NederlandReview

    Ervaringen ENGIE Energie

    ENGIE is een energieleverancier in Nederland. Het staat bekend om het leveren van duurzame energie en het leveren van zonnepanelen. Ben jij benieuwd naar hoe klanten van ENGIE deze groene energieleverancier beoordelen? Lees dan de reviews van de klanten van ENGIE, waarin zij hun ervaringen delen op NederlandReview! Zo weet u waar u aan begint als u overstapt naar deze groene energieleverancier.

    Over ENGIE Energie

    ENGIE is een leverancier van goedkope energie, die duurzaam wordt opgewekt. Daarnaast helpt het klanten om minder energie te verbruiken en slimmer met energie om te gaan.

    ENGIE is voortgekomen uit Electrabel, dat in 1905 in Antwerpen werd opgericht, Op 1 januari 2016 veranderde de naam Electrabel in ENGIE.

    ENGIE bedient niet alleen de particuliere klant, maar wil ook zakelijke klanten van dienst zijn met goedkope, duurzame energie. Als zakelijke afnemer kunt u voor goedkope energie dus ook terecht bij ENGIE: zie daarvoor ENGIE Zakelijk.

    Waar komt de energie van ENGIE vandaan?

    Klanten van ENGIE ontvangen 100% groene, herleidbare energie. Deze energie is afkomstig van de Noordzee of van een van de honderd Nederlandse bronnen. Dat kan bijvoorbeeld windpark Eemshaven zijn, maar ook een van de andere klanten van ENGIE of een bedrijf in de buurt. Je kunt als klant zelf kiezen waar jouw energie vandaan komt. Jaarlijks komen daar nieuwe bronnen bij, zoals Flevokust, een zonnepark met meer dan 90.000 zonnepanelen.

    Doet ENGIE aan klimaatverbetering?

    Ook buiten Nederland bouwt ENGIE aan een duurzame wereld. Dat doet het wereldwijd, in zeventig landen. Met het totale vermogen aan opgewekte energie uit zon, wind, water en biomassa voorziet ENGIE jaarlijks 100 miljoen mensen van stroom. Daarom staat ENGIE als enige energiemaatschappij in Nederland al jaren op de internationale A-lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering.


    Wat doet ENGIE aan het verlagen van de CO₂-uitstoot?
    Naast groene stroom investeert ENGIE ook in groen gas. Zo bouwt het in Nederland nieuwe groengasinstallaties en compenseert het de CO₂-uitstoot van ENGIE-klanten via eigen Gold-Standardprojecten in samenwerking met de Climate Neutral Group. Om de CO₂-uitstoot nog verder te verlagen, plant ENGIE samen met Trees for All jaarlijks tienduizenden bomen in Nederland en in het buitenland.

    Hoe helpt ENGIE met het verduurzamen van woningen, zoals met zonnepanelen?

    Naast het leveren van voordelige duurzame energie helpt ENGIE klanten met het verduurzamen van hun woonsituatie. Zo geeft het advies over de mogelijkheden met de ENGIE Wijzer en met producten als zonnepanelen, isolatie, led-verlichting, warmtepompen en elektrisch rijden. Voor zonnepanelen werkt ENGIE samen met Sungevity.

    Hoe kun je contact opnemen met ENGIE?

    Contact opnemen met ENGIE kan bijvoorbeeld via de online omgeving MijnENGIE of met de ENGIE-app. Hier kun je bijvoorbeeld de afgesloten overeenkomst en betalingen bekijken en jouw gegevens en termijnbedrag wijzigen. Daarnaast is ENGIE Energie te bereiken op Facebook en Twitter.

    Heb jij ervaringen met ENGIE?

    Je kunt jouw ervaringen met ENGIE Energie delen in een review op NederlandReview. Wat is jouw beoordeling van de service, de levering en de prijs van de energie van ENGIE? Heeft ENGIE jou geholpen met het verduurzamen van jouw woning? Hoe ging dat in zijn werk? Laat anderen weten hoe jij denkt over deze energiemaatschappij, dan kunnen potentiële klanten een beter beeld vormen.

    ENGIE Energie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    6
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    energie overstappen

    Met het overstappen van zorgverzekeraar stappen wij ook altijd over van energieaanbieder of we vergelijken altijd even of het ergens anders beter kan. Best een vervelend "moetje" soms, maar toch wel goed want het scheelt gewoon best veel want in deze tijd van het jaar verhogen sommige bedrijven hun kosten enzo (JE MOET HET MAAR WETEN). Wij zijn dit jaar dus overgestapt naar engie. We zaten vorig jaar nog bij essent. We kregen dit keer bij Engie een betere aanbieding en dat scheelt toch nog best wat vandaar dat we zijn overgestapt.

    Overstappen ging vlot en je bent zo af- en aangesloten. Het contact is netjes verlopen en wij zijn tevreden. Weet nog niet hoe lang ik ga blijven dit keer, maar voor nu is het vast geregeld!

    Door: Anke 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    overgestapt van energieleverancier

    Zojuist ben ik overgestapt en dat ging een stuk makkelijker dan toen ik vorig jaar van energieleverancier wisselde, toen ging ik naar de NUON maar ik wilde eigenlijk een betere deal en zo kwam ik bij Engie terecht. Had er nooit van gehoord, maar het blijkt het vorige Electrabel te zijn of daarvan afgesplitst te zijn ofzo, ik weet niet precies eigenlijk. Maar overstappen ging makkelijk en nu leveren zij dus mijn stroom. Weet niet of ze nou echt de allergoedkoopste zijn, maar wel goedkoper dan wat ik eerst betaalde en daar ging het mij om. Dus tot nu toe positieve ervaringen. En als het toch gaat tegenvallen, dan stap ik gewoon weer over haha.

    Door: Joris 09-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    te weinig klanten?

    Volgens mij heeft dit bedrijf nog niet genoeg klanten. Want ze doen aan flinke aanbiedingen op de site. Ik ben er op in gegaan want een drie-jarig contract bleek goedkoop. Maar dat ze niet geneog klanten hebben maak ik op uit het feit dat het supersnel geregeld was, de dame aan de telefoon was aardig en had alle tijd voor me. Dit kan niet lang duren voordat meer mensen dit door hebben. Maar dat zal denk ik nog wel een jaartje of 3 duren voordat ze net zo acteren als alle andere energie maatschappijen en dan zal er wel weer een ander nieuw bedrijf zijn waar ik naar overstap! Maar voor nu zit ik in ieder geval de komende 3 jaar geramd!

    Door: Happy harry 29-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Zeer tevreden over Engie

    Wij zitten al jaren bij Engie. Vrienden van ons klagen regelmatig over hun eigen aanbieder en stappen ook haast ieder jaar over. ik ben blij dat wij dat gedoe bespaard blijven, want wij zijn erg tevreden over Engie. Ze zijn niet duur en we hebben echt nog nooit een storing of een probleem gehad, dat is kennelijk uniek, vergeleken met andere bedrijven, als ik anderen zo hoor. Ik geef daarom alle vijf sterren voor de levering, want dat kan niet beter dan toch?
    Energie vind ik echt een eerste levensbehoefte, dan zit ik beter ergens waar dat gegarandeerd goed zit...

    Door: Mariska Blom 22-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    gas en electra

    zit al jaren bij Engie en heb net mijn contract verlengd. Nog nooit problemen gehad

    Door: Janneke 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Verlenging energie contract.

    Wij zijn al jaren klant bij Engie. Vroeger Electrabel en hebben hierover nog nooit geen klachten gehad. Wanneer wij persoonlijk advies willen, worden we altijd netjes en met kennis van zaken geholpen. Ook bij het begeleiden op de computer bij het afsluiten worden we accuraat geholpen. Voor ons telt service en klantvriendelijkheid erg mee.

    Door: J. van Beek 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer te spreken over de service van Engie

    Hallo allemaal,
    mijn ervaringen met Engie zijn echt heel anders dan wat ik hier lees. Ik had wat problemen met overstappen, maar dat lag NIET aan Engie, maar had te maken met de rare bekabeling en aanleg in mijn straat. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om mij goed aan te sluiten. Ze hebben zelfs meerdere malen contact met mij opgenomen om de stand van zaken te controleren of te bespreken. Uitendelijk is het gelukt.

    Ik ben daarom zeer te spreken over de service van dit bedrijf. Dat laat ik dus graag even weten.

    Door: J. Gunag 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    overgestapt naar goedkopere energie

    wij zijn van het jaar overgestapt, hadden eerst de energie bij Essent, maar dat bleek toch een duurdere aanbieder te zijn.

    toen kwamen wij in contact met engie en daarmee konden we veel goedkoper uit zijn, daarom hebben we voor deze oplossing gekozen en krijgen nu onze energie van engie.

    Eigenlijk merken we weinig verschil, alleen de rekening is lager

    OVerstappen ging best makkelijk, we hoefden niet zoveel zelf te doen

    Door: L. van Buren 03-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tevreden met overstap naar Engie

    Wij zijn een aantal jaar geleden in januari overgestapt naar Engie omdat ze daar toen een mooie aanbieding hadden voor onze energierekening.
    Wij zijn tot op heden tevreden. De overstap was snel geregeld en het scheelde voor ons best een aanzienlijk bedrag. Dat is echt de moeite waard.
    Prima bedrijf wat ons betreft, we hebben geen klachten of storingen gehad.
    Wilde ik toch even doorgeven, want ik was destijds ook goed aan het vergelijken.

    Door: Anne-marij De Wit 11-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geen slecht woord

    Ik zit nu iets meer dan 6 maanden bij deze nieuwe partij (zo nieuw zijn ze niet want het was gewoon een andere naam eerst). Maar gek genoeg heb ik nog geen slecht woord over engie. Goed aangesloten, goede facturen, duidelijke klantenservice. Ik sta helemaal verbaasd! Want ik heb nog nooit een energiemaatschappij meegemaakt die deed wat ze zeiden...dus bij deze een complimentje voor deze energieleverancier.

    Door: Marjon S. 03-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Gas en electriciteit

    Gebeld door een uiterst vriendelijke dame. Ik zou teveel betalen bij mijn vorige leverancier. Ik gaf aan dat ik nog onder een contract zat van 3 jaar. Was geen punt , Engie zou me alles vergoeden wat ik zou moeten betalen aan boete's. Overgestapt.
    Eerst krijg ik bericht dat ik met het door hun samengestelde maandbedrag op mijn jaarrekening fors zou moeten bijbetalen. Dat is natuurlijk al vreemd.
    Daarnaast had Ik bij de vorige leverancier op de eindafrekening 350 euro boete betaald.
    Uiteindelijk betaald Engie ze me slechts 100 euro. Toen ik aangaf dat ze de band moesten beluister van de verkoopster gaven ze aan dat die was gewist na 3 maand.
    Al met al geen bedrijf om met in zee te gaan.

    Door: H.A. Onnink 10-01-2020
    Charnella 17-01-2020

    Goedemiddag, wat vervelend om te horen dat uw overstap naar ENGIE niet helemaal vlekkeloos is verlopen. We kijken uiteraard graag nog even met u mee in de gegevens. Zou u ons een e-mail willen sturen met uw klantnummer of postcode+huisnummer en vraag naar socialmedia.nl@engie.com? Alvast bedankt voor uw genomen moeite. Met vriendelijke groeten, Charnella - ENGIE Webcare

    Paul 29-01-2020

    Begin 2019 had ik naast het huis dat gekocht had ook mijn oude woning in bezit. ( dus dubbele energie lasten ) De nieuwe woning had een andere energieleverancier als Engie. Voor het gemak heb ik toen beide woningen op het oude contract laten doorlopen. Nog wel geopperd omdat ik overstapte van leverancier in de nieuwe woning om in aanmerking te komen voor een welkompremie maar daarvoor kwam ik niet in aanmerking. In november jl. verkocht ik mijn oude woning , en heb recent een 3 jarig contract met Engie ingaande 1 febr. a.s. afgesloten hetgeen prima is geregeld . Wat me tegenvalt dat er geen enkele financiële tegemoetkoming van Engie plaats vond.

    Carin Mark 30-01-2020

    Zit nu 3 jaar bij Engie, heel tevreden, dus verlengd!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gas en Electra

    Het afsluiten van het contract bij Engie ging prima. Ik had uitgelegd dat de woning tijdelijk verhuurd zou worden en dat ik de kosten van Gas en Electra in de huur zou verrekenen. Dat was geen punt. Per februari zal het contract echter de nieuwe huurder zelf worden betaalt gaan worden. Helaas blijkt nu dat ik een jaarcontract heb en dat ik een boete van 100 euro moet betalen. Waarom dit zo is, kon de telefoniste me niet uitleggen. Ook niet hoe men aan die 100 euro komt en waar ik dat terug kan vinden. In de bevestiging van de opzegging staat: Opzegkosten
    Zegt u op voor het einde van uw contract? Dan brengen wij mogelijk opzegkosten in rekening. Dit is afhankelijk van uw contract en voorwaarden. Kunt u niet kosteloos opzeggen, dan vindt u de opzegkosten terug op uw eindafrekening.
    In de voorwaarden staat wel dat men een vergoeding kan vragen. Hoe die kosten terug te rekenen zijn is echter niet bekend. Ik zal de nieuwe huurder toch maar adviseren om bij Essent een contract af te sluiten. Daar wordt je niet geconfronteerd met dit soort niet berekenbare kosten.
    Resumerend: Laat Engie maar links liggen bij een energie overstap.

    Door: Edwin van Noort 02-01-2020
    Leon 06-01-2020

    Goedemorgen Edwin, Ik vind het vervelend om te horen dat u geen fijne ervaring heeft met ENGIE wat betreft uw contract en de bijbehorende opzegkosten. Ik kijk graag met u mee voor een oplossing. Wilt u mij hiervoor uw gegevens & uw vraag per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com. Ik hoop graag van u te horen. Met vriendelijke groeten, Leon - ENGIE Webcare

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    energiecontract

    Mijn ervaring is ronduit zeer slecht met de klantenservice van Engie. op de eerste plaats is de telefonische bereikbaarheid heel slecht. Vorige week was er geen bereikbaarheid door technische storing en vandaag (30-12-19) opnieuw. Afspraken worden niet nagekomen, onkundige medewerkers, fout op fout wordt gestapeld, waardoor het vraagstuk steeds ingewikkelder wordt. en telkens een ander persoon aan de lijn of chat. Kortom, ik ben een week bezig en zit met een contract dat is opgezegd met een hoge boete, terwijl ik het contract niet wil opzeggen! (overigens altijd netjes op tijd betaald).

    Door: Adri 30-12-2019
    Leon 06-01-2020

    Goedemorgen Adri, Allereerst mijn excuses dat wij de afgelopen dagen slecht bereikbaar waren vanwege een storing. Daarnaast vind ik het een kwalijke zaak dat de gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Ik kijk graag met u mee naar een oplossing. Wilt u mij hiervoor uw gegevens & uw vraag per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com. Ik hoop graag van u te horen. Met vriendelijke groeten, Leon - ENGIE Webcare

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    aanbieding met cashback

    aanbieding met cashback - daarom gekozen voor engie

    ik vond het wat slordig dat ik zelf erachter aan moest bellen om mijn geld te krijgen, maar na enig aandringen toch gelukt.

    verder prima te spreken over engie.

    overstappen ging vlotjes en ze zijn erg vriendelijk aan de telefoon.

    Door: f. 25-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    heel tevreden met Engie

    Ik ben heel tevreden met Engie. Afsluiten ging bij ons erg snel, zeker in vergelijking met een eerdere overstap van energieleverancier.

    De service is bij Engie goed; ze staan je hier goed en netjes te woord, goede communicatie.

    Prettig om voor een aantal jaar weer onder de pannen te zijn.

    Door: Ans 23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Energie

    Aan de telefoon over laten halen, zei dat hij van Stedin was, dom natuurlijk, maar alles kon goedkoper en ik betaalde nu te veel bij Oxxio, blablabla.. Klonk allemaal goed tot ik het contract kreeg en zag dat ik bij hun meer zou gaan betalen dan bij Oxxio!!! Het tegenovergestelde van wat er aan de telefoon allemaal verteld werd...Zonet gelijk contract geannuleerd, omdat ik nog binnen de 14 dagen bedenktijd zit gelukkig..

    Door: Pascal 14-11-2019
    Leon 18-11-2019

    Beste Pascal, Mijn excuses voor de manier hoe u benaderd bent door ons. Wij willen klanten eerlijk te woord staan en geen foutieve informatie geven. Ik wil graag uw contactgegevens ontvangen zodat ik een klacht hierover kan indienen bij de desbetreffende persoon. Wilt u mij hiervoor uw gegevens per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com. Hartelijke groet, Leon - ENGIE Webcare

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Engie 3 jaar vast

    Mijn ervaring met Engie is ronduit slecht.
    Het bedrijf Engie is meer een soort van Mafia praktijken bedrijf geworden.
    Ik betaal altijd netjes en op tijd mijn rekening aan deze boeven ( per acceptgiro natuurlijk en niet met automatische incasso want dan hebben de boeven recht van afschrijven er gratis bij).
    Maar via acceptgiro betaal je bij deze Mafia al € 2,50 administratie kosten en Als ik ivm vakantie het geld later overmaak krijg ik gelijk een dreig email met nu betalen via Ideal of we schakelen een incassobureau in.
    Diverse malen met Engie helpdesk gemaild , deze werkt ontzettend traag en je wordt er behandeld als een " idioot".
    Dus voor mij geen Engie meer .
    Helaas geldt dit eigenlijk voor alle energie bedrijven... Als je niet betaalt aan de Mafia sluiten ze het gas/ electrisch af als je na 3 maanden nog niet betaalt.
    Ook als je al 12 jaar klant bent schoppen ze nog van zich af ... Kutbedrijf dus!!!!!

    Door: Robert 07-10-2019
    Leon - ENGIE Webcare 28-10-2019

    Goedemorgen Robert, Vervelend om te horen dat u het gevoel heeft dat u behandeld wordt als een idioot. Dit is niet onze bedoeling uiteraard. Ik wil graag met u meekijken wat ik voor u kan betekenen. Kan u anders uw vraag en uw gegevens per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Dan help ik u graag verder. Alvast bedankt voor de moeite. Hartelijke groet, Leon - Webcare ENGIE

    J.Scholler 31-12-2019

    Mh, Gisteravond werd ik gebeld door een van u medewerkers,het werd een zeer onprettig gesprek.Hij deed voorkomen of Ensie een overkoepelen orgaan was van Essent,Nuon enz.Ik heb verschillende malen gevraagd of Ensie energiemaatschappij was was....maar het antwoord was onduidelijk.Al met al heb (stom)ik het contact digitaal ondertekend.Maar het laatste gedeelte v/h telefoongesprek waarbij hij alles oplas kreeg ik door dat Ensie een energiemaatschappijen was......ik was erg boos en liet dat ook blijken en die idioot verbrak de verbinding.En even later kreeg ik het contact via de mail.Ben zeer verbolgen over de wijze waarop u klanten werft.Ben ook van plan om hier rugbaarheid aan te geven.!! Verzoek om het contract met onmiddellijke ingang te ontbinden.!! Wettelijk 14 dagen bedenktijd. J.Scholler.

    Nini benoy 03-01-2020

    Ik ben een jaar klant geweest bij Engie ; mijn ervaring ZEER DURE ELECTRICITEIT EN GAS ik zal NOOIT nog opnieuw klant worden. Bij Mega veel GOEDKOPER en KLANTVRIENDELIJKER bedrijf Nini

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Engie/electrabel criminelen

    ze halen binnen, sturen nota's incasseren dat hebben ze goed onder controle maar dan komt dubbele nota, voorschotbijdrage en termijn bijdrage en dan de jaarafrekening, er is geen touw meer aan vast te knopen en schakelen direct LAVG deurwaarders in. NOOIT MEE IN ZEE GAAN
    MKB OPLICHTERS BENDE is het

    Door: J.W.Elbrink 23-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Overstap.

    Helaas ben ik overgestapt van Eneco naar Engie. Daarbij is door het eigenzinnig optreden van Engie tegen mijn uitdrukkelijke opgave de datum van ingang van de overstap gewijzigd zonder enig overleg. Dit heeft mij 100,00 Euro gekost aan boetes. Ik vind Engie dan ook een onbetrouwbare partner en zal zodra de kans er is weggaan bij Engie.

    Door: Jan Beniers 22-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte communicatie en zeer onvriendelijke contact

    Mijn ervaring is over ENGIE, zeer slecht te noemen, geen enkele redelijke gesprekken over contracten en over het annuleren van een vroegtijdige contract door een ontstaan misverstand in de aanmelding, totaal geen enige oplossing met betreking tot het annuleren van dit contract dat in een misverstand over de aanmeldingg dat binnen 14 dagen moets worden gereageerd. Wat wil dit zeggen dat ENGIE een nare leverancier is van goedkope energie voor consumenten. Absoluut geen aanrader om je hierbiij aan te sluiten.

    Door: Kayadoe 17-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over ENGIE Energie

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is ENGIE Energie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over ENGIE Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ENGIE Energie actief?

    ENGIE Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ENGIE Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.