NederlandReview

    Ervaringen Pricewise

    Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
    - Energie;
    - Autoverzekeringen;
    - Zorgverzekeringen;
    - Internet, televisie en bellen (telecom).

    Naast het vergelijken zorgt Pricewise ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

    Wat biedt Pricewise?

    Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet).

    Het aanbod van Pricewise bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur en ANWB en nog veel anderen. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.

    Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

    Wat belooft Pricewise?

    Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

    - De eerstelijkste vergelijking: Aanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

    - Zeer compleet: Via Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

    - De laagste prijs: Pricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

    - Gratis overstapcoach: Overstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

    - 14 dagen bedenktijd na afsluiten: Binnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

    Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?

    Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur.

    Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.

    Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

    Mening over Pricewise?

    Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.

    Is het een goed idee om eerst energiemaatschappijen te vergelijken met pricewise? Hebben ze goede adviezen? Lees eerst ervaringen op NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

    Pricewise
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    6,6
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,8
    Service
    rating
    6,2
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    6,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Website

    Ik ben van mening dat de vier grootste browser toch wel ondersteund moeten worden. Voor de duidelijkheid: Google Chrome, Microsoft IE, Microsoft Edge en Mozilla Firefox.

    Ik vind het dan ook erg teleurstellend dat de website van prisewise dit niet doet. Er wordt duidelijk "geen" rekening mee gehouden dat mensen ook wel eens een andere browser kunnen gebruiken dan Edge of het privacy onvriendelijke Chrome (mij nog steeds onduidelijk waarom dat er zoveel mensen dit een goede browser vinden). Maar ja, wij nederlandsers klagen nog graag over bedrijven zoals facebook. Maar als het gaat om privegegevens dan strooien we daar graag me. Zeker als dingen dan gratis aangeboden worden. Maar goed, ik raak van het onderwerp af.

    Door: Raymond 04-06-2019
    Henk 14-06-2019

    Ik ben momenteel zowel op Microsoft IE en Firefox op Pricewise.nl en alles werkt gewoon hoor

    Ad 21-08-2019

    Ik ben overgestapt via PriceWise naar een andere energie leverancier. Ik doe dat elk jaar en ontvang elk jaar een "welkom premie" achteraf.Dit jaar een nieuwe energie leverancier, van de Bron. 10 dagen voor de 1e leveringsdag moet ik een "borg" betalen gelijk aan de hoogte van het maandbedrag. Vreemd. Een borg betalen voor de levering van stroom en gas. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt. Van de Bron gebruikt mijn borg om als zijn borg voor het inkopen van energie bij bedrijven. Een heel verkeerde manier van zaken doen door deze internet-ondernemer. Men is gewaarschuwd, het staat in de voorwaarden en men ontvangt geen rente over de borg. (!)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Oplichters

    Je wordt ongelegen moment opgebeld.
    En dan wordt ineens overompeld.door
    En voor je het weet zit bij een andere energieleverancier daar ben eerst blij mee totdat.
    Je de eindrekening krijgt van de vorige energie leverancier van 816 €
    Bleek ook nog dat toch
    Duurder uit kwam dan de
    Vorige dus ik meteen geregeld dat ik weer terug
    Ben bij de vorige en dan krijg ineens weer een telefoontje van privé wise en proberen ze weer hetzelfde trucje ik heb de meneer aan de telefoon het voorstel gedaan om eens naar het callcenter te komen en om hem dan een schedel basis fracturen aan te bieden waar door het ineens stil werd hoe dan ook ik zit nog altijd opgescheept met 816€ het zijn oplichters en die mensen die wat een goede reviews geven zijn in gehuurd

    Door: Willy Van der kaa 24-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Zelf vergelijken

    Ontzettend dom om je door anderen te laten vertellen waar je het beste energie kunt kopen. Je kunt toch bij de verschillende leveranciers de prijzen opvragen, en je verbruik weet je zelf wel, dus is het eenvoudig te berekenen. Aan de hand van de kWh en m3 prijs weet je meteen wie de goedkoopste is ! Nu laat iedereen zich van Nuon naar Essent sturen en andersom! Bij mij gaven ze een bedrag op jaarbasis op bij Nuon dat € 600,= hoger lag dan wat ik betaalde, en hadden ze natuurlijk diverse aanbieders die me 3 A 400 goedkoper konden leveren! Pure oplichting dat switchen.

    Door: Piet 05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Overstap

    Nieuwe energieleverancier gezocht omdat mijn huidige contract afloopt per 30 april. De overstap is niet goed verlopen, huidige contract is zonder toestemming opgezegd en zit nu opeens al per 6 maart bij Eneco. Waardeloos dit, hoop gedoe en Prisewise reageert niet zoals het zou horen. Ze ondernemen geen snelle actie in zake dit probleem en Eneco zegt dat je niet via hun een contract moet afsluiten maar alleen via hun eigen website.

    Door: Marco Post 06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    goedkoop lokken....

    Pricewise gaat m.i via Internet op een slinkse manier de concurrentie aan met andere verzekeraars. Op basis van zelf in te vullen gegevens wordt een concurrerende verzekering aangeboden en afgesloten. Maar wanneer het wegens gebrek aan medewerking van een vorige verzekeraar niet lukt om de benodigde gegevens te verstrekken, weigert Pricewise zelf in contact te treden met de betreffende verzekeraar of de database te raadplegen die alleen voor verzekeraars toegankelijk is. En vervolgens komt er een prijsverhoging waardoor je nog veel duurder uit bent dan bij je vorige verzekeraar. Veel spijt van mijn overstap naar Pricewise!

    Door: I.P. Bakker Schut 26-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Misleiding

    Op 1 januari 2019 een aanvraag ingediend voor overstap naar een andere energieleverancier. Na 4 weken kreeg ik een contract van de nieuwe leverancier aangeboden waarin de belastingen aanzienlijk verhoogd waren, terwijl op de site van Pricewise stond dat de genoemde tarieven golden voor 2019.

    Als Pricewise niet de moeite neemt om actuele prijzen te hanteren heb je er niets aan en kun je beter naar een andere prijsvergelijker gaan, er zijn er genoeg!

    Door: oegema 04-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Het beste bedrijf ooit

    Top bedrijf, niks op aan te merken. Ik stap altijd over met een fijn gevoel, aardig en geduldige medewerkers en ze nemen ook heel snel de telefoon op. Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder Pricewise! #BeWiseCheckYourPrice

    Door: Henk Vliegerbos 10-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Misleid door pricewise en onbeschoft behandeld aan de telefoon

    Via pricewise energie berekend. Gebeld met een medewerker. Daar is duidelijk gezegd dat de cashback exclusief het maandbedrag is. Nu een rekening gekregen waar het bedrag ineens een stuk hoger ligt, omdat ze WEL met het cashback bedrag rekening hebben gehouden. Hierop gebeld met het callcenter en daar verteld die jongen doodleuk dat het mijn eigen schuld is en dat ik zelf beter moet lezen. Aangegeven dat ik de onjuiste informatie telefonisch heb verkregen. De letterlijke woorden zijn dat ik beter moet lezen en dat dit nogal dom van mij is dat ik niet beter heb gelezen. Hierdoor was ik zwaar verbouwereerd dat ik niets meer uit kon brengen. Voor mij geen pricewise meer met hun misleidende teksten en onfatsoenlijke telefoonmedewerkers!

    Door: Harry 10-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Misleiding

    Ik heb 1 januari via price wise voor een nieuwe energie leverancier gekozen, gewoon omdat ze de laags prijs aanboden. Krijg ik na 2 dagen te horen dat ze nog de oude overheidsheffingen in het aanbod hadden staan.. terwijl er nadrukkelijk bij vermeld stond dat het incl alle heffingen van 2019 was. Pure misleiding

    Door: Eveline 04-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Onbeschofte behandeling

    Ik reageer met een vraag over de kortingbon actie van pricewise 10 jaar bedtaan.
    Ik krijg eerst via whatsapp een bericht van ene [...] en later een bericht van [...] de manager klantenservice zoals hij zich uitgeeft.
    Eerst krijg ik een minderwaardig antwoord van hem alsof ik met hem in de zandbak heeft gesperld.
    Dan bel ik voor nader uitleg en dan komt er nog geen excuus maar noemt mij een kind en gooit hij tot 2 keer toe de hoorn erop. Hoe inbeschoft wordt je elders nog behandeld ?
    Nee price wise is verleden tijd als ik geen welgemeende excuus krijg.
    Ik ben jaren bij price wise maar de klanten service is zeer diep gedaald bij price wise.

    Door: Wim Doppenberg 09-11-2018
    Gerard Deudekom 09-11-2018

    das gek ik heb elk jaar wel een vraag over me jaarnota en ik krijg altijd helder dingen uitgelegt. misschien had je net effe de verkeerde aan de lijn maar ja. welke vraag had u over die bon trouwens want ik wacht er ook nog op

    Gerritdina Johanna Tuinenga 25-02-2019

    Goedenmiddag Nu ,2weken geleden ben ik over gestapt. Tot op heden nog niks vernomen, vraag mij af hoe dat kan . Graag zo s.m. een bericht Vr Gr Mevrouw tuinenga Groenenwold 104 Deventer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    4 dagen lang geen tv of internet door pricewise

    Via pricewise mijn moeder haar alles in 1 pakket afgesloten.via het systeem kon je een datum in geven dus gedaan huidige provider Ingelicht van deze datum.vervolgens krijg ik een andere datum.dit gecommuniceerd met pricewise maar daarna kreeg ik een mail dat ze niets voor me konden betekenen dus ik met hen gebeld maar ze waren niet bereid enige inspanning te leveren sterker nog de hoorn werd erop gegooid,dus mensen trap er niet in zeer slechte service.ik heb ervan geleerd.nooit meer pricewise!!!

    Door: patrick van mechelen 02-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Tevreden goedkope verzekering

    Ik ben erg tevreden over Pricewise.
    Heb via hen een nieuwe verzekering afgesloten en ben per maand meerdere euro's goedkoper uit, bij een verzekeraar die ik zelf niet gevonden had. Dus daar ben ik blij mee. Afsluiten ging ook gewoon simpel online, je hoeft zelf vrij weinig te doen nog.

    Door: Miriam 27-08-2018
    Piet 04-04-2019

    U bent als je de andere reacties leest wel een witte raaf !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schade

    Ik was all-riks verzekerd, helaas schade door vandalisme. Schade bedrag 2000 euro. Er is een expetise gedaan, helaas nog geen bedrag te horen gekregen. Wel de auto inmiddels ( gelukkig ) verkocht en een nieuwe gekocht. Helaas deze word door de schade ( ik ga 5 jaar terug in premie ) niet geaccepteerd. Gevolg, geen schadebedrag bekend, geen uitkering daarvan ontvangen en nu met de nieuwe auto niet verzekerd te zijn. Terwijl wij op vakantie zouden gaan. 100 keer gebeld ( ja echt waar ) en het enige wat we te horen krijgen het is allemaal in aanvraag en in behandeling u zult geduld moeten hebben!

    Geduld ? Er is nog geen schadebedrag bekend, maar ik word wel direct 5 jaar terug gezet, de auto kon ik gelukkig voor een goede prijs verkopen en wij hebben direct een andere auto gekocht zonder schade, en nu krijgen wij deze auto nergens verzekerd omdat ik -1 jaar nu sta geregistreerd!

    Door: Jordi 31-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    zeer slechte afwikkeling schade !!!!!!!!!!!

    begin januari schade gehad, mijn buurvrouw rijdt achteruit tegen mijn auto, zij was vol-casco verzekerd en geeft aan de schuldige te zijn.
    Pricewijs laat hun schade afhandelen door 123schade.
    tot nu toe (20-04-2018) nog steeds geen geld ontvangen, de factuur van de schade hebben ze al vanaf februari in hun bezit en je krijgt af en toe een email die je niet kan beantwoorden (noreply)
    ZOEK EEN VERZ.MY MET EEN EIGEN SCHADE AFDELING WANT BIJ PRICEWISE WERKT DIT VOOR GEEN METER !!!

    Door: Jack Betting 20-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Goed om te vergelijken!!!

    Nieuwe autoverzekering nodig. Want ruzie met de vorige. Blijkt dat die niet alleen slecht was, maar ook duur.
    Via Pricewise heb ik een andere gevonden. Scheelt een paar tientjes per maand! Dat vind ik veel geld. Voor ik hoop een betere verzekering.
    Goed om te vergelijken!!!

    Door: Hendrik Kamps 15-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Snel naar een andere vergelijker gaan!

    Zeer slechte ervaring met Pricewise. Ik heb een leverancier uitgezocht, alles ingevul en zou binnen twee weken bericht krijgen. Na de bevestiging in de mail niets meer van ze vernomen. Ook bij de energieleverancier was niets bekend. Erg slecht. Ze reageren daarnaast ook niet op berichten van mij. Nu betaal ik veel meer voor mijn energie doordat zij hun werk niet goed hebben gedaan! Wat een bende daar bij Pricewise.

    Mijn advies: Zoek een andere prijsvergelijker en blijf heel ver weg bij Pricewise vandaan!

    Door: Remco 15-02-2018
    Stephanie 16-02-2018

    Beste Remco, we vinden het vervelend om te horen dat u het zo ervaren hebt. We horen daarom graag wat er precies aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Stephanie van Pricewise

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Goed

    Top! Helemaal vergeten over te stappen in december. Blijkt dat dat dus het hele jaar kan (wist ik veel), maar dat zijn dus alleen zorgverzekeringen. Energie kun je het hele jaar doen, je moet alleen altijd (minimaal) een jaarcontract afsluiten. Oxxio (waar ik zit) kwam terug met een aanbod maar via pricewise een net iets lagere prijs bij budget energie kunnen afsluiten. Goed geholpen, duidelijke info en overstappen was zo gepiept.

    Door: Giel 16-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    MISLEIDING: Pricewise presenteert lagere prijs dan in het daadwerkelijke contract

    Pricewise levert mij op 29-12-2017 op mijn verzoek een prijsvergelijking van energieleveranciers. Op grond daarvan kies ik voor het aanbod van NUON. Op 2 januari komt het contract van NUON binnen. De daarin genoemde tarieven zijn hoger dan die Pricewise mij heeft aangeboden.

    "Dat is juist", zegt Pricewise. "Per 1 januari zijn de belastingtarieven voor energie verhoogd."

    Dat moge zo zijn, maar op 29-12-017 was vanzelfsprekend al volstrekt duidelijk dat mijn offerte-aanvraag betrekking zou hebben op 2018. Dit is dus misleiding. De prijsvergelijking was onjuist en doet ook mijn huidige leverancier tekort.

    N.B. Volgens NUON zijn de prijzen voor 2018 al medio december 2017 bekend. Pricewise beweert dat deze prijzen pas per 01-01-2018 bekend zijn. Een tweede onwaarheid dus.

    Door: W. van Beveren 09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Overgestapt van energieleverancier

    Uit de vergelijking kwam een heel andere energieleverancier dan we zelf hadden en met een flink lager maandbedrag. Overstappen kon in een klik door, dat hebben we gedaan. Prima service en nog gratis ook. Ze krijgen vast commissie ofzo, maar dat is dan prima verdiend, want wij zijn goed geholpen met deze overstap!

    Door: L. Groenteman 11-12-2017
    Pricewise 13-12-2017

    Goedemorgen, bedankt voor je reactie. Fijn dat we je hebben kunnen helpen met een mooie besparing op je energierekening.Het klopt inderdaad dat we van elke energieleverancier dezelfde vergoeding ontvangen bij een overstap. Mochten we je in de toekomst weer kunnen helpen met een overstap, dan staan we uiteraard voor je klaar. Groetjes, Maarten van Pricewise

    Henk de Jong 08-10-2018

    Diverse malen overgestapt van energie leverancier en altijd perfect afgehandeld!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    nieuwe autoverzekering

    Voor een nieuwe autoverzekering die ik nodig ga hebben ben ik gaan vergelijken op Pricewise, heel handig, want zelf had ik echt geen idee waar ik zou moeten beginnen anders.

    Handige website, maar af en toe ligt die er wel uit heb ik gemerkt, dat is lastig. Ik had het gewoon later weer geprobeerd en toen ging het wel, maar toch lastig.
    Maar als de website werkt, werkt het lekker en ik vind het een handige dienst!

    Door: Peter 07-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Pricewise

    Uw beoordeling