NederlandReview

  Ervaringen Pricewise

  Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
  -    Energie;
  -    Autoverzekeringen;
  -    Zorgverzekeringen;
  -    Internet, televisie en bellen (telecom).

  Naast het vergelijken zorgen ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

  Wat biedt Pricewise?
  Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet). Het complete overzicht bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur, ANWB, enzovoorts. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.

  Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

  Wat belooft Pricewise?
  Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

  -    De eerstelijkste vergelijking: Aanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

  -    Zeer compleet: Via Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

  -    De laagste prijs:Pricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

  -    Gratis overstapcoach: Overstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

  -    14 dagen bedenktijd na afsluiten:Binnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

  Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?
  Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur. Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.

  Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

  Mening over Pricewise?
  Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.

  Is het een goed idee om eerst energiemaatschappijen te vergelijken met pricewise? Hebben ze goede adviezen? Lees eerst ervaringen zodat u weet waar u aan begint!

  Pricewise
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

  7,4
  73% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  7

  Prijs

  7,8

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onbeschofte behandeling

  Wim Doppenberg09-11-2018

  Ik reageer met een vraag over de kortingbon actie van pricewise 10 jaar bedtaan.
  Ik krijg eerst via whatsapp een bericht van ene [...] en later een bericht van [...] de manager klantenservice zoals hij zich uitgeeft.
  Eerst krijg ik een minderwaardig antwoord van hem alsof ik met hem in de zandbak heeft gesperld.
  Dan bel ik voor nader uitleg en dan komt er nog geen excuus maar noemt mij een kind en gooit hij tot 2 keer toe de hoorn erop. Hoe inbeschoft wordt je elders nog behandeld ?
  Nee price wise is verleden tijd als ik geen welgemeende excuus krijg.
  Ik ben jaren bij price wise maar de klanten service is zeer diep gedaald bij price wise.

  Gerard Deudekom09-11-2018

  das gek ik heb elk jaar wel een vraag over me jaarnota en ik krijg altijd helder dingen uitgelegt. misschien had je net effe de verkeerde aan de lijn maar ja. welke vraag had u over die bon trouwens want ik wacht er ook nog op

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  4 dagen lang geen tv of internet door pricewise

  patrick van mechelen02-10-2018

  Via pricewise mijn moeder haar alles in 1 pakket afgesloten.via het systeem kon je een datum in geven dus gedaan huidige provider Ingelicht van deze datum.vervolgens krijg ik een andere datum.dit gecommuniceerd met pricewise maar daarna kreeg ik een mail dat ze niets voor me konden betekenen dus ik met hen gebeld maar ze waren niet bereid enige inspanning te leveren sterker nog de hoorn werd erop gegooid,dus mensen trap er niet in zeer slechte service.ik heb ervan geleerd.nooit meer pricewise!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Tevreden goedkope verzekering

  Miriam27-08-2018

  Ik ben erg tevreden over Pricewise.
  Heb via hen een nieuwe verzekering afgesloten en ben per maand meerdere euro's goedkoper uit, bij een verzekeraar die ik zelf niet gevonden had. Dus daar ben ik blij mee. Afsluiten ging ook gewoon simpel online, je hoeft zelf vrij weinig te doen nog.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schade

  Jordi 31-07-2018

  Ik was all-riks verzekerd, helaas schade door vandalisme. Schade bedrag 2000 euro. Er is een expetise gedaan, helaas nog geen bedrag te horen gekregen. Wel de auto inmiddels ( gelukkig ) verkocht en een nieuwe gekocht. Helaas deze word door de schade ( ik ga 5 jaar terug in premie ) niet geaccepteerd. Gevolg, geen schadebedrag bekend, geen uitkering daarvan ontvangen en nu met de nieuwe auto niet verzekerd te zijn. Terwijl wij op vakantie zouden gaan. 100 keer gebeld ( ja echt waar ) en het enige wat we te horen krijgen het is allemaal in aanvraag en in behandeling u zult geduld moeten hebben!

  Geduld ? Er is nog geen schadebedrag bekend, maar ik word wel direct 5 jaar terug gezet, de auto kon ik gelukkig voor een goede prijs verkopen en wij hebben direct een andere auto gekocht zonder schade, en nu krijgen wij deze auto nergens verzekerd omdat ik -1 jaar nu sta geregistreerd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  zeer slechte afwikkeling schade !!!!!!!!!!!

  Jack Betting20-04-2018

  begin januari schade gehad, mijn buurvrouw rijdt achteruit tegen mijn auto, zij was vol-casco verzekerd en geeft aan de schuldige te zijn.
  Pricewijs laat hun schade afhandelen door 123schade.
  tot nu toe (20-04-2018) nog steeds geen geld ontvangen, de factuur van de schade hebben ze al vanaf februari in hun bezit en je krijgt af en toe een email die je niet kan beantwoorden (noreply)
  ZOEK EEN VERZ.MY MET EEN EIGEN SCHADE AFDELING WANT BIJ PRICEWISE WERKT DIT VOOR GEEN METER !!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Goed om te vergelijken!!!

  Hendrik Kamps15-03-2018

  Nieuwe autoverzekering nodig. Want ruzie met de vorige. Blijkt dat die niet alleen slecht was, maar ook duur.
  Via Pricewise heb ik een andere gevonden. Scheelt een paar tientjes per maand! Dat vind ik veel geld. Voor ik hoop een betere verzekering.
  Goed om te vergelijken!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Snel naar een andere vergelijker gaan!

  Remco15-02-2018

  Zeer slechte ervaring met Pricewise. Ik heb een leverancier uitgezocht, alles ingevul en zou binnen twee weken bericht krijgen. Na de bevestiging in de mail niets meer van ze vernomen. Ook bij de energieleverancier was niets bekend. Erg slecht. Ze reageren daarnaast ook niet op berichten van mij. Nu betaal ik veel meer voor mijn energie doordat zij hun werk niet goed hebben gedaan! Wat een bende daar bij Pricewise.

  Mijn advies: Zoek een andere prijsvergelijker en blijf heel ver weg bij Pricewise vandaan!

  Stephanie16-02-2018

  Beste Remco, we vinden het vervelend om te horen dat u het zo ervaren hebt. We horen daarom graag wat er precies aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Stephanie van Pricewise

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Goed

  Giel16-01-2018

  Top! Helemaal vergeten over te stappen in december. Blijkt dat dat dus het hele jaar kan (wist ik veel), maar dat zijn dus alleen zorgverzekeringen. Energie kun je het hele jaar doen, je moet alleen altijd (minimaal) een jaarcontract afsluiten. Oxxio (waar ik zit) kwam terug met een aanbod maar via pricewise een net iets lagere prijs bij budget energie kunnen afsluiten. Goed geholpen, duidelijke info en overstappen was zo gepiept.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  MISLEIDING: Pricewise presenteert lagere prijs dan in het daadwerkelijke contract

  W. van Beveren09-01-2018

  Pricewise levert mij op 29-12-2017 op mijn verzoek een prijsvergelijking van energieleveranciers. Op grond daarvan kies ik voor het aanbod van NUON. Op 2 januari komt het contract van NUON binnen. De daarin genoemde tarieven zijn hoger dan die Pricewise mij heeft aangeboden.

  "Dat is juist", zegt Pricewise. "Per 1 januari zijn de belastingtarieven voor energie verhoogd."

  Dat moge zo zijn, maar op 29-12-017 was vanzelfsprekend al volstrekt duidelijk dat mijn offerte-aanvraag betrekking zou hebben op 2018. Dit is dus misleiding. De prijsvergelijking was onjuist en doet ook mijn huidige leverancier tekort.

  N.B. Volgens NUON zijn de prijzen voor 2018 al medio december 2017 bekend. Pricewise beweert dat deze prijzen pas per 01-01-2018 bekend zijn. Een tweede onwaarheid dus.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Overgestapt van energieleverancier

  L. Groenteman11-12-2017

  Uit de vergelijking kwam een heel andere energieleverancier dan we zelf hadden en met een flink lager maandbedrag. Overstappen kon in een klik door, dat hebben we gedaan. Prima service en nog gratis ook. Ze krijgen vast commissie ofzo, maar dat is dan prima verdiend, want wij zijn goed geholpen met deze overstap!

  Pricewise13-12-2017

  Goedemorgen, bedankt voor je reactie. Fijn dat we je hebben kunnen helpen met een mooie besparing op je energierekening.Het klopt inderdaad dat we van elke energieleverancier dezelfde vergoeding ontvangen bij een overstap. Mochten we je in de toekomst weer kunnen helpen met een overstap, dan staan we uiteraard voor je klaar. Groetjes, Maarten van Pricewise

  Henk de Jong08-10-2018

  Diverse malen overgestapt van energie leverancier en altijd perfect afgehandeld!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  nieuwe autoverzekering

  Peter07-12-2017

  Voor een nieuwe autoverzekering die ik nodig ga hebben ben ik gaan vergelijken op Pricewise, heel handig, want zelf had ik echt geen idee waar ik zou moeten beginnen anders.

  Handige website, maar af en toe ligt die er wel uit heb ik gemerkt, dat is lastig. Ik had het gewoon later weer geprobeerd en toen ging het wel, maar toch lastig.
  Maar als de website werkt, werkt het lekker en ik vind het een handige dienst!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Overstappen en prijzen vergelijken

  L. Jacobs20-11-2017

  Omdat wij binnenkort moeten overstappen heb ik wat prijzen vergeleken. De verschillen zijn dus best wel groot! Best een klus wat betreft voorwaarden en beschikbaarheid enzo, dus ik vind het handig om op prijs te kunnen sorteren.

  Website van Pricewise is handig in gebruik en vorige keer ben ik ook met hun hulp overgestapt, dat doe ik wellicht dit jaar weer zo daarom.

  Pricewise22-11-2017

  Heel fijn om te horen. Als we je dit jaar weer kunnen helpen bij een overstap doen we dat natuurlijk graag! Groetjes, Maarten van Pricewise

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  In 10 minuten energie goedkoper

  Isaac12-10-2017

  Ging vlot en was gewoon een formuliertje invullen. Stroom is natuurlijk ook maar gewoon stroom dus wat kan er mis gaan: )

  Pricewise16-10-2017

  Hoi Isaac, Kijk, jij snapt het! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen met vergelijken en besparen. Groetjes, Maarten van Pricewise

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Een tevreden klant

  Tom Peron15-08-2017

  Ik ben fijn door Remco aan een nieuwe autoverzekering geholpen. Scheelt me iedere maand 26 euro.

  Pricewise16-08-2017

  Hoi Tom, Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen aan een mooie besparing! Groetjes, Maarten van Pricewise

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  K*t bedrijf!!

  Juan12-08-2017

  Wat een ontzettend platvloers bedrijf is pricewise!! Volgens mij bestaat het personeel uit ex gedetineerden want een beetje empathisch vermogen hebben ze daar niet. Door hun fout is mij een verkeerde verzekering aangesmeerd en ik betaal me nu blauw... Een bedrijf waar je beter geen zaken mee kan doen. Ze doen hier alles voor geld verdienen.

  Pricewise16-08-2017

  Beste meneer, Wij vinden het uiteraard zeer belangrijk om iedereen goed te woord te staan. Ons personeel is speciaal getraind en gecertificeerd om alle vragen deskundig te beantwoorden. We vinden het vervelend om te horen als u het anders ervaart. We horen daarom graag wat er precies aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Maarten van Pricewise

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Pricewise check energiekosten

  S. Douze07-08-2017

  Doordat ik bij pricewise een check had gedaan voor mijn energiekosten, zag ik dat ik daarvoor te veel betaalde (ik zat bij Essent) en toen ben ik overgestapt. best makkelijk berekenen en overstappen. Dit is nu alweer een tijdje terug gebeurd en ik ben er nog steeds tevreden mee!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  te veel betaald voor televisie

  bram meerman15-07-2017

  Ik bleek veels te veel te betalen voor mijn televisie van kpn en ben nu overgestapt via pricewise. daar zag ik het en ik ben meteen overgestapt. verder dezelfde televisie en alles, dus qua kwaliteit maakt het niks uit
  alleen de prijs

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  goed geregeld

  tom de wit26-06-2017

  Hele relaxte service, ik zou echt niet meer zonder kunnen bij een grote overstap. ik vind het nogal belangrijk namelijk, het scheelt echt veel geld per maand.
  midden in het bestelproces liep er iets vast en ik kon niet meer verder. toen heb ik ze gebeld. het was buiten kantoortijden, maar er werd gewoon snel opgenomen en ik werd echt goed en vriendelijk verder geholpen en heb alles helemaal kunnen afronden daarna.
  erg goed geregeld en ik bespaar weer door!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  onprofessioneel

  Debbie Westhuis03-06-2017

  Pricewise vergelijkt maar een klein aantal aanbieders waarmee ze een zakenovereenkomst hebben. Hierdoor heb je een onoverzichtelijk beeld van de totale markt. Leuk om op pricewise een vergelijking te doen maar de aanschaf van een product kan vervolgens beter bij het betreffende bedrijf zelf. De kennis binnen pricewise is beperkt tot amateuristische scholieren!!

  Pricewise19-06-2017

  Beste mevrouw Westhuis, Bedankt voor uw bericht. Als de grootste energievergelijker van Nederland, vindt u bij ons het meest complete aanbod. Ook van de enkele producten die u niet rechtstreeks via ons kunt afsluiten. Sterker nog, een groot deel van de energiecontracten die u via ons kunt afsluiten, kunt u niet rechtstreeks via de leverancier afsluiten. Daarnaast vinden wij het uiteraard zeer belangrijk om iedereen goed te woord te staan. Ons personeel is speciaal getraind en gecertificeerd om alle vragen deskundig te beantwoorden. We vinden het vervelend om te horen als u het anders ervaart. We horen graag van u welke leverancier of wel product u specifiek mist. Dan kunnen we u gerichter verder helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Maarten van Pricewise

  Mismarie22-10-2018

  wat een waardeloos bedrijf! Onbeschofte, ongeduldige, arrogante, humorloze call center medewerkers. Spijt dat ik hier een verzekering heb afgesloten. Gelukkig kan ik nog gebruik maken van 14 dgn herroepingsrecht. Nooit meer

  Mismarie22-10-2018

  wat een waardeloos bedrijf! Onbeschofte, ongeduldige, arrogante, humorloze call center medewerkers. Spijt dat ik hier een verzekering heb afgesloten. Gelukkig kan ik nog gebruik maken van 14 dgn herroepingsrecht. Nooit meer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Overgestapt van energie-aanbieder

  Bas Sinking26-04-2017

  Na de zoveelste problemen met onze energie-aanbieder ben ik toch maar eens gaan rondsnuffelen naar een betere aanbieder. Via Pricewise gedaan en daar meteen gezien dat ik veel te veel betaalde voor mijn energie, terwijl de service dus ook nog eens rampzalig was..
  Ben dan ook direct overgestapt, wat ingaat vanaf mijn contract dat nog loopt.

  Vergelijken is duidelijk hier en je stapt nog best makkelijk over. Had ik het maar eerder gedaan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Vergelijken

  J. Pos09-04-2017

  Ik ging vroeger altijd vergelijken met Independer, maar doe het nu steeds met Pricewise. Weet eigenlijk niet echt waarom, maar het werkt goed en ik vind het een duidelijke en overzichtelijke site.

  En het scheelt vaak echt veel geld als je gewoon maar even goed vergelijkt eerst!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Huiswerk doen = bakken met geld besparen

  B. Post22-03-2017

  Pricewise is echt ideaal! Het bespaart gewoon bakken met geld als je van te voren even je huiswerk doet! Ik sluit niks meer af zonder eerst even goed te vergelijken, en steeds vaker gebruik ik alleen nog maar Pricewise.
  Voor zorgverzekeringen en energie, het werkt voor mij gewoon makkelijk en ik kies gewoon de goedkoopste, verder maakt het me niet uit. Scheelt echt veel!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Top vergelijker

  Robert02-03-2017

  Voor mijn werk moet ik vaak energiecontracten afsluiten, wat me is opgevallen dan, is dat er zelfs nog verschil zit in andere vergelijkers, Pricewise had net elke keer een betere aanbieding. Daar hou ik van. Dus daarom gewoon pricewise.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  autoverzekeraars vergelijken prijs en dekking

  Anika J16-02-2017

  Voor onze nieuwe autoverzekering zijn wij te rade gegaan bij Pricewise.

  We hadden namelijk vernomen dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. En dan dat de dekking heel erg anders kan zijn en het maandbedrag ook. Vrienden van ons betalen best wel veel per maand en toen zij een keer aanspraak moesten doen op hun verkering, werd er helemaal niks uitgekeerd! Daarom hebben wij heel nauwkeurig vergeleken wat het verschil is en vooral ook wat het bedrag is dat je eraan kwijt bent.
  Pricewise was daarin erg behulpzaam. Hier konden we echt goed zien welke verzekeraar precies wat dekt en vooral ook: welke de goedkoopste is.

  Zo hebben we goed een keuze voor een autoverzekering kunnen maken en we konden deze ook direct makkelijk afsluiten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Ieder jaar besparen

  Bas11-02-2017

  Zojuist al voor de 4e keer overgestapt met mijn energie. En dan steeds een jaarcontract. Je bent een dief van je eigen portomonnaie als je dat niet doet want na een jaarcontract loopt je contract wel door, maar met een veel duurder tarief. Ik adviseer iedereen om bij deze grootste onafhankelijke vergelijker zijn/ haar besparing te gaan bekijken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Vriendelijk geholpen

  isaac Kassies10-02-2017

  Vriendelijk geholpen aan de telefoon over mijn vraag over mijn eigen risico.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goed geholpen

  Leonoor07-02-2017

  In het land van 30.000 energiemaatschappijen die je allemaal superaggresief benaderen op straat voor de deur en per mail, is het best handig dat er een betrouwbare partij is die je een beetje helpt in het doolhof van aanbiedingen. Goede aanbieding gekregen voor een goede prijs. Dus goed geholpen. Bedankt pricewise! Ik heb het idee dat ze ondanks commissies die ze krijgen, wel goed advies geven en ook de energie aanbevelen die bij ons persoonlijk het best past. Ik had kennelijk al 3 jaar dezelfde waar mijn contract gewoon bij doorliep. Dus overgestapt met een nieuw (vast) contract voor 1 jaar en dan krijg je kennelijk een kleine cashback ook nog. Dus elk jaar doen begrijp ik nu.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Starre club mensen

  nico tempelaars02-02-2017

  Ik heb bij pricewise een autoverzekering afgesloten waar ik ongewild een 1 jaar aan vast zit tegen een 'dubbele' maandelijkse premie als dat ik via internet heb gecalculeerd. Ze geven vervolgens niet thuis. Ik zou niet willen aanraden bij deze mensen een verzekering af te sluiten want het is ze te doen om het geld en wat de klant vind is niet relevant. Dikke onvoldoende !!

  Pricewise01-05-2017

  Beste Nico, Bedankt voor je bericht. Ik heb van mijn collega begrepen dat er uitgebreid telefonisch contact is geweest. Helaas was het niet mogelijk om het door jou aantal opgegeven schadevrije jaren aan te tonen. Het ontbreken van deze schadevrije jaren verklaart ook de hoogte van de premie. Dit is ook naar voren gekomen in het contact tussen jou en mijn collega van Pricewise. Mocht je nog vragen hebben? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Maarten van Pricewise

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goede ervaring

  Van Douwe25-11-2016

  Snel en betrouwbaar. Ik heb goede ervaringen dus je kan hier gerust je verzekeringen afsluiten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Beter dan de meeste

  Jop21-03-2016

  Velen malen beter dan bijvoorbeeld sloop de crisis waar ze je alleen maar vertellen om met de NEM te gaan (nederlandse energie maatschappij) en alleen maar geld uit je zakken willen kloppen. Pricewise lijkt (mijn ervaring dan) redelijk onafhankelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Even een pluim

  Robbert03-03-2016

  Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn energierekening ten opzichte van mijn oude.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Gek bedrijf

  Mr. Lovink31-01-2016

  Sorry, waarom zou ik hier kopen als ik ook direct bij de energie / verzekeringsmaatschappij zelf kan regelen?? Volgens mij waren ze vroeger nog wel ok, maar ik hoor niks meer van ze. Zou iedereen het nu door hebben dat dit soort dingen niet werken?

  Hendrik01-02-2016

  Omdat je slechtere aanbiedingen krijgt bij de leverancier zelf....

  Nicole02-11-2016

  Is voordeliger bij zo een vergelijk site dan rechtstreeks. Daarnaast weet je welke leverancier goedkoopst is met je verbruik. Stap ieder jaar over. Als je even vergeet aan einde contract betaal je maandelijks opeens zoveel meer....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  verzekeringen vergelijken

  Barry26-01-2016

  Handig om verzekeringen te kunnen vergelijken want ik vertrouw die gasten voor geen meter anders! En de verschillen in de prijs zijn soms echt megahoog maar de diensten precies hetzelfde!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Pricewise

  Uw beoordeling