Maatjemeermatch

8

Bestellen

9

Service

8

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Maatjemeermatch

Volop genieten op Maatjemeermatch! Of niet? Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via het bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Mogelijk naar een nieuwe relatie met iemand met een maatje meer.

Over Maatjemeermatch

Deze site biedt volslanke singles de kans om ook de ware liefde te vinden. In een wereld waar mensen tegenwoordig allemaal een maatje meer hebben is het uiterlijk van minder belang. Zo is de gedachte van deze site. Natuurlijk helemaal terecht. Het is zo, dat het innerlijke uiteindelijk het belangrijkste is. Het is daarom goed en slim om te kijken naar de mogelijkheden om via deze site een leuke date te vinden. Een date welke je de mogelijkheid biedt om je liefde voor anderen te tonen en te ontdekken.  Het aantal nieuwe deelnemers groeit gemiddeld met 35 iedere dag. Het is een grote datingsite en community geworden voor volslanke mensen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. 

Obesitas en overgewicht vormen een steeds groter probleem voor onze wereld. In 2015 hebben 40 procent van de Nederlandse mensen overgewicht of obesitas. In de leeftijdsgroep van 65 jaar tot 75 jaar is deze groep zelfs groter dan 60 procent. Meer dan de helft van ons land kampt men overgewicht. Natuurlijk kunnen we onze ogen hiervoor sluiten. Het is echter zo, dat het de waarheid is. 

Niet vreemd, dat er steeds meer afslankproducten op de markt komen. Of, zoals in dit geval dating sites welke zich richten op singles. Het is heerlijk om soortgelijke mensen aan elkaar te koppelen en om zo mogelijk een relatie te krijgen. De liefde! 

Enkele voordelen van deze site zijn, dat iedereen zich kan inschrijven, de site zich speciaal richt op volslanke mensen, je gemakkelijk berichten kunt sturen naar andere leden,  je foto’s kunt plaatsen, veilig kunt daten en ook dat er al meer dan twee miljoen deelnemers voor je waren bij Safe Dating Networks.  

Diensten van Maatjemeermatch

Deze site is natuurlijk een platform voor de wat dikkere mensen in ons land. Het platform biedt de mogelijkheid om een leuke date te scoren en om mogelijk zelfs een relatie te vinden. Het is geweldig! 
Klachten, tips en complimenten over Maatjemeermatch
Ben je ergens niet tevreden over of wil je graag iets anders zien? Dan is het goed om je klacht in te dienen bij deze site. Het is dan mogelijk om samen naar een passende oplossing te zoeken. Iets wat natuurlijk wel fijn en ook geweldig is. Toch?

Heb jij ervaring met Maatjemeermatch? 

Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site. 


 


Volop genieten op Maatjemeermatch! Of niet? Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via het bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Daten

ik vind het een lelijke naam en wilde er eigenlijk geen profiel maken omdat het zo rottig klinkt. Maar toch gedaan en het is toch wel prettig dat de mensen het hier eens een keer geen probleem vinden dat ik een normaal figuur heb. Nog niet veel dates gehad, maar wel fijne gesprekken en dat vind ik erg belangrijk, want buiten het web ben ik erg verlegen, maar online praat ik veel makkelijker.

J

Josinde

24-06-2017

0forum

geen goede naam wel minder discriminatie

Ik moet zeggen dat ik dit niet een goede naam vind voor een website want ik ben niet raar of anders dan andere mensen Maar aan de andere kant word ik wegens mijn omvang wel vaak gediscrimineerd en hier is dat minder gebeurd. dat is wel goed eraan. Niet iedereen is hier trouwens een 'maatje meer', dat vind ik jammer want ik hou niet van die magere types maar meer van mensen die gewoon gezelligheid willen met mij.,

M

maartje

12-05-2017

0forum

Date met Valentijn

Via Maatje Meer een hele leuke man gevonden! We hebben eerst een tijdje wat heen en weer berichtjes gestuurd en hebben vanmiddag voor het eerst afgesproken, heel romantisch met Valentijnsdag dus! Ik denk echt dat ik een nieuwe liefde heb gevonden

G

Gonne

14-02-2017

0forum

NIET IEDEREEN VINDT DIKKE MENSEN LELIJK

waarom zou je haten omdat iemand een beetje voller is dan jij?? ben heel blij dat mijn vriendin mij wees op maatjemeer want hier vinden nieuwe mannen mij heel mooi in plaats van lelijk. dat vond ik zelf altijd ook al, maar daten was moeilijk omdat iedereen voordelen heeft over 'dikke mensen'. gelukkig zitten hier meer mensen zoals ik op en ik heb al meteen een paar heel boeiende gesprekken gevoerd!

P

Paulien

05-12-2016

0forum

omvang is voordeel

veilige omgeving voor mij om te daten hier is mijn omvang geen nadeel maar een voordeel ik ben heel tevreden en heb vertrouwen dat ik hier mijn man ga vinden

C

charlotte

02-12-2016

0forum

Geen pesterijen hier veilig daten

Prettig dat er een speciale datingsite is voor mensen met overgewicht Op andere datingssites kreeg ik telkens vervelende reacties omdat ik de enige was met een echte profielfoto. niet bewerkt of niets, nou dat was best wel vervelend. Hier is me dat nog niet gebeurd, misschien omdat mensen het hier meer verwachten en er zelfs op zoek naar zijn Nog geen relatiemateriaal gevonden.

A

Angelique

11-07-2016

0forum