Mijnsexprofiel

Alle reviews

Mijnsexprofiel

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbehoorlijk en smerig

  Onbehoorlijk en smerig initiatief.
  Ik vind het ontzettend ordinair dat dit mag en kan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hier kan veel

  Makkelijk en ik hoor zelden een nee hier
  Goede site voor mij dus

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alleen maar viespeuken

  Ja oke, ik kwam hier niet voor romantiek nee, maar ook niet voor alle goorheid die ik over me heen kreeg uitgestort... Het ene berichtje nog smeriger dan het andere - not in a good way. Wat lopen er veel perverse viespeuken rond in Nederland (of zitten ze gewoon allemaal hier?)!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  (H)eerlijk genoten

  Het was al spannend genoeg om een 'sexprofiel' aan te maken, het woord allleen al wond me op. Maar dan volgt daarop ook nog een date, nou ik kan u vertellen: dat was niet mis! Voel me soms wel een beetje vies als ik bezig ben met dat profiel en berichtjes stuur naar vreemden van een aard die je niet dagelijks ziet. Maar ik word niet meer afgewezen, sterker nog: het baart succes! Leuk tijdverdrijfje hoor

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

Alleenstaande Vaders
4 reviews

Alleenstaande Vaders: Ervaringen Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op ...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

Alleenstaande Moeders
7 reviews

Alleenstaande Moeders: Ervaringen Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? E...

Mijnsexprofiel

Wat anderen van Mijnsexprofiel vinden. Mijnsexprofiel is een casual sex dating site. Het is geschikt voor iedereen die singel of vrijgezel is en van online dating houdt. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal op het internet kan. Het is natuurlijk ook zo dat deze datingsite net iets verder gaat dan een normale dating website. Het is echter goed mogelijk dat jij je volgende date via deze website krijgt. Een mogelijk meer spannendere date dan op een normale datingsite. Het laat echter niets aan de verwachtingen over en het is goed om zo een leuk afspraakje te krijgen. 

Over Mijnsexprofiel
De website Mijnsexprofiel is een platform waar iedereen een profiel kan aanmaken. Met het profiel is het mogelijk om op meerdere manier contact te kunnen leggen met een of meerdere andere leden van Mijnsexprofiel.  De site deelt mensen in verschillende groepen in. Zo kun je gemakkelijk op leeftijd, geslacht, locatie en wel  of geen foto of wel of niet online zoeken. Je kunt zo de juiste persoon zoeken om een contact mee te leggen. 

Het berichtensysteem maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel een bericht te kunnen versturen en om deze ook te ontvangen. Het is mogelijk om een aantal sexpunten gratis te krijgen als je je aanmeldt. Hiermee kun je berichten versturen. 
Het is mogelijk om op Mijnsexprofiel een sexpartner te vinden om je stoutste dromen mee uit te laten komen. Erotische fantasieën kun je nu ook daadwerkelijk uit laten komen. Dat is natuurlijk wel iets wat niet overal mogelijk is. 

Diensten van Mijnsexprofiel
Mijnsexprofiel is een website waar je kunt daten met net dat ene extra. Het is mogelijk om een leuke afspraakje te krijgen waar er wat meer gebeurt dan koffie drinken. Ontdek de mogelijkheden om een afspraakje te maken via deze leuke site. De site is uitstekend geschikt voor single mensen of personen, die vrijgezel zijn. 
Klachten, tips en complimenten over Mijnsexprofiel
Er is een contactformulier op de website waar je jouw vraag kunt stellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier een klacht in te dienen. Daarnaast kun je ook bellen met Mijnsexprofiel. Op die manier kun je een dringende zaak snel onder de aandacht brengen. Iets wat natuurlijk erg gemakkelijk is. Een klacht is dan snel de wereld uit te helpen. 
Heb jij ervaring met Mijnsexprofiel
Heb jij wel eens een date gehad of een profiel op Mijnsexprofiel? Dan zien we graag jouw beoordeling en review terug op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews en beoordelingen van verschillende websites en bedrijven. Op die manier kunnen anderen sneller een goed beeld van een site of onderneming vormen. 

 

Uit op een sexdate? Hoe veilig is dat en zijn er fake profielen? Betrouwbaar? Lees ervaringen van gebruikers bij NederlandReview!

}