NederlandReview

  Ervaringen Ch!sple

  Ben je op zoek naar nieuwe vrienden om iets leuks mee te doen? Chisple is een website waarmee je op zoek kunt gaan naar nieuwe vrienden. Lees wat de ervaringen van mensen zijn bij Chisple. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview.

  Wat is Chisple?

  Chisple is een website waarmee je nieuwe vrienden kunt vinden! Via de digitale ontmoetingsplek van Chisple kun je op eenvoudige wijze snel nieuwe personen leren kennen met dezelfde lifestyle en interesses. Je kunt je vriendenkring echt via de website uitbouwen. Nieuwe vrienden kunnen een welkome toevoeging zijn aan je leven. Zo kun je met je nieuwe vriend samen sporten, wandelen, dagje naar de sauna, reizen, naar de film of naar het museum. Je kunt meedoen met activiteiten die je vrolijk maken en waar je volgens het bedrijf leuke mensen kunt ontmoeten. Het bedrijf geeft voordelen aan. Zo kun je via Chisple je vriendenkring uitbreiden en is het mogelijk om je gratis in te schrijven.

  Simple Minds - Belfast Child

  Wetenswaardigheden

  De website is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. Je kunt je taal makkelijk zelf instellen. Mocht je contact willen opnemen met het bedrijf dan is dit mogelijk via e-mail. Als je dit zou willen doen dan moet je op de button ‘contact’ klikken, binnen de website van Chisple.

  Voorwaarden samenwerking

  Het is altijd raadzaam de algemene gebruiksvoorwaarden van een bedrijf door te nemen. Er wordt door het bedrijf ook aangegeven dat de website en overige diensten van het bedrijf via een aantal voorwaarden wordt aangeboden. Deze voorwaarden staan uitvoerig beschreven op de website. Het is zo dat als je gebruik maakt van de website of overige diensten, je onvoorwaardelijk akkoord gaat met de voorwaarden.

  Voordelen

  Het bedrijf geeft een aantal voordelen aan. Zo wordt er beweerd dat je geniet terwijl je leuke dingen meemaakt. Als voorbeeld wordt gegeven dat je een bar binnen loopt en alle mensen jou boeien. Alle mensen hebben binding met jou. Verder hebben jullie een gezamenlijke hobby en een gedeeld verlangen. Dit zorgt ervoor dat jullie niet uitgepraat raken. Het zal een ontmoetingsplek worden met allemaal mensen die net zo denken als jij doet.

  Het bedrijf benadrukt dat Chisple een eenvoudige, rappe en moderne manier is om contacten te leggen met mensen die jij interessant vindt. Deze mensen zijn volgens dit bedrijf dichter bij dan dat jij je kunt voorstellen. Je kunt die andere personen vinden via allerlei apparaten zoals je laptop, tablet of je mobiel.

  Deze service is voor professionals van 18 jaar en ouder. Het geldt voor allerlei soorten relaties. Van vrijgezellen tot en met getrouwde mensen. Het gaat hier ook nog eens om een zeer breed scala aan interesses zoals sport, cultuur, nachtleven, uit eten gaan, reizen, festivals en nog veel meer. Je kunt zelf wel bedenken wat je leuk vindt om te doen. Er is vast wel iemand die dit graag samen met jou wil doen.

  Wat zijn de klantervaringen bij Chisple?

  Ben je al klant bij Chisple? Heb je hier leuke mensen ontmoet? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij Chisple. Door je visie te delen help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met dit bedrijf? Jouw mening is veel waard. Mede door jouw inbreng zorg je ervoor dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke reviews bedrijf van Nederland blijft.

  Ch!sple
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ch!sple

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ch!sple een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ch!sple. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ch!sple actief?

  Ch!sple is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ch!sple gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.