NederlandReview

  Ervaringen ROOTS dating

  Ben je op zoek naar een christelijke single? Zoek je hiervoor een online datingsbedrijf? Wellicht is ROOTS dating voor jou wel een ideaal bedrijf. Bekijk welke klantervaringen er bij ROOTS dating bekend zijn. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview!

  Wat is ROOTS dating?

  ROOTS dating is een datingsite voor christelijk Nederland. ROOTS is er exclusief voor christelijke singles van alle leeftijden die op zoek zijn naar een christelijke partner. Daten via ROOTS gaat volgens de organisatie anders dan via andere datingsites. Beeld is bij ROOTS voornamelijk belangrijk. Volgens deze datingservice zeggen afbeeldingen meer dan 1000 woorden. Video's en foto's laten volgens het bedrijf effectief zien wie je bent en waar je enthousiasme ligt. Tevens kun je voor jezelf een beter beeld over andere christelijke singles vormen. Deze factoren zorgen er volgens ROOTS voor dat je eerder een gesprekje aanknoopt of een berichtje stuurt. Je weet volgens dit datingsbedrijf zo beter wat je kunt verwachten.

  Grass Roots - Warren Entner & Rick Coonce on The Dating Game!

  Eén grote collage

  In vergelijking met andere bestaande datingsites bestaat je profiel bij ROOTS dating uit één grote collage. Je kunt deze collage helemaal zelf samenstellen. Je kunt het zien als een prikbord waar je video's en foto's van jezelf en je interesses op kunt plaatsen. Er wordt aangegeven dat werkelijk waar alles mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de vakantiefoto's die uit je eigen collectie komen. Een ander idee dat wordt geopperd zijn optredens van je favoriete band die je op YouTube vindt. Deze kun je ook zo aan je profiel toevoegen. Potentiële dates zien op deze wijze in een oogopslag wat je leuk vindt en wie je bent. Het is heel eenvoudig om je profiel gemakkelijk aan te passen. Mocht je toe zijn aan nieuwe foto's en/of filmpjes dan is het eenvoudig om je profiel up to date te houden.

  Chatfunctie

  Een van de functies waar je gebruik van kunt maken is de chatfunctie. Door deze chatfunctie kun je via ROOTS berichten sturen. Je kunt aan de rechterzijde van je profiel zien welke matches van jou online zijn. Op het moment dat je een conversatie via de chat start, verschijnt er een mix van beide interesses op jullie profielen. Je zult zo snel meer over elkaar te weten te komen. Mocht je benieuwd zijn naar de andere functies dan kun je het beste een kijkje op de website van ROOTS nemen.

  Wetenswaardigheden

  Je kunt je bij ROOTS dating gratis aanmelden, zodat je de leukste christelijke singles ontmoet. Je kunt ROOTS dating volgen op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Je moet ook een online persoonlijkheidstest doen. Door die informatie goed in te vullen stelt het bedrijf je goed te kunnen machten aan een eventuele partner. Door het doen van de test ontstaat er een reeel beeld over hoe je bijvoorbeeld denkt over cultuur, politiek, religie en familie. Je antwoorden zullen niet getoond worden aan je matches. Er verschijnt wel een omschrijving van je uitslag op je profiel.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb jij al een date gehad via ROOTS dating? Wat zijn jouw ervaringen bij ROOTS dating? Ga je hier vaker online daten? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Hoe heb je jouw dates ervaren? Wat vind je van de service? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij ROOTS dating. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw stem kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

  ROOTS dating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ROOTS dating

  Uw beoordeling

  Daten voor een duurzame relatie met waardes

  Voor mij echt een uitkomst. De meeste apps gaan niet om het vinden van een duurzame relatie. En Christelijke waardes vind je daar al helemaal niet.

  Deze site is voor mij daarom veel beter. Ik ben nu net ruim een paar weken lid.

  el een beetje anders daten nu tijdens de corona, maar met foto's en video's kun je gelukkig ook veel nu.

  Door: Margje28-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Duur

  Jammer dat deze site alleen is voor mensen met een vette portomonee . 102 euro voor een jaar wowwww....heb me aangemeld op Funky Fish .29,50 voor een heel jaar .met alles erop en eraan

  Door: Truus18-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is ROOTS dating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over ROOTS dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ROOTS dating actief?

  ROOTS dating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ROOTS dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.