NederlandReview

    Ervaringen Ondeugend Daten

    Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.nl kunt u snel en eenvoudig lezen op NederlandReview. De website verzameld van vele verschillende bedrijven reviews en ervaringen. Het is goed om op basis van de verschillende ervaringen een goed beeld te krijgen van ondeugend-daten.nl. ondeugend-daten.nl is een datingsite welke gericht is op getrouwde mensen welke overspel willen plegen. Het is een datingsite waar singles en vrijgezelle mensen elkaar kunnen vinden. Er is ook een speciale applicatie om het voor singles, vrijgezellen en getrouwde mensen om een leuke en ondeugende date te vinden.

    Over ondeugend-daten.nl

    Ondeugend-Daten.nl is een site van Orbinair B.V. welke in Nijmegen gevestigd is. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09206903. Het is een website waar het gemakkelijk is om een profiel aan te maken. Ook is er een speciale app waar u gebruik van kunt maken om een ondeugende date te scoren. Het is goed om de profielen van alle vrijgezellen en ook van alle getrouwde mannen en vrouwen te bekijken. Natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren.



    Meer informatie over de website van ondeugend daten vindt u in dit filmpje:

    Diensten van ondeugend-daten.nl

    De website Ondeugend-Daten.nl helpt vrijgezellen, singles en getrouwde mensen om elkaar te vinden. Ze kunnen elkaar vinden om een ondeugend afspraakje te plannen en zelfs om overspel te plegen. Een relatie kan soms saai worden en wat aandacht van een andere man of vrouw kan zelfs uw eigen relatie nieuw leven inblazen. Voor sommigen is de spanning voldoende om alleen nog maar met een andere persoon van gedachten te wisselen over vreemdgaan en om ondeugend te daten.

    Klachten, tips en complimenten over en voor van ondeugend-daten.nl

    Heeft u een klacht over Ondeugend-Daten.nl? Dan kunt u deze via het internet indienen. Ook kunt u contact opnemen met Orbinair B.V. Het is mogelijk om zo uw onvrede kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u een goede reactie en klachtafhandeling van hun verwachten.

    Uw mening over van ondeugend-daten.nl

    Heeft u een persoonlijke ervaring met Ondeugend-Daten.nl? Dan zien we uw ervaring, beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of dienst. Er zijn ook verschillende websites welke een beoordeling krijgen van meerdere mensen waardoor het mogelijk is om een goed beeld te krijgen van de bedrijven en websites. Deelt u ook uw ervaring over Ondeugend-Daten.nl bijvoorbeeld? Vele andere mensen zullen het volop waarderen.

    Daters die u voorgingen vertellen hun succesverhalen (of niet!) bij NederlandReview over ondeugend-daten.nl. Zijn ze betrouwbaar en vind je er leuke dates? Lees ervaringen op NederlandReview!

    Ondeugend Daten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    4.2
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Abonnement Ondeugend-daten

    De site biedt wat beloofd wordt: contactmogelijkheden voor mensen die (seksueel) contact zoeken. De review die schrijft over credits is blijkbaar niet bekend met de site: er wordt gewerkt met abonnementen, niet met credits. De profielen die ik trof zijn echt. Er zijn meer mannen dan vrouwen, dat is meestal zo op dit soort sites. Maar de vrouwen zijn echt en hebben niet overal zin in. Het zijn geen prostituees. De antwoorden zijn allemaal echt, zij het niet allemaal even beleefd. Maar uit wat ik gehoord heb, geldt dat ook voor de mannen. Ik heb een leuk contact gevonden en ben niet meer aanwezig op de site.

    Door: Ben60 08-06-2019
    Marcelx6999 28-03-2020

    Nep-profielen, nul reacties na tientallen berichten verzonden, niet doen!

    Nick 14-06-2020

    Erg veel nep profielen. Elke reactie die je krijgt krijg je dezelfde zin terug zonder dat je bericht is gelezen. Of ze uberhout je profiel hebt bekeken

    Simon84 17-06-2020

    Allemaal nep, standaard reacties terug. Fake, niet doen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Niet alles is fake

    Als je een slimme jongen bent, kun je hier best een leuke meid vinden. Niet met je pik uit je broek adverteren, maar lief zijn voor de meisjes. Er zitten inderdaad fake profielen op, maar als je die niet herkent, denk je teveel met wat er in je boxer (hangt of) staat. De kunst is tussen alle giftige paddenstoelen het eekhoornbroodje te vinden. Ik heb met mijn heerlijke Kim enkele fantastische zoen-, voel-, lik-, zuig- en neuksessies beleefd in een tijd dat ik recupereerde van een verbroken relatie. Denk nog vaak aan je terug mijn lieve Nieuwlande ;-)

    Door: The_King 19-10-2019
    Loftsiler 29-12-2019

    Ah die heb ik nu. Kim is inderdaad lekker.

    Hendrik 16-01-2020

    Is je geld niet waard. Zitten wel enkele echte profielen tussen maar zeker voor vrouwen ver in de minderheid. 1 vrouw op 100 geinteresserden. Ook als stel bijna onmogelijk een vrouw te charteren voor bijv een trio al ben je beiden fotomodel.

    Eric 10-06-2020

    De grootste oplichting aller tijden. Heb veel weken gechat met een leuke (echte) dacht ik, vrouw. Toen ze ineens de datum van de date, niet wist, terwijl dit ieder bericht terug kwam, vervolgens kreeg ik een andere naam, en haar naam werd ineens anders. De woorden werden ineens begisch, oftewel oplichting. Dit soort sites zouden verboden moeten worden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Op zoek naar spannende dates, niet naar lange relatie

    Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die ik ook heb, Daardoor vind ik toch best vaak een spannende date.

    Op andere date-sites is dat lastiger, omdat daar mensen toch vooral naar een soulmate zoeken en daar ben ik gewoon nog niet aan toe. Voor mij is dit beter daardoor.

    Door: Denz 15-06-2016
    BuffaloBill 16-04-2020

    Ik ben op zoek naar een gezellige dame die behoefte heeft aan seks. Ik ben 87, maar nog erg actief. Heb respect voor dames. Een oudere dame, die ook nog gevoel voor seks heeft is ook welkom.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nooit

    Ben al een poosje hier, nog nooit een stuiver aan deze site uitgegeven, als vrouw hoeft je dat ook niet en je kan als vrouw zelfs 3 a 4 accounts aanmaken waar je op de ene 59 bent en op een andere 29 jaar want als vrouw krijg je gewoon steeds weer een maand soms 3 maand gratis toegang en dat terwijl wij vrouwen ook gewoon werken voor ons geld.
    Ik ken inmiddels ook mannen, zelfs naaste familie maar die krijgen nooit een account gratis soms wel korting maar dat is niet hetzelfde toch!!
    Men zegt dat vrouwen gediscrimineerd worden, nou hier zijn het echt de mannen net als op alle andere fuck-sites....ze zijn vrouwen nodig om de site op te vullen anders komen er geen mannen op af om die het geld afhandig te maken!!

    Door: Tessai 04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Credits

    Niet doen. Ik werd gewoon bedrogen doordat de vrouwen blijven kletsen dus echt afspreken zal het nooit lukken.

    Door: Robert 29-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abbonnement

    Opzet van de site is leuk en veerlzijdig. Chatten berichten en fotozappen. Alleen de enorme hoeveelheid nep accounts is ongelooflijk. Daarnaast wordt je profieltekst door de beheerders aangepast als je ook maar iets over Fake accounts durft te zeggen. Voor mij een volledig negatief advies voor deze site. Spendeer je geld ergens anders.

    Door: Willem 22-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 maanden

    Weet niet of alles fake is . Maar zo wie zo de dames die je aanschrijft antwoorden niet terug terwijl de berichten wel gelezen worden . Wacht gewoon deze maand nog af . Wie niet waagt om te springen valt in een diepe put

    Door: G.e.c Jansen 20-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 maanden

    Alles fake .

    Door: Janka Jansen 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    chat

    wat een nep site wil alleen maar geld verdienen verder alleen nep

    Door: Henk 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Chat

    99%. Dezelde profielen. Nagenoeg geen reactie. 100% geldverspilling fake fake fake

    Door: Cees 26-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abb maand 24.99

    Ik had al het vermoeden wat ik dacht en het was zwaar je koopt omdat je twee berichten had je postvak je denkt leuk Je koopt een abonnement en bekijkt de berichten Het zijn standaard berichtjes vervolgens had ik al een idee dat dit niet klopte ook heb ik veel gechat met mensen die online waren geen eentje stuurde iets terug lijkt me toch wel sterk ze zijn in een keer allemaal offline Ik heb het vermoeden dat is veel veeg is veel net zoals alle andere sites hier draait alles alleen maar om geld en hoe durf is dan nog reclame te maken op de radio Ik ga naar roeping doen om mijn geld terug te krijgen want ik vind het gewoon oplichterij mensen trappen niet in ga desnoods naar een kroeg en ontmoet daar een leuke vrouw wat bestel je 10 drankjes Dan kan er nog iets beters uitkomen als dat je het dan hierin verspeeld

    Door: Marcel Van varik 24-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    niks

    Wat kut, ALLES kost geld, zelfs chatberichten na match

    Door: Patrick 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ondeugend-daten

    Bij elke vrouwelijk profiel die je als man bekijkt die gaan je meestal op blok zetten zonder een berichtje te hebben gedeeld met elkaar en dan neem ik aan dat het nep accounts zijn, anders is dat niet normaal.
    Sommige vrouwen schrijven je iets terug, dat zijn de echte accounts maar die kan je op 1 hand tellen.
    Verder veel nep en de beheerders doen er zelf ook aan mee want je mag de waarheid niet in je bericht zetten want dan is het alweer verwijderd, Conclusie.....weinig echte accounts, veel blokkers, en na verhouding dan te duur.

    Door: Dytse 21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    geen

    Ben sinds januari bezig geweest te daten met 4 dames, Het gaat goed tot het moment dat je een datum voor kennismaken wilt afspreken Dan komen er onverwachts belemmeringen, uitstel, zg,misverstanden toch liever een volgende week afspreken, toch te druk etc. maar een definitieve afspreekdatum voor kennismaking komt er nooit.Zo gaan dagen en weken voorbij. Er wordt hoop en verwachting gewekt maar in feite betaal je credits en wordt aan het lijntje gehouden met steeds vrijwel dezelfde smoesjes.TRAP ER NIET IN.

    Door: Antoon 04-06-2019
    Assie 02-11-2019

    Zo ook de mannen. Fijn aan het chatten met een leuke man en als het erop aan komt geven ze niet thuis

    David 11-12-2019

    Nou ik zou niet afzeggen hoor.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Fake!!

    Alleen maar minpunten helaas, het is te mooi om waar te zijn. Vrouwen willen alleen maar via deze site chatten! 1 credit, waar je dus maar 1 antwoord kan geven, kost je 2 euro!! Dan ga ik liever naar de kroeg!! Niet doen dus!!!!

    Door: Danny 06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Ondeugend Daten

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Ondeugend Daten een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Ondeugend Daten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ondeugend Daten actief?

    Ondeugend Daten is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Erotisch & Overspel

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ondeugend Daten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.