NederlandReview

  Ervaringen RichMeetBeautiful | RmB

  Is het de nieuwste overgewaaide trend? Steeds meer mensen lijken op zoek naar een zogenaamde sugardaddy of sugarbaby. Maar wat houden deze termen precies in? En wat kan je verwachten van een website die voor jou een sugardaddy of een sugarbaby gaat zoeken. Is dit allemaal wel betrouwbaar, zijn aan de online profielen wel echte mensen verbonden, of is het allemaal fake? Lees de ervaringen van sugardaddies en sugarbabies en kom erachter hoe betrouwbaar, echt en de moeite waard RichMeetBeautiful echt is!

  Sugardaddy meets Sugarbaby

  Er zijn kennelijk heel wat mannen op zoek zijn naar romantisch en/of erotisch contact, zonder dat ze tijd over hebben voor een meer traditionele relatie. Deze mannen zoeken vaak meer dan een eenmalige pick-up date, maar willen ook weer geen huisje-boompje-beestje omdat dat niet past binnen hun drukke levensstijl. Geld is voor deze mannen geen optie, dat hebben ze genoeg. Dit is een zogenaamde sugardaddy: vermogend en geslaagd, en klaar om een mooie vrouw te verwennen met bijvoorbeeld dure etentjes, sieraden en andere luxe en zich zo ook verzekerd te zijn van gezelschap op zakenreizen en andere verplichtingen in het leven waar hij romantisch gezelschap bij wil. De vrouw in kwestie is de sugarbaby. Van ware liefde kan natuurlijk best sprake zijn, zeker als het contact herhaaldelijk plaats vindt, maar anders dan bij andere datingbureaus, gaat het daar niet om.


  Een Sugar Baby laat op YouTube zien wat haar Sugar Daddy allemaal voor haar heeft gekocht

  Rijke mannen en mooie vrouwen

  Rijke mannen en mooie vrouwen. Aan de ene kant is deze vorm van daten natuurlijk verre van traditioneel, aan de andere kant is het feit dat het om rijke mannen en mooie (jonge) vrouwen gaat, juist weer erg rolbevestigend. Maar dat maakt voor de inschrijvers en daters waarschijnlijk niet zoveel uit: die zijn op zoek naar bijvoorbeeld een luxeleventje, erotiek, gezelschap of misschien wel alles tegelijk. De rolverdeling is in ieder geval duidelijk: zij wil graag verzorgd worden en een luxueuze levensstijl ervaren, hij wil graag haar gezelschap zonder zichzelf vast te leggen. No strings attached.

  Over RichMeetBeautiful

  RichMeetBeautiful biedt een platform of online ontmoetingsplaats aan waar deze sugardaddies en sugarbabies elkaar kunnen ontmoeten. Zij treffen hier een zogenaamde ‘regeling’ (en dus geen relatie): al in de persoonlijke profielen zeggen de daters wat hun verwachtingen en voorwaarden zijn. Wat kun je wel en niet verwachten. De bedoeling is dat zo teleurstellingen worden voorkomen in de trant van ‘hij wilde helemaal geen relatie’. RichMeetBeautiful noemt dit zelf ‘een Relatie op Uw Voorwaarden’. Relaties duren gemiddeld 4,5 maanden en volgens RichMeetBeautiful vindt 79% van de gebruikers een partner.

  Wij zoeken ervaringen met RichMeetBeautiful!

  Ben jij een sugarbaby of een sugardaddy en heb je ervaring met de diensten van RichMeetBeautiful? Laat Nederland weten hoe jouw ervaringen zijn met een review! Is deze site betrouwbaar? Veilig? Zijn de profielen echt of fake? Word je goed geholpen om een ‘regeling’ te treffen en was alles voldoende duidelijk?

  Wil je weten of je echt een sugar daddy of sugar baby vindt bij RichMeetBeautiful? Lees dan reviews en ervaringen van daters, direct online!

  RichMeetBeautiful | RmB
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RichMeetBeautiful | RmB

  Uw beoordeling

  Best ok

  1x gedate, was wel leuk niet de ware, maar ze was niet direct op het geld uit, wat best ok was. Ik had anders verwacht ;-)

  Door: Alex24-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Gratis lidmaatschap

  Zeer slechte site en totaal niet betrouwbaar. Ik ben 2 dagen lid geweest en zonder erom gevraagd te hebben had ik ook ineens 2 profielen op 2 andere sites. Hier heb ik niet om gevraagd! Daarnaast wordt ALLES bekeken wat je in een privé chat bespreekt met iemand. Daarnaast kreeg ik een mail vol met taal/spelfouten! Je kunt alleen betalen met creditcard. Als ze je profiel oftewel gegevens doorverkopen aan 2 andere datingsites, laat staan wat ze met je creditcard gegevens kunnen doen!

  Door: Ghislaine06-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  geen

  Nep site. Je kan niks zonder te betalen.Wordt continu zogenaamd live bekeken. Krijg continu berichten ook al staat in je profiel dat je geen berichten kan lezen. Zij die je mailen zijn net 1-2 dagen lid.
  Geen geld aan besteden!!!

  Door: Anoniem29-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is RichMeetBeautiful | RmB een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over RichMeetBeautiful | RmB. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RichMeetBeautiful | RmB actief?

  RichMeetBeautiful | RmB is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RichMeetBeautiful | RmB gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.