NederlandReview

  Ervaringen Telegram.nl

  Met een telegram kun je tegenwoordig nog echt indruk maken. Denk bijvoorbeeld aan een gelukstelegram voor een bruidspaar of een bericht dat je verstuurd wanneer er ergens een kindje geboren is. Maar ook voor Valentijnsdag is het bijvoorbeeld een leuke manier om je geliefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Deze kun je laten bezorgen door Telegram.nl, de enige officiële telegramdienst van Nederland. Hoe de ervaringen zijn van andere klanten met deze dienst kun je hier lezen.

  Over Telegram.nl


  In 2001 nam Telegram Service BV de officiële telegrammendienst van KPN over, waarmee zij de enige telegramdienst van Nederland is die samenwerkt met de officiële telegramdiensten van ruim 225 landen. Via hen kun je dus niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland een telegram laten bezorgen.


  Het alfabet in morsecode

  Diensten


  Bij Telegram.nl kun je een telegram laten verzenden naar een ontvanger, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om hierbij een cadeau in de vorm van bloemen of wijn te laten bezorgen. Een telegram van Telegram.nl wordt altijd persoonlijk bezorgd en is volledig rechtsgeldig. Ook is er een mogelijkheid om een postogram te versturen, in dat geval wordt het telegram via de post verstuurd.

  Hoe het werkt


  Ten eerste maak je een keuze uit één van de 20 luxe omslagen. Deze biedt voor iedere gelegenheid een geschikt telegram. Vervolgens kies je de bezorgdatum. Dan kun je een tekst invoeren of gebruik maken van de vele voorbeeldteksten. Daarna maak je een account aan en vult de adresgegevens in van de ontvanger. Als je de bestelling hebt afgerond en betaald, wordt je telegram bezorgd. Het telegram is vervaardigd van luxe papier die in de door jou gekozen omslag wordt gevouwen en vervolgens in een rode envelop wordt gestopt.

  Telegrammen met cadeau


  Je kunt ook een cadeau aan je telegram toevoegen, deze wordt tezamen met je telegram persoonlijk overhandigd. Hierbij heb je de keuze uit onderstaande cadeaus:

  • Bloemstuk + rode wijn
  • Bloemstuk + witte wijn
  • It's a girl boeket + ballon
  • It's a boy boeket + ballon
  • Teddybear
  • Cave Brut
  • Wijn trio: Rood, Wit en Rosé
  • Witte wijn: Belles du Sud
  • Rode wijn: Belles du Sud
  • Rosé wijn: Belles du Sud
  • Wijn duo: Rood en Wit

  Je kunt de bestelling betalen met je creditcard, via iDeal, PayPal of door middel van een éénmalige incasso.

  Klachten

  Zij zeggen dat wanneer je telegram de volgende dag bezorgd moet worden, dat zij dat ook doen. Wanneer zij dit niet nakomen, zullen zij niet moeilijk doen over het teruggeven van geld. Wanneer je een klacht hebt met betrekking tot de aflevering van een telegram dan moet je dit binnen 8 dagen na verzending schriftelijk kenbaar maken. Je ontvangt binnen dertig dagen een reactie. Kom je er samen niet uit, dan kan het geschil aan de bevoegde rechter te Groningen worden voorgelegd.

  Jouw ervaring hier op NederlandReview!


  Heb jij al eens een telegram besteld bij Telegram.nl of heb je er al eens één mogen ontvangen? Hoe waren jouw ervaringen hiermee, en zou je anderen aan- of afraden om van deze dienst gebruik te maken en waarom? Schrijf alles hier op, daar help je anderen mee!

  Is het voor klanten de moeite waard om via Telegram.nl een boodschap te laten bezorgen of maakt deze dienst niet zoveel indruk als men had verwacht?

  Telegram.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Telegram.nl

  Uw beoordeling

  Bagger

  Wat een drap is deze app. Krijg alleen maar bagger, volgens mij zit Telegram vol met oplichters en zogenaamde escort die maar op één ding uit zijn en dat is geld.

  Door: Arjen22-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Telegram

  Telegram niet aangekomen; vooral aftersale is slecht. Moeizaam telefonisch contact en geen terugkoppeling over afhandeling van onbezorgde telegram

  Door: Blom05-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Telegram.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Telegram.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Telegram.nl actief?

  Telegram.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Telegram.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.