Pepper

8.2

Bestellen

7.6

Service

6.9

Prijs

7.5

Levering

76.9%

Zou hier weer kopen

Pepper

Een beoordeling of review van Pepper

Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is interessant om te zien wat ook anderen hiervan vinden. Op NederlanReview worden dagelijks reviews verzameld om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van een bedrijf of in dit geval datingsite. Heb je dus een persoonlijke ervaring dan zien we die graag terug op NederlandReview. 
Steeds meer mensen gaan online daten. Het is goed om te zien hoe je veilig en vertrouwd op een website als die van Pepper een leuke man of vrouw kunt ontmoeten. Er zijn apps en een mooie website voor alle vrijgezellen en singles van ons land. Dating was niet eerder zo gemakkelijk, leuk en eenvoudig. Ontdek ook deze mooie datingsite voor alleenstaanden. Op de site vind je de mooiste profielen, de leukste singles en kun je de handmatige profielen vertrouwen. 

Over Pepper

Alle singles zijn welke bij de Pepper datingsite. Een aantal kenmerken van de site zijn:
-    Tachtig procent van de leden is 25 jaar tot 45 jaar oud
-    De mensen zijn nieuwsgierig en ook ondernemend
-    Ze willen graag hun online dating avontuur tot een wonderlijk succes maken

Hoe de site werkt!

Bij Pepper is het de bedoeling dat je bent en overkomt zoals je ook echt bent. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden zeggen ze wel eens. Maak een collage van je persoonlijke interesses en maak hier een beschrijving bij. Zo kun je een echt en leuk beeld vormen van jouw persoon.  De diensten van Pepper

De belangrijkste dienst welke Pepper levert is het in contact brengen van singles en alleenstaanden met elkaar. Hierbij maken ze gebruik van een uitstekend werkende website. Enkele kenmerken van de diensten van Pepper zijn betrouwbaarheid, persoonlijke service en volop bereikbaarheid.
Pepper zorgt ervoor dat er secuur en zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. Pepper werkt met de strengste eisen om jouw veiligheid te waarborgen. Zo maakt men gebruik van beveiligde verbindingen en zijn ze aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk en ook het keurmerk veilig daten. Je kunt dus vertrouwd een profiel aanmaken. 

De persoonlijke service wordt onderstreept door:

•De klantenservice is iedere avond tot 11.00 uur te bereiken
•Alle profielen worden persoonlijk gecontroleerd
•Heb je een opmerking of een vraag? Neem dan contact op met de medewerker van de Live Chat Hulp
•Mailen is natuurlijk ok altijd mogelijk.  


Daarnaast is er natuurlijk nog de dating app! 
Onderzoek heeft aangetoond dat singles graag een profiel zien met meer diepgang. Datingapps focussen volgens 78 procent van de onderzochten het meeste op het uiterlijk. Een goed profiel moet ook selfies hebben, hobby’s en interesses om te kunnen bepalen of het een goede match is. De app van Pepper is hierop ontwikkeld en biedt in een oogopslag veel meer diepgang. 

Klachten over Pepper

Er is een aparte pagina (na wat doorklikken te bereiken) waar je een klacht kunt indienen. Je kunt de klacht met een contactformulier indienen of per mail. Binnen 14 dagen krijg je een inhoudelijke reactie. Ook krijg je een ontvangst bevestiging. Natuurlijk kun je bij het niet naar tevredenheid oplossen van een klacht contact opnemen met het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Hierdoor weet je dus dat er volop mogelijkheden zijn om een klacht goed op te lossen.   

Wat vind jij van Pepper

We zijn altijd benieuwd wat leden van Pepper van Pepper vinden. Op NederlandReview zien we graag de verschillende beoordelingen en reviews van de website, de app en de algehele service van het bedrijf terug. Geef een goed oordeel en help hier anderen mee. 


Onafhankelijke ervaringen van gebruikers van Pepper. Inschrijven of uitschrijven makkelijk? Leuke mensen of liefde gevonden? Lees succesverhalen en ervaringen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (26)

Maand abonnement

Maand abonnement welk ik binnen 14 dagen heb geannuleerd en retour gestuurd dat wegens de slechte service ik het bedrag retour wil. Nadat klantenservice bevestigd heeft dat ik inderdaad de persoon was met het abonnement negeren zij mij tot op heden. Afrader om daar zaken mee te doen!

J

Joël

22-03-2023

0

Pepper lidmaatschap

Na betaling blijft het lidmaatschap op gratis staan. Ook na meerdere keren uit en weer opnieuw inloggen. Ik heb diverse keren gemaild maar krijg geen enkele reactie. 50 euro weg gegooid. Dus doe het niet!

N

Nicole van der Toorn

02-03-2023

0

Top

Zeer goede ervaring met deze datingsite. Door de opzet, het maken van een fotocollage, voelde het niet als een vleeskeuring, wat bij andere datingsites vaak wel het gevoel gaf... Meteen na aanmelden al contact met een aantal matches, die zijn uitgedraaid op 2 dates. De 1e date was achteraf wat te snel en verliep niet zoals verwacht. De 2e date, na bijna een maand te hebben gechat, verliep erg goed. We wonen inmiddels een jaar samen :-)

J

Jan

16-04-2019

0

Pepper misleidt met "stiekem"abonnement

De opbouw van Pepper is ok, en de profielen zijn echt maar wat ik walgelijk misleidend vind is, dat als je een abonnement voor een maand koopt, dat Pepper dan in de kleine lettertjes heeft gezet dat je daarmee een doorlopend abonnement afsluit. Dus als je niet tijdig zelf opzegt loopt je abonnement stiekem door. "om u niet per ongeluk iets te laten missen" zegt Pepper. Natuurlijk wil je niet dat als je een abonnement voor een maand koopt, dat die dan automatisch doorloopt. Ik ga nog bij consument en markt navragen of dit misschien strafbare praktijken zijn.

B

Ben van Oeveren

14-03-2019

1

Kat in de zak.

Kwaliteit van de matches echt waardeloos. Ben WO opgeleid en van elk drie voorstellen zijn er twee MBO of lager. Met alle respect: dat werkt niet. Ook qua hobbies en interesses weinig overeenkomst. Echt zonde van het geld.

A

AM

21-04-2018

0

al 5 maanden aan het daten!

Mijn vriend Marco en ik zijn nu al 5 maanden aan het daten. We hebben elkaar leren kennen via Pepper. Het ging eigenlijk best makkelijk allemaal. En dat is best bijzonder want we hebben allebei al veel achter de rug. Maar we hebben hier rustig opgebouwd met eerst voorzichtig digitaal contact. En pas daarna afspreken. En nu gaat het al een hele tijd goed. Maar we doen nog altijd rustig aan en we praten veel over hoe het verder gaat. Ik vind dat fijn en het voelt veilig. Het is fijn dat je zo toch nog iemand kunt leren kennen met daten op internet. Het kan dus!!

M

Marjolein

04-04-2018

0

Geef het daten niet op!

Mijn vriend en ik zijn nu alweer 6 maanden samen, we hebben het vorige week gevierd :) We hebben elkaar leren kennen via Pepper, het was eigenlijk bijna meteen raak. Eerst een hele tijd berichten geschreven, toen eindelijk afgesproken en nu zijn we al weer een half jaar verder Dus geef niet op, voor iedereen is er iemand!!!

A

Antonia

17-03-2018

0

echte gebruikers met echte dates

Zeer gebruikersvriendelijk en netjes. Ik heb meerdere dates gehad via Pepper dus hier zijn de gebruikers gewoon echte bestaande mensen die ook op zoek zijn naar een date en/of een relatie. Dat kan ik niet van alle platformen zeggen helaas.

J

jongen van 28

27-01-2018

0

beste datingsite voor mij

Ik vind dit de beste datingsite en dat zegt veel, want ik heb er al veel geprobeerd. Ook hier heb je wel dat sommige mensen gewoon nooit iets van zich laten horen, heel irritant vind ik dat, doe je zo je best en dan niet eens de beleefdheid iets terug te sturen... Maar op andere datingsites heb ik dat veel vaker gehad dan hier. Ook heb ik het idee dat hier meer mensen zijn die echt serieus een relatie zoeken en niet gewoon een date voor een nachtje. Daarom ben ik bijvoorbeeld met Tinder gestopt, want dat werkte echt niet zo goed voor mij. Dus ik ben best wel positief over Pepper. Ik ben trouwens betalend lid, want dan kun je gewoon echt veel meer en ik wil niet een goedkope date maar een goede, vaste relatie. Dan vind ik het prima om te betalen voor goede service en een goede datingsite.

P

Pauline Schipper

22-12-2017

0

Betalend lid

Gratis daten gaf me niet alles wat ik wilde, maar ik schrok wel een beetje van de prijs voor betalende leden. Maar ik vond het wel waard, want ik heb nu al meerdere dates met iemand gehad en dat is veelbelovend. Alleen was het me niet gelukt. Ik vind de site en de app prettig werken. het is makkelijk contact leggen en afspreken.

S

S. Anez

01-12-2017

0

Datingsite

Prettige website, leuke contacten. Ik heb zelf meerdere dates gehad via Pepper, sommige voor een tweede keer. Niet al te serieus nog, beetje rondkijken en dan wel zien. Gaat goed hier!

S

Sanne

20-11-2017

0

Pepper heeft mij de liefde van mijn leven gebracht

Pepper heeft mij de liefde van mijn leven gebracht profielen bekijken, beetje praten, beetje afspreken, en nu al 4 maanden bijna onafgebroken samen! Pepper, bedankt! Jullie krijgen van mij een dikke 10!

M

Madeleine Gosing

05-09-2017

0

Relatie zoeken

Via mijn profiel op Pepper heb ik al meerdere dates gehad. De een is leuker dan de ander, logisch natuurlijk. Jammer dat er ook hier mensen enkel uit zijn om te blijven slapen na een eerste date, terwijl je toch mag verwachten dat mensen hier komen om een echte relatie te zoeken? Maar er zitten gelukkig ook goede tussen! Ik vind de website goed werken met nette profielen, niet zo veel nep als ik soms op andere sites zie

E

Eeza G

24-08-2017

0

Vermijd ze!

Na een profiel te hebben aangemaakt, heb ik uiteraard de gevraagde betaling verricht. Drie dagen later is mijn profiel nog niet actief. Na veel tijd te hebben geinvesteerd in contact met de klantenservice, wordt mij verteld dat "men twijfelt aan de echtheid van mijn profiel." En of ik gegevens kon sturen. Geen refund, geen profiel, geld kwijt. Stel je voor: je betaalt voor een brood, maar je krijgt het niet omdat je er misschien dik van wordt. Slechte, onbetrouwbare site. Geen geld overmaken!

N

Nicoleta

27-07-2017

0

Mijn ervaring met pepper

Ik ben niet de allerbeste good-looking guy meer. Na een scheiding en 50 jaartjes gaat alles natuurlijk wat zakken. Maar toch het daten opgepakt en ik snap dat ze datingsite van het jaar zijn geworden. Ze doen er veel aan om je aan de vrouw te krijgen. Dus paar leuke dates gehad. Nog niet de vrouw van mijn leven tegengekomen, maar dat verwacht ik ook niet zo 1-2-3. Wel gewoon leuke, normale vrouwen trouwens. Die ook gewoon op zoek zijn naar liefde en een vriendelijke arm om hen heen. Ik ben niet opgegroeid met internetdating, dus dacht dat het allemaal beetje gek is om te doen. Maar iedereen doet het nu en je komt dus ook "iedereen" tegen. Normale, gezellige mensen dus. Ik ga nog even door met mijn pepper account. Ik heb ook c-date geprobeerd maar dat is niks. Dan is pepper veel beter geregeld. Voor 8,50 per maand valt het gelukkig ook mee in de kosten. Waar ik bang voor was waren al die up-sells waar je wel eens over hoort. Dat ze je credit card nodig hebben en ineens veel meer afschrijven dan je vantevoren wijs gemaakt is. Maar dat is hier niet het geval trouwens. En zelf ik die niet opgegroeid is met computers begrijp hoe het werkt. Dus bij deze; alle singel vrouwen (tussen de 40 en 55 jaar) graag allemaal aanmelden!! Voor levering geef ik 1 ster minder, want de dates (die zij dus leverde) waren goede dates en leuke vrouwen. Maar omdat ik er nog geen relatie aan heb over gehouden geef ik 1 ster minder voor levering. Maar wat niet is, kan nog komen!

H

Herman

30-04-2017

1

Favoriete dating site

Ik sta ingeschreven op meerdere datingsites, kansen verbreden. Pepper is echter favoriet! Voor mij zitten hier de leukste mensen en ze hebben leuke dingen zoals met die foto's. Oh en de app werkt ook heel goed! Zo kan ik nog vaker online zijn

U

Ukaj

01-10-2016

0

Fotocollage maken

Hallo allemaal! Wat ik vooral zo leuk vind aan Pepper, zijn die fotocollages. Eerst was ik altijd bezig met foto's van mezelf zoeken waar ik dan nog een beetje toonbaar op stond. Dat is niet echt een leuk klusje, want ik ben nogal kritisch op mezelf. En daar word je best wel onzeker van (ik wel). Maar bij Pepper kies je niet zozeer de foto van jezelf maar meer foto's over jezelf ofzo. Ik heb lekker zitten freubelen met allemaal mooie plaatjes en was heel tevreden over het resultaat (mag ook wel, heb er best lang over gedaan hihi). Voor mijn gevoel ben ' ik' meer die fotocollage dan menig profielfoto, dus dat is goed! En kreeg ook al gauw leuke reacties, dus het lijkt zijn vruchten af te werpen! Nou, dat is dus wat ik leuk vind aan Pepper! Groetjes, Frisca

F

Frisca

26-08-2016

0

ervaringen pepper datingsite

- keurige datingsite - doet wat het moet doen - en voor zover ik ze ben tegengekomen zijn alle profielen hier ook gewoon echte proflelen - prettige huisstijl

M

marlies

26-08-2016

0

Nieuw portal

Een keer een andere dating site, je leert mensen hier zo kennen als ze echt zin! Niet zoals bij een vleeskeuring als Tinder. Stond er wel een beetje van te kijken toen er gegeven van Pepper op straat zouden komen te liggen. Mara voor de rest vindt ik het een enorm fijn portal, ook de app vindt ik super! Alles is heel makkelijk te zien en je kan leuk met andere mensen chatten!

A

A.Nahon

12-03-2016

0

relatie vinden

Fijne datingsite waar je leuk kunt chatten en dan afspreken Je moet wel eerst een profiel maken maar dan kun je zo verder Hoop dat ik hier dan een relatie ga vinden nu

_

_Paulaatje_

04-01-2016

0