NederlandReview

  Ervaringen HappyPancake

  Interesse om via deze website serieus te gaan daten, maar ben je eerst op zoek naar ervaringen in ware liefde van mensen die jou hier voor gingen? Gelukkig hebben een aantal tortelduiven tussen de afspraakjes door tijd gevonden om een recensie te schrijven en zo hun mening en oordeel over deze datingsite te delen. En als je straks zelf een momentje hebt na al die dates, kom dan gerust nog eens terug om een review van jouw ervaring te schrijven. Want ook jouw mening telt en helpt toekomstige daters bij het maken van hun keuze!

  Liefde in de 21e eeuw

  Ook al zijn we nog zo verbonden door alle technologie, op persoonlijk vlak zijn we wat meer geïsoleerd geraakt. Ons leven is nu meer online en in virtual reality dan ooit. Daardoor zijn we dingen anders gaan aanpakken. Want als persoonlijk contact verminderd wordt en we in het dagelijks leven ons geluk in de liefde niet vinden, gaan we ook dat op het wereldwijde web wat ons allemaal verbindt zoeken. Online dating is ondertussen dan ook heel normaal. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken en zoveel mogelijk informatie invullen, dan is de kans op de juiste match het grootst.

  Vroeger gingen harten sneller kloppen van datingshows en contactadvertenties

  Van eerste afspraakje naar ware liefde

  En dan komt het moment dat er een match is. Vaak begin je dan eerst een chat of over en weer te mailen. Als er een klik is, volgt vaan de eerste date. Kijken of het in persoon ook nog steeds zo leuk klikt. En vandaar rolt het balletje verder. Als er een vonk over slaat en je wordt verliefd op elkaar, komt het een na het ander. Zo niet, dan was het gezellig, maar meer ook niet. Op naar de volgende profielmatch.  Happy Pancake

  Dit is een gratis datingsite die is komen overwaaien vanuit Scandinavië. Doordat deze blije pannenkoek zowel online draait, maar ook beschikt over een mobiele website en een app-versie (zowel Android als Apple) heeft, is het in theorie dus mogelijk om waar je ook bent een date te vinden. Ieder aangemaakt gebruikersaccount wordt door het team van de klantenserivce achter de website beoordeeld, om vervelende ervaringen te voorkomen, want ze willen een veilige en serieuzedate-omgeving waarborgen. Omdat het hier om de liefde draait en niet om andere dingen, is iedere gender in de leeftijd van achttien jaar en ouder welkom.

  Reviews of true love stories?

  Heb jij ervaring met deze kosteloze online datingservice? Heb jij de behoefte om jouw mening en oordeel met de wereld te delen? Schrijf dan snel een review. Jouw recensie zal toekomstige klanten van dit bedrijf helpen bij het maken van hun keuze.

  HappyPancake
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  5.2
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HappyPancake

  Uw beoordeling

  grote teleurstelling

  waardeloze site vrouwen reageren niet ook al benader je ze met respect. waar ik op andere sites gewoon leuke en gezellige gesprekken heb krijg ik hier steeds deze persoon heeft zich uitgeschreven of je geblokt. wat me sterk lijkt als je alleen maar netjes hallo zegt dus ik kijk wel soms ,maar zeg eerlijk dat het eigenlijk mijn tijd niet waard is. als je 10 keer hallo zegt dan krijg je 1 keer als je geluk hebt wat terug. wat mij te denken geeft dat er een hoop nep tussen zit

  Door: Slui13-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  fff

  Ik raad Happy Pancake af.
  Had een account bij Happy Pancake.
  Deze heeft de website verwijderd omdat ik herhaaldelijk een nieuw account aangemaakt had.
  Het zou onbetrouwbaar over komen volgens hun.
  Vind het een eigenaardige keuze.
  Gezien ik een profielfoto erop had staan met een blauw vinkje.
  Op aanraden van Happy Pancake om zo betrouwbaarder over te komen. Had zelfs mijn eigen naam gebruikt als profielnaam en profiel tekst erbij geschreven.

  Door: Nicole216-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Happy Pancake

  Geen idee waarom, maar na drie dagen op de site heb ik slechts een handjevol bezoekers en nul berichten gehad. Waarschijnlijk te weinig mannelijke leden in mijn leeftijdsgroep. Ook heb ik het idee dat er een bepaalde angst heerst om berichten te sturen. Ik heb in een aantal recensies iets gelezen over vrouwen die niet antwoorden. Helaas verpesten die het dan voor de rest....

  Door: Anoniem28-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet van toepassing

  Happypancake hoogst waarschijnlijk een grote scam.
  Was leuk aan het chatten met een leuke dame op de site van Happypancake. (Dacht ik)
  Na twaalf berichten samen te hebben gedeeld, werd mijn profiel verwijderd. Ik kon niet meer op de site. Volgens HPC was dit omdat ik na dat ik mijn eerste profiel had verwijderd. Na een tijdje weer een nieuw profiel had aangemaakt. De reden hiervoor is omdat ik het HPC toch nog een kans wilde geven. Heb HPC een mail gestuurd om de vragen waar ik dit aan verdiend had. En toen kwam de ware reden naar voren.
  Het twaalfde bericht dat ik stuurde naar de dame waar ik mee aan het chatten was. Heb ik ook mijn telefoonnummer meegestuurd. Duidelijk gemaakt dat het aan haar is wat ze er mee doet. Ik kreeg daarna wel berichten van haar. Maar ze zij niets over het feit dat ik haar mijn tel had meegegeven in het twaalfde bericht. Normaal gesproken op welke dating site dan ook is dit prima. Krijg dan ook altijd een bericht op whatsapp als ik dit doe. Maar zij negeert dit. Ik had chat contact met 1 dame en toch betichten zij er van dat ik als doel heb contact gegevens te verspreiden. Dit is een valse beschuldiging. Lees de e-mails.
  De reactie van HPC was dat ik niet na drie berichten ongevraagd mijn tel heb gegeven. (Lees de werkelijk tekst van de e-mails hieronder.) Nogmaals we zaten op twaalf berichten.
  Dus conclusie ik moet als man eerst toestemming vragen aan de dame waar ik mee aan het chatten ben. Om mijn telefoon nummer te mogen geven. (Mag ik alsjeblieft mijn telefoonnummer geven?) Zoiets dan. Is dit dan de bedoeling? Lijk me niet dat dat gaat werken!!! Het is een vrij land en deze dame is prima instaat om aan te geven wat ze wil. Heb duidelijk erbij gezet dat het haar keus is of ze er op in wil gaan of niet. Nogmaals, het helemaal negeren is verdacht. Ze had ook beleefd kunnen zeggen dat ze nog even op de site verder wil. Had immers een leuk gesprek met haar. Dit is een patroon wat ik herken uit het verleden met onbetrouwbare dating sites. En dan de reactie die ik kreeg in de mail hierover. Heel vreemd, lees de mails hier onder.
  Het heeft er alle schijn van dat HPC de mensen zo lang mogelijk op de site wil houden. Waarom vraag ik me dan af. Ik vermoed dat hier een commercieel belang achter zit. Je wordt niet alleen op de site bestookt met reclame. Maar sinds ik lid ben openen zich ook zo uit het niets pagina’s in mijn browser. Zogenaamd van Ziggo of KLM. Met heel groot de mededeling, U HEEFT EEN PRIJS GEWONNEN. Heel erg raar. Sinds dat ik mijn account is verwijderd gebeurt dit niet meer. DUS PAS OP!!! Dit is waarschijnlijk een scam, het heeft hier alle schijn van dat het doel is data verzamelen van jouw voor oplichting. Spionage, BIGDATA. Het viel me ook op dat alles wat ik ingetypt heb in mijn browser. Was ook precies waar ik reclame van kreeg op de site van HPC op het moment dat ik ingelogd was. PAS OP!!!
  Wat ook vreemd is zij verwijzen naar de Zweedse wetgeving. Sorry maar ik woon in Nederland en heb niets te maken met de Zweedse wetgeving.
  De loophole lijkt te zijn gevonden door de dating sites. De Nederlandse rechter heeft bepaald als er sprake is van nep profielen. En er is voor betaald in de vorm van credits. Dan betreft het oplichting en moeten de betalingen worden terug betaald. En nu gebeurt waarschijnlijk het zelfde, met het verschil dat de site gratis is. Maar het heeft er alle schijn van dat het verdien model het zelfde is met nep profielen. Alleen nu zijn het de sponsors die voor het inkomen zorgen. Mag dat dan wel volgens de Zweedse wet.
  De E-mails. Zal de namen niet weergeven alleen mijn schrijven en de reacties van HPC.
  -----------------------------
  Bedankt voor je mail.
  Wij hebben je account verwijderd omdat wij van oordeel zijn dat je in strijd met onze voorwaarden hebt gehandeld, namelijk: ''communicatie waar het enige doel is om contactgegevens te verspreiden, is niet toegestaan.''
  Onze site/app heeft uiteraard de functie om te kunnen chatten met andere gebruikers, alsmede de optie om foto's toe te voegen. Daarvoor hoef je niet over te gaan op ander sociale media. Uiteraard begrijpen we best dat als gebruikers een match hebben en langer met elkaar gechat hebben, uiteindelijk overgaan op ook andere communicatiemiddelen. Bij jou zagen we dat je vrij snel - dus zonder dat er goed en wel een contact tot stand was gekomen - over wilde gaan op een andere medium.
  Voor al onze gebruikersvoorwaarden kun je hier klikken. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet,
  ------------------------------------------ ---Mijn Reactie op deze mail:
  Hallo.
  Vind het toch vreemd. eerst wordt er gezegd dat het is omdat ik mij twee keer heb ingeschreven en nu is het omdat u de mensen zo lang mogelijk op uw site wil houden. Dit is niet consequent! Waarom moeten mensen een bepaalde tijd chatten op uw site? Het is toch een vrij land? En is door u een bepaalde tijd hier voor vast gelegd?. Of een aantal berichten voor vastgelegd. En waarom dan gelijk het profiel verwijderen? U had me ook even op een subtielere manier hier op kunnen attenderen, toch of niet? Mijn intenties zijn goed. Vind uw oordeel en acties wat radicaal. Het is niet mijn doel om alleen maar contact gegevens te verspreiden. Waarom beticht u mij hiervan. Het is heel normaal om op een gegeven moment van de site te gaan en dan persoonlijk contact te hebben. Heb het gevoel dat dit puur commercieel is. Welk doel beschermd u anders dan? Wil u zo vriendelijk zijn om aan te geven waar in u reglement staat wat de termijnen zijn, voor dat ik zo vrij mag zijn van u om een telefoonnummer te delen?. Hoe komt u aan deze exacte richtlijn?
  Kan en mag ik mijn profiel resetten of opnieuw aanmaken? Of ben ik nu levenslang verbannen van uw site. Kunt u aangeven of (profiel naam) zelf er een probleem mee had dat ik haar mijn tel gaf? U lijkt wel de anti cupido????????
  Ik vind dit echt heel erg. Ik vond (profiel naam) oprecht leuk, u verpest het voor ons allebei.
  ------------------De reactie van HPC op mijn reactie:
  Bedankt voor je reactie. Hoewel er geen concrete richtlijnen voor te geven zijn, vinden wij na 3 mails (ongevraagd) je telefoonnummer geven, te snel.
  Nu je op de hoogte bent van onze gebruikersvoorwaarden hebben we je account weer geactiveerd. Mocht er in de toekomst sprake zijn van herhaling, dan kunnen we er voor kiezen om je account alsnog te deactiveren. Wij willen je daarom vragen om hier in de toekomst rekening mee te houden, Voor al onze gebruikersvoorwaarden kun je hier klikken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Het is toch duidelijk. TRAP HIER NIET IN!!!!!!

  Door: Miljardair13-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Datingsite

  Happy pancake vind ik op zich een goede site, duidelijk en toegankelijk.

  Daarentegen vind ik de dames op deze site zeer kieskeurig. Of ze reageren domweg niet of ze zijn bot en op momenten ronduit kwetsend.

  Ik lees hierboven ook een paar reviews van vrouwen die aanhalen dat niet iedereen even knap is. Je zit niet voor niets ook op een datingsite denk ik dan.

  Als laatste punt wil ik graag kwijt dat naar mijn mening de verhouding vrouw/man niet in evenwicht is.

  Door: Jos29-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  na een paar weken Happy Pancake nog geen relatie

  De online contacten zijn telkens erg leuk maar ik vind het moeilijk om af te spreken met mensen want ze kunnen tegenvallen toch

  Heb nu met meerdere mensen contact online gehad en in totaal drie dates waarvan twee met dezelfde

  Het is wel goed dat je makkelijk in contact kunt komen met andere mensen op Happy Pancake, ik vind deze site beter dan andere want daar is dat lastiger soms Ik weet niet precies waarom

  Maar om echt te gaan daten in het echt vind ik soms nog een grote stap en dan zijn mensen ook toch weer anders

  Dus ik heb na een paar weken Happy Pancake nog geen relatie maar heb wel veel contacten opgedaan en dat is ook leuk

  Door: Sanne Jonkheer10-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Leuke profielen

  Leuke website met leuke profielen! Ik heb het idee dat er meer echte profielen tussen zitten met serieuze mensen die een relatie zoeken dan op andere websites, maar ik kan het natuurlijk verkeerd hebben.

  Ik heb het nog niet tot een officiele date laten komen, ben nog vooral aan het rondkijken en wat kletsen met mensen. Maar ik wil wel zeker ook gaan daten! Toch prettiger om mensen eerst al een beetje te leren kennen.

  Door: Shanti09-11-2018
  Sanjai04-07-2020

  Hallo Shanti, kom we gaan daten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  leuke dating site

  Leuke stijl, gezellige website.
  Niet alle mannen even knap... maar wel echte profielen volgens mij.
  Dus je moet wel een beetje goed zoeken hier maar ja dat is overal.

  Alles werkt in ieder geval goed en ik vind het een leuke site!

  Door: Marlous18-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  domme pannekoek

  wijven hierop reageren nergens op, alleen kijken. Prutsite

  Door: Theo de Vries30-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  fijne site voor daten

  Werkt goed en duidelijk.
  Niet iedereen even knap, maar dat is overal hehe je moet overal goed zoeken...
  Wel fijner in het gebruik dan andere datingdingen.
  en gelukkig meer serieuze kandidaten dan Tindr

  Door: Marloes27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is HappyPancake een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over HappyPancake. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HappyPancake actief?

  HappyPancake is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HappyPancake gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.