NederlandReview

    Ervaringen ENGIE Energie

    Ben je op zoek naar een energieleverancier? Wil je graag bijdragen aan een duurzamere samenleving? Wellicht is ENGIE Energie een interessante organisatie voor jou. Om dit te weten te komen lees je de ervaringen van andere mensen op deze pagina. De reviews die je hier leest zijn objectief en onafhankelijk!

    Wat is ENGIE Energie?

    ENGIE is een services- en energiebedrijf. Deze onderneming opereert internationaal en stelt te zorgen voor een duurzamere samenleving. ENGIE Energie is net als ENGIE Services onderdeel van dit bedrijf. Op deze pagina gaat het over ENGIE Energie. Zij zijn producent en leverancier van groene stroom.

    De medewerkers van dit bedrijf geven aan te zorgen voor betrouwbare opwekking en levering van groene energie zoals wind- en zonne-energie, WKO, groen gas, aardwarmte en waterstof. Ze spelen in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema's in relatie tot werk- en leefomgeving.

    Energiekosten berekenen

    Via deze firma is het mogelijk om binnen 1 minuut te berekenen wat jouw energiekosten zijn. Zo weet je precies welk maandbedrag je voor energie via ENGIE moet betalen. De berekening wordt gemaakt aan de hand van je stroom- en gasverbruik. Mocht je je verbruik niet weten is er ook geen man overboord. Deze energiespecialist zal je dan helpen met een schatting. Dit doen ze op basis van jouw woonsituatie. Je zult dan binnen ‘no time’ weten welke kosten op energie je kunt besparen.

    Ben je overtuigd en wil je energie via ENGIE gaan gebruiken? Dan zal je een voorstel tot overeenkomst in je mailbox ontvangen. Je weet dan precies wat de afspraak is. Als je dit document hebt ontvangen heb je nog twee weken bedenktijd. In deze termijn kun je nog besluiten om van het contract af te zien. Jouw nieuwe energieleverancier regelt de opzegging bij je huidige leverancier. Je lopende contract zal officieel opgezegd worden. De energielevering wordt gestart op de datum die is afgesproken.

    Ben je benieuwd naar de opbouw van je energiekosten? Iedere maand zal er van je rekening een termijnbedrag overgemaakt worden naar de energiemaatschappij. Deze kosten hebben betrekking op de levering van gas en stroom. Dit bedrag is niet alleen voor de leverancier bestemd. De kosten voor energie bestaan ook uit netbeheerskosten en overheidsheffingen.

    Diensten en voordelen

    De diensten waarvoor je ENGIE Energie kunt inzetten staan in relatie tot groene stroom, CO2-gecompenseerd gas, warmte en coöperaties. Er wordt groene stroom en CO2-gecompenseerd gas aangeboden. Hier staan volgens ENGIE gunstige tarieven tegenover. Daarnaast dragen deze diensten bij aan een beter milieu en lagere energierekening. Er worden nieuwe energiediensten aangeboden zoals warmte- en koude opslag. Aanmelden kan via de website.

    De groene stroom is 100 % afkomstig uit eigen land. De energie wordt zelf opgewekt. Het energiebedrijf maakt gebruik van haar eigen 34 stuks duurzame energiebronnen, zoals zonneparken en windmolen. Je hebt je energiekosten en verbruik onder controle met de gratis ENGIE-app. Alle informatie met betrekking tot je energiezaken lees je via je persoonlijke omgeving in je ‘MijnENGIE’ account. Er wordt hulp geboden bij de verduurzaming van je woning. Dit kan via een online energiescan of persoonlijk advies.

    Klantervaringen

    Is ENGIE jouw energieleverancier? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze onderneming. Ben je tevreden met de energiediensten die verricht worden door ENGIE? Ga je in de toekomst vaker energiezaken via deze organisatie regelen? We stellen het op prijs als jij je ervaring deelt op deze pagina.

    Installatie Slimme Meter Dongle - ENGIE Energie Nederland

    ENGIE Energie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (161)

    7.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over ENGIE Energie

    Uw beoordeling

    Nieuw contract

    Ik probeerde een contract verlenging te krijgen. Dat lukte tot twee keer niet. Beide keren werd wel een prijs genoemd, maar de verlenging kwam niet door.
    Daags erop of een derde keer gedaan. Dat lukte wel. Maar voor een veel hoger bedrag dan de eerdere keren werd genoemd.

    Door: Chris Schaafsma16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Elektriciteit

    Veel online mogelijkheden.

    De nieuwe aanbieding is door de prijsverhogingen binnen paar dagen ten nadelen van mij verhoogd. Hierdoor moet ik toch veel meer gaan betalen. Als de prijzen verlaagd zouden zijn, zou Engie de aanbieding zou ook verlagen?

    Door: Mehmet Yucel16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    verlenging gascontract met 3 jaar

    Zeer goede ervaringen in de afgelopen jaren en een goed aanbod voor de komende drie jaar. Daarom verlenging.

    Door: S.IJ.Roosma15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3jaar contract

    Duidelijke offerte snel geregeld. Weet over 3 jaar of het toen een goede beslissing is geweest

    Door: Hans14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Verlenging

    Op eerste aanbod 179,== Euro wilde ik verlengen. Website werkte toen niet. Enkele dagen later aanbod van 191,== euro. Dit heb ik toen geaccepteerd. Krijg als het goed is bevestiging na 2 weken bedenktijd.

    Door: Huub van der Beek14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Verlenging en electriciteits contract

    Ja, kan nu nog niet inschatten of Engie de goedkoopste is want vele vergelijkingssites geven verschillende beelden.....wel voelde het bod van Engie voor bestaande klanten goed aan dus gekozen op vertrouwen! Over 3 jaar misschien een nóg beter aanbod want dan zijn we 5 jaar klant.....

    Door: R van Minnen12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Verlenging jaar contract

    Plus snelle reactie.
    Min eerst aanbieding was goed heb 3 weken gewacht toen besloten om hiervan gebruik te maken maar wat bleek de maand prijs ging omhoog terwijl Ik gebruik maakte van een door jullie aangeboden verlenging contract. Dat moet toch niet kunnen.

    Door: Jan12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Verlenging

    Voorstel voor verlenging meteen aanvaard. Vele malen goedkoper dan andere aanbieders op dat moment (hoewel aanzienlijk duurder dan huidige contract) en snel geregeld.

    Door: Dominique Van der Weele12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    verlenging contract

    Had een heel goed gesprek met de verkoper van Engie over het verlengen van ons contract. Heel vriendelijk, behulpzaam en goed advies. Maakt het begin van de dag aangenaam.

    Door: Ankie Glasson-Warbout12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    3 jaar gas

    Duidelijke communicatie

    Door: Jan De Fouw11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    energie

    Nieuw contract snel geregeld.

    Door: H. de Goede 11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    3 jarig contract

    Denken ook aan bestaande klanten goede prijs voor nieuw contract en voor de zonnestroom die wij leveren

    Door: Prins10-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gas en ELektra

    Duidelijke opbouw van de kosten, kunt goed vergelijken op de website met huidig en te verwachten verbruik en consequenties, afsluiten met een klik en bevestiging binnen een minuut. Goed voor elkaar

    Door: Richard09-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    3 jaar contrakt

    WEET NIET OF IK ER VERSTANDIG AAN GEDAAN HEB OM EEN 3JARIG CONTRACT AF TE SLUITEN MAAR HEB HET CEDAAN OP MIJN ERVARING IN HET VERLEDEN MET ENGIE ALTIJD EEN GOED OVER ZICHT ELKE MAAND EN VERGELIJK MET HET VERBRUIK IN HET VERLEDEN DAARBIJ GAAN DE PRIJS STEEDS OMHOOG.

    Door: Piet van der Splinter08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Verlenging Contract

    Er staat opeens een correctie factor op de meterstanden, terwijl we een slimme meter hebben, hoezo? (Nergens terug te vinden waarom.)

    Door: Jan van Twillert 08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Verlenging 3-jarig contract

    Duidelijke uitleg

    Door: Hettie de Goede08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gas en stroom

    Vriendelijk geholpen en zeer duidelijk in de afspraak en omschrijving
    De prijs is het enige waar ze wel wat aan kunnen doen . Zeker als het om blijvende klanten gaat. Blijvende klanten zouden wel een streepje voor mogen hebben.
    Maar verder prima bedrij met een prima service.

    Door: Wilco 07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Contract gas en Electriciteit

    Wat is dit voor belachelijke enquête. Alsof je een product gekocht hebt.
    Jullie leveren gas en Electriciteit. Ik heb een contract afgesloten. Dat voelt niet hetzelfde als een nieuwe fiets.
    Dus zo goed als jullie diensten zo slecht deze enquête. Het is een koude douche.
    En dan kun je niet eens verzenden als je niet precies alles hebt ingevuld
    En dan kan ik ook niet 1 ster aantikken want dat pakt hij niet..,

    Door: Peter07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    1 jarig contract, Enige.

    Fijne duidelijke App met veel mogelijkheden tot vergelijken.
    Geen nadelen tot dusver.

    Door: Dick Wentink07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    verlenging energiecontract

    Engie had wellicht eerder mogen melden dat de prijzen van energie zo hard aan het stijgen waren.

    Toevallig naar mijn contract gekeken omdat we wilden weten wanneer ons contract afliep: we vermoedden al dat er iets stond te gebeuren.

    Uw medewerkers wezen toen eind september wel erop dat de prijzen in oktober flink gingen stijgen.

    Fijn dat dit voor 3 maanden termijn kon!

    Alhoewel op jaarbasis toch € 500 extra kosten!

    Nu maar hopen dat de overheid wil bijspringen met bv de verlaging van de energiebelasting...




    Door: Leo Clemens07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    FAQ

    Is ENGIE Energie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 161 ervaringen geplaatst over ENGIE Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ENGIE Energie actief?

    ENGIE Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ENGIE Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.