Nextdoor New Neighbors

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Nextdoor New Neighbors

Kom je graag in contact met huidige en nieuwe bewoners uit jouw buurt? Heb je een bedrijf dat je graag onder de aandacht wilt brengen onder mensen van jouw wijk? Dan is Nextdoor wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Nextdoor?


Via het platform van Nextdoor komen buren samen om nieuwe bewoners te begroeten. De site is eveneens opgezet om aanbevelingen uit te wisselen en het lokale nieuws te lezen. Op de website kunnen buurmannen en buurvrouwen lokale bedrijven ondersteuning bieden. Ze ontvangen er updates van openbare organisaties. Je kan hier bijvoorbeeld gereedschap lenen of je bank verkopen. Via de site kan je jouw lokale onderneming onder de aandacht brengen. Het concept is opgezet om het meeste uit de buurt te halen. Er wordt real time informatie van organisaties en buren weergegeven. Het wordt gezien als een goede manier om rechtstreeks contact te leggen met mensen en organisaties in jouw buurt. Nextdoor kan via de site bezocht worden of door de app te downloaden. Door een zoekopdracht te geven kun je op zoek gaan naar je buurt.


Van start gaan


Je kunt binnen een aantal stappen aan de slag gaan. Begin een nieuwe buurt of sluit je aan bij een reeds bestaande buurt. Maak vervolgens je account aan en verifieer jouw adressen. Werk je profiel en instellingen bij en begin verbinding te maken met de community. Om verbinding te maken met buren, moet je het adres verifiëren dat je hebt gebruikt om je account aan te maken. Je kunt onder andere lid worden als je een huurhuis of koopwoning hebt. Voor alle geldende regels verwijzen we je naar de website van Nextdoor. Het is altijd een goed idee om naar meer buren op zoek te gaan. Dit zorgt voor meer verbinding, goederen, diensten en informatie. Je kunt mensen op allerlei verschillende manieren uitnodigen.


Richtlijnen


Op de site worden de richtlijnen voor de community beschreven. Ze zijn in ieder geval blij als je gebruik maakt van hun diensten. Ze willen dat iedereen zich welkom voelt bij Nextdoor. Mensen zijn niet verbonden door een voorkeur, wel door de plaats waar ze wonen. De medewerkers van het bedrijf wil graag samen een sterke gemeenschap opbouwen. Hierin is het belangrijk dat je respectvol bent naar je buren. Het kan in je voordeel werken om soms een praatje te maken. Het is niet de bedoeling om te discrimineren. Discriminatie en haatdragend taalgebruik worden niet getolereerd.


Beleid


Het is van belang dat belangrijke onderwerpen op de juiste plaats worden besproken. Er zijn speciale ruimtes en beleid voor belangrijke onderwerpen die niet lokaal zijn. Dan kan het bijvoorbeeld gaan om de nationale politiek. Wil je je lokale handel promoten? Hiervoor zijn speciale ruimtes gecreëerd. Daar kun je diensten en producten goed aanbieden. Nextdoor is gebaseerd op vertrouwen. Ze willen dat iedereen weet dat ze communiceren met hun echte buur, en daarom is het van belang dat je je eigen identiteit gebruikt. Activiteiten die mensen kunnen kwetsen zijn ten strengste verboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichamelijk of psychisch letsel. Oplichten is al helemaal niet toegestaan.


Racisme


Bij Nextdoor is geen plek voor racisme. Discussies over rechtvaardigheid en inspanningen tegen racisme worden aangemoedigd. Deze onderneming is van mening dat sterke en veerkrachtige gemeenschappen zich veilig, gastvrij en inclusief moeten voelen voor buren van alle achtergronden. Ze willen graag meehelpen om een dergelijke wereld te bouwen. Er worden strategieën en tactieken gebruikt om iedereen zich welkom te laten voelen.


Klantervaringen


Heb jij al ervaringen bij dit platform? Dan zouden we het op prijs stellen als je deze wilt delen via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)