NederlandReview

  Ervaringen Joblift

  De tijd dat je uitsluitend in krantenadvertenties op zoek moest gaan naar een baan ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn vrijwel alle vacatures die aangeboden worden online te vinden verdeeld over verschillende vacaturewebsites. Om het je gemakkelijker te maken is Joblift een platform gestart waarop ze samen zijn gaan werken met vele van deze sites. Je kunt nu bij Joblift in één oogopslag de vacatures van jouw voorkeur bekijken die door ruim 100 sites worden aangeboden. Dat scheelt je een hoop zoekwerk, en de kans dat jij je ideale baan gaat vinden, wordt daarmee een stuk groter. Hoe het in de praktijk werkt en wat de ervaringen met deze dienst zijn lees je hier.

  Over Joblift


  Joblift werd in 2015 door Lukas Erlebach en Malte Widenka opgericht. Inmiddels werken er zo’n 50 medewerkers in de beide vestigingen die in Berlijn en Hamburg staan. Joblift beheert een platform voor vacatures. Zij brengen op de website de vacatures samen van verschillende partnerwebsites. Een aantal voorbeelden hiervan zijn PostNL, StepStone, Manpower, Techniekwerkt, Monsterboard, etc. In totaal verbindt Joblift ruim 100 Nederlandse vacaturesites met elkaar waardoor je op dit platform meer dan 300.000 vacatures kunt vinden.


  De eerste werkdag: hoe kom je die heelhuids door?

  Diensten


  Bij Joblift kun je op één website alle online vacatures vinden die er op dat moment openstaan. Om naar vacatures te zoeken vul je bovenaan de startpagina de functie in waar je naar op zoek bent, de plaats waar je zoekt, en vervolgens nog de straal (het aantal kilometers) waarbinnen je zoekt. Je krijgt dan meteen een lijst te zien van de vacatures die er op dat moment zijn. Je kunt het resultaat verder personaliseren op jouw voorkeuren door te filteren op dienstverband, arbeidstijd, branche, bedrijf en hoe lang een vacature al actief is. En zit er dit keer niets voor je bij wat echt bij je past? Dan kun je je aanmelden voor de Jobalert. Geef je e-mailadres door en je ontvangt automatisch e-mails van Joblift waarin de nieuwste vacatures staan die overeenkomen met jouw gepersonaliseerde zoekopdracht. Zo mis je er niet één. En heb je inmiddels een nieuwe baan gevonden? Dan kun je onderaan de e-mail op een link klikken om je weer eenvoudig af te melden. Het zoeken op Joblift en het gebruik van de Jobalert is geheel gratis.

  Privacy en Algemene Voorwaarden

  Op de website kun je de uitgebreide Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van Joblift vinden. Voor het aanbod van vacatures zijn zij niet direct aansprakelijk, mocht een vacature bijvoorbeeld al vervuld zijn, dan kun je je richten tot de aanbieder hiervan, Joblift verzamelt deze alleen via haar partnerwebsites. Het beschermen van persoonlijke gegevens van de gebruikers van Joblift heeft de hoogste prioriteit bij Joblift. Zij verplichten zichzelf dan ook om uitdrukkelijk aan de wettelijke bepalingen te voldoen inzake gegevensbescherming. Voor meer informatie over deze onderwerpen kun je dus op de website terecht.

  Schrijf hier jouw mening over Joblift!


  Heb jij dankzij de uitgebreide zoekmogelijkheden en het grote aanbod eindelijk die baan kunnen vinden die je al zo lang zocht of blijken de vacatures vaak al verouderd te zijn bijvoorbeeld? Wat is jouw ervaring met dit platform, zou je anderen aanraden om zich ook hier in te schrijven als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan en zo niet, waarom niet?

  Kun je dankzij Joblift sneller de baan vinden die bij je past of maakt het verzamelen van meerdere vacaturesites bij elkaar alles juist ingewikkelder?

  Joblift
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Joblift

  Uw beoordeling

  Joblift

  Enerzijds prachtig programna maar anderzijds heel irritant om tientallen totaal verkeerde vakatures binnen te krijgen marketeer en contentspecialist heeft NIETS te maken met webdeveloper de eerste maakt gebruik van media
  de laatste ontwerpt . Is dus een it man/vrouw

  Door: Wil van Elk09-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Joblift een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Joblift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Joblift actief?

  Joblift is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Joblift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.