NederlandReview

  Ervaringen Klasseswingers

  Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Klasseswingers is een datingsite waar mensen erotisch kunnen daten. Het is een stijlvolle en betrouwbare site welke een totaal andere site is dan de meeste dating sites. De site is gemaakt en gericht op singles en vrijgezellen. Er is ook een dating app trouwens om via uw mobiele telefoon ook gebruik te maken van de Klasseswingers dating site. Natuurlijk mag u integriteit en discretie verwachten van de site. Uw persoonlijke gegevens zijn volledig veilig bij Klasseswingers. Het lidmaatschap is trouwens helemaal gratis bij Klasseswingers.

  Op NederlandReview kunt u de meningen van anderen lezen over Klasseswingers. Bent u lid geweest van deze site? Dan is het goed om uw mening te delen met anderen. U kunt anderen helpen om een goed beeld van deze datingsite te krijgen en of het wel of niet slim is om hier lid te worden.

  Over Klasseswingers

  Klasseswingers is een onafhankelijk initiatief en de kernactiviteit van Dongka Community. Ze zijn gevestigd in Den Bosch en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 60284617. De site Klasseswingers. richt zich op singels en ook stellen in België en Nederland welke een interesse hebben om erotisch te daten. Het is mogelijk om discreet, integer en stijlvol te daten via Klasseswingers. Door de heldere betalingsvoorwaarden wil Klasseswingers voorkomen dat er volop nepprofielen en slapende profielen op de site terechtkomen. Hierom worden proefleden niet toegelaten tot alle functies van de site. Ook worden alle profielen en profielfoto’s beoordeeld door Klasseswingers.

  Klasseswingers! De naam zegt het al! Ze willen klasse toevoegen aan de wereld van het erotische daten.

  Daten kan leuk en minder leuk zijn. Maar het is in ieder geval genoeg inspiratie voor menig caberatier. En zo ook voor Najib Amhali. Bekijk hier zijn conference over daten:

  Diensten van Klasseswingers

  Klasseswingers houdt zich bezig met het verbinden van mensen voor een erotische date. Het kunnen stellen zijn, maar ook vrijgezellen en singles.  Klachten, tips en complimenten over en voor Klasseswingers

  Bent u niet tevreden over een aantal zaken? Heeft u een klacht? Of misschien heeft u juist een tip of compliment? Dan kunt u via de email of via de site contact opnemen met Klasseswingers. U kunt uw ongenoegen uiten en aangeven waarom u ontevreden bent. Ze zullen vervolgens kijken hoe het probleem opgelost kan worden of hoe u een goede uitleg kunt krijgen.

  Uw mening over Klasseswingers

  Bent u bekend met Klasseswingers en wilt u uw mening over hun delen met anderen? Laat dan uw reactie, review en beoordeling achter op NederlandReview. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van deze erotische datingsite. Ook helpt u anderen om snel te besluiten om wel of niet met hun samen te gaan werken. Het is volop genieten van de reviews en beoordelingen van anderen. Waarom zou u uw oordeel hier niet aan toevoegen?

  Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening, oordeel en review van Klasseswingers.

  Heeft u een succesverhaal over online daten bij klasseswingers? Of wilt u weten wat andere daters ervan vinden? Lees alle ervaringen hier!

  Klasseswingers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.2
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Klasseswingers

  Uw beoordeling

  aanbod

  aanbod viel ons tegen

  Door: J+F05-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Discreet, duidelijk

  Discreet, duidelijk en werkt goed. Wij zijn tevreden. Prettig dat het op een veilige manier online kan.

  Door: "De Vries"21-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gratis lidmaatschap heb je niks aan

  Ze lokken je met een gratis lidmaatschap maar daar heb je dan eigenlijk helemaal niks aan. Je kunt alleen zoeken enzo, maar voor meer moet je toch weer flink betalen. En van die lelijke foto's krijg ik ook geen zni trouwens.

  Door: nico07-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Services goed, website oud

  Voor wie hier behoefte aan heeft bieden ze goede diensten. Alles gaat zeer discreet en ik voel me nooit onveilig. Heb wel wat kanttekeningen bij de website, die vind ik er erg oud en lelijk uitzien. Net alsof je een reclamefolder zit in te vullen.

  Door: geen naam06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  opkikker nodig

  Na bijna twintig jaar huwelijk was ons seksleven wat ingedut en een vriend bracht ons op het idee. Mijn vrouw stemde nog in ook! En het is ons zeer goed bevallen. Met onze informatie werd discreet omgegaan en we kwamen geen rare profielen tegen. Nu kunnen we weer zonder te Swingen, maar het heeft ons geen windeiren gelegd.

  Door: Wij29-09-2015
  NYC NY Moving companies24-09-2021

  Hey there! Are you aware when they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog site to rank for a few qualified keywords but I’m not seeing very good final results. If you are aware of of any be sure to share. Thanks!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Klasseswingers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Klasseswingers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klasseswingers actief?

  Klasseswingers is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klasseswingers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.