Alleenstaande Moeders

Alle reviews

Alleenstaande Moeders

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  Aardig wat geld neergelegd voor niks. Kon geen foto’s uploaden. Site om hulp gevraagd maar nooit antwoord gekregen. Slechte service slechte site voor een aardig dure lidmaatschap

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wat een oplichters

  Deze site is pure oplichterij, nadat ik een premium abonnement had afgesloten kon ik niet ens gebruik maken van deze abonnement maar moest nogmaals een abonnement afsluiten. Nadat ik me had beklaagd viameerdere e-mails kreeg ik nooit antwoord teug hetzelfde geldt als telefonisch contact zoekt hoe vcaak ik ook heb gebeld ik krijg altijd de antwoord apparaat. Slecht site en echte oplichters, dus niet aan beginnen maar juist aangifte doen bij de online politie site wanneeer je gedupeerde bent vergeet de andere revieuw en keurings sites die gaan over zulk soort malafide datingsites ook de programma "radar" is een optie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Serieus daten als jonge moeder

  Het is fijn om hier serieus te kunnen daten.
  Ik ben 24, maar zit een levensfase verder dan de meeste van mijn leeftijdgenoten.
  Daten met een kind als je 24 bent is echt lastig daardoor.
  Daardoor heb ik mij ingeschreven bij AlleenstaandeMoeders. Hier zijn jongens van mijn leeftijd ook op zoek naar een serieuze relatie en dat ik al twee dochtertjes heb is niet iets voor ze om van te schrikken.
  Heb zelfs al een date gehad met goede vooruitzichten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mijn nieuwe samengestelde gezin

  Met mijn nieuwe partner hebben we een fantastisch samengesteld gezin.
  We hebben elkaar gevonden via AlleenstaandeMoeders en hadden al gauw veel aanknooppunten. Na een aantal dates al de knoop doorgehakt en een proef gedaan met samenwonen.
  Inmiddels zijn we al een tijdje verder en kunnen we spreken van een officieel nieuw samengesteld gezin.
  Gelukkig kunnen mijn kinderen het goed vinden met die van hem, een hele geruststelling!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zoontje geen belemmering bij daten

  Voor het eerst een datingsite waar ik mij niet hoef te schamen als 'alleenstaande moeder'

  Ik voel mij nog een jonge single en had eerder het gevoel dat ik mijn lieve zoontje, die ik al jong kreeg, verborgen moest houden om de mannen niet af te schrikken, maar als je een echte relatie wil, dan werkt dat natuurlijk niet.

  Dit is echt een mooi initiatief voor mij. Iedereen weet het al en accepteert het ook. Ik kan opgeluchter daten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dating alleenstaande ouders

  Had er hoge verwachtingen van, maar het leek wel alsof de mannen het idee hadden dat je als alleenstaande moeder erg desperate op zoek was. Ik heb hier mijn match niet gevonden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Perverts

  Alleen maar perverts tegengekomen hier

  weer niet!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zoooo leuk

  Wat een uitkomst deze site voor mij.

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

gayPARSHIP
10 reviews

gayPARSHIP: Ervaringen Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij...

Bilove
6 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

Alleenstaande Moeders

Alleenstaande Moeders: Ervaringen
Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? Er zijn verschillende bedrijven die zich richten op deze nichemarkt: datingsites die zich speciaal op alleenstaande moeders richten. Waarom zou je kiezen voor de services van alleenstaande-moeders.nl? Natuurlijk is het belangrijk om voor een dergelijke dienst gebruik te maken van een betrouwbaar bedrijf, niet alleen voor jou zelf, maar ook voor je kind(eren). Lees hier of Alleenstaande Moeders zo’n betrouwbaar bedrijf is, wat ze te bieden hebben of dit de plek zou kunnen zijn waar jij de èchte ware man of vrouw tegen gaat komen.

Over Alleenstaande Moeders
Alleenstaande Moeders richt zich in het bijzonder op moeders die er om wat voor reden dan ook alleen voor staan. Het kan door een scheiding komen, of het overlijden van een partner. In de meeste gevallen is het in het bijzonder voor deze vrouwen vaak moeilijk om aan een nieuwe partner te komen. Er kan veel verdriet zijn om het verlies van de eerdere partner, er is vaak weinig tijd omdat er kinderen bij zijn, en die kinderen kunnen bovendien potentiele nieuwe partners afschrikken. Alleenstaande Moeders wil deze vrouwen veiliger en gemakkelijk laten daten; de mannen of vrouwen die ze hier ontmoeten, weten in ieder geval alvast dat ze te maken hebben met moeders en dus ook met kinderen. Momenteel is van de deelnemers op de website zo’n 58 procent vrouw tegenover 42% man.


Diensten van Alleenstaande Moeders
Een membership op Alleenstaande-Moeders.nl is gratis. Leden kunnen berichten lezen en beantwoorden van members met een Exclusive Membership. Alleenstaande Moeders controleert meerdere malen per dag handmatig de profielgegevens van haar leden. Dat moet voorkomen dat er nepprofielen worden aangemaakt (het Catfish-fenomeen) en dus veilig daten garanderen. Extra veiligheid krijgen leden door de beveiliging van de website. Alle gegevens zijn beveiligd met een SSL-veiligheid, geen overbodige luxe, want je wil natuurlijk niet dat je gegevens voor iedereen inzichtelijk zijn; anonimiteit is belangrijk voor iedere datingsite en misschien nog wel meer voor eentje die zich op alleenstaande moeders richt.

Alleenstaande Moeders is niet alleen online te bezoeken en te gebruiken, er is ook een aangepaste variant beschikbaar voor op de smartphone, tablet of laptop. Zo hoef je nooit een berichtje van misschien wel De Ware te missen; je kunt er altijd bij.

Klachten over Alleenstaande Moeders
Op de website van Alleenstaande-Moeders.nl zijn natuurlijk allerlei succesverhalen te vinden van alleenstaande vrouwen met kinderen die hier hun nieuwe Grote Liefde tegenkwamen. Maar er zijn wellicht ook minder positieve geluiden te horen. Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, dan zijn er de helppagina’s waar je antwoorden kunt vinden. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice, via post, e-mal of een online contactformulier.

Heb jij je nieuwe partner gevonden via Alleenstaande Moeders? Of zoek je hier al lang naar de beloofde nieuwe liefde, die nog steeds niet is gekomen? Laat hier je review achter over deze bijzondere datingdienst! 

Dating voor (alleenstaande) moeders in Nederland. Maar vindt u hier liefde en zijn er succesverhalen? Lees hier ervaringen van moeders die u voorgingen bij NederlandReview!

}