Pricewise
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

8

Service

8,2

Prijs

8,2

Leveren

8
16 rating86 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

26-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bas Sinking

Pricewise - Overgestapt van energie-aanbieder

Na de zoveelste problemen met onze energie-aanbieder ben ik toch maar eens gaan rondsnuffelen naar een betere aanbieder. Via Pricewise gedaan en daar meteen gezien dat ik veel te veel betaalde voor mijn energie, terwijl de service dus ook nog eens rampzalig was..
Ben dan ook direct overgestapt, wat ingaat vanaf mijn contract dat nog loopt.

Vergelijken is duidelijk hier en je stapt nog best makkelijk over. Had ik het maar eerder gedaan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


09-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Pos

Pricewise - Vergelijken

Ik ging vroeger altijd vergelijken met Independer, maar doe het nu steeds met Pricewise. Weet eigenlijk niet echt waarom, maar het werkt goed en ik vind het een duidelijke en overzichtelijke site.

En het scheelt vaak echt veel geld als je gewoon maar even goed vergelijkt eerst!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: B. Post

Pricewise - Huiswerk doen = bakken met geld besparen

Pricewise is echt ideaal! Het bespaart gewoon bakken met geld als je van te voren even je huiswerk doet! Ik sluit niks meer af zonder eerst even goed te vergelijken, en steeds vaker gebruik ik alleen nog maar Pricewise.
Voor zorgverzekeringen en energie, het werkt voor mij gewoon makkelijk en ik kies gewoon de goedkoopste, verder maakt het me niet uit. Scheelt echt veel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robert

Pricewise - Top vergelijker

Voor mijn werk moet ik vaak energiecontracten afsluiten, wat me is opgevallen dan, is dat er zelfs nog verschil zit in andere vergelijkers, Pricewise had net elke keer een betere aanbieding. Daar hou ik van. Dus daarom gewoon pricewise.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anika J

Pricewise - autoverzekeraars vergelijken prijs en dekking

Voor onze nieuwe autoverzekering zijn wij te rade gegaan bij Pricewise.

We hadden namelijk vernomen dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. En dan dat de dekking heel erg anders kan zijn en het maandbedrag ook. Vrienden van ons betalen best wel veel per maand en toen zij een keer aanspraak moesten doen op hun verkering, werd er helemaal niks uitgekeerd! Daarom hebben wij heel nauwkeurig vergeleken wat het verschil is en vooral ook wat het bedrag is dat je eraan kwijt bent.
Pricewise was daarin erg behulpzaam. Hier konden we echt goed zien welke verzekeraar precies wat dekt en vooral ook: welke de goedkoopste is.

Zo hebben we goed een keuze voor een autoverzekering kunnen maken en we konden deze ook direct makkelijk afsluiten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bas

Pricewise - Ieder jaar besparen

Zojuist al voor de 4e keer overgestapt met mijn energie. En dan steeds een jaarcontract. Je bent een dief van je eigen portomonnaie als je dat niet doet want na een jaarcontract loopt je contract wel door, maar met een veel duurder tarief. Ik adviseer iedereen om bij deze grootste onafhankelijke vergelijker zijn/ haar besparing te gaan bekijken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: isaac Kassies

Pricewise - Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen aan de telefoon over mijn vraag over mijn eigen risico.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leonoor

Pricewise - Goed geholpen

In het land van 30.000 energiemaatschappijen die je allemaal superaggresief benaderen op straat voor de deur en per mail, is het best handig dat er een betrouwbare partij is die je een beetje helpt in het doolhof van aanbiedingen. Goede aanbieding gekregen voor een goede prijs. Dus goed geholpen. Bedankt pricewise! Ik heb het idee dat ze ondanks commissies die ze krijgen, wel goed advies geven en ook de energie aanbevelen die bij ons persoonlijk het best past. Ik had kennelijk al 3 jaar dezelfde waar mijn contract gewoon bij doorliep. Dus overgestapt met een nieuw (vast) contract voor 1 jaar en dan krijg je kennelijk een kleine cashback ook nog. Dus elk jaar doen begrijp ik nu.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-02-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: nico tempelaars

Pricewise - Starre club mensen

Ik heb bij pricewise een autoverzekering afgesloten waar ik ongewild een 1 jaar aan vast zit tegen een 'dubbele' maandelijkse premie als dat ik via internet heb gecalculeerd. Ze geven vervolgens niet thuis. Ik zou niet willen aanraden bij deze mensen een verzekering af te sluiten want het is ze te doen om het geld en wat de klant vind is niet relevant. Dikke onvoldoende !!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Douwe

Pricewise - Goede ervaring

Snel en betrouwbaar. Ik heb goede ervaringen dus je kan hier gerust je verzekeringen afsluiten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jop

Pricewise - Beter dan de meeste

Velen malen beter dan bijvoorbeeld sloop de crisis waar ze je alleen maar vertellen om met de NEM te gaan (nederlandse energie maatschappij) en alleen maar geld uit je zakken willen kloppen. Pricewise lijkt (mijn ervaring dan) redelijk onafhankelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robbert

Pricewise - Even een pluim

Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn energierekening ten opzichte van mijn oude.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Mr. Lovink

Pricewise - Gek bedrijf

Sorry, waarom zou ik hier kopen als ik ook direct bij de energie / verzekeringsmaatschappij zelf kan regelen?? Volgens mij waren ze vroeger nog wel ok, maar ik hoor niks meer van ze. Zou iedereen het nu door hebben dat dit soort dingen niet werken?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Hendrik01-02-2016

Omdat je slechtere aanbiedingen krijgt bij de leverancier zelf....

Reactie op deze post:

Door: Nicole02-11-2016

Is voordeliger bij zo een vergelijk site dan rechtstreeks. Daarnaast weet je welke leverancier goedkoopst is met je verbruik. Stap ieder jaar over. Als je even vergeet aan einde contract betaal je maandelijks opeens zoveel meer....

26-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Barry

Pricewise - verzekeringen vergelijken

Handig om verzekeringen te kunnen vergelijken want ik vertrouw die gasten voor geen meter anders! En de verschillen in de prijs zijn soms echt megahoog maar de diensten precies hetzelfde!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Oxxio

    Oxxio

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Nederlandse Energie Maatschappij

    Nederlandse Energie Maatschappij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 5,8Lees ervaringen
  • Energie Direct

    Energie Direct

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Pricewise

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Pricewise?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Pricewise

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
-    Energie;
-    Autoverzekeringen;
-    Zorgverzekeringen;
-    Internet, televisie en bellen (telecom).

Naast het vergelijken zorgen ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

Wat biedt Pricewise?
Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet). Het complete overzicht bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur, ANWB, enzovoorts. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.

Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

Wat belooft Pricewise?
Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

-    De eerstelijkste vergelijking: Aanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

-    Zeer compleet: Via Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

-    De laagste prijs:Pricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

-    Gratis overstapcoach: Overstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

-    14 dagen bedenktijd na afsluiten:Binnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?
Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur. Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.

Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

Mening over Pricewise?
Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!