NederlandReview

  Ervaringen FENOR

  Iedereen gebruikt in huis wel iets van stroom, gas of energie. Jezelf aansluiten bij een energiemaatschappij is dus van belang. Omdat je energierekening vaak één van de grootste vaste lasten is wil je natuurlijk wel de beste en goedkoopste optie. Wie weet is FENOR dat wel. Maar hoe betrouwbaar zal deze energieleverancier nou echt zijn? Zul je geen vervelende verrassingen krijgen op je jaarrekening? Zal het moeilijk zijn om over te stappen naar FENOR als je al bij een andere energiemaatschappij zit? En wat voor een klantenservice kun je nou eigenlijk echt van FENOR verwachten als je wat hulp of advies van een professional nodig hebt? Alleen mensen die hun stroom al bij FENOR vandaan halen kunnen je hier wat over vertellen. Lees de eerlijke reviews die ze hier op NederlandReview hebben geplaatst om een indruk van dit energiebedrijf te krijgen. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien hoe FENOR werkelijk in elkaar sreekt.

  Over FENOR

  FENOR is een energiebedrijf dat groene energie aanbiedt. Op hun website beloven ze scherpe tarieven. Ze geven geen bonussen omdat ze vinden dat je die dan in principe zelf betaalt via je energierekening. Wat ze willen is jou gewoon een eerlijke en scherpe prijs bieden. Dit is, volgens hen, niet alleen zo bij aanvang van een contract. Ook bij een verlening kun je hiervan op aan. Stroom is immers gewoon stroom en gas alleen maar gas. Je kunt bij ze terecht voor twee verschillende diensten. Er is Standaard Groen en Maximaal Groen. Op hun website kun je een goed overzicht zien van wat je voor verschillende diensten betaalt. In het overzicht staan de vaste leveringskosten, vermindering energiebelasting, daltarieven, netbeheerkosten, normaal tarief, enzovoort. Aan het eind zie je dan hoeveel je in sotaal aan stroom en gas betaalt. Je kunt deze kosten per jaar bekijken of, als er momenteel lage energiekosten zijn, die voor 3 jaar vastzetten.


  Een FENOR reclame: energie uit Friesland.

  Diensten van FENOR

  Je kunt op hun website heel makkelijk overstappen. Op de homepage zie je al de vier verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Ze zijn uit te klappen zodat je naast elkaar kunt zien waar de verschillen in kosten vandaan komen. Ook kun je berekenen hoeveel jij kwijt zult zijn. Voer hiervoor je postcode, huisnummer en energieverbruik in. Weet je je energieverbruik niet? Geen probleem. Ze kunnen je dan helpen je verbruik te schatten. Ook is er een speciale FENOR klantenservice die je kan helpen bij het afsluiten van je abonnement maar ook tijdens de looptijd altijd voor je klaarstaat.

  Klachten, omplimenten en Tips voor FENOR

  Ben jij al aangesloten bij FENOR of dat in het verleden geweest? In beide gevallen zijn wij heel nieuwsgierig naar jouw ervaring met FENOR. Hoe makkelijk was het om over te stappen naar dit energiebedrijf? Bieden ze nou echt de scherpe prijzen voor stroom die ze beweren? Kon je op hun website makkelijk het verschil tussen de opties zien? En wat voor een klantenservice verleende FENOR je toen je ze nodig had? Schrijf je eigen FENOR review en laat ons weten wat jouw mening over deze energieleverancier is.

  FENOR
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hoe bevalt Fenor

  Per oktober 2018 een 3 jarig contract bij Fenor afgesloten. Dat ging heel gemakkelijk. Ze regelen ‘alles’. Fijn geen gedoe met bonussen maar gewoon concurerende tarieven en redelijke vaste leveringskosten. De service is prima: geen lange wachttijden per telefoon, tegen lokaal tarief en snelle beantwoording van email. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Eigen portaal voor het monitoren van je verbruik etc. Maandfactuur naar keuze per post of email. Wel per maand vooraf betalen maar dat waren we bij de vorige leverancier al gewend. Het tarief voor netto teruggeleverde stroom van de zonnepanelen is laag maar wij gaan toch niet netto terugleveren.

  Door: Gerben23-11-2018
  elwin16-12-2018

  Hoi Gerben, Ik ben bezig om te kijken voor komend jaar om op te stappen, omdat die "blijven loont-korting" van Nuon niet zo loont. Fenor komt qua kosten leuk uit de bus, maar als hun energielevering net zo feilloos werkt als hun site, ben ik bang dat het een koude en donkere winter wordt. Groeten

  Adi19-12-2018

  @Elwin: Bekijk je internetexplorer/safari instelingen of probeer een ander explorer b.v. google Crome,deze werkt vlekkeloos. Succes.

  F.W.M. Angenent17-01-2019

  Zeer slecht contact. Op E- mails wordt niet geantwoord! Het door U opgegeven tel. nummer is niet in gebruik? Hoe nu verder

  F.W.M. Angenent17-01-2019

  Zeer slecht contact. Op E- mails wordt niet geantwoord! Het door U opgegeven tel. nummer is niet in gebruik? Hoe nu verder

  F.W.M. Angenent17-01-2019

  Zeer slecht contact. Op E- mails wordt niet geantwoord! Het door U opgegeven tel. nummer is niet in gebruik? Hoe nu verder

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over FENOR

  Uw beoordeling