NederlandReview

  Ervaringen Ondeugend Daten

  Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.nl kunt u snel en eenvoudig lezen op NederlandReview. De website verzameld van vele verschillende bedrijven reviews en ervaringen. Het is goed om op basis van de verschillende ervaringen een goed beeld te krijgen van ondeugend-daten.nl. ondeugend-daten.nl is een datingsite welke gericht is op getrouwde mensen welke overspel willen plegen. Het is een datingsite waar singles en vrijgezelle mensen elkaar kunnen vinden. Er is ook een speciale applicatie om het voor singles, vrijgezellen en getrouwde mensen om een leuke en ondeugende date te vinden.

  Over ondeugend-daten.nl

  Ondeugend-Daten.nl is een site van Orbinair B.V. welke in Nijmegen gevestigd is. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09206903. Het is een website waar het gemakkelijk is om een profiel aan te maken. Ook is er een speciale app waar u gebruik van kunt maken om een ondeugende date te scoren. Het is goed om de profielen van alle vrijgezellen en ook van alle getrouwde mannen en vrouwen te bekijken. Natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren.  Meer informatie over de website van ondeugend daten vindt u in dit filmpje:

  Diensten van ondeugend-daten.nl

  De website Ondeugend-Daten.nl helpt vrijgezellen, singles en getrouwde mensen om elkaar te vinden. Ze kunnen elkaar vinden om een ondeugend afspraakje te plannen en zelfs om overspel te plegen. Een relatie kan soms saai worden en wat aandacht van een andere man of vrouw kan zelfs uw eigen relatie nieuw leven inblazen. Voor sommigen is de spanning voldoende om alleen nog maar met een andere persoon van gedachten te wisselen over vreemdgaan en om ondeugend te daten.

  Klachten, tips en complimenten over en voor van ondeugend-daten.nl

  Heeft u een klacht over Ondeugend-Daten.nl? Dan kunt u deze via het internet indienen. Ook kunt u contact opnemen met Orbinair B.V. Het is mogelijk om zo uw onvrede kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u een goede reactie en klachtafhandeling van hun verwachten.

  Uw mening over van ondeugend-daten.nl

  Heeft u een persoonlijke ervaring met Ondeugend-Daten.nl? Dan zien we uw ervaring, beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of dienst. Er zijn ook verschillende websites welke een beoordeling krijgen van meerdere mensen waardoor het mogelijk is om een goed beeld te krijgen van de bedrijven en websites. Deelt u ook uw ervaring over Ondeugend-Daten.nl bijvoorbeeld? Vele andere mensen zullen het volop waarderen.

  Daters die u voorgingen vertellen hun succesverhalen (of niet!) bij NederlandReview over ondeugend-daten.nl. Zijn ze betrouwbaar en vind je er leuke dates? Lees ervaringen op NederlandReview!

  Ondeugend Daten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  4
  26% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3.8
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Abonnement Ondeugend-daten

  De site biedt wat beloofd wordt: contactmogelijkheden voor mensen die (seksueel) contact zoeken. De review die schrijft over credits is blijkbaar niet bekend met de site: er wordt gewerkt met abonnementen, niet met credits. De profielen die ik trof zijn echt. Er zijn meer mannen dan vrouwen, dat is meestal zo op dit soort sites. Maar de vrouwen zijn echt en hebben niet overal zin in. Het zijn geen prostituees. De antwoorden zijn allemaal echt, zij het niet allemaal even beleefd. Maar uit wat ik gehoord heb, geldt dat ook voor de mannen. Ik heb een leuk contact gevonden en ben niet meer aanwezig op de site.

  Door: Ben6008-06-2019
  Marcelx699928-03-2020

  Nep-profielen, nul reacties na tientallen berichten verzonden, niet doen!

  Nick14-06-2020

  Erg veel nep profielen. Elke reactie die je krijgt krijg je dezelfde zin terug zonder dat je bericht is gelezen. Of ze uberhout je profiel hebt bekeken

  Simon8417-06-2020

  Allemaal nep, standaard reacties terug. Fake, niet doen.

  Nvt19-08-2020

  Dikke fakers site allemaal standaard berichten waar vrouwen uit kunnen kiezen,sterker nog vrouwen betalen niks of de helft 3 maanden lid geweest 0 dates 500+ x standaard bericht geen interesse enkele gesprekken maar geen date beetje fake heb geklaagd en ben toen door de site verwijderd omdat deze ook standaard berichten terugkoppelen geldklopperij

  Eduardo12-09-2020

  Verschrikkelijk en is pure geldklopperij!!| DOE HET NIET. wil je een leuke dame scoren is Adult Friend Finder veel beter en succes verzekerd

  Bas13-09-2020

  Wat gelul allemaal. Ik ben nu gok ik een jaar actief op de site onder verscheidene accounts. Zijn er nep accounts? Vast en zeker. Maar ik gok dat ik met 5 vrouwen een date heb gehad waarmee ik er met 4 verder ben gegaan dan zoenen alleen en er zullen er heus nog wel meer volgen!

  Henk18-09-2020

  Waarschijnlijk heb je het over een andere site. Er wordt wel degelijk gewerkt met credits.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Niet alles is fake

  Als je een slimme jongen bent, kun je hier best een leuke meid vinden. Niet met je pik uit je broek adverteren, maar lief zijn voor de meisjes. Er zitten inderdaad fake profielen op, maar als je die niet herkent, denk je teveel met wat er in je boxer (hangt of) staat. De kunst is tussen alle giftige paddenstoelen het eekhoornbroodje te vinden. Ik heb met mijn heerlijke Kim enkele fantastische zoen-, voel-, lik-, zuig- en neuksessies beleefd in een tijd dat ik recupereerde van een verbroken relatie. Denk nog vaak aan je terug mijn lieve Nieuwlande ;-)

  Door: The_King19-10-2019
  Loftsiler29-12-2019

  Ah die heb ik nu. Kim is inderdaad lekker.

  Hendrik16-01-2020

  Is je geld niet waard. Zitten wel enkele echte profielen tussen maar zeker voor vrouwen ver in de minderheid. 1 vrouw op 100 geinteresserden. Ook als stel bijna onmogelijk een vrouw te charteren voor bijv een trio al ben je beiden fotomodel.

  Eric10-06-2020

  De grootste oplichting aller tijden. Heb veel weken gechat met een leuke (echte) dacht ik, vrouw. Toen ze ineens de datum van de date, niet wist, terwijl dit ieder bericht terug kwam, vervolgens kreeg ik een andere naam, en haar naam werd ineens anders. De woorden werden ineens begisch, oftewel oplichting. Dit soort sites zouden verboden moeten worden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Op zoek naar spannende dates, niet naar lange relatie

  Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die ik ook heb, Daardoor vind ik toch best vaak een spannende date.

  Op andere date-sites is dat lastiger, omdat daar mensen toch vooral naar een soulmate zoeken en daar ben ik gewoon nog niet aan toe. Voor mij is dit beter daardoor.

  Door: Denz15-06-2016
  BuffaloBill16-04-2020

  Ik ben op zoek naar een gezellige dame die behoefte heeft aan seks. Ik ben 87, maar nog erg actief. Heb respect voor dames. Een oudere dame, die ook nog gevoel voor seks heeft is ook welkom.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  1 week 335 euro

  De site speelt heel slim in op je verlangen naar een date, intimiteit en aandacht. In je profiel schrijf je wat over jezelf en wat je zoekt.
  Al snel krijg je reacties en je kunt ook een flirt sturen.
  Dan begint het spel van erotisch chatten. Als je dat zoekt zit je hier goed, maar mijn ervaring dat het ooit tot date komt is minimaal.
  Ik kreeg veel reacties en ook flirts, dat deed me aanvankelijk goed. Helaas volgens mij van een computer, want zelden op je profiel.
  Bij het chatten werd het persoonlijker, maar ik merkte dat op voorstellen elkaar een keer te ontmoeten, ook met vrouwen die zogenaamd in de buurt wonen, steeds afhoudend werd gereageerd.
  Achteraf vraag ik me af, of ik wel aan het chatten was met de vrouw op de foto of met een moderator. Het maakte niet uit wanner je een bericht stuurde, midden in de nacht, overdag als ze zeiden aan het werk te zijn, direct een reactie!
  Er werd gezegd dat ook de vrouwen voor de credits zouden moeten betalen, maar daar geloof ik weinig van. Misschien verdienen ze (indirect) aan het mij aan het chatten houden. Blij dat ik ermee gestopt ben. Een heel bedrag en een illusie armer.

  Door: Henk Span18-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  26-08-2020

  Geen enkele reactie nav tientallen profielen benaderd te hebben. Allemaal nep profielen.

  Door: Sander28-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nooit

  Ben al een poosje hier, nog nooit een stuiver aan deze site uitgegeven, als vrouw hoeft je dat ook niet en je kan als vrouw zelfs 3 a 4 accounts aanmaken waar je op de ene 59 bent en op een andere 29 jaar want als vrouw krijg je gewoon steeds weer een maand soms 3 maand gratis toegang en dat terwijl wij vrouwen ook gewoon werken voor ons geld.
  Ik ken inmiddels ook mannen, zelfs naaste familie maar die krijgen nooit een account gratis soms wel korting maar dat is niet hetzelfde toch!!
  Men zegt dat vrouwen gediscrimineerd worden, nou hier zijn het echt de mannen net als op alle andere fuck-sites....ze zijn vrouwen nodig om de site op te vullen anders komen er geen mannen op af om die het geld afhandig te maken!!

  Door: Tessai04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Credits

  Niet doen. Ik werd gewoon bedrogen doordat de vrouwen blijven kletsen dus echt afspreken zal het nooit lukken.

  Door: Robert 29-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abbonnement

  Opzet van de site is leuk en veerlzijdig. Chatten berichten en fotozappen. Alleen de enorme hoeveelheid nep accounts is ongelooflijk. Daarnaast wordt je profieltekst door de beheerders aangepast als je ook maar iets over Fake accounts durft te zeggen. Voor mij een volledig negatief advies voor deze site. Spendeer je geld ergens anders.

  Door: Willem22-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  2 maanden

  Weet niet of alles fake is . Maar zo wie zo de dames die je aanschrijft antwoorden niet terug terwijl de berichten wel gelezen worden . Wacht gewoon deze maand nog af . Wie niet waagt om te springen valt in een diepe put

  Door: G.e.c Jansen20-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  2 maanden

  Alles fake .

  Door: Janka Jansen 17-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  chat

  wat een nep site wil alleen maar geld verdienen verder alleen nep

  Door: Henk24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Chat

  99%. Dezelde profielen. Nagenoeg geen reactie. 100% geldverspilling fake fake fake

  Door: Cees26-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abb maand 24.99

  Ik had al het vermoeden wat ik dacht en het was zwaar je koopt omdat je twee berichten had je postvak je denkt leuk Je koopt een abonnement en bekijkt de berichten Het zijn standaard berichtjes vervolgens had ik al een idee dat dit niet klopte ook heb ik veel gechat met mensen die online waren geen eentje stuurde iets terug lijkt me toch wel sterk ze zijn in een keer allemaal offline Ik heb het vermoeden dat is veel veeg is veel net zoals alle andere sites hier draait alles alleen maar om geld en hoe durf is dan nog reclame te maken op de radio Ik ga naar roeping doen om mijn geld terug te krijgen want ik vind het gewoon oplichterij mensen trappen niet in ga desnoods naar een kroeg en ontmoet daar een leuke vrouw wat bestel je 10 drankjes Dan kan er nog iets beters uitkomen als dat je het dan hierin verspeeld

  Door: Marcel Van varik24-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  niks

  Wat kut, ALLES kost geld, zelfs chatberichten na match

  Door: Patrick21-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ondeugend-daten

  Bij elke vrouwelijk profiel die je als man bekijkt die gaan je meestal op blok zetten zonder een berichtje te hebben gedeeld met elkaar en dan neem ik aan dat het nep accounts zijn, anders is dat niet normaal.
  Sommige vrouwen schrijven je iets terug, dat zijn de echte accounts maar die kan je op 1 hand tellen.
  Verder veel nep en de beheerders doen er zelf ook aan mee want je mag de waarheid niet in je bericht zetten want dan is het alweer verwijderd, Conclusie.....weinig echte accounts, veel blokkers, en na verhouding dan te duur.

  Door: Dytse21-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Ondeugend Daten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ondeugend Daten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Ondeugend Daten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ondeugend Daten actief?

  Ondeugend Daten is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ondeugend Daten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.