NederlandReview

  Ervaringen JAAP.NL

  Als je op zoek bent naar een ander huis, dan wil je graag zoveel mogelijk huizen vinden zonder daarvoor veel te moeten zoeken. En als je jouw huis wilt verkopen, wil je dat deze zoveel mogelijk aandacht krijgt, zodat de verkoop snel verloopt. Voor beide doelen kun je terecht op JAAP.NL. Wat de ervaring van anderen met hun diensten is lees je hier op NederlandReview.

  Over JAAP.NL

  JAAP.NL is een onderneming van JAAP.NL B.V. die gevestigd is in Amsterdam. Zij verzamelen op hun website het woningaanbod van heel Nederland, zowel koop als huur. Zo hoef jij niet allerlei websites te bezoeken om jouw toekomstige huis te vinden. Zij zijn dus alleen een zoekplatform en bieden zelf geen woningen aan. Zowel particulieren als zakelijke partijen kunnen via JAAP.NL hun huis aanbieden voor verkoop of verhuur.


  Jaap Reesema - Don't stop believin'

  Diensten

  Huis zoeken
  Bij JAAP.NL kun je onder andere een huis zoeken. Je kiest dan op de homepage eerst of je op zoek bent naar een huurhuis of koophuis, vervolgens vul je de plaatsnaam in waar je zoekt, en dan krijg je een aantal opties. Dat zijn het type woning wat je zoekt, de woonoppervlakte en het aantal kamers. Daarnaast kun je nog extra opties aanvinken zoals een tuin, balkon, garage, open haard, lift of zwembad. Ook vul je in wat de minimum- en maximumprijs is van wat je zoekt. Vervolgens klik je op ‘Zoek’ en dan zie je het aanbod van dat moment verschijnen. Daar kun je de zoektocht nog verder uitbreiden en bijvoorbeeld in een straal van 10 km. zoeken, of op leeftijd van de woning, etc. Wanneer je een interessante woning hebt gevonden, kun je via de ‘Plan een bezichtiging’-knop, of via ‘Bel aanbieder’ contact opnemen met de aanbieder voor een bezichtiging of voor verdere vragen over de woning.

  Zelf je huis verhuren

  Bij JAAP.NL kun je je eigen woning te huur aanbieden. De advertentie kun je zelf invullen en wijzigen. Je bent op deze manier geen makelaar nodig, wat de nodige kosten scheelt.

  Zelf je huis verkopen

  Vanaf € 285,- kun je een pakket afnemen bij JAAP voor het zelf verkopen van je woning. Dit is inclusief woningfotografie. Een JAAP-makelaar helpt je hierbij. Je woning komt dan op de drie grootste huizensites van Nederland te staan.

  Gratis vrijblijvend hypotheekoriëntatiegesprek

  Via JAAP.NL kun je een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. Zij hebben een flink aantal hypotheekadviseurs geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Je hoeft alleen een formulier op de site in te vullen, en daarna wordt je doorgestuurd naar een adviseur bij jou in de buurt.

  Nieuwsbrief

  Bij JAAP.NL kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van het laatste woningnieuws, hiervoor moet je een account aanmaken.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over een betaalde service, zoals bijvoorbeeld jouw huis extra onder de aandacht brengen door het aan te merken als Tophuis, vul dan het contactformulier in. Binnen vijf werkdagen nemen zij dan contact met je op om de klacht te bespreken. Er wordt dan samen met jou een vervolgactie afgesproken.

  Jouw review over JAAP.NL hier!

  Heb jij jouw huis vlot verkocht door gebruik te maken van JAAP.NL of heb je via hen een leuk huurhuis gevonden? Laat dan hier jouw mening achter over deze woningwebsite. Ook als je ervaring niet zo positief was, horen wij dit graag.

  Wat zijn de ervaringen met JAAP.NL? Kun je via hen gemakkelijk een plek vinden waar je je helemaal thuis voelt, en verkoop je je huis bij hen sneller?

  JAAP.NL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JAAP.NL

  Uw beoordeling

  Makkelijk verhuizen

  Ik heb nu al meerdere keren gebruik gemaakt van Jaap.nl en ik ben iedere keer zeer tevreden. Daarom maar even een positieve recensie om te laten weten dat ze het heel goed doen. In de eerste plaats heb ik gebruik gemaakt van Jaap.nl om een woning te vinden en dat is eigenlijk gewoon prima gegaan. De site doet wat het moet doen en op een eenvoudige manier kan je op zoek gaan naar de woning die je zoekt. Uiteindelijk heb ik besloten om een woning te kopen en daar ben ik heel tevreden mee.

  Vervolgens moest ik mijn huidige woning natuurlijk ook verkopen en dat heb ik ook maar via Jaap.nl gedaan. Het is heel simpel en het bespaart veel geld, geld dat anders toch maar alleen naar de makelaar zou worden gebracht. Door op deze manier je huis te verkopen bespaar je absoluut geld en dat is fijn.

  Door: Anoniem07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  via makelaar

  Ronduit slecht! Jaap.nl is een ingeslapen organisatie geworden; er wordt NIET gereageerd op verzoeken en de informatie op de site is onvolledig en onjuist.

  Door: grace07-07-2020
  JAAP.NL07-10-2020

  Beste Grace, Bedankt voor je review. Ik heb even terug gekeken en zie dat wij binnen een dag op jouw verzoek via Facebook en per e-mail hebben gereageerd en een oplossing hebben geboden. Deze review verbaast ons dan ook. Mocht je ergens niet tevreden over zijn horen we het graag alsnog van je per mail. Met vriendelijke groet, JAAP.NL

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is JAAP.NL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over JAAP.NL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JAAP.NL actief?

  JAAP.NL is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JAAP.NL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.