NederlandReview

  Ervaringen HappyPancake

  Interesse om via deze website serieus te gaan daten, maar ben je eerst op zoek naar ervaringen in ware liefde van mensen die jou hier voor gingen? Gelukkig hebben een aantal tortelduiven tussen de afspraakjes door tijd gevonden om een recensie te schrijven en zo hun mening en oordeel over deze datingsite te delen. En als je straks zelf een momentje hebt na al die dates, kom dan gerust nog eens terug om een review van jouw ervaring te schrijven. Want ook jouw mening telt en helpt toekomstige daters bij het maken van hun keuze!

  Liefde in de 21e eeuw
  Ook al zijn we nog zo verbonden door alle technologie, op persoonlijk vlak zijn we wat meer geïsoleerd geraakt. Ons leven is nu meer online en in virtual reality dan ooit. Daardoor zijn we dingen anders gaan aanpakken. Want als persoonlijk contact verminderd wordt en we in het dagelijks leven ons geluk in de liefde niet vinden, gaan we ook dat op het wereldwijde web wat ons allemaal verbindt zoeken. Online dating is ondertussen dan ook heel normaal. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken en zoveel mogelijk informatie invullen, dan is de kans op de juiste match het grootst.

  Van eerste afspraakje naar ware liefde
  En dan komt het moment dat er een match is. Vaak begin je dan eerst een chat of over en weer te mailen. Als er een klik is, volgt vaan de eerste date. Kijken of het in persoon ook nog steeds zo leuk klikt. En vandaar rolt het balletje verder. Als er een vonk over slaat en je wordt verliefd op elkaar, komt het een na het ander. Zo niet, dan was het gezellig, maar meer ook niet. Op naar de volgende profielmatch.


  Vroeger gingen harten sneller kloppen van datingshows en contactadvertenties

  Happy Pancake
  Dit is een gratis datingsite die is komen overwaaien vanuit Scandinavië. Doordat deze blije pannenkoek zowel online draait, maar ook beschikt over een mobiele website en een app-versie (zowel Android als Apple) heeft, is het in theorie dus mogelijk om waar je ook bent een date te vinden. Ieder aangemaakt gebruikersaccount wordt door het team van de klantenserivce achter de website beoordeeld, om vervelende ervaringen te voorkomen, want ze willen een veilige en serieuzedate-omgeving waarborgen. Omdat het hier om de liefde draait en niet om andere dingen, is iedere gender in de leeftijd van achttien jaar en ouder welkom.

  Reviews of true love stories?
  Heb jij ervaring met deze kosteloze online datingservice? Heb jij de behoefte om jouw mening en oordeel met de wereld te delen? Schrijf dan snel een review. Jouw recensie zal toekomstige klanten van dit bedrijf helpen bij het maken van hun keuze.

  HappyPancake
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  7

  Prijs

  6,6

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Leuke profielen

  Shanti09-11-2018

  Leuke website met leuke profielen! Ik heb het idee dat er meer echte profielen tussen zitten met serieuze mensen die een relatie zoeken dan op andere websites, maar ik kan het natuurlijk verkeerd hebben.

  Ik heb het nog niet tot een officiele date laten komen, ben nog vooral aan het rondkijken en wat kletsen met mensen. Maar ik wil wel zeker ook gaan daten! Toch prettiger om mensen eerst al een beetje te leren kennen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  leuke dating site

  Marlous18-10-2018

  Leuke stijl, gezellige website.
  Niet alle mannen even knap... maar wel echte profielen volgens mij.
  Dus je moet wel een beetje goed zoeken hier maar ja dat is overal.

  Alles werkt in ieder geval goed en ik vind het een leuke site!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  domme pannekoek

  Theo de Vries30-09-2018

  wijven hierop reageren nergens op, alleen kijken. Prutsite

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  fijne site voor daten

  Marloes27-08-2018

  Werkt goed en duidelijk.
  Niet iedereen even knap, maar dat is overal hehe je moet overal goed zoeken...
  Wel fijner in het gebruik dan andere datingdingen.
  en gelukkig meer serieuze kandidaten dan Tindr

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over HappyPancake

  Uw beoordeling