NederlandReview

  Ervaringen Pricewise

  Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
  - Energie;
  - Autoverzekeringen;
  - Zorgverzekeringen;
  - Internet, televisie en bellen (telecom).

  Naast het vergelijken zorgt Pricewise ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

  Wat biedt Pricewise?

  Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet).

  Het aanbod van Pricewise bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur en ANWB en nog veel anderen. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.

  Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

  Internet & tv pakketten vergelijken | Pricewise

  Wat belooft Pricewise?

  Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

  - De eerstelijkste vergelijking: Aanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

  - Zeer compleet: Via Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

  - De laagste prijs: Pricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

  - Gratis overstapcoach: Overstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

  - 14 dagen bedenktijd na afsluiten: Binnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

  Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?

  Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur.

  Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.

  Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

  Mening over Pricewise?

  Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.

  Is het een goed idee om eerst energiemaatschappijen te vergelijken met pricewise? Hebben ze goede adviezen? Lees eerst ervaringen op NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

  Pricewise
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

  5.8
  61% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pricewise

  Uw beoordeling

  autoverzekeraars vergelijken prijs en dekking

  Voor onze nieuwe autoverzekering zijn wij te rade gegaan bij Pricewise.

  We hadden namelijk vernomen dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. En dan dat de dekking heel erg anders kan zijn en het maandbedrag ook. Vrienden van ons betalen best wel veel per maand en toen zij een keer aanspraak moesten doen op hun verkering, werd er helemaal niks uitgekeerd! Daarom hebben wij heel nauwkeurig vergeleken wat het verschil is en vooral ook wat het bedrag is dat je eraan kwijt bent.
  Pricewise was daarin erg behulpzaam. Hier konden we echt goed zien welke verzekeraar precies wat dekt en vooral ook: welke de goedkoopste is.

  Zo hebben we goed een keuze voor een autoverzekering kunnen maken en we konden deze ook direct makkelijk afsluiten.

  Door: Anika J16-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed geholpen

  In het land van 30.000 energiemaatschappijen die je allemaal superaggresief benaderen op straat voor de deur en per mail, is het best handig dat er een betrouwbare partij is die je een beetje helpt in het doolhof van aanbiedingen. Goede aanbieding gekregen voor een goede prijs. Dus goed geholpen. Bedankt pricewise! Ik heb het idee dat ze ondanks commissies die ze krijgen, wel goed advies geven en ook de energie aanbevelen die bij ons persoonlijk het best past. Ik had kennelijk al 3 jaar dezelfde waar mijn contract gewoon bij doorliep. Dus overgestapt met een nieuw (vast) contract voor 1 jaar en dan krijg je kennelijk een kleine cashback ook nog. Dus elk jaar doen begrijp ik nu.

  Door: Leonoor07-02-2017
  Oetje17-04-2020

  Zeer slecht Misleidend Jaar contract bij green choise Via pricewise Met 70 euro welkomst korting Na afsluiten in de zo beroemde kleine letertjes Kom je er achter dat de welkomst bonus maar 35 euro inplaats vn 70 euro is Had zeer duidelijk aangegeven voor ik contract aan ging dat het allen om stroom ging Ik heb jaar contract Maar Al's ik opzeg (overstap) voor 18 maanden ik een boete krijg van 50 euro dit zeer misleidend van green choise kan ik het nog eenig sinds begrijpen maar dat price wise dat op hun site toelaat zulke misleidende Contracten aan te Bieden vind ik ongehoord

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  goed geregeld

  Hele relaxte service, ik zou echt niet meer zonder kunnen bij een grote overstap. ik vind het nogal belangrijk namelijk, het scheelt echt veel geld per maand.
  midden in het bestelproces liep er iets vast en ik kon niet meer verder. toen heb ik ze gebeld. het was buiten kantoortijden, maar er werd gewoon snel opgenomen en ik werd echt goed en vriendelijk verder geholpen en heb alles helemaal kunnen afronden daarna.
  erg goed geregeld en ik bespaar weer door!

  Door: tom de wit26-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Overgestapt van energie-aanbieder

  Na de zoveelste problemen met onze energie-aanbieder ben ik toch maar eens gaan rondsnuffelen naar een betere aanbieder. Via Pricewise gedaan en daar meteen gezien dat ik veel te veel betaalde voor mijn energie, terwijl de service dus ook nog eens rampzalig was..
  Ben dan ook direct overgestapt, wat ingaat vanaf mijn contract dat nog loopt.

  Vergelijken is duidelijk hier en je stapt nog best makkelijk over. Had ik het maar eerder gedaan.

  Door: Bas Sinking26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Energie

  Goede en makkelijke vergelijkingssite!
  Op zoek naar korting bij een energiemaatschappij?
  Hier 75 euro korting bij Powerpeers:
  Ga naar de website en plak dit achter de site:
  /vrienden/MBIE84840

  De korting krijg je na overstap binnen 4 weken op je rekening.

  Door: Menno17-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Internet

  Géén pluspunt.
  Eens maar nooit meer!
  Nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Het is allemaal mijn schuld dat ik 12 dgn later wordt aangesloten. Had ik hun maar eeder moeten controleren. En waarom moet ik nog een keer bevestigen, als het al fout gaat, dat ik nog steeds internet wil?
  Gewoon onbeschoft het gesprek afkappen. En de extra kosten zijn ook nog eens voor mij

  Door: Marlena01-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Even een pluim

  Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn energierekening ten opzichte van mijn oude.

  Door: Robbert03-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  nieuwe autoverzekering

  Voor een nieuwe autoverzekering die ik nodig ga hebben ben ik gaan vergelijken op Pricewise, heel handig, want zelf had ik echt geen idee waar ik zou moeten beginnen anders.

  Handige website, maar af en toe ligt die er wel uit heb ik gemerkt, dat is lastig. Ik had het gewoon later weer geprobeerd en toen ging het wel, maar toch lastig.
  Maar als de website werkt, werkt het lekker en ik vind het een handige dienst!

  Door: Peter07-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed

  Top! Helemaal vergeten over te stappen in december. Blijkt dat dat dus het hele jaar kan (wist ik veel), maar dat zijn dus alleen zorgverzekeringen. Energie kun je het hele jaar doen, je moet alleen altijd (minimaal) een jaarcontract afsluiten. Oxxio (waar ik zit) kwam terug met een aanbod maar via pricewise een net iets lagere prijs bij budget energie kunnen afsluiten. Goed geholpen, duidelijke info en overstappen was zo gepiept.

  Door: Giel16-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Overstappen en prijzen vergelijken

  Omdat wij binnenkort moeten overstappen heb ik wat prijzen vergeleken. De verschillen zijn dus best wel groot! Best een klus wat betreft voorwaarden en beschikbaarheid enzo, dus ik vind het handig om op prijs te kunnen sorteren.

  Website van Pricewise is handig in gebruik en vorige keer ben ik ook met hun hulp overgestapt, dat doe ik wellicht dit jaar weer zo daarom.

  Door: L. Jacobs20-11-2017
  Pricewise22-11-2017

  Heel fijn om te horen. Als we je dit jaar weer kunnen helpen bij een overstap doen we dat natuurlijk graag! Groetjes, Maarten van Pricewise

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Woonhuis verzekering

  Door een fout van Pricewise ben ik meer als een maand niet verzekerd geweest. Geen inboedel, opstal, glas en wa verzekering. Ben er uiteindelijk zelf achter gekomen. Nu ben ik wel verzekerd, maar is het bedrag 3 maal hoger. Reageren op email duurt vak meerdere werkdagen.

  Door: Hardy 25-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Reisverzekering doorlopend

  100% Waardeloos. Verschuilen achter een code oranje terwijl er in Taiwan bijna geen coronagevallen zijn. Meteen gekeken of ik deze waardeloze verzekering op kon zeggen. Sluit hier nooit een verzekering af.

  Door: Stef06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Budget alles in1 abonnement

  Check de correcte abonnementsvorm in het contract!
  In februari heb ik gekozen voor een glasvezel abonnement 9 mnd voor €28,50 de resterende 3 mnd €46,50. Achteraf krijg je voor dit aanbod slechts een ADSL abonnement met de mededeling dat mijn keuze 1 op 1 is doorgezet naar de leverancier. Ik bezit een heldere geest, mijn ogen zijn goed, ik heb geen ISRA aansluiting in huis. Bewijs maar eens dat je keuze een andere is geweest. Gevolg, geen tv, geen internet, een lange wachttijd en betaal nu veel meer dan een ADSL abonnement op dit moment kost. Ben ik de enige die dit overkomt?

  Door: Jeroen Kramer 06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Scooter verzekering

  Zeer teleurstellend bedrijf. Komen hun afspraken niet na. En spelen t liefst een machts spelletje met je.

  Mijn cijfer beoordeling van deze tussen persoon komt nog niet eens in de buurt bij een 1

  Door: Danny25-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Geen

  Als er 1 reclame de award van meest irritante kut reclame zou moeten winnen is dat wel pricewise, 5 jaar lang dezelfde pisnicht met zn kut stem in de meest irritante reclame ooit. Als we jullie reclame zien of horen zappen we meteen.

  Door: R ouwerkerk06-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Energie

  Zeer ontevreden.

  Ik zal nooit meer iets via pricewise kopen of aansluiten en ook in mijn omgeving ga ik dit vertellen.

  Duur en alleen achter je centen

  Door: Khan Tahir25-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Energie

  Ik ben overgestapt van energie via Pricewise. Het proces was erg gemakkelijk! Volgende keer doe ik het weer zo.

  Door: K. Benschot12-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Eneco energie

  Ik werd gebeld door Pricewise: of ik wilde overstappen van mijn huidige energieleverancier naar Eneco. Klonk prima en sloot een contract af voor één jaar. Maar ineens belde Eneco mij wanneer ik Toon wilde installeren. Maar dat wilde ik helemaal niet want dat was duurder. Wat blijkt: er was een 4 jarig contract afgesloten.
  Daarnaast kreeg ik een eindafrekening van mijn oude leverancier: bijna 700 euro meer voor 2 maanden voor dit jaar. En wat bleek daar: ik had een boete gekregen voor het voortijdig opzeggen. Dit was allemaal niet verteld door Pricewise. Sterker nog, toen ik er naar vroeg was het allemaal geen probleem.

  Gelukkig hebben Eneco en m'n oude leverancier het allemaal teruggedraaid en netjes opgelost (waarvoor veel dank!). Maar Pricewise mag wel iets aan zijn wijze van werken doen. Absolute bagger!

  Door: T Potter22-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Internet van Online.nl

  Pluspunten: geen, goedkoop maar dat blijkt duurkoop

  Minpunten: In augustus vorig jaar overgestapt naar Online.nl. Dit zou dezelfde up- en downloadsnelheid hebben als onze vorige aanbieder. Echter vanaf het begin spijt gehad, het werkt voor geen meter, internet is ENORM traag en Online.nl komt met oplossingen als: misschien staat er een waterbed in de weg, ook een volle badkuip kan het signaal storen. Flauwe kul natuurlijk plus we hebben geen bad EN geen waterbed.. Ook televisies en koelkasten storen het signaal.. Dat is toch gekkenwerk? Er komt geen oplossing, er komt niemand langs, het is gewoon uit zitten en dan hard weg rennen maar dan verdient deze partij een eerlijke review zodat niet meer klanten hier de dupe van worden dus bij dezen.

  Door: Lieke Dekkers28-01-2020
  Lieke Dekkers13-05-2020

  Dit was een domme opmerking van me. Ik ben niet zo slim. Sorry

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  overstappen

  al een paar keer via pricewise overgestapt en dat vind ik best handig eigenlijk, want zelf kan ik al die dingen niet vergelijken, maar het bespaart wel geld. ik vind het een best handig systeem maar misschien ook omdat ik het al een paar keer heb gedaan zo.

  Door: jansse31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Pricewise een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Pricewise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pricewise actief?

  Pricewise is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Vervoer, Goedkope energie, Alles-in-één-pakketten, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pricewise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.