NederlandReview

  Ervaringen StepStone

  Wanneer je langer gestudeerd hebt en/of je gespecialiseerd hebt in een bepaalde branche, dan wil je graag werken op een plek waar je deze kennis kunt gebruiken. Anders is het zonde van de tijd die je er al in gestoken hebt. Daarnaast wil je natuurlijk ook op je niveau werken om beloond te worden naar je kunnen. Om gemakkelijker vacatures te vinden die bij je passen kun je daarom terecht bij StepStone. Wat de ervaringen van anderen zijn met deze website en hun diensten lees je hier op NederlandReview.

  Over StepStone

  StepStone werd als pionier in de online job business in 1996 in Noorwegen opgericht. Axel Springer SE heeft een meerderheidsbelang van StepStone in handen. Inmiddels is StepStone in meer dan twintig Europese landen aanwezig, en zij hebben ruim 10 jaar ervaring in het internationaal rekruteren van gespecialiseerde mensen en managers. In 2002 hebben StepStone en TotalJobs ‘The Network’ opgericht. Dit is in meer dan 130 landen wereldwijd een groot netwerk van jobsites, hiermee worden meer dan 260 miljoen kandidaten bereikt. Een klant met een openstaande vacature kan hier eenvoudig via hun contactpersoon bij StepStone zijn advertentie in alle aangesloten landen publiceren.


  Duffy - Stepping Stone

  Diensten

  Vacatures vervullen
  Wanneer je als bedrijf of recruiter voor een open vacature op zoek bent naar een hoger opgeleide specialist, dan kun je deze vacature uitzetten bij StepStone. Je krijgt dan een vaste contactpersoon toegewezen die jouw aanspreekpunt is. Deze persoon regelt de publicatie van de advertentie en zorgt dat je toegang krijgt tot de CV database waarin je kunt zoeken. Ook bekijkt hij/zij samen met jou welke producten het best bij je bedrijf passen en begeleidt het hele campagneproces. Ook wanneer je iemand zoekt voor een vacature in het buitenland kan dit bij StepStone omdat ze lid zijn van The Network. Dezelfde contactpersoon blijft hierbij het aanspreekpunt.

  Baan zoeken

  StepStone is voor mensen met een hoge opleiding en specialistische vakkennis de plek om vacatures te zoeken. Vele bedrijven die vacatures hebben voor personen van HBO en WO niveau plaatsen deze hier. Ook zoeken zij actief naar passende profielen, dus als jij je inschrijft en je CV achterlaat, zorg je dat je gevonden kunt worden. StepStone helpt bij het vinden van een baan door sollicitatietips en advies te geven. Je kunt bij StepStone het zoeken naar vacatures ook door de Job Agent laten overnemen. Je kunt daarbij de branche van je keuze aangeven en de locatie waar je wilt werken. De StepStone Job Agent (een automatische e-mail service) stuurt je dan een e-mail als er iets van je interesse verschijnt.

  StepStone Vacature App

  StepStone heeft ook een Vacature App. Hiermee kun je snel vacatures vinden die in jouw omgeving aangeboden worden. Je kunt met je smartphone of tablet gemakkelijk solliciteren en je CV uploaden vanuit clouds. Ook kun je met de App vacatures voor later bewaren om te solliciteren.

  Klachten

  Als je op- en aanmerkingen hebt op de website of de diensten van StepStone dan kun je een e-mail sturen naar info@stepstone.be. Alle feedback wordt goed bekeken en je wordt op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen.

  Laat hier ook jouw review over StepStone achter!

  Wat zijn de ervaringen met StepStone, vond je dankzij hen gemakkelijk een écht passende baan? Of ben je ondanks hen nog steeds zonder succes op zoek?

  StepStone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StepStone

  Uw beoordeling

  Vacatures

  Heeel slecht.
  Krijg dagelijk emails met een aantal vacatures.

  Klik ik vok enthousiast op een vacature. Word ik doorverwezen naar een andere site. Die andere site verwijst me door naar de site van uitzendbureau en daar komt de melding. ( deze vacature is niet meer actief )

  Door: Ahmet Poyraz29-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Stelletje koekenbakkers zijn het

  Stelletje koekenbakkers zijn het daar bij Stepstone. Ik had 2 accounts bij ze. Heb een mail gestuurd en verzocht om 1 account van mij te verwijderen en geef in deze mail duidelijk aan WELK mailaccount gedeletet moet worden, krijgen ze het toch voor elkaar om mijn andere account WAAR IK ACTIEF GEBRUIK VAN MAAK, te deleten. Nu zijn al mijn sollicitatie activiteiten ook gewist!!

  En mocht je je wachtwoord zijn vergeten dan heb je een groot probleem. Want je krijgt om te beginnen een mail in je inbox met het verzoek om een nieuw wachtwoord te kiezen, (dus tot zover gaat het goed), maar dan wordt je doorverwezen naar de oude site van Stepstone waarin staat dat deze link ongeldig is en dat je een nieuw wachtwoord kan kiezen. Je kunt dus nooit zelf je wachtwoord herstellen als je die bent vergeten

  Door: Ronnie de Wit29-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is StepStone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over StepStone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StepStone actief?

  StepStone is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StepStone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.