NederlandReview

  Ervaringen eBay

  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het online kopen. Een van de plekken waar je voor van alles en nog wat bij nog meer verkopers terecht kunt, is eBay. Ook als verkoper kun je hier terecht, zowel professioneel en wholesale als Jan Modaal die de zolder heeft opgeruimd en dit graag te koop aanbiedt. Natuurlijk wil je wel graag vooraf weten met wie je in zee gaat. Laat je daarom hier adviseren door gebruikers die jou zijn voorgegaan. Hier lees je namelijk hun ervaring en beoordeling in de reviews. Maar ook jij kunt hier een recensie achter laten, om de mensen na jou te informeren. Ook jouw mening telt!

  Nationaal en internationaal kopen en verkopen

  Of je nu een particulier bent, groothandel of een bedrijf; dankzij de globalisering en het Internet is online consumeren nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk geweest. Een profiel of account is dan ook vaak eenvoudig en snel aangemaakt. Verder is er vaak niet veel meer nodig dan een internetrekening, zoals PayPal, of een creditcard om je in de wereld van de trading te mengen. Betaalopties zoals iDeal wordt ook op steeds meer internationale plekken, maar daarmee loop je echter wel de bescherming en de mogelijkheid tot refunds mis in geval van vermissing, diefstal, een geschil of oplichting, zoals met de eerste twee genoemde betaalmogelijkheden. Echter, vanuit de handelsfora, waar ook eBay onder valt, worden steeds stappen ondernomen om de consumentenbescherming voor alle partijen te vergroten. Of dit genoeg is, kun je hier in de recensies lezen of delen.

  De digitale markt wint het in deze globalisering drastisch van de ouderwetse wekelijkse marktplaats in het dorp

  Veiligheidcheck

  Niemand zit op oplichters, oftewel scammers, te wachten. Het is daarom belangrijk te weten of de plek waar je koopt betrouwbaar is, de verkopers en shops veilig zijn, de betaalmogelijkheden passend en eventuele klachten of problemen serieus worden genomen door de klantenservice. Het is bijvoorbeeld erg prettig als een host passende actie onderneemt als een verkoper de goederen niet verzend en enkel het geld in ontvangst neemt. Tegenwoordig is het ook niet ongewoon om de tevredenheid over een bepaald lid direct naast de naam te zien staan. Zo zie je direct hoe de ‘handelspartners’ van die persoon over diegene denken en kun je er altijd nog voor kiezen verder te scrollen als je er het fijne van wilt weten. En mocht iemand die goed aangeschreven staat later nog besluiten de score te verprutsen, wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat je op support van de website kunt rekenen.  Maar wat vinden we nu echt van eBay?

  Dat eBay hun gebruikers de mogelijkheid geeft elkaar te beoordelen na een afgehandelde transactie, is zeker prettig, maar wie beoordeelt eBay? Dat doen de consumenten en sales people die via dit platform gehandeld hebben. Nu is dat wellicht een groot woord in verhouding tot de aankoop of verkoop, maar dat neemt niet weg dat iedereen met ervaring via eBay hier een recensie met zijn of haar mening en beoordeling kan plaatsen. Toekomstige klanten kunnen zich aan de hand van deze reviews laten adviseren. Zo helpen we elkaar bij het maken van een keuze. Happy shopping!

  eBay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen

  Waardeloos platform, ten eerste ingewikkeld en onoverzichtelijk wanneer je iets wilt verkopen. Ik heb geprobeerd een usa telefoon te verkopen. Na een jaar helaas nog steeds niet verkocht, maar wel een factuur met dikke kosten voor. .... eeehhh... WÈLKE service precies????? Verder moeilijk account verwijderen ondanks dat de factuur betaald is. Voor mij was ebay 1 x ... En NOOIT weer. Dikke onvoldoende en laat lekker failliet gaan. De wereld is beter af zonder.

  Door: Drienel 21-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  mijn VERkoop

  Het is niet te geloven maar er bestaan echt volop paerasiten in deze wereld..ebay is er ongeveer nr 1 in ! Mijn zlefgemaakt buste anageboden voor 400 dollar want volgens ebay 'gaan soortgelijke objecten voor soortgelijke bedragen eruit'. Na de oorspronkelijke euforie van de verkoop kwam de rekening, eerste van pay pall die keihard 25 euro wilden, maar toen ebay met 75 euro plaatsingskosten en 50 euro winstbelasting. Er blijft weinig over het is vooral Pay paqll en ebay die verdienen aan jouw transactuies. Echt schandelijk. Tijd om de inhalige amerikanen van hun plaats te stoten.

  Door: Bart 21-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  externe hdd behuizing en AA batterijen

  -geen contact mogelijk
  -geld kwijt
  +lijkt goedkoop

  Zeer slecht, het was "vroeger" goed, maar ik heb nu 2x iets besteld wat rotzooi bleek te zijn. Een externe hardeschijfbehuizing (adapter ontploft na een half uur) en oplaadbare batterijen die na één keer opladen stuk zijn. En als je dan de verkoper wilt benaderen krijg je bericht op ebay "deze verkoper kan geen berichten aannemen omdat ze te druk zijn" , dus kun je geen geschil starten en fluiten naar je geld, want paypal (ook ebay... zucht) wil dat je eerst een geschil start.

  Door: henry 28-03-2020
  Dorine 20-05-2020

  Afmelden of account vereijderen niet mogelijk. Geprobeerd factuur te betalen, pakt hey systeem het nieuwe adres niet. Zij zouden mij moeten betalen voor alle moeite die ik als ' klant' moet doen. Een dikke onvoldoende

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over eBay

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is eBay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over eBay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is eBay actief?

  eBay is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eBay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.