NederlandReview

    Ervaringen Pepper

    Een beoordeling of review van Pepper
    Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is interessant om te zien wat ook anderen hiervan vinden. Op NederlanReview worden dagelijks reviews verzameld om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van een bedrijf of in dit geval datingsite. Heb je dus een persoonlijke ervaring dan zien we die graag terug op NederlandReview. 
    Steeds meer mensen gaan online daten. Het is goed om te zien hoe je veilig en vertrouwd op een website als die van Pepper een leuke man of vrouw kunt ontmoeten. Er zijn apps en een mooie website voor alle vrijgezellen en singles van ons land. Dating was niet eerder zo gemakkelijk, leuk en eenvoudig. Ontdek ook deze mooie datingsite voor alleenstaanden. Op de site vind je de mooiste profielen, de leukste singles en kun je de handmatige profielen vertrouwen. 

    Over Pepper
    Alle singles zijn welke bij de Pepper datingsite. Een aantal kenmerken van de site zijn:
    -    Tachtig procent van de leden is 25 jaar tot 45 jaar oud
    -    De mensen zijn nieuwsgierig en ook ondernemend
    -    Ze willen graag hun online dating avontuur tot een wonderlijk succes maken

    Hoe de site werkt!
    Bij Pepper is het de bedoeling dat je bent en overkomt zoals je ook echt bent. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden zeggen ze wel eens. Maak een collage van je persoonlijke interesses en maak hier een beschrijving bij. Zo kun je een echt en leuk beeld vormen van jouw persoon.  

    3 redenen om te daten met Pepper, uitgelegd in dit filmpje:


    De diensten van Pepper
    De belangrijkste dienst welke Pepper levert is het in contact brengen van singles en alleenstaanden met elkaar. Hierbij maken ze gebruik van een uitstekend werkende website. Enkele kenmerken van de diensten van Pepper zijn betrouwbaarheid, persoonlijke service en volop bereikbaarheid.
    Pepper zorgt ervoor dat er secuur en zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. Pepper werkt met de strengste eisen om jouw veiligheid te waarborgen. Zo maakt men gebruik van beveiligde verbindingen en zijn ze aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk en ook het keurmerk veilig daten. Je kunt dus vertrouwd een profiel aanmaken. 

    De persoonlijke service wordt onderstreept door:
    •De klantenservice is iedere avond tot 11.00 uur te bereiken
    •Alle profielen worden persoonlijk gecontroleerd
    •Heb je een opmerking of een vraag? Neem dan contact op met de medewerker van de Live Chat Hulp
    •Mailen is natuurlijk ok altijd mogelijk.  

    Daarnaast is er natuurlijk nog de dating app! 
    Onderzoek heeft aangetoond dat singles graag een profiel zien met meer diepgang. Datingapps focussen volgens 78 procent van de onderzochten het meeste op het uiterlijk. Een goed profiel moet ook selfies hebben, hobby’s en interesses om te kunnen bepalen of het een goede match is. De app van Pepper is hierop ontwikkeld en biedt in een oogopslag veel meer diepgang. 

    Klachten over Pepper
    Er is een aparte pagina (na wat doorklikken te bereiken) waar je een klacht kunt indienen. Je kunt de klacht met een contactformulier indienen of per mail. Binnen 14 dagen krijg je een inhoudelijke reactie. Ook krijg je een ontvangst bevestiging. Natuurlijk kun je bij het niet naar tevredenheid oplossen van een klacht contact opnemen met het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Hierdoor weet je dus dat er volop mogelijkheden zijn om een klacht goed op te lossen.   

    Wat vind jij van Pepper
    We zijn altijd benieuwd wat leden van Pepper van Pepper vinden. Op NederlandReview zien we graag de verschillende beoordelingen en reviews van de website, de app en de algehele service van het bedrijf terug. Geef een goed oordeel en help hier anderen mee. 

    Onafhankelijke ervaringen van gebruikers van Pepper. Inschrijven of uitschrijven makkelijk? Leuke mensen of liefde gevonden? Lees succesverhalen en ervaringen op NederlandReview.nl

    Pepper
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    8
    82% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    8,2

    Prijs

    7,2

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kat in de zak.

    AM21-04-2018

    Kwaliteit van de matches echt waardeloos. Ben WO opgeleid en van elk drie voorstellen zijn er twee MBO of lager. Met alle respect: dat werkt niet. Ook qua hobbies en interesses weinig overeenkomst.
    Echt zonde van het geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    al 5 maanden aan het daten!

    Marjolein04-04-2018

    Mijn vriend Marco en ik zijn nu al 5 maanden aan het daten. We hebben elkaar leren kennen via Pepper. Het ging eigenlijk best makkelijk allemaal. En dat is best bijzonder want we hebben allebei al veel achter de rug. Maar we hebben hier rustig opgebouwd met eerst voorzichtig digitaal contact. En pas daarna afspreken. En nu gaat het al een hele tijd goed. Maar we doen nog altijd rustig aan en we praten veel over hoe het verder gaat. Ik vind dat fijn en het voelt veilig. Het is fijn dat je zo toch nog iemand kunt leren kennen met daten op internet. Het kan dus!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geef het daten niet op!

    Antonia 17-03-2018

    Mijn vriend en ik zijn nu alweer 6 maanden samen, we hebben het vorige week gevierd :)
    We hebben elkaar leren kennen via Pepper, het was eigenlijk bijna meteen raak.
    Eerst een hele tijd berichten geschreven, toen eindelijk afgesproken en nu zijn we al weer een half jaar verder

    Dus geef niet op, voor iedereen is er iemand!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    echte gebruikers met echte dates

    jongen van 2827-01-2018

    Zeer gebruikersvriendelijk en netjes. Ik heb meerdere dates gehad via Pepper dus hier zijn de gebruikers gewoon echte bestaande mensen die ook op zoek zijn naar een date en/of een relatie. Dat kan ik niet van alle platformen zeggen helaas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    beste datingsite voor mij

    Pauline Schipper22-12-2017

    Ik vind dit de beste datingsite en dat zegt veel, want ik heb er al veel geprobeerd.
    Ook hier heb je wel dat sommige mensen gewoon nooit iets van zich laten horen, heel irritant vind ik dat, doe je zo je best en dan niet eens de beleefdheid iets terug te sturen... Maar op andere datingsites heb ik dat veel vaker gehad dan hier.
    Ook heb ik het idee dat hier meer mensen zijn die echt serieus een relatie zoeken en niet gewoon een date voor een nachtje. Daarom ben ik bijvoorbeeld met Tinder gestopt, want dat werkte echt niet zo goed voor mij.
    Dus ik ben best wel positief over Pepper. Ik ben trouwens betalend lid, want dan kun je gewoon echt veel meer en ik wil niet een goedkope date maar een goede, vaste relatie. Dan vind ik het prima om te betalen voor goede service en een goede datingsite.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Betalend lid

    S. Anez01-12-2017

    Gratis daten gaf me niet alles wat ik wilde, maar ik schrok wel een beetje van de prijs voor betalende leden. Maar ik vond het wel waard, want ik heb nu al meerdere dates met iemand gehad en dat is veelbelovend. Alleen was het me niet gelukt. Ik vind de site en de app prettig werken. het is makkelijk contact leggen en afspreken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Datingsite

    Sanne20-11-2017

    Prettige website, leuke contacten.
    Ik heb zelf meerdere dates gehad via Pepper, sommige voor een tweede keer.
    Niet al te serieus nog, beetje rondkijken en dan wel zien.
    Gaat goed hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Pepper heeft mij de liefde van mijn leven gebracht

    Madeleine Gosing05-09-2017

    Pepper heeft mij de liefde van mijn leven gebracht

    profielen bekijken, beetje praten, beetje afspreken, en nu al 4 maanden bijna onafgebroken samen!

    Pepper, bedankt! Jullie krijgen van mij een dikke 10!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Relatie zoeken

    Eeza G24-08-2017

    Via mijn profiel op Pepper heb ik al meerdere dates gehad. De een is leuker dan de ander, logisch natuurlijk. Jammer dat er ook hier mensen enkel uit zijn om te blijven slapen na een eerste date, terwijl je toch mag verwachten dat mensen hier komen om een echte relatie te zoeken? Maar er zitten gelukkig ook goede tussen! Ik vind de website goed werken met nette profielen, niet zo veel nep als ik soms op andere sites zie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vermijd ze!

    Nicoleta27-07-2017

    Na een profiel te hebben aangemaakt, heb ik uiteraard de gevraagde betaling verricht. Drie dagen later is mijn profiel nog niet actief. Na veel tijd te hebben geinvesteerd in contact met de klantenservice, wordt mij verteld dat "men twijfelt aan de echtheid van mijn profiel." En of ik gegevens kon sturen.
    Geen refund, geen profiel, geld kwijt.
    Stel je voor: je betaalt voor een brood, maar je krijgt het niet omdat je er misschien dik van wordt.

    Slechte, onbetrouwbare site. Geen geld overmaken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mijn ervaring met pepper

    Herman30-04-2017

    Ik ben niet de allerbeste good-looking guy meer. Na een scheiding en 50 jaartjes gaat alles natuurlijk wat zakken. Maar toch het daten opgepakt en ik snap dat ze datingsite van het jaar zijn geworden. Ze doen er veel aan om je aan de vrouw te krijgen. Dus paar leuke dates gehad. Nog niet de vrouw van mijn leven tegengekomen, maar dat verwacht ik ook niet zo 1-2-3. Wel gewoon leuke, normale vrouwen trouwens. Die ook gewoon op zoek zijn naar liefde en een vriendelijke arm om hen heen. Ik ben niet opgegroeid met internetdating, dus dacht dat het allemaal beetje gek is om te doen. Maar iedereen doet het nu en je komt dus ook "iedereen" tegen. Normale, gezellige mensen dus. Ik ga nog even door met mijn pepper account. Ik heb ook c-date geprobeerd maar dat is niks. Dan is pepper veel beter geregeld. Voor 8,50 per maand valt het gelukkig ook mee in de kosten. Waar ik bang voor was waren al die up-sells waar je wel eens over hoort. Dat ze je credit card nodig hebben en ineens veel meer afschrijven dan je vantevoren wijs gemaakt is. Maar dat is hier niet het geval trouwens. En zelf ik die niet opgegroeid is met computers begrijp hoe het werkt. Dus bij deze; alle singel vrouwen (tussen de 40 en 55 jaar) graag allemaal aanmelden!! Voor levering geef ik 1 ster minder, want de dates (die zij dus leverde) waren goede dates en leuke vrouwen. Maar omdat ik er nog geen relatie aan heb over gehouden geef ik 1 ster minder voor levering. Maar wat niet is, kan nog komen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Favoriete dating site

    Ukaj01-10-2016

    Ik sta ingeschreven op meerdere datingsites, kansen verbreden.

    Pepper is echter favoriet! Voor mij zitten hier de leukste mensen en ze hebben leuke dingen zoals met die foto's.

    Oh en de app werkt ook heel goed! Zo kan ik nog vaker online zijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Fotocollage maken

    Frisca26-08-2016

    Hallo allemaal!

    Wat ik vooral zo leuk vind aan Pepper, zijn die fotocollages.
    Eerst was ik altijd bezig met foto's van mezelf zoeken waar ik dan nog een beetje toonbaar op stond. Dat is niet echt een leuk klusje, want ik ben nogal kritisch op mezelf. En daar word je best wel onzeker van (ik wel).

    Maar bij Pepper kies je niet zozeer de foto van jezelf maar meer foto's over jezelf ofzo. Ik heb lekker zitten freubelen met allemaal mooie plaatjes en was heel tevreden over het resultaat (mag ook wel, heb er best lang over gedaan hihi).

    Voor mijn gevoel ben ' ik' meer die fotocollage dan menig profielfoto, dus dat is goed!

    En kreeg ook al gauw leuke reacties, dus het lijkt zijn vruchten af te werpen!

    Nou, dat is dus wat ik leuk vind aan Pepper!

    Groetjes,
    Frisca

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ervaringen pepper datingsite

    marlies26-08-2016

    - keurige datingsite
    - doet wat het moet doen
    - en voor zover ik ze ben tegengekomen zijn alle profielen hier ook gewoon echte proflelen
    - prettige huisstijl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nieuw portal

    A.Nahon12-03-2016

    Een keer een andere dating site, je leert mensen hier zo kennen als ze echt zin! Niet zoals bij een vleeskeuring als Tinder. Stond er wel een beetje van te kijken toen er gegeven van Pepper op straat zouden komen te liggen. Mara voor de rest vindt ik het een enorm fijn portal, ook de app vindt ik super! Alles is heel makkelijk te zien en je kan leuk met andere mensen chatten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    relatie vinden

    _Paulaatje_04-01-2016

    Fijne datingsite waar je leuk kunt chatten en dan afspreken
    Je moet wel eerst een profiel maken maar dan kun je zo verder
    Hoop dat ik hier dan een relatie ga vinden nu

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Apps werken beter

    Freek24-12-2015

    Prettige website en services maar eerlijk gezegd heb ik meer succes met Tinder en Happen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Uitstekende dating website

    Joost D. Hoevens26-11-2015

    Een duidelijke ingerichte website, die net iets anders is dan andere dating websites. Alle profielen zijn voorzien van veel foto materiaal en dat vertelt veel over de mensen. Bovendien controleert Pepper ook goed te kwaliteit van profielfoto's en profielen. Op andere datingwebsites kom je nog wel eens nepprofielen tegen. Pepper is dus echt een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gegevens op straat. U bent gewaarschuwd.

    Eppo27-10-2015

    Het idee dat er bij Pepper gegevens op straat kwamen te liggen, doet mij zeker niet voor deze aanbieder kiezen, want wie garandeert mij dat dat niet nogmaals gebeurt?

    Supergenant, toch?

    Niet zo vreselijk als bij die Ashley Madison, hoewel dat misshcien een beetje verdiende loon is, maar toch vind ik dat een datingbureau ALTIJD zorgvuldig met gegevens om moet gaan.

    Dus ik ga ergens anders een date zoeken! U bent gewaarschuwd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Blij mee!!

    Soof27-10-2015

    Op Pepper had ik eindelijk een date die wel leuk was en die me terugbelde en die nog een date werd en waar ik nu dan echt samen mee ben. Dus heel blij!! Daarom positieve beoordeling!!

    Ik zou niet nogmaals bij Pepper kopen, omdat ik nu al een man gevonden heb hihi!!

    Pepper, bedankt!

    Groetjes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Eerst eng nu makkelijker

    Svetlana11-10-2015

    Aanmelden was de grootste drempel. Nu een aantal dates gehad en het wordt al minder eng. Gaat eigenlijk best gemakkelijk, zoeken en gevonden worden op de website en dat persoonlijker contact.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Stijl

    Charlot29-09-2015

    De stijl van Pepper spreekt mij meer aan dan die van andere datingbureaus. Vrolijk, fris, licht. Niet zo somber en drukkend als vele anderen. Daardoor word ik ook vrolijker en wordt daten leuker. Want soms is dat best stressvoller, zoeken tussen al die profielen naar mr. right terwijl zo'n foto en zo'n tekstje toch eigenlijk zo weinig zegt. Waar ben je, Ware Jacob?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Pepper

    Uw beoordeling