NederlandReview

    Ervaringen Gaybuddy.nl

    Wat? En wat vinden anderen hiervan? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over Gaybuddy.nl. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Ook over gevoelige onderwerpen welke Gaybuddy.nl aansnijdt is het goed om je mening te delen. Deel jij dezelfde mening over Gaybuddy.nl als anderen?

    Over Gaybuddy.nl

    Gaybuddy.nl is een website welke je helpt om mannen bij jou in de buurt e ontmoeten. Je kunt tijdelijk (nog) gratis jezelf registreren en de profielen van anderen kosteloos bekijken. De site controleert alle profielen handmatig. Ook kennen ze een 100 procent contact garantie. De sexdates met de gewillige leden zijn natuurlijk discreet.

    Gaybuddy.nl is een datingsites voor gay people in Nederland. Ze werken lokaal en anoniem en hebben al vele mensen geholpen aan een leuke tijd samen.

    GAY SHORT FILM - Standing up for your Best Friend

    Diensten van Gaybuddy.nl

    In een paar stappen kun je een profiel aanmaken op deze website om vervolgens een leuke date te scoren. Het gaat hier vooral om gay dates welke gericht zijn op seks. Het is een website welke door veel mensen bezocht wordt.

    Klachten, tips en complimenten over Gaybuddy.nl

    Ben je ergens niet tevreden over wanneer je deze site bezoekt? Dan is het goed om ervoor te kiezen om je klachten te deponeren bij hun. Het is dan mogelijk om een oplossing te zoeken. Natuurlijk worden tips en complimenten met open armen ontvangen door hun.

    Heb jij ervaring met Gaybuddy.nl?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Ook over Gaybuddy.nl ? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! Wees niet bang voor de mening van anderen! Geef je eigen mening!

    En wat vinden anderen hiervan? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over Gaybuddy.nl. Schrijf of lees ze op NederlandReview

    Gaybuddy.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    5.8
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mannen in overvloed

    Hoi hoi,

    Een klein beetje vertrouwen hebben is niet erg. Natuurlijk heb je niet gelijk beet na je eerste pack.... je moet er wel wat voor doen. Ik praat nu vooral voor mijzelf, want ik heb 2x een creditpack van 50 aangeschaft voor ik een date kon realiseren!

    Je kan kiezen of het erotisch wordt of niet, ligt een beetje aan de man die je treft en leuk vind natuurlijk. Ik kan je wel zeggen dat je hier geen liefde gaat vinden. Dit is prima voor eenmalige avontuurtjes!

    Door: Levi 20-02-2019
    Bobby 24-05-2020

    Zoek een fijne vriend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gaycontact

    Het gaycontact hier is echt super. Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dat het mij gewoon erg goed bevallen is. Het kan altijd beter, maar ik ben gewoon tevreden. De website is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en de leden die actief zijn, zijn echt prima om een contact mee aan te gaan. Voor slechts €80,- was ik één van de gelukkigste mannen van de wereld.

    Door: Jochem 07-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Sexchatten

    Hey, je kan hier mooi en geil sexchatten. Het hebben van een date is me nog niet voorgekomen, maar het contact voldoet...

    Gebruiksvriendelijk, frisse layout en makkelijk contact leggen is in principe voor mij dus echt dik in orde. Voor €42.50 kan je je lol op met al deze erotiek.

    Door: Jelle 04-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Mooie momenten

    Super momenten ervaren hier. Creditpack van 50 gekocht, betaalde ik 42.50 voor. Ik moet jullie bekennen, dit is meer dan genoeg.

    Het was een leuk proces, erg makkelijk. En zijn je credits op, dan kan je kiezen om te stoppen of niet. Kortom, een dikke prima.

    Door: Roland 15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Niets gekocht

    Ik ben pas een paar dagen bij jullie ingeschreven , mijn schuilnaam was Rodolfo . Ik wil de kennismaking met jullie datingbedrijf beëindigen en wil geen e-mails meer ontvangen.

    Door: Rudolf de With 13-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    slecht

    Jammer Gaybuddy is leuk maar jij moet met alles betalen dat wordt niet leuk meer hee

    Door: Pasquale Cafaro 01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    leuke profielen

    Er zijn veel leuke profielen om uit te kiezen en het gaat anders dan ik elders heb gemerkt ook echt ergens over
    ik heb nu twee dates gehad maar ik denk niet dat daar meer in zit dus mij vind je weer online

    Door: H. Kasper 04-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    geen nepprofielen leuke dating site

    Fijne dating site zonder viezeriken
    nou ja alleen maar leuke viezeriken hihi
    Zelf ben ik hier nog geen een 'nepprofiel' tegen gekomen
    Op andere sites wel!!

    Door: benny 26-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    leuke dates en vriendjes

    heb hier meerdere dates en vriendjes gestrikt

    het is een prettige omgeving en veilig

    Door: tony 29-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    gaybuddy

    ik vind deze ook heel leuk!!

    groetjes

    Door: Shirtless 28-07-2016
    rens 30-09-2018

    in korte tijd 4 fake profielen gehad,dat kan mensen tot verschrikkelijke ideeen brengen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FICTIEVE PROFIELEN OP GAYBUDDY

    Dit is de meest smerige en onbetrouwbare datingsite. Je verliest hier sloten geld: mijn eerste uitgaande chat ha nr 683.493.846 en na 37 dagen chatten stond de teller op 705.569.847. Dat zijn dus in 37 dagen 22.076.001 chats. Neem een gemiddelde van €0.95 per chat, dan verdiende Gaybuddy €22.972.201 in 37 dagen = €566.816 per dag. Daarbij worden profielen gekopieerd, héél opvallend, wanneer je 2 profielen hebt, die allebei met "Firsttime" beginnen. En de profielfoto van Onneb en Mickel zijn gelijk, alleen gespiegeld. Die fake profielen vind je ook niet terug via zoekopdrachten. Wanneer je credits overstuurt naar een andere gebruiker, dan worden ze gelijk bij jou afgehaald, maar de begunstiger krijgt NOOIT die credits. Vijf klachten heb ik lopen, allemaal worden ze niet behandeld.

    Door: Luke 12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gaybuddy credit

    Waar is mn review van daarnet gebleven? Samenvatting. Verdachte site. Veel info wordt gevraagd en weinig gegeven door de fake voorkomende profielen. Je aan t lijntje houden lijkt op geld genereren in opdracht lijkt het wel. Op duidelijke uitnodigingen betalen te onzeilen wordt vernederend gereageerd. Echte profielhouders doen dat niet. Je doirziet ze gelukkig snel. Vaak kinderlijke reacties en zinvorming. Als door conputer opgesteld...pas op !! Geldverpillingvsite.

    Door: M klaunzer 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gaybuddy is een fakewebsite vol nepprofielen

    Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt...
    Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
    Als ik de antwoorden goed lees, dan begrijp ik dat ik op deze website te maken heb met uitsluitend nepprofielen.
    Hier worden nepfoto's gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten...
    Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
    Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
    Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
    Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

    Door: Leonardo 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nep en nep

    Blijf af van deze site!
    Is dezelfde eigenaar als Gayspot etc.
    Leuke foto's zijn nep profielen.
    Er wordt constant vervolgvragen gesteld zodat er betaald wordt.
    Afspraak is onmogelijk
    Maak melding van je ervaringen zodat er meer onderzoek naar deze site wordt gedaan

    Door: Yady 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Gaybuddy

    Ik zit al 2 jaar op deze site nog geen 1 date gehad.
    Zonde van m’n geld erg nep

    Door: Gstring30 15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ervaringen

    Blijkbaar is deze beoordelingsite ook nep want ik heb al endere reviews over gaybuddy gelezen en die waren toch even anders. Ik zit hier al vanaf 2015 op deze site en alle profielen waar ik op heb gereageerd zijn niet wat ze moeten zijn. Ook de teksten in de berichten zijn haast allemaal hetzelfde als je net doet alsof je aandringt op een ontmoeting, Ik ben hier nog niet 1 pesoon tegengekomen waar je daadwerkelijk eens wat mee kunt afspreken, het zijn volgens mij allemaal nepprofielen. Vraag mij af of er niet eens wat tegen kunt doen tegen dit soort site`s

    Door: Harro 24-07-2017
    Admin 24-07-2017

    Beste Harro, Wij kunnen u verzekeren dat alle reviews echt zijn. Net zoals uw review, laten wij enkel reviews waarvan wij 100% zeker weten dat deze betrouwbaar zijn, staan. Met vriendelijke groet, Team NederlandReview

    Gert 22-03-2019

    Deze site is misbruik maken van , Over de zielen van de homo s En wens jullie daar s6 mee met deze praktijken

    Rudolf Hensen 15-10-2019

    Sinds 2017 hier op diverse mannen gereageerd. Wat een gore oplichting hier! Alles voor het geld en emotioneel word je hier flink beschadigd

    Peter 08-12-2019

    1 uur geprobeerd. Was 10 euro kwijt met enkele misschien 7 berichten . Profielen komen voor ervaren oudere gay als ik over als of voor kinderen geschreven . Kontje, en meer verkleinwoorden. Als door Belgen geschreven. De taal is kinderdating quasi vriendjes op lagere school vinden. Type tekst leuke man zoekt leuke man. Iedereen schrikt van voorstel te nr uit te wisselen . Of stuurt vernederende reacties daarop of is diep verontwaardigd. Logisch....eindeloos traineren is dan niet mogelijk en veilig voor no show. Had de indruk dat men de eigenaar veel wil laten verdienen met bijna computer logistisch opgestelde uitvluchten, man en paard te noemen. Het is een site voor naieven en die zijn er veel. Best slim zakenmodel. Verspil je tijd niet. Of vraag een tel nr. Dan scheid jesnel kaf en koren. Je krijgt wel nog belerend arrogante reacties als irritatie dat ze vastvlipen met wie ze doirziet. Dat zegt ook al genoeg....En ze lijken op elkaar. Klopt wat eerdere waarschuwers schrijven .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    tegenvaller

    Het is mij een beetje tegengevallen om eerlijk te zijn. ...
    Ik heb maar een paar interessante profielen gevonden en degene die ik aansprak, reageerde nergens op.
    beetje jammer en ik heb mij weer afgemeld.

    Door: machiel 30-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Gaybuddy.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Gaybuddy.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Gaybuddy.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Gaybuddy.nl actief?

    Gaybuddy.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gaybuddy.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.