NederlandReview

    Ervaringen Ondeugend Daten

    Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.nl kunt u snel en eenvoudig lezen op Nederlandreview.nl. De website verzameld van vele verschillende bedrijven reviews en ervaringen. Het is goed om op basis van de verschillende ervaringen een goed beeld te krijgen van ondeugend-daten.nl. ondeugend-daten.nl is een datingsite welke gericht is op getrouwde mensen welke overspel willen plegen. Het is een datingsite waar singles en vrijgezelle mensen elkaar kunnen vinden. Er is ook een speciale applicatie om het voor singles, vrijgezellen en getrouwde mensen om een leuke en ondeugende date te vinden.

    Over ondeugend-daten.nl

    Ondeugend-Daten.nl is een site van Orbinair B.V. welke in Nijmegen gevestigd is. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09206903. Het is een website waar het gemakkelijk is om een profiel aan te maken. Ook is er een speciale app waar u gebruik van kunt maken om een ondeugende date te scoren. Het is goed om de profielen van alle vrijgezellen en ook van alle getrouwde mannen en vrouwen te bekijken. Natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren.

    Meer informatie over de website van ondeugend daten vindt u in dit filmpje:

    Diensten van ondeugend-daten.nl

    De website Ondeugend-Daten.nl helpt vrijgezellen, singles en getrouwde mensen om elkaar te vinden. Ze kunnen elkaar vinden om een ondeugend afspraakje te plannen en zelfs om overspel te plegen. Een relatie kan soms saai worden en wat aandacht van een andere man of vrouw kan zelfs uw eigen relatie nieuw leven inblazen. Voor sommigen is de spanning voldoende om alleen nog maar met een andere persoon van gedachten te wisselen over vreemdgaan en om ondeugend te daten.

    Klachten, tips en complimenten over en voor van ondeugend-daten.nl

    Heeft u een klacht over Ondeugend-Daten.nl? Dan kunt u deze via het internet indienen. Ook kunt u contact opnemen met Orbinair B.V. Het is mogelijk om zo uw onvrede kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u een goede reactie en klachtafhandeling van hun verwachten.

    Uw mening over van ondeugend-daten.nl

    Heeft u een persoonlijke ervaring met Ondeugend-Daten.nl? Dan zien we uw ervaring, beoordeling en review graag terug op Nederlandreview.nl. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of dienst. Er zijn ook verschillende websites welke een beoordeling krijgen van meerdere mensen waardoor het mogelijk is om een goed beeld te krijgen van de bedrijven en websites. Deelt u ook uw ervaring over Ondeugend-Daten.nl bijvoorbeeld? Vele andere mensen zullen het volop waarderen.

    Daters die u voorgingen vertellen hun succesverhalen (of niet!) bij NederlandReview over ondeugend-daten.nl. Zijn ze betrouwbaar en vind je er leuke dates? Lees ervaringen op NederlandReview!

    Ondeugend Daten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    3,8
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3,8
    Prijs
    rating
    3,4
    Leveren
    rating
    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 maanden

    Alles fake .

    Door: Janka Jansen 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    chat

    wat een nep site wil alleen maar geld verdienen verder alleen nep

    Door: Henk24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Chat

    99%. Dezelde profielen. Nagenoeg geen reactie. 100% geldverspilling fake fake fake

    Door: Cees26-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Abb maand 24.99

    Ik had al het vermoeden wat ik dacht en het was zwaar je koopt omdat je twee berichten had je postvak je denkt leuk Je koopt een abonnement en bekijkt de berichten Het zijn standaard berichtjes vervolgens had ik al een idee dat dit niet klopte ook heb ik veel gechat met mensen die online waren geen eentje stuurde iets terug lijkt me toch wel sterk ze zijn in een keer allemaal offline Ik heb het vermoeden dat is veel veeg is veel net zoals alle andere sites hier draait alles alleen maar om geld en hoe durf is dan nog reclame te maken op de radio Ik ga naar roeping doen om mijn geld terug te krijgen want ik vind het gewoon oplichterij mensen trappen niet in ga desnoods naar een kroeg en ontmoet daar een leuke vrouw wat bestel je 10 drankjes Dan kan er nog iets beters uitkomen als dat je het dan hierin verspeeld

    Door: Marcel Van varik24-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    niks

    Wat kut, ALLES kost geld, zelfs chatberichten na match

    Door: Patrick21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Ondeugend-daten

    Bij elke vrouwelijk profiel die je als man bekijkt die gaan je meestal op blok zetten zonder een berichtje te hebben gedeeld met elkaar en dan neem ik aan dat het nep accounts zijn, anders is dat niet normaal.
    Sommige vrouwen schrijven je iets terug, dat zijn de echte accounts maar die kan je op 1 hand tellen.
    Verder veel nep en de beheerders doen er zelf ook aan mee want je mag de waarheid niet in je bericht zetten want dan is het alweer verwijderd, Conclusie.....weinig echte accounts, veel blokkers, en na verhouding dan te duur.

    Door: Dytse21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Abonnement Ondeugend-daten

    De site biedt wat beloofd wordt: contactmogelijkheden voor mensen die (seksueel) contact zoeken. De review die schrijft over credits is blijkbaar niet bekend met de site: er wordt gewerkt met abonnementen, niet met credits. De profielen die ik trof zijn echt. Er zijn meer mannen dan vrouwen, dat is meestal zo op dit soort sites. Maar de vrouwen zijn echt en hebben niet overal zin in. Het zijn geen prostituees. De antwoorden zijn allemaal echt, zij het niet allemaal even beleefd. Maar uit wat ik gehoord heb, geldt dat ook voor de mannen. Ik heb een leuk contact gevonden en ben niet meer aanwezig op de site.

    Door: Ben6008-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    geen

    Ben sinds januari bezig geweest te daten met 4 dames, Het gaat goed tot het moment dat je een datum voor kennismaken wilt afspreken Dan komen er onverwachts belemmeringen, uitstel, zg,misverstanden toch liever een volgende week afspreken, toch te druk etc. maar een definitieve afspreekdatum voor kennismaking komt er nooit.Zo gaan dagen en weken voorbij. Er wordt hoop en verwachting gewekt maar in feite betaal je credits en wordt aan het lijntje gehouden met steeds vrijwel dezelfde smoesjes.TRAP ER NIET IN.

    Door: Antoon04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Fake!!

    Alleen maar minpunten helaas, het is te mooi om waar te zijn. Vrouwen willen alleen maar via deze site chatten! 1 credit, waar je dus maar 1 antwoord kan geven, kost je 2 euro!! Dan ga ik liever naar de kroeg!! Niet doen dus!!!!

    Door: Danny06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Nepprofielen in overvloed

    Ik praat inmiddels al met 8 dames sinds november 2018. Nu eind januari 2019 proberen ze allemaal maar door te praten. Pure geldverspilling zo. Je blijft dure credits uitgeven om te praten.

    En als je dan een keer afspreekt met ze. Durven ze geen locatie aan te geven. En zeggen ze last minute af. Heel vaag. Heel schandalig.

    Geen goede woorden voor.

    En die credits zijn veel te duur. Helemaal als je al zolang praat.

    Door: Bodo19-01-2019
    Antoon06-06-2019

    Ben het geheel met Bodo eens en heb dezelfde ervaringen, Atijd als de kennismakings datum nadert wordt het uitgesteld of wordt ineens op een ander onderwerp over gegaan.Eigenlijk kinderlijk doorzichtig.

    Eindelijk30-07-2019

    Wat een oplichterij inderdaad, hier moet echt op ingegrepen worden vind ik. Alleen maar geldklopperij !!! STINK ER NIET IN

    Aniek04-08-2019

    Je word gewoon bedrogen door die site

    Janka Jansen 17-10-2019

    Eh hier klopt iets niet . Deze site betaal je per maand , welke goedkoop wordt aangeboden zodat je er snel intrapt , dus geen credits . Alles fake maar mopperen op de juiste site mensen .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Fake

    Veel betaald, enkel fake profielen. Pas op!

    Door: Jolene14-12-2018
    Janka Jansen 17-10-2019

    Eh het is fake maar je schrijft ja voor het aanbieden aan een ander , foutje ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Slechte site

    Veel vrouwen zitten hier alleen om je aan de praat te houden zodat je maar credits koopt. Volgens mij worden de vrouwen daar gewoon voor ingehuurd. Een woord ga niet op deze site want het kost je alleen maar geld.

    Door: Frank27-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Ondeugend daten is echt ondeugend

    Voor wie wat spanning wil beleven zit(en) je/ jullie hier goed. Eveneens meteen zichtbaar op vele websites. Groot voordeel. Dit is ook meteen een nadeel. Bedenk van te voren 1. Wat vertel ik over mij/ons. 2. Wat zoek je/jullie? 3. Welke foto's plaat ik op een openbaar profiel? Want openbaar is echt openbaar! Hierdoor kun(nen) je/ jullie hier fakers / nepprofielen tegenkomen.

    Door: Tatiana Pierot21-01-2018
    Janka Jansen 17-10-2019

    Zit jij zeker op een andere site als ik . Mag ik de naam van die site ga ik ook daar is proberen om een date te krijgen .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Op zoek naar spannende dates, niet naar lange relatie

    Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die ik ook heb, Daardoor vind ik toch best vaak een spannende date.

    Op andere date-sites is dat lastiger, omdat daar mensen toch vooral naar een soulmate zoeken en daar ben ik gewoon nog niet aan toe. Voor mij is dit beter daardoor.

    Door: Denz15-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Ondeugend Daten is echt ondeugend

    Overzichtelijke site met aantrekkelijke dames. Was wel toe aan wat spanning en dat heb ik zeker gekregen!

    Door: gast08-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Viespeuken en echtbrekers

    Nog zo'n gore website vol viespeuken en echtbrekers. Wanneer wordt dit verboden?! Overheid, grijp in!

    Door: Niet bekend04-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Ondeugend Daten

    Uw beoordeling