NederlandReview

  Ervaringen SecretLove

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf SecretLove! De SecretLove website valt onder de categorie datingsites. Het is een dating site voor singles en vrijgezellen. Ook mensen welke getrouwd zijn en overspel willen plegen kunnen hun flirts en dates ook via deze site proberen te krijgen. Het is dus mogelijk voor verschillende mensen om gebruik te maken van de site SecretLove. Het is een website welke een brede doelgroep heeft en er eigenlijk op gericht is om meerdere mensen te helpen om een date te krijgen.
  Heb je ervaring met de SecretLove website? Dan zien we graag jouw mening terug op NederlandReview. Het is dan mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van deze site. Misschien of je snel of niet een date kunt krijgen. Wat voor soort dates je mag verwachten. Of gewoon om te melden, dat je de liefde van je leven op de website SecretLove hebt gevonden. Er zijn tal van mogelijkheden en we weten dat jouw mening delen vele andere mensen zal helpen. Al vast bedankt voor het delen van je mening.

  Over SecretLove

  SecretLove is een datingsite waar je terecht kunt voor een date. Misschien zoek je een levenspartner, een vluchtige liefde of gewoon iemand om een keer een leuke avond mee te hebben? Het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Ontdek zelf SecretLove en ga er een keertje naar toe.
  SecretLove is een onderdeel van Grand Mind Corp. Ltd. Een bedrijf wat in Hong Kong is gevestigd.


  Diensten van SecretLove
  De belangrijkste dienst is natuurlijk om anderen te helpen om een leuke date te krijgen en om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om meerdere mensen te benaderen en om hier snel mee aan de slag te gaan. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om een goede tijd te hebben met de hulp van SecretLove.

  Little Mix ft. Jason Derulo - Secret Love Song

  Klachten, tips en complimenten over SecretLove

  Je kunt en klacht, tip of compliment per mail, post of telefoon kenbaar maken. Hiervoor kun je de volgende kanalen gebruiken:
  Email: team@Seksbuddy
  Telefoon: +31 (0)85-4016578
  Post:
  Grand Mind Corp. Ltd.
  Kiu Yin Commercial Building, Room 22B
  Lockhart Road 361-363
  Wanchai, Hong Kong

  Heb jij ervaring met SecretLove?

  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Lees hier alles over SecretLove, op basis van de ervaringen van echte klanten! Is dit een betrouwbare datingsite, zijn de profielen echt, kun je hier goed een profiel maken?

  SecretLove
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4.8
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SecretLove

  Uw beoordeling

  Vals

  Trap er niet in mannen. Allemaal fake

  Door: Sony7428-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  www.secretlove.nl = FAKE

  LS,

  In een week tijd bijna 300 berichten ontvangen en ze zijn allemaal FAKE, Het gat maar om een ding dat is proberen geld uit je zak te troggelen indien je wil reageren op de FAKE berichten. Het is in feite pure oplichting, dit geldt ook voor SEKSBUDDY!!

  Met vriendelijke groeten,

  Harry van Ingen

  Door: Harry van Ingen09-02-2018
  Ik heb zojuist een reactie gehad op mijn klacht27-05-2018

  Er is op geen enkel moment ingegaan op mijn klacht Nee er wordt onmiddellijk een scherm gepresenteerd om mijn account te verwijderen Misschien moet ik juridische wegen bewandelen wat ik jammer zou vinden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Meer mannen dan vrouwen

  Meer mannen dan vrouwen, maar kwaliteit is wel goed. En ze houden die boel ook aardig anoniem. Voor iedereen die zijn vrouw zat is...hier kun je heen oznder dat ze er achter komt. Het houd mij op de been trouwens om toch gewoon weer naar huis te gaan. Dus goed dat zoiets er is. Hadden we vroeger niet zonder internet.

  Door: Ga ik niet zeggen05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  secretlove heeft mijn leven veranderd

  al jaren zit ik in een ongelukkige relatie maar ik kan er niet uit vanwege de kinderen en bovendien wegen er financiele aspecten mee in deze.toch heb ik regelmatig overwogen deze nare situatie te verlaten.ik word er niet gelukkig van en mijn partner ook niet. dat weet ik zeker.

  ik begrijp dat veel mensen secretlove een nare website vinden, maar dan begrijpen ze misschien niet helemaal waar het om gaat. de website is er niet om mensen uit elkaar te drijven, maar juist bij elkaar te brengen.

  via de website heb ik mijn leven wat weten te verlichten. ik heb regelmatig seksuele contacten en ervaar dan soms weer de 'liefde' die ik zo mis. en dat geeft mij genoeg om toch door te gaan met de relatie waar ik mij in bevind. de sfeer is vaak minder gespannen omdat bepaalde behoeften nu toch worden vervuld. ook al is dat niet in de eigen relatie. het neemt toch veel druk weg.

  voor mij heeft secretlove echt een verschil gemaakt.de website is makkelijk te gebruiken en je vind makkelijk een partner die meteen al op de hoogte is van de situatie. je hoeft dus niet meer te liegen of te bedriegen.

  Door: anoniem16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  !Verboden en fout

  Zeer onsmakelijk dit soort online 'diensten'.
  Ik hoop dat het verboden wordt
  Dit is op alle manieren FOUT

  Door: bah14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is SecretLove een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over SecretLove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SecretLove actief?

  SecretLove is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SecretLove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.