HappyPancake

5.5
5.6

Bestellen

5.1

Service

5.8

Prijs

5.3

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

HappyPancake

Interesse om via deze website serieus te gaan daten, maar ben je eerst op zoek naar ervaringen in ware liefde van mensen die jou hier voor gingen? Gelukkig hebben een aantal tortelduiven tussen de afspraakjes door tijd gevonden om een recensie te schrijven en zo hun mening en oordeel over deze datingsite te delen. En als je straks zelf een momentje hebt na al die dates, kom dan gerust nog eens terug om een review van jouw ervaring te schrijven. Want ook jouw mening telt en helpt toekomstige daters bij het maken van hun keuze!

Liefde in de 21e eeuw

Ook al zijn we nog zo verbonden door alle technologie, op persoonlijk vlak zijn we wat meer geïsoleerd geraakt. Ons leven is nu meer online en in virtual reality dan ooit. Daardoor zijn we dingen anders gaan aanpakken. Want als persoonlijk contact verminderd wordt en we in het dagelijks leven ons geluk in de liefde niet vinden, gaan we ook dat op het wereldwijde web wat ons allemaal verbindt zoeken. Online dating is ondertussen dan ook heel normaal. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken en zoveel mogelijk informatie invullen, dan is de kans op de juiste match het grootst.

Van eerste afspraakje naar ware liefde

En dan komt het moment dat er een match is. Vaak begin je dan eerst een chat of over en weer te mailen. Als er een klik is, volgt vaan de eerste date. Kijken of het in persoon ook nog steeds zo leuk klikt. En vandaar rolt het balletje verder. Als er een vonk over slaat en je wordt verliefd op elkaar, komt het een na het ander. Zo niet, dan was het gezellig, maar meer ook niet. Op naar de volgende profielmatch.Happy Pancake

Dit is een gratis datingsite die is komen overwaaien vanuit Scandinavië. Doordat deze blije pannenkoek zowel online draait, maar ook beschikt over een mobiele website en een app-versie (zowel Android als Apple) heeft, is het in theorie dus mogelijk om waar je ook bent een date te vinden. Ieder aangemaakt gebruikersaccount wordt door het team van de klantenserivce achter de website beoordeeld, om vervelende ervaringen te voorkomen, want ze willen een veilige en serieuze date-omgeving waarborgen. Omdat het hier om de liefde draait en niet om andere dingen, is iedere gender in de leeftijd van achttien jaar en ouder welkom.

Reviews of true love stories?

Heb jij ervaring met deze kosteloze online datingservice? Heb jij de behoefte om jouw mening en oordeel met de wereld te delen? Schrijf dan snel een review. Jouw recensie zal toekomstige klanten van dit bedrijf helpen bij het maken van hun keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook