Ervaringen Pricewise

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
- Energie;
- Autoverzekeringen;
- Zorgverzekeringen;
- Internet, televisie en bellen (telecom).

Naast het vergelijken zorgen ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

Wat biedt Pricewise?

Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet). Het complete overzicht bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur, ANWB, enzovoorts. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.

Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

Wat belooft Pricewise?

Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

- De eerstelijkste vergelijking: Aanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

- Zeer compleet: Via Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

- De laagste prijs:Pricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

- Gratis overstapcoach: Overstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

- 14 dagen bedenktijd na afsluiten:Binnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?

Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur. Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.

Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

Mening over Pricewise?

Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.

Is het een goed idee om eerst energiemaatschappijen te vergelijken met pricewise? Hebben ze goede adviezen? Lees eerst ervaringen zodat u weet waar u aan begint!

Pricewise
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

6,6
62% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,8

Service

6,2

Prijs

7

Leveren

6,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Website

Ik ben van mening dat de vier grootste browser toch wel ondersteund moeten worden. Voor de duidelijkheid: Google Chrome, Microsoft IE, Microsoft Edge en Mozilla Firefox.

Ik vind het dan ook erg teleurstellend dat de website van prisewise dit niet doet. Er wordt duidelijk "geen" rekening mee gehouden dat mensen ook wel eens een andere browser kunnen gebruiken dan Edge of het privacy onvriendelijke Chrome (mij nog steeds onduidelijk waarom dat er zoveel mensen dit een goede browser vinden). Maar ja, wij nederlandsers klagen nog graag over bedrijven zoals facebook. Maar als het gaat om privegegevens dan strooien we daar graag me. Zeker als dingen dan gratis aangeboden worden. Maar goed, ik raak van het onderwerp af.

Door: Raymond04-06-2019
Henk14-06-2019

Ik ben momenteel zowel op Microsoft IE en Firefox op Pricewise.nl en alles werkt gewoon hoor

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Oplichters

Je wordt ongelegen moment opgebeld.
En dan wordt ineens overompeld.door
En voor je het weet zit bij een andere energieleverancier daar ben eerst blij mee totdat.
Je de eindrekening krijgt van de vorige energie leverancier van 816 €
Bleek ook nog dat toch
Duurder uit kwam dan de
Vorige dus ik meteen geregeld dat ik weer terug
Ben bij de vorige en dan krijg ineens weer een telefoontje van privé wise en proberen ze weer hetzelfde trucje ik heb de meneer aan de telefoon het voorstel gedaan om eens naar het callcenter te komen en om hem dan een schedel basis fracturen aan te bieden waar door het ineens stil werd hoe dan ook ik zit nog altijd opgescheept met 816€ het zijn oplichters en die mensen die wat een goede reviews geven zijn in gehuurd

Door: Willy Van der kaa24-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Zelf vergelijken

Ontzettend dom om je door anderen te laten vertellen waar je het beste energie kunt kopen. Je kunt toch bij de verschillende leveranciers de prijzen opvragen, en je verbruik weet je zelf wel, dus is het eenvoudig te berekenen. Aan de hand van de kWh en m3 prijs weet je meteen wie de goedkoopste is ! Nu laat iedereen zich van Nuon naar Essent sturen en andersom! Bij mij gaven ze een bedrag op jaarbasis op bij Nuon dat € 600,= hoger lag dan wat ik betaalde, en hadden ze natuurlijk diverse aanbieders die me 3 A 400 goedkoper konden leveren! Pure oplichting dat switchen.

Door: Piet05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Overstap

Nieuwe energieleverancier gezocht omdat mijn huidige contract afloopt per 30 april. De overstap is niet goed verlopen, huidige contract is zonder toestemming opgezegd en zit nu opeens al per 6 maart bij Eneco. Waardeloos dit, hoop gedoe en Prisewise reageert niet zoals het zou horen. Ze ondernemen geen snelle actie in zake dit probleem en Eneco zegt dat je niet via hun een contract moet afsluiten maar alleen via hun eigen website.

Door: Marco Post06-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

goedkoop lokken....

Pricewise gaat m.i via Internet op een slinkse manier de concurrentie aan met andere verzekeraars. Op basis van zelf in te vullen gegevens wordt een concurrerende verzekering aangeboden en afgesloten. Maar wanneer het wegens gebrek aan medewerking van een vorige verzekeraar niet lukt om de benodigde gegevens te verstrekken, weigert Pricewise zelf in contact te treden met de betreffende verzekeraar of de database te raadplegen die alleen voor verzekeraars toegankelijk is. En vervolgens komt er een prijsverhoging waardoor je nog veel duurder uit bent dan bij je vorige verzekeraar. Veel spijt van mijn overstap naar Pricewise!

Door: I.P. Bakker Schut26-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Misleiding

Op 1 januari 2019 een aanvraag ingediend voor overstap naar een andere energieleverancier. Na 4 weken kreeg ik een contract van de nieuwe leverancier aangeboden waarin de belastingen aanzienlijk verhoogd waren, terwijl op de site van Pricewise stond dat de genoemde tarieven golden voor 2019.

Als Pricewise niet de moeite neemt om actuele prijzen te hanteren heb je er niets aan en kun je beter naar een andere prijsvergelijker gaan, er zijn er genoeg!

Door: oegema04-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Het beste bedrijf ooit

Top bedrijf, niks op aan te merken. Ik stap altijd over met een fijn gevoel, aardig en geduldige medewerkers en ze nemen ook heel snel de telefoon op. Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder Pricewise! #BeWiseCheckYourPrice

Door: Henk Vliegerbos10-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Misleid door pricewise en onbeschoft behandeld aan de telefoon

Via pricewise energie berekend. Gebeld met een medewerker. Daar is duidelijk gezegd dat de cashback exclusief het maandbedrag is. Nu een rekening gekregen waar het bedrag ineens een stuk hoger ligt, omdat ze WEL met het cashback bedrag rekening hebben gehouden. Hierop gebeld met het callcenter en daar verteld die jongen doodleuk dat het mijn eigen schuld is en dat ik zelf beter moet lezen. Aangegeven dat ik de onjuiste informatie telefonisch heb verkregen. De letterlijke woorden zijn dat ik beter moet lezen en dat dit nogal dom van mij is dat ik niet beter heb gelezen. Hierdoor was ik zwaar verbouwereerd dat ik niets meer uit kon brengen. Voor mij geen pricewise meer met hun misleidende teksten en onfatsoenlijke telefoonmedewerkers!

Door: Harry10-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Misleiding

Ik heb 1 januari via price wise voor een nieuwe energie leverancier gekozen, gewoon omdat ze de laags prijs aanboden. Krijg ik na 2 dagen te horen dat ze nog de oude overheidsheffingen in het aanbod hadden staan.. terwijl er nadrukkelijk bij vermeld stond dat het incl alle heffingen van 2019 was. Pure misleiding

Door: Eveline04-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Onbeschofte behandeling

Ik reageer met een vraag over de kortingbon actie van pricewise 10 jaar bedtaan.
Ik krijg eerst via whatsapp een bericht van ene [...] en later een bericht van [...] de manager klantenservice zoals hij zich uitgeeft.
Eerst krijg ik een minderwaardig antwoord van hem alsof ik met hem in de zandbak heeft gesperld.
Dan bel ik voor nader uitleg en dan komt er nog geen excuus maar noemt mij een kind en gooit hij tot 2 keer toe de hoorn erop. Hoe inbeschoft wordt je elders nog behandeld ?
Nee price wise is verleden tijd als ik geen welgemeende excuus krijg.
Ik ben jaren bij price wise maar de klanten service is zeer diep gedaald bij price wise.

Door: Wim Doppenberg09-11-2018
Gerard Deudekom09-11-2018

das gek ik heb elk jaar wel een vraag over me jaarnota en ik krijg altijd helder dingen uitgelegt. misschien had je net effe de verkeerde aan de lijn maar ja. welke vraag had u over die bon trouwens want ik wacht er ook nog op

Gerritdina Johanna Tuinenga25-02-2019

Goedenmiddag Nu ,2weken geleden ben ik over gestapt. Tot op heden nog niks vernomen, vraag mij af hoe dat kan . Graag zo s.m. een bericht Vr Gr Mevrouw tuinenga Groenenwold 104 Deventer

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

4 dagen lang geen tv of internet door pricewise

Via pricewise mijn moeder haar alles in 1 pakket afgesloten.via het systeem kon je een datum in geven dus gedaan huidige provider Ingelicht van deze datum.vervolgens krijg ik een andere datum.dit gecommuniceerd met pricewise maar daarna kreeg ik een mail dat ze niets voor me konden betekenen dus ik met hen gebeld maar ze waren niet bereid enige inspanning te leveren sterker nog de hoorn werd erop gegooid,dus mensen trap er niet in zeer slechte service.ik heb ervan geleerd.nooit meer pricewise!!!

Door: patrick van mechelen02-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Tevreden goedkope verzekering

Ik ben erg tevreden over Pricewise.
Heb via hen een nieuwe verzekering afgesloten en ben per maand meerdere euro's goedkoper uit, bij een verzekeraar die ik zelf niet gevonden had. Dus daar ben ik blij mee. Afsluiten ging ook gewoon simpel online, je hoeft zelf vrij weinig te doen nog.

Door: Miriam27-08-2018
Piet04-04-2019

U bent als je de andere reacties leest wel een witte raaf !

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schade

Ik was all-riks verzekerd, helaas schade door vandalisme. Schade bedrag 2000 euro. Er is een expetise gedaan, helaas nog geen bedrag te horen gekregen. Wel de auto inmiddels ( gelukkig ) verkocht en een nieuwe gekocht. Helaas deze word door de schade ( ik ga 5 jaar terug in premie ) niet geaccepteerd. Gevolg, geen schadebedrag bekend, geen uitkering daarvan ontvangen en nu met de nieuwe auto niet verzekerd te zijn. Terwijl wij op vakantie zouden gaan. 100 keer gebeld ( ja echt waar ) en het enige wat we te horen krijgen het is allemaal in aanvraag en in behandeling u zult geduld moeten hebben!

Geduld ? Er is nog geen schadebedrag bekend, maar ik word wel direct 5 jaar terug gezet, de auto kon ik gelukkig voor een goede prijs verkopen en wij hebben direct een andere auto gekocht zonder schade, en nu krijgen wij deze auto nergens verzekerd omdat ik -1 jaar nu sta geregistreerd!

Door: Jordi 31-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

zeer slechte afwikkeling schade !!!!!!!!!!!

begin januari schade gehad, mijn buurvrouw rijdt achteruit tegen mijn auto, zij was vol-casco verzekerd en geeft aan de schuldige te zijn.
Pricewijs laat hun schade afhandelen door 123schade.
tot nu toe (20-04-2018) nog steeds geen geld ontvangen, de factuur van de schade hebben ze al vanaf februari in hun bezit en je krijgt af en toe een email die je niet kan beantwoorden (noreply)
ZOEK EEN VERZ.MY MET EEN EIGEN SCHADE AFDELING WANT BIJ PRICEWISE WERKT DIT VOOR GEEN METER !!!

Door: Jack Betting20-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Goed om te vergelijken!!!

Nieuwe autoverzekering nodig. Want ruzie met de vorige. Blijkt dat die niet alleen slecht was, maar ook duur.
Via Pricewise heb ik een andere gevonden. Scheelt een paar tientjes per maand! Dat vind ik veel geld. Voor ik hoop een betere verzekering.
Goed om te vergelijken!!!

Door: Hendrik Kamps15-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Snel naar een andere vergelijker gaan!

Zeer slechte ervaring met Pricewise. Ik heb een leverancier uitgezocht, alles ingevul en zou binnen twee weken bericht krijgen. Na de bevestiging in de mail niets meer van ze vernomen. Ook bij de energieleverancier was niets bekend. Erg slecht. Ze reageren daarnaast ook niet op berichten van mij. Nu betaal ik veel meer voor mijn energie doordat zij hun werk niet goed hebben gedaan! Wat een bende daar bij Pricewise.

Mijn advies: Zoek een andere prijsvergelijker en blijf heel ver weg bij Pricewise vandaan!

Door: Remco15-02-2018
Stephanie16-02-2018

Beste Remco, we vinden het vervelend om te horen dat u het zo ervaren hebt. We horen daarom graag wat er precies aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Stephanie van Pricewise

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Goed

Top! Helemaal vergeten over te stappen in december. Blijkt dat dat dus het hele jaar kan (wist ik veel), maar dat zijn dus alleen zorgverzekeringen. Energie kun je het hele jaar doen, je moet alleen altijd (minimaal) een jaarcontract afsluiten. Oxxio (waar ik zit) kwam terug met een aanbod maar via pricewise een net iets lagere prijs bij budget energie kunnen afsluiten. Goed geholpen, duidelijke info en overstappen was zo gepiept.

Door: Giel16-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

MISLEIDING: Pricewise presenteert lagere prijs dan in het daadwerkelijke contract

Pricewise levert mij op 29-12-2017 op mijn verzoek een prijsvergelijking van energieleveranciers. Op grond daarvan kies ik voor het aanbod van NUON. Op 2 januari komt het contract van NUON binnen. De daarin genoemde tarieven zijn hoger dan die Pricewise mij heeft aangeboden.

"Dat is juist", zegt Pricewise. "Per 1 januari zijn de belastingtarieven voor energie verhoogd."

Dat moge zo zijn, maar op 29-12-017 was vanzelfsprekend al volstrekt duidelijk dat mijn offerte-aanvraag betrekking zou hebben op 2018. Dit is dus misleiding. De prijsvergelijking was onjuist en doet ook mijn huidige leverancier tekort.

N.B. Volgens NUON zijn de prijzen voor 2018 al medio december 2017 bekend. Pricewise beweert dat deze prijzen pas per 01-01-2018 bekend zijn. Een tweede onwaarheid dus.

Door: W. van Beveren09-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Overgestapt van energieleverancier

Uit de vergelijking kwam een heel andere energieleverancier dan we zelf hadden en met een flink lager maandbedrag. Overstappen kon in een klik door, dat hebben we gedaan. Prima service en nog gratis ook. Ze krijgen vast commissie ofzo, maar dat is dan prima verdiend, want wij zijn goed geholpen met deze overstap!

Door: L. Groenteman11-12-2017
Pricewise13-12-2017

Goedemorgen, bedankt voor je reactie. Fijn dat we je hebben kunnen helpen met een mooie besparing op je energierekening.Het klopt inderdaad dat we van elke energieleverancier dezelfde vergoeding ontvangen bij een overstap. Mochten we je in de toekomst weer kunnen helpen met een overstap, dan staan we uiteraard voor je klaar. Groetjes, Maarten van Pricewise

Henk de Jong08-10-2018

Diverse malen overgestapt van energie leverancier en altijd perfect afgehandeld!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

nieuwe autoverzekering

Voor een nieuwe autoverzekering die ik nodig ga hebben ben ik gaan vergelijken op Pricewise, heel handig, want zelf had ik echt geen idee waar ik zou moeten beginnen anders.

Handige website, maar af en toe ligt die er wel uit heb ik gemerkt, dat is lastig. Ik had het gewoon later weer geprobeerd en toen ging het wel, maar toch lastig.
Maar als de website werkt, werkt het lekker en ik vind het een handige dienst!

Door: Peter07-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Overstappen en prijzen vergelijken

Omdat wij binnenkort moeten overstappen heb ik wat prijzen vergeleken. De verschillen zijn dus best wel groot! Best een klus wat betreft voorwaarden en beschikbaarheid enzo, dus ik vind het handig om op prijs te kunnen sorteren.

Website van Pricewise is handig in gebruik en vorige keer ben ik ook met hun hulp overgestapt, dat doe ik wellicht dit jaar weer zo daarom.

Door: L. Jacobs20-11-2017
Pricewise22-11-2017

Heel fijn om te horen. Als we je dit jaar weer kunnen helpen bij een overstap doen we dat natuurlijk graag! Groetjes, Maarten van Pricewise

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

In 10 minuten energie goedkoper

Ging vlot en was gewoon een formuliertje invullen. Stroom is natuurlijk ook maar gewoon stroom dus wat kan er mis gaan: )

Door: Isaac12-10-2017
Pricewise16-10-2017

Hoi Isaac, Kijk, jij snapt het! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen met vergelijken en besparen. Groetjes, Maarten van Pricewise

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Een tevreden klant

Ik ben fijn door Remco aan een nieuwe autoverzekering geholpen. Scheelt me iedere maand 26 euro.

Door: Tom Peron15-08-2017
Pricewise16-08-2017

Hoi Tom, Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen aan een mooie besparing! Groetjes, Maarten van Pricewise

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

K*t bedrijf!!

Wat een ontzettend platvloers bedrijf is pricewise!! Volgens mij bestaat het personeel uit ex gedetineerden want een beetje empathisch vermogen hebben ze daar niet. Door hun fout is mij een verkeerde verzekering aangesmeerd en ik betaal me nu blauw... Een bedrijf waar je beter geen zaken mee kan doen. Ze doen hier alles voor geld verdienen.

Door: Juan12-08-2017
Pricewise16-08-2017

Beste meneer, Wij vinden het uiteraard zeer belangrijk om iedereen goed te woord te staan. Ons personeel is speciaal getraind en gecertificeerd om alle vragen deskundig te beantwoorden. We vinden het vervelend om te horen als u het anders ervaart. We horen daarom graag wat er precies aan de hand is, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Maarten van Pricewise

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Pricewise check energiekosten

Doordat ik bij pricewise een check had gedaan voor mijn energiekosten, zag ik dat ik daarvoor te veel betaalde (ik zat bij Essent) en toen ben ik overgestapt. best makkelijk berekenen en overstappen. Dit is nu alweer een tijdje terug gebeurd en ik ben er nog steeds tevreden mee!

Door: S. Douze07-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

te veel betaald voor televisie

Ik bleek veels te veel te betalen voor mijn televisie van kpn en ben nu overgestapt via pricewise. daar zag ik het en ik ben meteen overgestapt. verder dezelfde televisie en alles, dus qua kwaliteit maakt het niks uit
alleen de prijs

Door: bram meerman15-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

goed geregeld

Hele relaxte service, ik zou echt niet meer zonder kunnen bij een grote overstap. ik vind het nogal belangrijk namelijk, het scheelt echt veel geld per maand.
midden in het bestelproces liep er iets vast en ik kon niet meer verder. toen heb ik ze gebeld. het was buiten kantoortijden, maar er werd gewoon snel opgenomen en ik werd echt goed en vriendelijk verder geholpen en heb alles helemaal kunnen afronden daarna.
erg goed geregeld en ik bespaar weer door!

Door: tom de wit26-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

onprofessioneel

Pricewise vergelijkt maar een klein aantal aanbieders waarmee ze een zakenovereenkomst hebben. Hierdoor heb je een onoverzichtelijk beeld van de totale markt. Leuk om op pricewise een vergelijking te doen maar de aanschaf van een product kan vervolgens beter bij het betreffende bedrijf zelf. De kennis binnen pricewise is beperkt tot amateuristische scholieren!!

Door: Debbie Westhuis03-06-2017
Pricewise19-06-2017

Beste mevrouw Westhuis, Bedankt voor uw bericht. Als de grootste energievergelijker van Nederland, vindt u bij ons het meest complete aanbod. Ook van de enkele producten die u niet rechtstreeks via ons kunt afsluiten. Sterker nog, een groot deel van de energiecontracten die u via ons kunt afsluiten, kunt u niet rechtstreeks via de leverancier afsluiten. Daarnaast vinden wij het uiteraard zeer belangrijk om iedereen goed te woord te staan. Ons personeel is speciaal getraind en gecertificeerd om alle vragen deskundig te beantwoorden. We vinden het vervelend om te horen als u het anders ervaart. We horen graag van u welke leverancier of wel product u specifiek mist. Dan kunnen we u gerichter verder helpen. U kunt contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Maarten van Pricewise

Mismarie22-10-2018

wat een waardeloos bedrijf! Onbeschofte, ongeduldige, arrogante, humorloze call center medewerkers. Spijt dat ik hier een verzekering heb afgesloten. Gelukkig kan ik nog gebruik maken van 14 dgn herroepingsrecht. Nooit meer

Mismarie22-10-2018

wat een waardeloos bedrijf! Onbeschofte, ongeduldige, arrogante, humorloze call center medewerkers. Spijt dat ik hier een verzekering heb afgesloten. Gelukkig kan ik nog gebruik maken van 14 dgn herroepingsrecht. Nooit meer

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Overgestapt van energie-aanbieder

Na de zoveelste problemen met onze energie-aanbieder ben ik toch maar eens gaan rondsnuffelen naar een betere aanbieder. Via Pricewise gedaan en daar meteen gezien dat ik veel te veel betaalde voor mijn energie, terwijl de service dus ook nog eens rampzalig was..
Ben dan ook direct overgestapt, wat ingaat vanaf mijn contract dat nog loopt.

Vergelijken is duidelijk hier en je stapt nog best makkelijk over. Had ik het maar eerder gedaan.

Door: Bas Sinking26-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Vergelijken

Ik ging vroeger altijd vergelijken met Independer, maar doe het nu steeds met Pricewise. Weet eigenlijk niet echt waarom, maar het werkt goed en ik vind het een duidelijke en overzichtelijke site.

En het scheelt vaak echt veel geld als je gewoon maar even goed vergelijkt eerst!

Door: J. Pos09-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Huiswerk doen = bakken met geld besparen

Pricewise is echt ideaal! Het bespaart gewoon bakken met geld als je van te voren even je huiswerk doet! Ik sluit niks meer af zonder eerst even goed te vergelijken, en steeds vaker gebruik ik alleen nog maar Pricewise.
Voor zorgverzekeringen en energie, het werkt voor mij gewoon makkelijk en ik kies gewoon de goedkoopste, verder maakt het me niet uit. Scheelt echt veel!

Door: B. Post22-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Top vergelijker

Voor mijn werk moet ik vaak energiecontracten afsluiten, wat me is opgevallen dan, is dat er zelfs nog verschil zit in andere vergelijkers, Pricewise had net elke keer een betere aanbieding. Daar hou ik van. Dus daarom gewoon pricewise.

Door: Robert02-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

autoverzekeraars vergelijken prijs en dekking

Voor onze nieuwe autoverzekering zijn wij te rade gegaan bij Pricewise.

We hadden namelijk vernomen dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. En dan dat de dekking heel erg anders kan zijn en het maandbedrag ook. Vrienden van ons betalen best wel veel per maand en toen zij een keer aanspraak moesten doen op hun verkering, werd er helemaal niks uitgekeerd! Daarom hebben wij heel nauwkeurig vergeleken wat het verschil is en vooral ook wat het bedrag is dat je eraan kwijt bent.
Pricewise was daarin erg behulpzaam. Hier konden we echt goed zien welke verzekeraar precies wat dekt en vooral ook: welke de goedkoopste is.

Zo hebben we goed een keuze voor een autoverzekering kunnen maken en we konden deze ook direct makkelijk afsluiten.

Door: Anika J16-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Ieder jaar besparen

Zojuist al voor de 4e keer overgestapt met mijn energie. En dan steeds een jaarcontract. Je bent een dief van je eigen portomonnaie als je dat niet doet want na een jaarcontract loopt je contract wel door, maar met een veel duurder tarief. Ik adviseer iedereen om bij deze grootste onafhankelijke vergelijker zijn/ haar besparing te gaan bekijken.

Door: Bas11-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen aan de telefoon over mijn vraag over mijn eigen risico.

Door: isaac Kassies10-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goed geholpen

In het land van 30.000 energiemaatschappijen die je allemaal superaggresief benaderen op straat voor de deur en per mail, is het best handig dat er een betrouwbare partij is die je een beetje helpt in het doolhof van aanbiedingen. Goede aanbieding gekregen voor een goede prijs. Dus goed geholpen. Bedankt pricewise! Ik heb het idee dat ze ondanks commissies die ze krijgen, wel goed advies geven en ook de energie aanbevelen die bij ons persoonlijk het best past. Ik had kennelijk al 3 jaar dezelfde waar mijn contract gewoon bij doorliep. Dus overgestapt met een nieuw (vast) contract voor 1 jaar en dan krijg je kennelijk een kleine cashback ook nog. Dus elk jaar doen begrijp ik nu.

Door: Leonoor07-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Starre club mensen

Ik heb bij pricewise een autoverzekering afgesloten waar ik ongewild een 1 jaar aan vast zit tegen een 'dubbele' maandelijkse premie als dat ik via internet heb gecalculeerd. Ze geven vervolgens niet thuis. Ik zou niet willen aanraden bij deze mensen een verzekering af te sluiten want het is ze te doen om het geld en wat de klant vind is niet relevant. Dikke onvoldoende !!

Door: nico tempelaars02-02-2017
Pricewise01-05-2017

Beste Nico, Bedankt voor je bericht. Ik heb van mijn collega begrepen dat er uitgebreid telefonisch contact is geweest. Helaas was het niet mogelijk om het door jou aantal opgegeven schadevrije jaren aan te tonen. Het ontbreken van deze schadevrije jaren verklaart ook de hoogte van de premie. Dit is ook naar voren gekomen in het contact tussen jou en mijn collega van Pricewise. Mocht je nog vragen hebben? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen op werkdagen tot 20:00 via het volgende telefoonnummer: 088-6699000. Vriendelijke groet, Maarten van Pricewise

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goede ervaring

Snel en betrouwbaar. Ik heb goede ervaringen dus je kan hier gerust je verzekeringen afsluiten.

Door: Van Douwe25-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Beter dan de meeste

Velen malen beter dan bijvoorbeeld sloop de crisis waar ze je alleen maar vertellen om met de NEM te gaan (nederlandse energie maatschappij) en alleen maar geld uit je zakken willen kloppen. Pricewise lijkt (mijn ervaring dan) redelijk onafhankelijk.

Door: Jop21-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Even een pluim

Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn energierekening ten opzichte van mijn oude.

Door: Robbert03-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Gek bedrijf

Sorry, waarom zou ik hier kopen als ik ook direct bij de energie / verzekeringsmaatschappij zelf kan regelen?? Volgens mij waren ze vroeger nog wel ok, maar ik hoor niks meer van ze. Zou iedereen het nu door hebben dat dit soort dingen niet werken?

Door: Mr. Lovink31-01-2016
Hendrik01-02-2016

Omdat je slechtere aanbiedingen krijgt bij de leverancier zelf....

Nicole02-11-2016

Is voordeliger bij zo een vergelijk site dan rechtstreeks. Daarnaast weet je welke leverancier goedkoopst is met je verbruik. Stap ieder jaar over. Als je even vergeet aan einde contract betaal je maandelijks opeens zoveel meer....

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

verzekeringen vergelijken

Handig om verzekeringen te kunnen vergelijken want ik vertrouw die gasten voor geen meter anders! En de verschillen in de prijs zijn soms echt megahoog maar de diensten precies hetzelfde!!

Door: Barry26-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Schrijf zelf een review over Pricewise

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)