Blog Secrets

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Blog Secrets

Wil je graag online geld verdienen met een eigen blog? Dan is het programma van Blog Secrets wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze methode bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Blog Secrets?


Via Blog Secrets kan aan een online programma deelgenomen worden, door mensen die van hun blog een business willen maken. Het moet uiteindelijk zorgen voor ultieme vrijheid. Je zal geen tijd meer hoeven te spenderen op een saai kantoor. De bedenker van de training is veel in het buitenland. Hij werkt vanaf landen zoals Bali, Indonesië en Nieuw-Zeeland. Blog Secrets is opgericht door Robbert. Hij werkte zelf eerst voor een baas maar besloot op een gegeven moment het roer drastisch om te gooien. Inmiddels is het een blogger en heeft hij ook verschillende boeken geschreven. Robbert wil zijn ervaringen maar al te graag delen met andere websitebeheerders. Naast Blog Secrets is hij bekend van reisgidsen zoals Backpackgids Zuid-Amerika en Backpackgids Nieuw-Zeeland.


Resultaat bereiken


Wil je resultaat bereiken? Het is niet iets dat zomaar even komt aanwaaien. Via Blog Secrets worden nooit zomaar gouden bergen belooft. Je zal echt zelf aan de bak moeten gaan. Mensen willen heden ten dage echte en authentieke dingen lezen. Tegenwoordig kan er geen onzin meer verkocht worden. Voordat je besluit deel te nemen is het goed om na te denken of het verhaal goed bij je past.


Waarom meedoen?


Twijfel je om mee te doen? Dan kan het raadzaam zijn om verder te lezen. Er worden namelijk redenen gegeven om met Blog Secrets te starten. Bijvoorbeeld als je net een blog bent gestart of overweegt om te starten. Soms weet je niet waar je het zoeken moet vanwege de vele informatie die je tot je neemt. Soms heb je het idee dat je veel moet leren. Het kan er voor zorgen dat je gedemotiveerd raakt. Er kunnen frustraties ontstaan over het aantal websitebezoekers. Zo nu en dan is er sprake van groei dat uitblijft. Je kan hier ongeduldig van worden.


Onderscheiden


Om het goed te doen is het belangrijk om je te onderscheiden. Soms lijkt de markt verzadigd omdat er erg veel bloggers zijn. Er wordt gesproken over SEO, funnels, e-mailmarketing en affiliate marketing. Alleen weet jij niet hoe je een en ander moet toepassen. Je wilt graag inkomsten generen via je blog. Alleen is het voor jou onbekend hoe je dit het beste kunt doen. Je speelt met vragen zoals wat je moet gaan verkopen en op welke wijze je dit het beste kunt doen. Mindset is dan erg belangrijk om je de juiste richting op te laten bewegen.


Trucs


Probeer de juiste trucs toe te passen. Denk na over waarom mensen iets willen lezen of een aankoop willen doen. Je bent zeker niet de enige die eens op een dood spoor terechtkomt. Sta open voor advies zodat je blog nieuw leven ingeblazen kan worden. Informatie van ervaringsdeskundigen maken het mogelijk om een volgende stap te zetten. Er worden veel cursussen aangeboden en informatie gegeven over hoe je te werk moet gaan. Hierin worden vaak niet realistische en haalbare doelen beschreven. Blog Secrets stelt zich hiervan met een goede methode te onderscheiden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Blog Secrets? Heb je al deelgenomen aan dit programma? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij baat (gehad) bij deze training? Zou je andere mensen aanbevelen dit programma te volgen? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)