RichMeetBeautiful | RmB
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

Totaal

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Leveren

8
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

24-12-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alex

RichMeetBeautiful | RmB - Best ok

1x gedate, was wel leuk niet de ware, maar ze was niet direct op het geld uit, wat best ok was. Ik had anders verwacht ;-)

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over RichMeetBeautiful | RmB

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij RichMeetBeautiful | RmB?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen RichMeetBeautiful | RmB

Is het de nieuwste overgewaaide trend? Steeds meer mensen lijken op zoek naar een zogenaamde sugardaddy of sugarbaby. Maar wat houden deze termen precies in? En wat kan je verwachten van een website die voor jou een sugardaddy of een sugarbaby gaat zoeken. Is dit allemaal wel betrouwbaar, zijn aan de online profielen wel echte mensen verbonden, of is het allemaal fake? Lees de ervaringen van sugardaddies en sugarbabies en kom erachter hoe betrouwbaar, echt en de moeite waard RichMeetBeautiful echt is!

Sugardaddy meets Sugarbaby
Er zijn kennelijk heel wat mannen op zoek zijn naar romantisch en/of erotisch contact, zonder dat ze tijd over hebben voor een meer traditionele relatie. Deze mannen zoeken vaak meer dan een eenmalige pick-up date, maar willen ook weer geen huisje-boompje-beestje omdat dat niet past binnen hun drukke levensstijl. Geld is voor deze mannen geen optie, dat hebben ze genoeg. Dit is een zogenaamde sugardaddy: vermogend en geslaagd, en klaar om een mooie vrouw te verwennen met bijvoorbeeld dure etentjes, sieraden en andere luxe en zich zo ook verzekerd te zijn van gezelschap op zakenreizen en andere verplichtingen in het leven waar hij romantisch gezelschap bij wil. De vrouw in kwestie is de sugarbaby. Van ware liefde kan natuurlijk best sprake zijn, zeker als het contact herhaaldelijk plaats vindt, maar anders dan bij andere datingbureaus, gaat het daar niet om. 


Een Sugar Baby laat op YouTube zien wat haar Sugar Daddy allemaal voor haar heeft gekocht

Rijke mannen en mooie vrouwen
Rijke mannen en mooie vrouwen. Aan de ene kant is deze vorm van daten natuurlijk verre van traditioneel, aan de andere kant is het feit dat het om rijke mannen en mooie (jonge) vrouwen gaat, juist weer erg rolbevestigend. Maar dat maakt voor de inschrijvers en daters waarschijnlijk niet zoveel uit: die zijn op zoek naar bijvoorbeeld een luxeleventje, erotiek, gezelschap of misschien wel alles tegelijk. De rolverdeling is in ieder geval duidelijk: zij wil graag verzorgd worden en een luxueuze levensstijl ervaren, hij wil graag haar gezelschap zonder zichzelf vast te leggen. No strings attached. 
 
Over RichMeetBeautiful
RichMeetBeautiful biedt een platform of online ontmoetingsplaats aan waar deze sugardaddies en sugarbabies elkaar kunnen ontmoeten. Zij treffen hier een zogenaamde ‘regeling’ (en dus geen relatie): al in de persoonlijke profielen zeggen de daters wat hun verwachtingen en voorwaarden zijn. Wat kun je wel en niet verwachten. De bedoeling is dat zo teleurstellingen worden voorkomen in de trant van ‘hij wilde helemaal geen relatie’. RichMeetBeautiful noemt dit zelf ‘een Relatie op Uw Voorwaarden’. Relaties duren gemiddeld 4,5 maanden en volgens RichMeetBeautiful vindt 79% van de gebruikers een partner. 

Wij zoeken ervaringen met RichMeetBeautiful!
Ben jij een sugarbaby of een sugardaddy en heb je ervaring met de diensten van RichMeetBeautiful? Laat Nederland weten hoe jouw ervaringen zijn met een review! Is deze site betrouwbaar? Veilig? Zijn de profielen echt of fake? Word je goed geholpen om een ‘regeling’ te treffen en was alles voldoende duidelijk? 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!