NederlandReview

    Ervaringen ENGIE Energie

    ENGIE is een energieleverancier in Nederland. Het staat bekend om het leveren van duurzame energie en het leveren van zonnepanelen. Ben jij benieuwd naar hoe klanten van ENGIE deze groene energieleverancier beoordelen? Lees dan de reviews van de klanten van ENGIE, waarin zij hun ervaringen delen op NederlandReview! Zo weet u waar u aan begint als u overstapt naar deze groene energieleverancier.

    Over ENGIE Energie

    ENGIE is een leverancier van goedkope energie, die duurzaam wordt opgewekt. Daarnaast helpt het klanten om minder energie te verbruiken en slimmer met energie om te gaan.

    ENGIE is voortgekomen uit Electrabel, dat in 1905 in Antwerpen werd opgericht, Op 1 januari 2016 veranderde de naam Electrabel in ENGIE.

    ENGIE bedient niet alleen de particuliere klant, maar wil ook zakelijke klanten van dienst zijn met goedkope, duurzame energie. Als zakelijke afnemer kunt u voor goedkope energie dus ook terecht bij ENGIE: zie daarvoor ENGIE Zakelijk.

    Installatie Slimme Meter Dongle - ENGIE Energie Nederland

    Waar komt de energie van ENGIE vandaan?

    Klanten van ENGIE ontvangen 100% groene, herleidbare energie. Deze energie is afkomstig van de Noordzee of van een van de honderd Nederlandse bronnen. Dat kan bijvoorbeeld windpark Eemshaven zijn, maar ook een van de andere klanten van ENGIE of een bedrijf in de buurt. Je kunt als klant zelf kiezen waar jouw energie vandaan komt. Jaarlijks komen daar nieuwe bronnen bij, zoals Flevokust, een zonnepark met meer dan 90.000 zonnepanelen.

    Doet ENGIE aan klimaatverbetering?

    Ook buiten Nederland bouwt ENGIE aan een duurzame wereld. Dat doet het wereldwijd, in zeventig landen. Met het totale vermogen aan opgewekte energie uit zon, wind, water en biomassa voorziet ENGIE jaarlijks 100 miljoen mensen van stroom. Daarom staat ENGIE als enige energiemaatschappij in Nederland al jaren op de internationale A-lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering.


    Wat doet ENGIE aan het verlagen van de CO‚‚-uitstoot?
    Naast groene stroom investeert ENGIE ook in groen gas. Zo bouwt het in Nederland nieuwe groengasinstallaties en compenseert het de CO‚‚-uitstoot van ENGIE-klanten via eigen Gold-Standardprojecten in samenwerking met de Climate Neutral Group. Om de CO‚‚-uitstoot nog verder te verlagen, plant ENGIE samen met Trees for All jaarlijks tienduizenden bomen in Nederland en in het buitenland.

    Hoe helpt ENGIE met het verduurzamen van woningen, zoals met zonnepanelen?

    Naast het leveren van voordelige duurzame energie helpt ENGIE klanten met het verduurzamen van hun woonsituatie. Zo geeft het advies over de mogelijkheden met de ENGIE Wijzer en met producten als zonnepanelen, isolatie, led-verlichting, warmtepompen en elektrisch rijden. Voor zonnepanelen werkt ENGIE samen met Sungevity.

    Hoe kun je contact opnemen met ENGIE?

    Contact opnemen met ENGIE kan bijvoorbeeld via de online omgeving MijnENGIE of met de ENGIE-app. Hier kun je bijvoorbeeld de afgesloten overeenkomst en betalingen bekijken en jouw gegevens en termijnbedrag wijzigen. Daarnaast is ENGIE Energie te bereiken op Facebook en Twitter.

    Heb jij ervaringen met ENGIE?

    Je kunt jouw ervaringen met ENGIE Energie delen in een review op NederlandReview. Wat is jouw beoordeling van de service, de levering en de prijs van de energie van ENGIE? Heeft ENGIE jou geholpen met het verduurzamen van jouw woning? Hoe ging dat in zijn werk? Laat anderen weten hoe jij denkt over deze energiemaatschappij, dan kunnen potentiële klanten een beter beeld vormen.

    ENGIE Energie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    6.4
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    energie overstappen

    Met het overstappen van zorgverzekeraar stappen wij ook altijd over van energieaanbieder of we vergelijken altijd even of het ergens anders beter kan. Best een vervelend "moetje" soms, maar toch wel goed want het scheelt gewoon best veel want in deze tijd van het jaar verhogen sommige bedrijven hun kosten enzo (JE MOET HET MAAR WETEN). Wij zijn dit jaar dus overgestapt naar engie. We zaten vorig jaar nog bij essent. We kregen dit keer bij Engie een betere aanbieding en dat scheelt toch nog best wat vandaar dat we zijn overgestapt.

    Overstappen ging vlot en je bent zo af- en aangesloten. Het contact is netjes verlopen en wij zijn tevreden. Weet nog niet hoe lang ik ga blijven dit keer, maar voor nu is het vast geregeld!

    Door: Anke10-12-2019
    Ton Kamps11-03-2020

    Ik ben tot nu toe heel tevreden met Engie. Hoop en vertrouw dat wat zij beloven ook waarmaken.

    Niesje02-04-2020

    Goedemiddag, Bedankt voor het delen van uw positieve review! Dat vinden wij erg leuk om te zien. Ik wil u een nog een fijne dag toewensen :-) Met vriendelijke groet, Niesje - Webcare

    Patricia Van Nuland04-04-2020

    Al een paar jaar klant en tot nu toe nog steeds tevreden 👍. Afgelopen week weer verlengd. De app is handig en overzichtelijk soms wel traag maar verder prima.

    chris braam09-04-2020

    ben nog steeds tevreden met u hoop dat het de jaren erop zo blijft

    Anny09-04-2020

    Stapte eigenlijk ieder jaar over,maar bij Engie zitten we eigenlijk goed,dus stop niet meer over

    Arnold10-04-2020

    Al jaren klant en net weer verlengd voor 3 jaar. Goede aanbieding, ook voor bestaande klanten en niet alleen voor overstappers. Prima ervaringen met levering en informatievoorziening.

    Jos oude Egbrink16-04-2020

    tot op heden geen correctie van contractverlenging ontvangen

    Charnella24-04-2020

    Goedemiddag Patricia, Chris, Anny en Arnold. Wat leuk om te lezen dat u allemaal zo tevreden bent met ENGIE. Wij hopen uiteraard ook op nog een lange samenwerking! Ik wens jullie een fijn weekend toe! Met vriendelijke groet, Charnella - ENGIE Webcare

    Charnella24-04-2020

    Goedemiddag Jos, Ik lees dat u nog wacht op een correctie van uw verlenging. Wat vervelend dat u hier een tijd op heeft moeten wachten. Indien dit nog niet opgelost is voor u kijken we dit graag voor u na. Wilt u ons dan een e-mail sturen met uw klantgegevens? Dit mag naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Charnella - ENGIE Webcare

    Joop Klokgieters24-04-2020

    als je je goed voelt bij een goede en redelijke prijs en betrouwbaarheid waar om zou je dan veranderen

    Ton27-04-2020

    Mijn contract was verlopen en Engie deed mij een goed voorstel.Dus het voeld goed en vertrouwd dat ik ben bij Engie bent gebleven. Ik weet wat ik heb maar weet niet wat ik ik krijg bij een andere aanbieder.

    F Entjes01-05-2020

    Ik ben zeer tevreden en daarom met 3 jaar verlengd

    Herman te Kolste01-05-2020

    Deze week weer voor 3 jaar verlengd. Ben al 53 jaar klant! Nog steeds zeer tevreden. Cogas- Electrabel-Engie . Zeer prettige medewerkers die mee denken. Bedankt,

    Romke de Graaf05-05-2020

    Na eerst weer een en ander vergeleken te hebben ondanks mijn contract ben ik tot de conclusie gekomen blijf zitten waar je zit. Je word vriendelijk te woord gestaan en de prijzen zij correct. m.vr.gr. Romke ik

    Charnella06-05-2020

    Goedemiddag Joop, Ton, F Entjes, Herman en Romke! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen met ENGIE. Dat doet ons erg goed om te zien! Met vriendelijke groet, Charnella - ENGIE Webcare

    Gosse Pausma11-05-2020

    Heel vreemd ik heb mijn energie contract niet verlengd en toch bericht engie mij dat ze me bedanken voor de verlenging. Wie dit snapt mag het zeggen

    Reinder Veldman27-07-2020

    Wat is er zo bijzonder aan de service? Je hebt gewoon 2 draadjes met 230 volt. Daar hoef je verder niks voor te doen. Ze schrijven iedere maand mijn termijn af. Wat bedoelen ze dan met service?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    overgestapt van energieleverancier

    Zojuist ben ik overgestapt en dat ging een stuk makkelijker dan toen ik vorig jaar van energieleverancier wisselde, toen ging ik naar de NUON maar ik wilde eigenlijk een betere deal en zo kwam ik bij Engie terecht. Had er nooit van gehoord, maar het blijkt het vorige Electrabel te zijn of daarvan afgesplitst te zijn ofzo, ik weet niet precies eigenlijk. Maar overstappen ging makkelijk en nu leveren zij dus mijn stroom. Weet niet of ze nou echt de allergoedkoopste zijn, maar wel goedkoper dan wat ik eerst betaalde en daar ging het mij om. Dus tot nu toe positieve ervaringen. En als het toch gaat tegenvallen, dan stap ik gewoon weer over haha.

    Door: Joris09-01-2016
    Niesje02-04-2020

    Goedemorgen Joris, Dank u wel voor uw positieve review, dat vinden wij erg leuk om te zien. Het klopt inderdaad dat wij het voormalige Electrabel zijn. Enige tijd geleden hebben wij een naamswijziging doorgevoerd en heten wij Engie. Wanneer er iets in de nabije toekomst gebeurt waar u ontevreden over gaat zijn dan horen wij dit uiteraard graag voordat u de keuze heeft gemaakt om over te stappen. Wij houden u dan ook graag tevreden. Ik wens u nog een prettige dag toe! Met vriendelijke groet, Niesje - Webcare

    Jan15-06-2020

    na 3 jaar weer verlengen , het bevalt ons goed bij ENGIE. dus op naar de volgende 3 jaar,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    te weinig klanten?

    Volgens mij heeft dit bedrijf nog niet genoeg klanten. Want ze doen aan flinke aanbiedingen op de site. Ik ben er op in gegaan want een drie-jarig contract bleek goedkoop. Maar dat ze niet geneog klanten hebben maak ik op uit het feit dat het supersnel geregeld was, de dame aan de telefoon was aardig en had alle tijd voor me. Dit kan niet lang duren voordat meer mensen dit door hebben. Maar dat zal denk ik nog wel een jaartje of 3 duren voordat ze net zo acteren als alle andere energie maatschappijen en dan zal er wel weer een ander nieuw bedrijf zijn waar ik naar overstap! Maar voor nu zit ik in ieder geval de komende 3 jaar geramd!

    Door: Happy harry29-02-2016
    Frans Dijkstra01-05-2020

    Heb alle reviews gelezen en heb er weinig aan toe te voegen. Ben zeer tevreden; vriendelijkheid staat voorop net zoals behulpzaamheid. Hulde.

    M de Boer03-08-2020

    Goede communicatie en service en een vriendelijke klantenservice hopende dat dit in de toekomst zo blijft.👍

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Zeer tevreden over Engie

    Wij zitten al jaren bij Engie. Vrienden van ons klagen regelmatig over hun eigen aanbieder en stappen ook haast ieder jaar over. ik ben blij dat wij dat gedoe bespaard blijven, want wij zijn erg tevreden over Engie. Ze zijn niet duur en we hebben echt nog nooit een storing of een probleem gehad, dat is kennelijk uniek, vergeleken met andere bedrijven, als ik anderen zo hoor. Ik geef daarom alle vijf sterren voor de levering, want dat kan niet beter dan toch?
    Energie vind ik echt een eerste levensbehoefte, dan zit ik beter ergens waar dat gegarandeerd goed zit...

    Door: Mariska Blom22-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    engie energie

    Slechte communicatie, weinig flexibel.
    Daarnaast dreigen met van alles, terwijl wij niet eens een vaste overeenkomst hebben.

    Daarnaast bijzonder misleidend in de berichtgeving en beloftes.
    Ben blij met onze nieuwe leverancier.

    Door: Patrick13-08-2020
    Hans14-08-2020

    Contact gehad met Engie. Keurig benaderd en geïnformeerd. Nieuw contract afgesloten en tevreden over de afhandeling.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    contractverlenging

    goed advies (over dubbele meter), vriendelijke mensen, goed aanbod. En geen goedkopere kunnen vinden! En een hele duidelijke app.

    Door: arend jan boss06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer te spreken over de service van Engie

    Hallo allemaal,
    mijn ervaringen met Engie zijn echt heel anders dan wat ik hier lees. Ik had wat problemen met overstappen, maar dat lag NIET aan Engie, maar had te maken met de rare bekabeling en aanleg in mijn straat. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om mij goed aan te sluiten. Ze hebben zelfs meerdere malen contact met mij opgenomen om de stand van zaken te controleren of te bespreken. Uitendelijk is het gelukt.

    Ik ben daarom zeer te spreken over de service van dit bedrijf. Dat laat ik dus graag even weten.

    Door: J. Gunag29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3-jarig contract opengebroken

    Onze verhuizing is vlekkeloos verlopen. Waarna we het contract nog eens hebben doorgenomen om in aanmerking te komen voor lagere tarieven. Telefonisch contact met ENGIE daarover opgenomen en het gesprek verliep prettig. Wat ons voor de verhuizing beloofd is hebben we ook gekregen. Nu dus weer een nieuw 3-jarig contract afgesloten tegen gunstigere tarieven. Nadeel is dat het niet voor de resterende tijd van het 1e contract geldt maar weer opnieuw voor een periode van 3 jaar. Maar dat kan misschien ook gunstig zijn. De tijd zal het uitwijzen.

    Door: Mieke van Houdt25-06-2020
    Niesje26-06-2020

    Goedemiddag, Bedankt voor het delen van uw positieve review! Dat vinden wij erg leuk om te zien. U zou uw leveringstarieven van uw nieuwe overeenkomst naast de leveringstarieven naast uw oude contract kunnen leggen om uw voordeel te zien. Uw verbruik kan misschien verschillen met voorgaande jaren. Wij adviseren u dan ook om regelmatig een termijnbedragcheck uit te voeren in uw MijnENGIE omgeving, en zo ook te kunnen zien wat u op de komende jaarafrekening kan verwachten. Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij dit graag, anders wil ik u vast een goed weekend toewensen! Met vriendelijke groet, Niesje - Webcare

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Energiecontract opnieuw bij Engie

    Overgestapt binnen Engie zelf omdat we een heel mooi aanbod kregen via Engie en Univé die samenwerken.
    Dus en goed verzekerd en een nog goedkoper energiecontract bij Engie voor 3 jaar een win win situatie.
    In eerste instantie werkte alleen de goedkeuringslink niet maar na een 2e telefoontje en een nieuwe link was alles voor elkaar
    Dank je wel voor alles.
    Al jaren bij Engie en dat bevalt ons heel goed. Elk jaar een net overzicht en jaarafrekening die duidelijk en overzichtelijk is.

    Door: Fam. Marinisse Nijkamp16-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    overgestapt naar goedkopere energie

    wij zijn van het jaar overgestapt, hadden eerst de energie bij Essent, maar dat bleek toch een duurdere aanbieder te zijn.

    toen kwamen wij in contact met engie en daarmee konden we veel goedkoper uit zijn, daarom hebben we voor deze oplossing gekozen en krijgen nu onze energie van engie.

    Eigenlijk merken we weinig verschil, alleen de rekening is lager

    OVerstappen ging best makkelijk, we hoefden niet zoveel zelf te doen

    Door: L. van Buren03-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    gas en elektrisch

    het contract weer verlengt alles verloopt prima

    Door: Henk Voortman06-07-2020
    Touwslager Harm07-07-2020

    Uitstekende en duidelijke service. Medewerkster was erg goed.

    Margo Wilmink07-07-2020

    Ik ben al een paar jaar heel tevreden en daarom weer voor 3 jaar bijgetekend ...

    Elie Saraber07-07-2020

    ik heb opnieuw een goed aanbod van Engie gekregen en voor 3 jaar bijgetekemd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zakelijke en privé overeenkomst

    Als je voor Engie kiest, let dan heel goed op of de overeenkomst die je afsluit, ook echt is afgesloten. Ondanks akkoord te hebben gegeven op de offerte en alles in werking is gezet, blijkt na een jaar dat je op een veel hoger tarief bent gezet, omdat er intern een fout is gemaakt door de medewerker. Engie lost dit niet op en wilt dat het hoger tarief betaald wordt. Ik heb mijn contracten ( zakelijk en privé) direct opgezegd, De manager die dit besluit neemt wilt niet aan de lijn komen en zijn naam mag ook niet bekend worden gemaakt. Enge mentaliteit...
    ZEER SLECHTE SERVICE!

    Door: Henk Kraan21-05-2020
    Leanne den Boer21-05-2020

    Helemaal eens, bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid bij fouten...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    weer met 3 jaar verlengt

    weer met drie jaar verlengt ben er blij mee
    duidelijk en elke maand de stand en makkelijk aanpassen naar wens

    Door: gerda verhappen11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verlengd? Nee ik ga naar een conculega.

    Krijg mail met kreet:
    "Wij zijn heel blij dat u uw energiecontract heeft verlengd!"
    En dat terwijl ik juist ben overgestapt omdat Engie geen fatsoenlijk nieuwe aanbod wilde doen.
    ....

    Door: Appiesan11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    verlenging

    ik ben tevreden

    Door: jnelemans06-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tussentijdse verlenging

    Fein dat Engie mijn lopend contract heeft verlengd!
    Niet fein dat je dan niet in aanmerking komt voor het bespaar pakket. Ik was bijna overgestapt maar Engie heeft mij overtuigd dat zij ook een goedkoper aanbod hebben. Dus gebleven 3 jaar vast omdat zij goede service hebben en betrouwbaar zijn.
    Alleen jammer dat een vaste klant die blijft niet beloond wordt!!

    Door: Wim Stijnen05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Verlenging contract

    We zijn tevreden! Goed geholpen

    Door: John boks27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    energie contract

    Hierbij wil ik mijn ervaring delen met jullie over" Engie energie" snel uitgelegd zeer slecht en misleidend.

    Mij is telefonisch verteld dat ze veel goedkoper zijn de de huidige leverancier ivm de goedkoper aansluitkosten in mijn regio, gegevens doorgegeven en na enige e-mail uitwisseling zou er een berekening gemaakt worden waarvoor ik 14 dagen bedenktijd zou hebben zoals gewoonlijk. Ik wacht dus geduldig af, aangezien je niet dagelijks er mee bezig bent en verwacht dat het gewoon in je inbox komt zoals de vorige mails bleek dit niet het geval te zijn.
    Helaas kwam ik er 1 dag te laat achter dat de offerte in mijn spam zat terwijl hun gewone mail in mijn inbox kwam, waardoor ik te laat was voor mijn opzegging.
    Was de offerte nou beter dan zou het geen probleem zijn over te stappen maar hij was € 40 duurder maandelijks dan mijn huidige leverancier, dus niets goedkoper!!!!
    Opzegging alsnog doorgevoerd per e-mail wetende dat ik waarschijnlijk een boete zou moeten betalen maar hoopte alleen op enig begrip aangezien de situatie.
    Ze zouden pas 2 a 3 weken later gaan leveren.
    Per direct wilde ik naar de leverancier waar ik al zat, blijkt onmogelijk te zijn aangezien ik 2 maanden verder ben en nog niet ben overgestapt.
    Opzegging email hebben ze zogenaamd nooit ontvangen zeggen ze, wat heel vreemd is met een ontvangst bevestiging, en wordt van alle kanten tegengewerkt om de overstap te maken

    Door: Maron Smit26-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichting

    Tot mijn verbazing deelde onze huidige energieleverancier mede dat zij het contract per 29/4/2020 beëindigen omdat wij een contract zouden hebben afgesloten bij Engie.
    Wij hebben echter geen enkel contract afgesloten en waren geeneens op de hoogte dat deze energieleverancier bestond......
    Getracht Engie te bellen....na 20 minuten maar de verbinding verbroken.... app gezonden.... niets teruggehoord...
    Ongelofelijk dat dit kan ....
    dit ruikt naar vette oplichting ....wees gewaarschuwd voor dit “bedrijf”
    C.P.Post

    Door: C.P.Post21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Verlengen

    .bevalt me goed niks mis mee

    Door: T.jansen10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Schrijf zelf een review over ENGIE Energie

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is ENGIE Energie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over ENGIE Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ENGIE Energie actief?

    ENGIE Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ENGIE Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.