NederlandReview

    Ervaringen Ondeugend Daten

    Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.nl kunt u snel en eenvoudig lezen op NederlandReview. De website verzameld van vele verschillende bedrijven reviews en ervaringen. Het is goed om op basis van de verschillende ervaringen een goed beeld te krijgen van ondeugend-daten.nl. ondeugend-daten.nl is een datingsite welke gericht is op getrouwde mensen welke overspel willen plegen. Het is een datingsite waar singles en vrijgezelle mensen elkaar kunnen vinden. Er is ook een speciale applicatie om het voor singles, vrijgezellen en getrouwde mensen om een leuke en ondeugende date te vinden.

    Over ondeugend-daten.nl

    Ondeugend-Daten.nl is een site van Orbinair B.V. welke in Nijmegen gevestigd is. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09206903. Het is een website waar het gemakkelijk is om een profiel aan te maken. Ook is er een speciale app waar u gebruik van kunt maken om een ondeugende date te scoren. Het is goed om de profielen van alle vrijgezellen en ook van alle getrouwde mannen en vrouwen te bekijken. Natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren.



    Meer informatie over de website van ondeugend daten vindt u in dit filmpje:

    Diensten van ondeugend-daten.nl

    De website Ondeugend-Daten.nl helpt vrijgezellen, singles en getrouwde mensen om elkaar te vinden. Ze kunnen elkaar vinden om een ondeugend afspraakje te plannen en zelfs om overspel te plegen. Een relatie kan soms saai worden en wat aandacht van een andere man of vrouw kan zelfs uw eigen relatie nieuw leven inblazen. Voor sommigen is de spanning voldoende om alleen nog maar met een andere persoon van gedachten te wisselen over vreemdgaan en om ondeugend te daten.

    Klachten, tips en complimenten over en voor van ondeugend-daten.nl

    Heeft u een klacht over Ondeugend-Daten.nl? Dan kunt u deze via het internet indienen. Ook kunt u contact opnemen met Orbinair B.V. Het is mogelijk om zo uw onvrede kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u een goede reactie en klachtafhandeling van hun verwachten.

    Uw mening over van ondeugend-daten.nl

    Heeft u een persoonlijke ervaring met Ondeugend-Daten.nl? Dan zien we uw ervaring, beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of dienst. Er zijn ook verschillende websites welke een beoordeling krijgen van meerdere mensen waardoor het mogelijk is om een goed beeld te krijgen van de bedrijven en websites. Deelt u ook uw ervaring over Ondeugend-Daten.nl bijvoorbeeld? Vele andere mensen zullen het volop waarderen.

    Daters die u voorgingen vertellen hun succesverhalen (of niet!) bij NederlandReview over ondeugend-daten.nl. Zijn ze betrouwbaar en vind je er leuke dates? Lees ervaringen op NederlandReview!

    Ondeugend Daten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    3.8
    22% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ondeugend Daten

    Uw beoordeling

    Abonnement Ondeugend-daten

    De site biedt wat beloofd wordt: contactmogelijkheden voor mensen die (seksueel) contact zoeken. De review die schrijft over credits is blijkbaar niet bekend met de site: er wordt gewerkt met abonnementen, niet met credits. De profielen die ik trof zijn echt. Er zijn meer mannen dan vrouwen, dat is meestal zo op dit soort sites. Maar de vrouwen zijn echt en hebben niet overal zin in. Het zijn geen prostituees. De antwoorden zijn allemaal echt, zij het niet allemaal even beleefd. Maar uit wat ik gehoord heb, geldt dat ook voor de mannen. Ik heb een leuk contact gevonden en ben niet meer aanwezig op de site.

    Door: Ben6008-06-2019
    Marcelx699928-03-2020

    Nep-profielen, nul reacties na tientallen berichten verzonden, niet doen!

    Nick14-06-2020

    Erg veel nep profielen. Elke reactie die je krijgt krijg je dezelfde zin terug zonder dat je bericht is gelezen. Of ze uberhout je profiel hebt bekeken

    Simon8417-06-2020

    Allemaal nep, standaard reacties terug. Fake, niet doen.

    Nvt19-08-2020

    Dikke fakers site allemaal standaard berichten waar vrouwen uit kunnen kiezen,sterker nog vrouwen betalen niks of de helft 3 maanden lid geweest 0 dates 500+ x standaard bericht geen interesse enkele gesprekken maar geen date beetje fake heb geklaagd en ben toen door de site verwijderd omdat deze ook standaard berichten terugkoppelen geldklopperij

    Eduardo12-09-2020

    Verschrikkelijk en is pure geldklopperij!!| DOE HET NIET. wil je een leuke dame scoren is Adult Friend Finder veel beter en succes verzekerd

    Bas13-09-2020

    Wat gelul allemaal. Ik ben nu gok ik een jaar actief op de site onder verscheidene accounts. Zijn er nep accounts? Vast en zeker. Maar ik gok dat ik met 5 vrouwen een date heb gehad waarmee ik er met 4 verder ben gegaan dan zoenen alleen en er zullen er heus nog wel meer volgen!

    Henk18-09-2020

    Waarschijnlijk heb je het over een andere site. Er wordt wel degelijk gewerkt met credits.

    comper28-09-2020

    Fakesite. Een website, die professioneel oogt. Onlangs vernieuwd. Vanaf het eerste contact gaat alles voorspoedig, meegaand. Na een viertal berichten, over en weer, merk je al dat er iets niet klopt. Er wordt wazig gereageerd op bepaalde info, zoals data. Steeds weer terugkomen op opmerkingen. Regelmatig vragen naar de bekende weg. Tegen de mogelijk overeengekomen datum, wordt er onduidelijkheid geschapen, uitgesteld, andere mogelijkheden gevraagd, kortom, alles is fake

    Alex04-10-2020

    Fake Site. Soms krijg je een bose bericht als je met een nieuwe persoon begint terwijl je met een andere in die site niet meer wil chatten. En wanneer je zegt ik wil geen credit meer kopen, vinden ze dat erg. En als je zegt Kom via whatspp we kunnen ook chatten, zij vinden het niet veilig. Terwijl whatsapp vriliger is dan die site.

    Ronald17-10-2020

    Wat een nep site is dit en maar chatten maar een afspraak niet dus bezig geweest met 1 vrouw en elke keer jet zelfde liedje schandalig dat dit ken en mag in nl ze beroven gewoon je geldt alleen zonder vuurwapen

    Harold 17-10-2020

    GA NAAR DE HOEREN IS VEEEEEEEEEL GOEDKOPER EN BELANGRIJK JE KAN ECHT NEUKEN

    Eikels23-10-2020

    KUT SITE

    Lullo 04-11-2020

    Tieves oplichters mongolen kijk zondag maar naar kees vd spek gaat over deze oplichterij tieves site

    Bassie05-11-2020

    Bas werk je er ook met je 5 afspraken met sex je zal wel gedroomd hebben en in je slaap jezelf afgetrokken

    Annelies07-12-2020

    Heel veel sekscontacten gehad

    frank16-12-2020

    hoeveel wordt jij betaald voor die reactie, beste annelies? ;)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Niet alles is fake

    Als je een slimme jongen bent, kun je hier best een leuke meid vinden. Niet met je pik uit je broek adverteren, maar lief zijn voor de meisjes. Er zitten inderdaad fake profielen op, maar als je die niet herkent, denk je teveel met wat er in je boxer (hangt of) staat. De kunst is tussen alle giftige paddenstoelen het eekhoornbroodje te vinden. Ik heb met mijn heerlijke Kim enkele fantastische zoen-, voel-, lik-, zuig- en neuksessies beleefd in een tijd dat ik recupereerde van een verbroken relatie. Denk nog vaak aan je terug mijn lieve Nieuwlande ;-)

    Door: The_King19-10-2019
    Loftsiler29-12-2019

    Ah die heb ik nu. Kim is inderdaad lekker.

    Hendrik16-01-2020

    Is je geld niet waard. Zitten wel enkele echte profielen tussen maar zeker voor vrouwen ver in de minderheid. 1 vrouw op 100 geinteresserden. Ook als stel bijna onmogelijk een vrouw te charteren voor bijv een trio al ben je beiden fotomodel.

    Eric10-06-2020

    De grootste oplichting aller tijden. Heb veel weken gechat met een leuke (echte) dacht ik, vrouw. Toen ze ineens de datum van de date, niet wist, terwijl dit ieder bericht terug kwam, vervolgens kreeg ik een andere naam, en haar naam werd ineens anders. De woorden werden ineens begisch, oftewel oplichting. Dit soort sites zouden verboden moeten worden.

    Eelko03-10-2020

    Ik leeseeen hoop negative reactie's maar ik heb mijn lat relatie hier ge vonden. Wel veel bimannen die niet bi zijn of waarvan hun vrouw van niets weet. Novamore onder dezelfde noemer geloof ik.dus veel plezier daar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Op zoek naar spannende dates, niet naar lange relatie

    Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die ik ook heb, Daardoor vind ik toch best vaak een spannende date.

    Op andere date-sites is dat lastiger, omdat daar mensen toch vooral naar een soulmate zoeken en daar ben ik gewoon nog niet aan toe. Voor mij is dit beter daardoor.

    Door: Denz15-06-2016
    BuffaloBill16-04-2020

    Ik ben op zoek naar een gezellige dame die behoefte heeft aan seks. Ik ben 87, maar nog erg actief. Heb respect voor dames. Een oudere dame, die ook nog gevoel voor seks heeft is ook welkom.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 maanden abonnement

    Ik heb al heel wat online chat en date ervaring maar zo slecht als deze site heb ik het nog niet meegemaakt!
    Je wordt gelokt door mooie profielen, mooie foto's maar in 99% van de gevallen heeft zogenaamd niemand interesse in je berichtje. Kom je een keer in een leuk gesprek, dan is diegene ineens minder online of helemaal niet meer online. Hoewel ze het ontkennen, denk ik dat de meeste profielen fake zijn en moderated door de beheerder van de website. Vermoedelijk vrouwen die betaald worden om je even aan het lijntje te houden om de schijn te wekken dat er toch wel iets te halen valt. Doe het NIET, pure geldklopperij die verboden zou moeten worden!

    Door: Teleurgesteld11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nee

    Ben hier gelijktijdig met mijn vriendin ingeschreven, we hebben een open relatie en we willen beide zo af en toe wat anders in bed of triootje....dus een account gemaakt en mijn vriendin had gelijk een maand gratis.....dus we zeiden al tegen elkaar dan zal jij dat ook wel zo krijgen.

    Nee dus hé....ik als man dus never nooit niet en na een 2 maand nog steeds niks, wel een berichtje dat als ik met iemand chatten wil om een abonnement moet nemen terwijl vriendin na een maand al de 2e gratis periode heeft aangeboden en nu voor 3 maand.
    Hoe oneerlijk kan het zijn, hoe discrimineer je een man....dacht dat discriminatie uitgebannen was en zeker anno 2021 omdat vrouwen ook gewoon een baan hebben en dus zelf geld verdienen ze zijn die gratis maanden helemaal niet nodig!!

    Ik kan wel zien dat sommige vrouwen me al geblokkeerd hebben terwijl ik er alleen maar kijken kan....kan met niemand chatten dus men weet helemaal niet hoe ik ben, heb er wel een foto staan en als ik mijn vriendin mag geloven mag ik er best wezen en zou snel een date hebben.....

    Mijn vriendin kon al enkele keren daten maar omdat de site zo discriminerend is, vrouwen gratis en mannen betalen heeft ze nog niks concreets gedaan met al die verzoeken.
    Onze mening is dat als een vrouw gratis kan, waarom een man dan niet?

    Ik zou alle mannen deze site afraden men wordt als man echt gediscrimineerd door de site zelf en door de vrouwen wordt men geblokt zelfs als je nog geen woord kan chatten.....hoe triest is dat!!
    Mijn vriendin gelooft er in dat het nep accounts zijn en daarin zou ze best gelijk in kunnen hebben.

    Door: Magistraal02-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    zo nep als wat

    veel mooie dames maar allemaal nep. aan de praat houden, geld verdienen en niks meer.

    Door: Rene27-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ondeugend-daten.nl

    Geld kloppertje je mag gratis inschrijven krijgt vervolgens honderden berichten waarop je na twee berichten niet meer kan reageren tenzij je betaald. Je mag wel eigen foto's plaatsen maar vervolgens geen foto's bekijken op profielen ja ja tenzij je betaald.. bezoekers op je profiel leuk maar zien wie nee ja ja tenzij je betaald.. kort om voor een ondeugende date moet je een duur lidmaatschap aangaan met een lachende derde de host van de site.. Kortom er zijn meer wegen naar Rome die wel gratis zijn

    Door: couple-love2night02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1 week 335 euro

    De site speelt heel slim in op je verlangen naar een date, intimiteit en aandacht. In je profiel schrijf je wat over jezelf en wat je zoekt.
    Al snel krijg je reacties en je kunt ook een flirt sturen.
    Dan begint het spel van erotisch chatten. Als je dat zoekt zit je hier goed, maar mijn ervaring dat het ooit tot date komt is minimaal.
    Ik kreeg veel reacties en ook flirts, dat deed me aanvankelijk goed. Helaas volgens mij van een computer, want zelden op je profiel.
    Bij het chatten werd het persoonlijker, maar ik merkte dat op voorstellen elkaar een keer te ontmoeten, ook met vrouwen die zogenaamd in de buurt wonen, steeds afhoudend werd gereageerd.
    Achteraf vraag ik me af, of ik wel aan het chatten was met de vrouw op de foto of met een moderator. Het maakte niet uit wanner je een bericht stuurde, midden in de nacht, overdag als ze zeiden aan het werk te zijn, direct een reactie!
    Er werd gezegd dat ook de vrouwen voor de credits zouden moeten betalen, maar daar geloof ik weinig van. Misschien verdienen ze (indirect) aan het mij aan het chatten houden. Blij dat ik ermee gestopt ben. Een heel bedrag en een illusie armer.

    Door: Henk Span18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    26-08-2020

    Geen enkele reactie nav tientallen profielen benaderd te hebben. Allemaal nep profielen.

    Door: Sander28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit

    Ben al een poosje hier, nog nooit een stuiver aan deze site uitgegeven, als vrouw hoeft je dat ook niet en je kan als vrouw zelfs 3 a 4 accounts aanmaken waar je op de ene 59 bent en op een andere 29 jaar want als vrouw krijg je gewoon steeds weer een maand soms 3 maand gratis toegang en dat terwijl wij vrouwen ook gewoon werken voor ons geld.
    Ik ken inmiddels ook mannen, zelfs naaste familie maar die krijgen nooit een account gratis soms wel korting maar dat is niet hetzelfde toch!!
    Men zegt dat vrouwen gediscrimineerd worden, nou hier zijn het echt de mannen net als op alle andere fuck-sites....ze zijn vrouwen nodig om de site op te vullen anders komen er geen mannen op af om die het geld afhandig te maken!!

    Door: Tessai04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Credits

    Niet doen. Ik werd gewoon bedrogen doordat de vrouwen blijven kletsen dus echt afspreken zal het nooit lukken.

    Door: Robert 29-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abbonnement

    Opzet van de site is leuk en veerlzijdig. Chatten berichten en fotozappen. Alleen de enorme hoeveelheid nep accounts is ongelooflijk. Daarnaast wordt je profieltekst door de beheerders aangepast als je ook maar iets over Fake accounts durft te zeggen. Voor mij een volledig negatief advies voor deze site. Spendeer je geld ergens anders.

    Door: Willem22-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 maanden

    Weet niet of alles fake is . Maar zo wie zo de dames die je aanschrijft antwoorden niet terug terwijl de berichten wel gelezen worden . Wacht gewoon deze maand nog af . Wie niet waagt om te springen valt in een diepe put

    Door: G.e.c Jansen20-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 maanden

    Alles fake .

    Door: Janka Jansen 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    chat

    wat een nep site wil alleen maar geld verdienen verder alleen nep

    Door: Henk24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Ondeugend Daten een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Ondeugend Daten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ondeugend Daten actief?

    Ondeugend Daten is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ondeugend Daten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.