eBay

3.7
5

Bestellen

2.8

Service

3.3

Prijs

3.5

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

eBay

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het online kopen. Een van de plekken waar je voor van alles en nog wat bij nog meer verkopers terecht kunt, is eBay. Ook als verkoper kun je hier terecht, zowel professioneel en wholesale als Jan Modaal die de zolder heeft opgeruimd en dit graag te koop aanbiedt. Natuurlijk wil je wel graag vooraf weten met wie je in zee gaat. Laat je daarom hier adviseren door gebruikers die jou zijn voorgegaan. Hier lees je namelijk hun ervaring en beoordeling in de reviews. Maar ook jij kunt hier een recensie achter laten, om de mensen na jou te informeren. Ook jouw mening telt!

Nationaal en internationaal kopen en verkopen

Of je nu een particulier bent, groothandel of een bedrijf; dankzij de globalisering en het Internet is online consumeren nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk geweest. Een profiel of account is dan ook vaak eenvoudig en snel aangemaakt. Verder is er vaak niet veel meer nodig dan een internetrekening, zoals PayPal, of een creditcard om je in de wereld van de trading te mengen. Betaalopties zoals iDeal wordt ook op steeds meer internationale plekken, maar daarmee loop je echter wel de bescherming en de mogelijkheid tot refunds mis in geval van vermissing, diefstal, een geschil of oplichting, zoals met de eerste twee genoemde betaalmogelijkheden. Echter, vanuit de handelsfora, waar ook eBay onder valt, worden steeds stappen ondernomen om de consumentenbescherming voor alle partijen te vergroten. Of dit genoeg is, kun je hier in de recensies lezen of delen.

Veiligheidcheck

Niemand zit op oplichters, oftewel scammers, te wachten. Het is daarom belangrijk te weten of de plek waar je koopt betrouwbaar is, de verkopers en shops veilig zijn, de betaalmogelijkheden passend en eventuele klachten of problemen serieus worden genomen door de klantenservice. Het is bijvoorbeeld erg prettig als een host passende actie onderneemt als een verkoper de goederen niet verzend en enkel het geld in ontvangst neemt. Tegenwoordig is het ook niet ongewoon om de tevredenheid over een bepaald lid direct naast de naam te zien staan. Zo zie je direct hoe de ‘handelspartners’ van die persoon over diegene denken en kun je er altijd nog voor kiezen verder te scrollen als je er het fijne van wilt weten. En mocht iemand die goed aangeschreven staat later nog besluiten de score te verprutsen, wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat je op support van de website kunt rekenen.Maar wat vinden we nu echt van eBay?

Dat eBay hun gebruikers de mogelijkheid geeft elkaar te beoordelen na een afgehandelde transactie, is zeker prettig, maar wie beoordeelt eBay? Dat doen de consumenten en sales people die via dit platform gehandeld hebben. Nu is dat wellicht een groot woord in verhouding tot de aankoop of verkoop, maar dat neemt niet weg dat iedereen met ervaring via eBay hier een recensie met zijn of haar mening en beoordeling kan plaatsen. Toekomstige klanten kunnen zich aan de hand van deze reviews laten adviseren. Zo helpen we elkaar bij het maken van een keuze. Happy shopping!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook