Pepper
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

9

Service

8,2

Prijs

7,8

Leveren

7,8
15 rating80 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

05-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Madeleine Gosing

Pepper - Pepper heeft mij de liefde van mijn leven gebracht

Pepper heeft mij de liefde van mijn leven gebracht

profielen bekijken, beetje praten, beetje afspreken, en nu al 4 maanden bijna onafgebroken samen!

Pepper, bedankt! Jullie krijgen van mij een dikke 10!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


24-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eeza G

Pepper - Relatie zoeken

Via mijn profiel op Pepper heb ik al meerdere dates gehad. De een is leuker dan de ander, logisch natuurlijk. Jammer dat er ook hier mensen enkel uit zijn om te blijven slapen na een eerste date, terwijl je toch mag verwachten dat mensen hier komen om een echte relatie te zoeken? Maar er zitten gelukkig ook goede tussen! Ik vind de website goed werken met nette profielen, niet zo veel nep als ik soms op andere sites zie

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nicoleta

Pepper - Vermijd ze!

Na een profiel te hebben aangemaakt, heb ik uiteraard de gevraagde betaling verricht. Drie dagen later is mijn profiel nog niet actief. Na veel tijd te hebben geinvesteerd in contact met de klantenservice, wordt mij verteld dat "men twijfelt aan de echtheid van mijn profiel." En of ik gegevens kon sturen.
Geen refund, geen profiel, geld kwijt.
Stel je voor: je betaalt voor een brood, maar je krijgt het niet omdat je er misschien dik van wordt.

Slechte, onbetrouwbare site. Geen geld overmaken!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Herman

Pepper - Mijn ervaring met pepper

Ik ben niet de allerbeste good-looking guy meer. Na een scheiding en 50 jaartjes gaat alles natuurlijk wat zakken. Maar toch het daten opgepakt en ik snap dat ze datingsite van het jaar zijn geworden. Ze doen er veel aan om je aan de vrouw te krijgen. Dus paar leuke dates gehad. Nog niet de vrouw van mijn leven tegengekomen, maar dat verwacht ik ook niet zo 1-2-3. Wel gewoon leuke, normale vrouwen trouwens. Die ook gewoon op zoek zijn naar liefde en een vriendelijke arm om hen heen. Ik ben niet opgegroeid met internetdating, dus dacht dat het allemaal beetje gek is om te doen. Maar iedereen doet het nu en je komt dus ook "iedereen" tegen. Normale, gezellige mensen dus. Ik ga nog even door met mijn pepper account. Ik heb ook c-date geprobeerd maar dat is niks. Dan is pepper veel beter geregeld. Voor 8,50 per maand valt het gelukkig ook mee in de kosten. Waar ik bang voor was waren al die up-sells waar je wel eens over hoort. Dat ze je credit card nodig hebben en ineens veel meer afschrijven dan je vantevoren wijs gemaakt is. Maar dat is hier niet het geval trouwens. En zelf ik die niet opgegroeid is met computers begrijp hoe het werkt. Dus bij deze; alle singel vrouwen (tussen de 40 en 55 jaar) graag allemaal aanmelden!! Voor levering geef ik 1 ster minder, want de dates (die zij dus leverde) waren goede dates en leuke vrouwen. Maar omdat ik er nog geen relatie aan heb over gehouden geef ik 1 ster minder voor levering. Maar wat niet is, kan nog komen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ukaj

Pepper - Favoriete dating site

Ik sta ingeschreven op meerdere datingsites, kansen verbreden.

Pepper is echter favoriet! Voor mij zitten hier de leukste mensen en ze hebben leuke dingen zoals met die foto's.

Oh en de app werkt ook heel goed! Zo kan ik nog vaker online zijn

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frisca

Pepper - Fotocollage maken

Hallo allemaal!

Wat ik vooral zo leuk vind aan Pepper, zijn die fotocollages.
Eerst was ik altijd bezig met foto's van mezelf zoeken waar ik dan nog een beetje toonbaar op stond. Dat is niet echt een leuk klusje, want ik ben nogal kritisch op mezelf. En daar word je best wel onzeker van (ik wel).

Maar bij Pepper kies je niet zozeer de foto van jezelf maar meer foto's over jezelf ofzo. Ik heb lekker zitten freubelen met allemaal mooie plaatjes en was heel tevreden over het resultaat (mag ook wel, heb er best lang over gedaan hihi).

Voor mijn gevoel ben ' ik' meer die fotocollage dan menig profielfoto, dus dat is goed!

En kreeg ook al gauw leuke reacties, dus het lijkt zijn vruchten af te werpen!

Nou, dat is dus wat ik leuk vind aan Pepper!

Groetjes,
Frisca

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: marlies

Pepper - ervaringen pepper datingsite

- keurige datingsite
- doet wat het moet doen
- en voor zover ik ze ben tegengekomen zijn alle profielen hier ook gewoon echte proflelen
- prettige huisstijl

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: A.Nahon

Pepper - Nieuw portal

Een keer een andere dating site, je leert mensen hier zo kennen als ze echt zin! Niet zoals bij een vleeskeuring als Tinder. Stond er wel een beetje van te kijken toen er gegeven van Pepper op straat zouden komen te liggen. Mara voor de rest vindt ik het een enorm fijn portal, ook de app vindt ik super! Alles is heel makkelijk te zien en je kan leuk met andere mensen chatten!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: _Paulaatje_

Pepper - relatie vinden

Fijne datingsite waar je leuk kunt chatten en dan afspreken
Je moet wel eerst een profiel maken maar dan kun je zo verder
Hoop dat ik hier dan een relatie ga vinden nu

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-12-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Freek

Pepper - Apps werken beter

Prettige website en services maar eerlijk gezegd heb ik meer succes met Tinder en Happen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-11-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joost D. Hoevens

Pepper - Uitstekende dating website

Een duidelijke ingerichte website, die net iets anders is dan andere dating websites. Alle profielen zijn voorzien van veel foto materiaal en dat vertelt veel over de mensen. Bovendien controleert Pepper ook goed te kwaliteit van profielfoto's en profielen. Op andere datingwebsites kom je nog wel eens nepprofielen tegen. Pepper is dus echt een aanrader.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Eppo

Pepper - Gegevens op straat. U bent gewaarschuwd.

Het idee dat er bij Pepper gegevens op straat kwamen te liggen, doet mij zeker niet voor deze aanbieder kiezen, want wie garandeert mij dat dat niet nogmaals gebeurt?

Supergenant, toch?

Niet zo vreselijk als bij die Ashley Madison, hoewel dat misshcien een beetje verdiende loon is, maar toch vind ik dat een datingbureau ALTIJD zorgvuldig met gegevens om moet gaan.

Dus ik ga ergens anders een date zoeken! U bent gewaarschuwd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Soof

Pepper - Blij mee!!

Op Pepper had ik eindelijk een date die wel leuk was en die me terugbelde en die nog een date werd en waar ik nu dan echt samen mee ben. Dus heel blij!! Daarom positieve beoordeling!!

Ik zou niet nogmaals bij Pepper kopen, omdat ik nu al een man gevonden heb hihi!!

Pepper, bedankt!

Groetjes!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Svetlana

Pepper - Eerst eng nu makkelijker

Aanmelden was de grootste drempel. Nu een aantal dates gehad en het wordt al minder eng. Gaat eigenlijk best gemakkelijk, zoeken en gevonden worden op de website en dat persoonlijker contact.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Charlot

Pepper - Stijl

De stijl van Pepper spreekt mij meer aan dan die van andere datingbureaus. Vrolijk, fris, licht. Niet zo somber en drukkend als vele anderen. Daardoor word ik ook vrolijker en wordt daten leuker. Want soms is dat best stressvoller, zoeken tussen al die profielen naar mr. right terwijl zo'n foto en zo'n tekstje toch eigenlijk zo weinig zegt. Waar ben je, Ware Jacob?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • KleineMensen-Dating.nl

    KleineMensen-Dating.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • Langemensen-Dating.nl

    Langemensen-Dating.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • 50plusdating

    50plusdating

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Pepper

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Pepper?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Pepper

Een beoordeling of review van Pepper
Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is interessant om te zien wat ook anderen hiervan vinden. Op NederlanReview worden dagelijks reviews verzameld om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van een bedrijf of in dit geval datingsite. Heb je dus een persoonlijke ervaring dan zien we die graag terug op NederlandReview. 
Steeds meer mensen gaan online daten. Het is goed om te zien hoe je veilig en vertrouwd op een website als die van Pepper een leuke man of vrouw kunt ontmoeten. Er zijn apps en een mooie website voor alle vrijgezellen en singles van ons land. Dating was niet eerder zo gemakkelijk, leuk en eenvoudig. Ontdek ook deze mooie datingsite voor alleenstaanden. Op de site vind je de mooiste profielen, de leukste singles en kun je de handmatige profielen vertrouwen. 

Over Pepper
Alle singles zijn welke bij de Pepper datingsite. Een aantal kenmerken van de site zijn:
-    Tachtig procent van de leden is 25 jaar tot 45 jaar oud
-    De mensen zijn nieuwsgierig en ook ondernemend
-    Ze willen graag hun online dating avontuur tot een wonderlijk succes maken

Hoe de site werkt!
Bij Pepper is het de bedoeling dat je bent en overkomt zoals je ook echt bent. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden zeggen ze wel eens. Maak een collage van je persoonlijke interesses en maak hier een beschrijving bij. Zo kun je een echt en leuk beeld vormen van jouw persoon.  

3 redenen om te daten met Pepper, uitgelegd in dit filmpje:


De diensten van Pepper
De belangrijkste dienst welke Pepper levert is het in contact brengen van singles en alleenstaanden met elkaar. Hierbij maken ze gebruik van een uitstekend werkende website. Enkele kenmerken van de diensten van Pepper zijn betrouwbaarheid, persoonlijke service en volop bereikbaarheid.
Pepper zorgt ervoor dat er secuur en zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. Pepper werkt met de strengste eisen om jouw veiligheid te waarborgen. Zo maakt men gebruik van beveiligde verbindingen en zijn ze aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk en ook het keurmerk veilig daten. Je kunt dus vertrouwd een profiel aanmaken. 

De persoonlijke service wordt onderstreept door:
•De klantenservice is iedere avond tot 11.00 uur te bereiken
•Alle profielen worden persoonlijk gecontroleerd
•Heb je een opmerking of een vraag? Neem dan contact op met de medewerker van de Live Chat Hulp
•Mailen is natuurlijk ok altijd mogelijk.  

Daarnaast is er natuurlijk nog de dating app! 
Onderzoek heeft aangetoond dat singles graag een profiel zien met meer diepgang. Datingapps focussen volgens 78 procent van de onderzochten het meeste op het uiterlijk. Een goed profiel moet ook selfies hebben, hobby’s en interesses om te kunnen bepalen of het een goede match is. De app van Pepper is hierop ontwikkeld en biedt in een oogopslag veel meer diepgang. 

Klachten over Pepper
Er is een aparte pagina (na wat doorklikken te bereiken) waar je een klacht kunt indienen. Je kunt de klacht met een contactformulier indienen of per mail. Binnen 14 dagen krijg je een inhoudelijke reactie. Ook krijg je een ontvangst bevestiging. Natuurlijk kun je bij het niet naar tevredenheid oplossen van een klacht contact opnemen met het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Hierdoor weet je dus dat er volop mogelijkheden zijn om een klacht goed op te lossen.   

Wat vind jij van Pepper
We zijn altijd benieuwd wat leden van Pepper van Pepper vinden. Op NederlandReview zien we graag de verschillende beoordelingen en reviews van de website, de app en de algehele service van het bedrijf terug. Geef een goed oordeel en help hier anderen mee. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!