NederlandReview

  Ervaringen Historisch Nieuwsblad

  Historisch Nieuwsblad: Van Casanova tot de Romeinen en van de rol van het Rode Kruis tijdens WOII tot alles over de VOC

  Het Historisch Nieuwsblad is een online platform en een magazine over geschiedenis. Ben jij ook gek op het verleden en kun je geen genoeg krijgen van deze bijzondere verzameling verhalen die altijd maar blijven groeien? Dan is het Historisch Nieuwsblad wellicht iets voor jou. Ben je nieuwsgierig naar wat andere geschiedenisliefhebbers van dit magazine vinden? Kijk dan hier.

  Een top 10 van de meest schokkende feiten over de Romeinse legioenen

  Wat is Historisch Nieuwsblad?

  Het Historisch Nieuwsblad is een magazine voor iedereen die gek is op geschiedenis. Hier komen alle tijden, hun bekende helden en schurken en de minder bekende personen uit de geschiedenis samen. Elke maand nemen historici de lezers van dit tijdschrift mee op een bijzondere reis door de tijd. Ze laten de lezers nieuwe feiten zien en leggen verbanden bloot, waardoor alle abonnees steeds meer weten en leren over de tijden die voorbij zijn gegaan. Het Historisch Nieuwsblad laat zien dat het verleden ook in het heden nog meer dan boeiend kan zijn.


  Voor wie is Historisch Nieuwsblad?

  Dit tijdschrift is er voor iedereen die gek is op de tijden die al voorbij zijn gegaan. En niet alleen voor mensen die graag een papieren versie van het Historisch Nieuwsblad vasthouden, maar ook voor iedereen die graag online is. Op de website van dit tijdschrift vind je ook allerlei informatie over bekende en minder bekende gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis. Dus voor liefhebbers van de Middeleeuwen, fans van het VOC-tijdperk en onderzoekers van de Eerste Wereldoorlog : ook de website is een enorme bron van nieuwe kennis. Wist je dat ook nieuwsgierige kinderen hun hart kunnen ophalen? Het Historisch Nieuwsblad heeft ‘Het grote geschiedenis doeboek’ uitgebracht waar kinderen op een leuke en toegankelijke manier meer leren over de geschiedenis.

  Waarom kies je voor Historisch Nieuwsblad?

  Je kiest voor het Historisch Nieuwsblad omdat je gelooft dat we nieuwe dingen kunnen leren van het verleden. Je wilt meer weten van de geschiedenis, zowel de dingen die in Nederland gebeurde als de dingen die tot de wereldgeschiedenis behoren. Je kiest voor dit magazine, omdat je nieuwsgierig bent naar het verleden.

  Voordelen van Historisch Nieuwsblad

  Je kunt het Historisch Nieuwsblad kopen in de winkel, maar je kunt ook een abonnement nemen. Hierdoor krijg jij het nieuwste nummer altijd voor het in de winkels te vinden is, krijg je korting en profiteer je van exclusieve lezersaanbiedingen. Wist je dat het Historisch Nieuwsblad ook een webshop heeft? Hier vind je boeken, events, reizen, DVD’s en nog veel meer. Als jaarabonnee van het tijdschrift betaal je geen verzendkosten in deze webshop. Mooi meegenomen toch? Wil je liever geen jaarabonnement, dan kun je ook kiezen voor een ander abonnement. Het Historisch Nieuwsblad heeft veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een halfjaarabonnement of een jaarabonnement. Bij deze abonnementen heb jij als abonnee altijd voordeel. Je kunt kiezen voor korting ten opzichte van losse nummers en verschillende cadeaus. Zo zit er altijd een abonnementsvorm bij die bij jou past.

  Contact opnemen met Historisch Nieuwsblad

  Op de website van Historisch Nieuwsblad kun je een hele hoop vinden over de geschiedenis van de wereld. Maar er zijn dingen waarvoor je gewoon even de klantenservice wilt spreken. De lezersservice is makkelijk telefonisch te bereiken. Je kunt hen van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 09.00 uur ‘s ochtends en 17.00 uur ‘s middags. Komen deze tijden je niet uit? Dan kun je hen ook altijd een bericht sturen. Let op: er is een apart mailadres voor de lezersservice en een apart adres voor de redactie. De mensen van dit magazine zullen er alles aan doen om jouw vraag, opmerking, suggestie of klacht zo snel mogelijk te beantwoorden of op te lossen.

  Ervaringen met Historisch Nieuwsblad?

  Heb jij al heel veel over de geschiedenis geleerd door jouw abonnement op Historisch Nieuwsblad? Of ben je pas net in de historie gedoken door een eerste kennismaking met dit magazine over geschiedenis? Hoe vind je dit tijdschrift? Wat vind je van de inhoud en hoe word jij als abonnee behandeld? Andere geschiedenisliefhebbers zijn op zoek naar jouw review. Heb je heel even de tijd om een recensie te schrijven over jouw geschiedenis met Historisch Nieuwsblad?

  Hoe beoordelen abonnees en lezers van Historisch Nieuwsblad? Is het interessant, feitelijk, leerzaam? Lees reviews en weet of jij lid moet worden!

  Historisch Nieuwsblad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Historisch Nieuwsblad

  Uw beoordeling

  De ontdekking van de Middeleeuwen: geschiedenis van een illusie

  Boek besteld op 5 maart jl en betaald bij het Historisch Nieuwsblad. Geen bericht van ontvangst gekregen eveneens geen boek. Ik heb dit aan mijn bank gemeld en de fraude hulpdesk. Ook een ander persoon di het boek eerder heeft besteld heeft het ook betaald en niet ontvangen. Er is dus gewoon sprake van bedrog.

  Door: Pieter Ypeij12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Niet geleverd

  Bestelling gedaan. Eén artikel niet op voorraad en dus niet geleverd. Zit nu al bijna twee maanden op mijn geld terug te wachten. Er wordt totaal niet gereageerd op telefoon of email.

  Door: Marjon van Oostenrijk11-02-2021
  Pieter Ypeij12-03-2021

  als je per visakaart betaald hebt moet je bij de bank vragen de aankoop bij deze boekhandel te betwisten.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Ik lees het blad met veel plezier.

  Ik lees het blad met veel plezier.
  Kocht het vroeger vooral wel eens los.
  Maar na een kort proefabonnement heb ik nu een vast abonnement.
  Je leert elke keer iets bij en het is leuk geschreven.

  Door: Sig. Kamers01-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Historisch Nieuwsblad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Historisch Nieuwsblad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Historisch Nieuwsblad actief?

  Historisch Nieuwsblad is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Historisch Nieuwsblad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.