NederlandReview

  Ervaringen PassieDate

  De meeste mensen die alleen zijn hebben hier niet bewust voor gekozen. Het is gewoon zo gelopen dat ze even zonder partner zitten. Een manier om dan op zoek te gaan naar een partner is door je aan te melden op een datingsite. Daar vind je andere mensen die ook op zoek zijn naar een date, of een partner voor het leven. Hier op NederlandReview tref je allemaal meningen en reviews van anderen aan over deze online dienst. Zo kun jij alvast een idee krijgen hierover en of het ook iets voor jou is. Lees dus snel verder!

  Over PassieDate

  PassieDate is een dating website die je kunt gebruiken om een man of vrouw te ontmoeten via het internet. Je kunt je bij hen inschrijven als je op zoek bent naar een serieuze relatie, maar ook als je gewoon weer eens gezellig wilt gaan daten. Op deze pagina lees je meer over PassieDate. Zo lees je meer over de mogelijke functies van de datingsite, maar ook over het aanmeld proces en de kosten.


  Date Night

  Diensten

  PassieDate maakt het gemakkelijk om singles bij jou in de buurt te vinden. Door je regio in te vullen bij het aanmaken van een account krijg je allerlei profielen te zien van singles die bij jou in de buurt wonen. Ook kun je zelf zoeken naar leuke leden van de datingsite door de zoekfunctie te gebruiken. Wanneer je een leuke man of vrouw hebt gevonden, dan kun je met hem of haar chatten om elkaar beter te leren kennen.

  Hoe het werkt

  Om je aan te melden vul je je naam, geslacht en je e-mailadres in op de homepage van de website. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail om jouw accountaanvraag te bevestigen. Heb je dit gedaan, dan kun je jouw profiel verder invullen met persoonlijke informatie. Omdat je zelf kunt kiezen welke informatie je wel of niet geeft op de site, heb je jouw privacy helemaal zelf in de hand. Je kunt je gratis en zonder verplichtingen aanmelden bij PassieDate. Wanneer je alle functies van de site wilt gebruiken, dan heb je een betaald account nodig.

  Klachten

  Er zijn op de site geen gegevens te vinden over welk bedrijf er achter de website zit. Het enige contact dat je met ze kunt leggen is door een contactformulier in te vullen onder 'Contact'.

  Meningen, oordelen en reviews! Op NederlandReview tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming, als de site PassieDate. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van deze site. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van de site PassieDate vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn, afhankelijk van jouw persoonlijke ervaringen.

  Vind je echt een date via PassieDate? Vonden hun klanten hier geluk in de liefde? Zijn de profielen echt? Is het veilig en betrouwbaar? Lees reviews!

  PassieDate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PassieDate

  Uw beoordeling

  Eindelijk gezellige date gevonden

  Ik heb mij al op diverse datingsites ingeschreven, maar telkens waren mijn matches vrijwel alleen maar uit op seks. Ik was op zoek naar een serieuze relatie en die heb ik nu eindelijk gevonden. En dat via PassieDate. Dit was al de zoveelste website waar ik mij laatst voor heb ingeschreven, maar hier was het vrijwel direct raak. Ik kwam in contact met een leuke dame en we hebben een aantal keren afgesproken. Het klikte direct en we overwegen nu zelfs al om samen te gaan wonen. Inschrijven op PassieDate is geheel gratis en je zit ook nergens aan vast. Je kunt het dus eerst rustig eens proberen. Het aanbod van mannen en vrouwen is ook groot, waardoor je zo maar eens iemand kunt vinden hier.

  Door: gast21-04-2017
  Robert21-05-2017

  Volgens mij houden de vrouwen u hier gewoon aan het lijntje ze hebben wel een uitvlucht om niet op de afspraak te geraken ofwel heeft een vrindien iets voor en moet ze op die kinderen passen en bij de volgende afspraak is ze ziek foto's kan ze niet sturen want dat lukt haar zogezegd niet . Deze site is niet aanteraden en kost veel geld blijf hier weg das een gouden raad dat ik jullie geef

  Jempy17-05-2018

  Hoe komt het dat enkel de positieve reactie hier blijft staan? Omdat ze hier de negatieve direct afsmijten. Heb al verschillende keren een negatieve geplaatst met harde bewijzen dat deze site hier fake is en bevestig hier ook het bericht hierboven van Robert. Foto's van profielen door de googlescanner gehaald en op allerhande pornosites identieke foto's gevonden. Mensen doe jullie ogen open en blijf bij dergelijke sites weg. Ze kosten u alleen maar geld zonder ooit iemand op een afspraak te zien.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is PassieDate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over PassieDate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PassieDate actief?

  PassieDate is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Regio Dating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PassieDate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.