4 dagen lang geen tv of internet door pricewise

  Via pricewise mijn moeder haar alles in 1 pakket afgesloten.via het systeem kon je een datum in geven dus gedaan huidige provider Ingelicht van deze datum.vervolgens krijg ik een andere datum.dit gecommuniceerd met pricewise maar daarna kreeg ik een mail dat ze niets voor me konden betekenen dus ik met hen gebeld maar ze waren niet bereid enige inspanning te leveren sterker nog de hoorn werd erop gegooid,dus mensen trap er niet in zeer slechte service.ik heb ervan geleerd.nooit meer pricewise!!!

  Door: patrick van mechelen 02-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Tevreden goedkope verzekering

  Ik ben erg tevreden over Pricewise.
  Heb via hen een nieuwe verzekering afgesloten en ben per maand meerdere euro's goedkoper uit, bij een verzekeraar die ik zelf niet gevonden had. Dus daar ben ik blij mee. Afsluiten ging ook gewoon simpel online, je hoeft zelf vrij weinig te doen nog.

  Door: Miriam 27-08-2018
  Piet 04-04-2019

  U bent als je de andere reacties leest wel een witte raaf !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schade

  Ik was all-riks verzekerd, helaas schade door vandalisme. Schade bedrag 2000 euro. Er is een expetise gedaan, helaas nog geen bedrag te horen gekregen. Wel de auto inmiddels ( gelukkig ) verkocht en een nieuwe gekocht. Helaas deze word door de schade ( ik ga 5 jaar terug in premie ) niet geaccepteerd. Gevolg, geen schadebedrag bekend, geen uitkering daarvan ontvangen en nu met de nieuwe auto niet verzekerd te zijn. Terwijl wij op vakantie zouden gaan. 100 keer gebeld ( ja echt waar ) en het enige wat we te horen krijgen het is allemaal in aanvraag en in behandeling u zult geduld moeten hebben!

  Geduld ? Er is nog geen schadebedrag bekend, maar ik word wel direct 5 jaar terug gezet, de auto kon ik gelukkig voor een goede prijs verkopen en wij hebben direct een andere auto gekocht zonder schade, en nu krijgen wij deze auto nergens verzekerd omdat ik -1 jaar nu sta geregistreerd!

  Door: Jordi 31-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  zeer slechte afwikkeling schade !!!!!!!!!!!

  begin januari schade gehad, mijn buurvrouw rijdt achteruit tegen mijn auto, zij was vol-casco verzekerd en geeft aan de schuldige te zijn.
  Pricewijs laat hun schade afhandelen door 123schade.
  tot nu toe (20-04-2018) nog steeds geen geld ontvangen, de factuur van de schade hebben ze al vanaf februari in hun bezit en je krijgt af en toe een email die je niet kan beantwoorden (noreply)
  ZOEK EEN VERZ.MY MET EEN EIGEN SCHADE AFDELING WANT BIJ PRICEWISE WERKT DIT VOOR GEEN METER !!!

  Door: Jack Betting 20-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Goed om te vergelijken!!!

  Nieuwe autoverzekering nodig. Want ruzie met de vorige. Blijkt dat die niet alleen slecht was, maar ook duur.
  Via Pricewise heb ik een andere gevonden. Scheelt een paar tientjes per maand! Dat vind ik veel geld. Voor ik hoop een betere verzekering.
  Goed om te vergelijken!!!

  Door: Hendrik Kamps 15-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Snel naar een andere vergelijker gaan!

  Zeer slechte ervaring met Pricewise. Ik heb een leverancier uitgezocht, alles ingevul en zou binnen twee weken bericht krijgen. Na de bevestiging in de mail niets meer van ze vernomen. Ook bij de energieleverancier was niets bekend. Erg slecht. Ze reageren daarnaast ook niet op berichten van mij. Nu betaal ik veel meer voor mijn energie doordat zij hun werk niet goed hebben gedaan! Wat een bende daar bij Pricewise.

  Mijn advies: Zoek een andere prijsvergelijker en blijf heel ver weg bij Pricewise vandaan!

  Door: Remco 15-02-2018
  Stephanie 16-02-2018

  Beste Remco, we vinden het vervelend om te horen dat u het zo ervaren hebt. We horen daarom graag wat er precies aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Stephanie van Pricewise

  edward 09-12-2019

  Oplichters!!!!Had 4 jaar lang auto verzekering, gewoon wa.kocht een andere auto en nu wouden zij voor de zelfde verzekering 48 euro per maand ontvangen.Deze malefide partijen hebben veel te veel macht gekregen en draaien ons gewoon een poot uit.mijn advies doe geen zakken met deze mensen maar verzeker u rechtstreeks.

  Tjeerd 09-01-2020

  Energieoverstap laten regelen door pricewise per einde huidige contractdatum, ik heb gebeld en een medewerkster van Pricewise heeft mij foutief in-voor-opgelicht. Nu dus een dubbel contract en alleen af te kopen met een boete bij 1 van de maatschappijen. Pricewise geeft niet thuis hierin en kan niks voor mij betekenen omdat ik geen naam heb van een medewerkster die mij heeft in-voor-opgelicht. ( ik bel toch met de firma Pricewise !! ) Wel vertelde de leidinggevende van Pricewise dat het wegens de onderbezetting in December misschien een verkeerde medewerker op de verkeerde plek zat. Ik moet de boete dus betalen terwijl Pricewise klanten iets vertellen wat ze boetes gaan opleveren, vervolgens geven ze niet huis en kunnen niets voor je doen., ze laten je stikken, ondanks hun eigen fout. Mijn advies...blijf VER weg van deze incompetente bende, ze weten van elkaar niet waar ze het over hebben, wat boetes voor de klant gaat opleveren

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Pricewise

  Uw beoordeling