NederlandReview

    Ervaringen 50liefde.nl

    Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. 50liefde.nl is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

    De datingsite voor 50 plussers!

    50liefde.nl zegt alles eigenlijk al. 50liefde.nl is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.nl zijn toch wel:
    - Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
    - De handmatige controle van de profielen
    - De focus op veiligheid en anonimiteit

    Mocht je je account uiteindelijk weer willen verwijderen, dan kan dat! En in dit filmpje wordt uitgelegd hoe!

    Over 50liefde.nl

    Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.
    De balans man vrouw is 57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.nl is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen.



    Diensten van50Liefde.nl

    50liefde.nl is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is.
    Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog.
    Ook kent de site 50liefde.nl een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.

    Klachten over 50Liefde.nl

    Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.nl een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken.

    Wat vind jij van 50Liefde.nl?

    Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.nl? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun.
    Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op NederlandReview aantreft een reactie achterlaten.

    Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.nl - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op NederlandReview

    50liefde.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    7.6
    86% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    8.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Review 50liefde

    Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

    Door: Leo Van Vliet 18-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nieuwe vrouw gevonden

    Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

    Door: Vincent 10-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fantastisch

    Goedemiddag allemaal,

    Ik wil ook net zoals iedereen die hier geschreven heeft, even de tijd nemen. Ik heb een super mooie ervaring hier bij 50liefde gehad. Het begon allemaal vorig jaar September waar ik in een scheiding lag, kort er na echt gescheiden. Direct weer opzoek gegaan naar een nieuwe partner, ik kan niet alleen zijn namelijk.

    Ook voor 45+ mensen is dit goed en prima aan te raden als je een nieuwe partner wil zoeken. Ik heb mijzelf toen aangemeld met een 6 maanden abonnement, €24.99,- per maand, meer dan prima. (Misschien een tikkeltje teveel, maar dat heb ik al snel)

    Vervolgens de klantenservice gebeld voor een 1 op 1 uitleg, waarbij ik te horen kreeg van VIP credits. Hiermee koop je eigenlijk credits voor mensen met een non-membership. Zo vertelde ze me dat. Hierdoor ben ik eigenlijk in contact gekomen met mijn tegenwoordig huidige partner Mascha. Het spreekt allemaal voor zich, niets omslachtig aan en een dikke prima! Bedankt 50liefde.

    Door: Barthold 26-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Net geen 5 sterren

    Hallo iedereen,

    Ik lees net zoals andere mensen ook negativiteit rondom 50liefde. Maar het gaf mij niet het gevoel van 'Oh, ik ga dit niet meer proberen nu'. Sterker nog, ik heb mijzelf gewoon aangemeld om te kijken waar het schip zou stranden.

    Zoals mensen nu inderdaad zeggen, de 3daags en 10daags abonnementen worden niet meer automatisch verlengd. Aangezien ik voor de 10 dagen ben gegaan om even de kat uit de boom te kijken. Er werd mij keurig gevraagd of ik wilde verlengen na 10 dagen.

    De site zelf steekt goed in elkaar. Gebruiksvriendelijk, op een aangename manier contact zoeken, en best wel wat actieve leden. Je kan hier terecht voor leuk contact of echte liefde inderdaad. Het laatste is bij mij gelukkig voorgekomen, dit was ook de reden dat ik hier ben aangemeld.

    Ik zal het gewoon proberen, het is mij gelukt, dus waarom de rest van senioren Nederland niet. :)

    Door: Arthur 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Erg tevreden

    50liefde ben ik erg tevreden over. Af en toe momenten waarop ik mijn vraagtekens had, maar zodra ik dit had, belde ik de klantenservice. Ze staan paraat, willen je helpen. Uiteindelijk leuke contacten gehad, maar daadwerkelijk 1 ontmoet. Niet genoeg om een conclusie te trekken. Ik ben nog lid en ik wil graag nog meer mensen / mannen ontmoeten om te kijken of het klikt!

    Monika

    Door: Monika 03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Goede datingsite

    Hallo, alles klopt aan deze datingsite alleen vind ik de reguliere prijs na de actiemaand best wel duur. 39,99 p/m is niet niks, maar ik bekijk het op lange termijn, dan is het achteraf wel de moeite waard geweest, althans, dat hoop ik haha. Valt weinig voor de rest over te vertellen, ik ben blij dat ik er gebruik van maak en de partnervoorstellen helpen mij in ieder geval de juiste type personen te spreken.

    Door: Miranda 18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Mooie ervaring

    Goedenavond allemaal,

    Net zoals andere senioren hier ben ik ook wat negatieve reacties tegen gekomen. Ondanks dat ben ik het ook gaan proberen. Ik heb gekozen voor het 3 maanden abonnement waarbij je 29,99,- betaalt. Ondanks de 6 maanden abonnementen vaak acties hebben voor 24,99,- Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper. Echter wilde ik het eerst even proberen.

    Absoluut het proberen waard, de site is hartstikke gebruiksvriendelijk voor senioren en je hebt binnen de kortste keren erg leuk contact. Het grote verschil tussen dit abonnement en het jaarabonnement is dat je bij het jaarabonnement vaker bovenaan de zoekresultaten verschijnt en 100% contact garantie hebt.

    Ik kan jullie ook garanderen dat het bij 3 maanden prima werkt! Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben namelijk geen senioren single meer.

    Kortom geen negatieve ervaring, maar erg positief. Aanrader.

    Door: Mark 07-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    50liefde

    Goedemiddag,

    Ik sluit me aan bij de optimisten. Het is voor mij een lange zit geweest, maar al met al kan ik zeggen dat ik er in geslaagd ben een nieuwe partner te vinden. Het is nog allemaal erg pril, maar bij het maand abonnement wist ik het meteen al. Ik wilde perse door om een nieuwe vrouw te kunnen vinden.

    Het mooie van dit abonnement is dat je 14 dagen de tijd hebt om jezelf te bedenken. (zoals meerdere dat gedaan hebben) Uiteraard was dat voor mij niet lang genoeg, dus toen geswitched naar een 6 maanden abonnement voor €24.99 per maand. In de 4e maand had ik succes, mijn eerste en enige ontmoeting met Marianne was gelijk een dik succes. Ik kan dus niet anders zeggen dat 50liefde erin geslaagd is mij gelukkig te maken met een nieuwe vrouw. Gezien mijn verleden had ik dit ook echt nodig, we vullen elkaar in elk opzicht goed aan.

    Groetjes,
    Dirk & Marianne.

    Door: Dirk 04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke vrouw ontmoet

    Echt een zeer leuke vrouw ontmoet. Dankzij 50liefde wist ik eigenlijk niet wat me precies overkwam... ik werd overspoeld met suggesties (positief) en daarbij zaten echt veel leuke vrouwen.

    Dan kom je op een punt dat je een keus moet maken welke vrouw je nou meer aandacht moet gaan geven, anders kan je er een dag taak van maken, en dat wilde ik ook niet hebben.

    Na intensief contact te hebben gehad met Janneke vond ik het is tijd dat ik vroeg of zij het zelfde voelde als dat ik voelde.. haar antwoord was nee... (baalde ik van)

    Toch wilde ze met mij mee op een echte senioren date , ouderwets wat drinken in een kroegje. Daar klikte het eigenlijk gewoon meteen en die gevoelens zijn bij haar door ontwikkelt tot verliefdheid. Sinds dien hebben wij een relatie en zijn happy de peppie met elkaar.

    Door: Jordy 25-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Onwijs bedankt

    Goedenavond,

    Ik wil toch even de moeite nemen om jullie onwijs te bedanken voor de goede service. Normaliter ben ik niet zo, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Ik ben namelijk sindskort erg blij met mijn nieuwe vrouw Els. Els was ook een lange tijd actief op 50liefde en kon maar niemand vinden, net zoals ik.

    Na lang klouteren kwam ik Els tegen en ben ik het contact met haar aangegaan. Dit klikte gelijk al. Na een lange tijd besloot ik haar mee 'uit' te vragen om haar beter te leren kennen. Ik kan jullie vertellen dat dit echt een hele leuke en gezellige avond was.

    Datingsites riepen bij mij altijd al een beetje vraagtekens op, maar dit is wel echt een aanrader voor senioren. Erg gelukkig op dit moment en dat zal nog lang aanhouden ook!

    Richard

    Door: Richard 11-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Aanrader

    50liefde kan ik omschrijven als een professionele datingsite met veel oog voor de senioren klant. Gelukkig is het ook echt een datingsite voor mensen / singles die minimaal 40+ zijn heb ik ervaren. In mijn ogen een absoluut pluspunt. Ik was voorheen ook op diverse datingsites ingeschreven maar bij 50liefde kon ik het best uit de voeten. De partnervoorstellen, het ledenplatform en de gebruiksvriendelijkheid waren voor mij op dat moment onmisbaar. De abonnementsvormen zijn overigens prima te hanteren als je je er even in verdiept. Voor de rest zou ik iedere single van 40 jaar of ouder willen aanraden eens een kijkje te nemen op 50liefde als je een nieuwe partner zou willen hebben. Het is mij allemaal erg positief bevallen en zou het traject iedereen aanbevelen.

    Koos

    Door: Koos 11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Succes

    Een succes, zit misschien net zoals een ongeluk in een klein hoekje. Ik kan mezelf een gelukkig lid noemen van 50liefde. Het heeft me aan een nieuwe partner geholpen.

    Ook ik heb erg veel negatieve reacties gelezen, waarbij ik dacht ''Misschien zelf eens proberen en ondervinden?''. Van die keus heb ik geen moment spijt. Ik kan me overigens wel vinden in de negativiteit van de mensen over 50liefde, sommige dingen zijn niet altijd even duidelijk. Gelukkig hebben ze een parate klantenservice die me hielp bij dat soort dingen.

    Door: Huibert 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    50liefde

    Op het begin was het behoorlijk uitzoeken hoe de website in elkaar stak, maar al snel merkte ik dat het best wel gebruiksvriendelijk was. Uiteraard niet optimaal, maar genoeg om het onder de knie te hebben. Zelf ben ik totaal niet van het online daten, maar na 4 jaar vrijgezel te zijn geweest vond ik het weer eens tijd om te zoeken naar een wederhelft.

    8 maanden heeft het geduurd. 50liefde kent ups&downs, maar het proces is erg aangenaam en toch kan ik zeggen dat het allemaal heeft geholpen. Marcel en ik zijn nu sinds 1 maand bij elkaar maar voelt als een eeuwigheid.

    50liefde bedankt.

    Angela

    Door: Angela 21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gericht op senioren

    Een datingsite betreed je niet voor niets. Je wil waar voor je geld en ik kan uit eigen ervaring vertellen dat je bij 50liefde waar voor je geld krijgt. Ook ik heb de negativiteit rondom deze datingsite hier en daar meegekregen, maar gek genoeg maakte me dat alleen maar nieuwsgieriger.

    Oprecht kan ik jullie vertellen dat ik een prettige ervaring gehad heb hier, het duurde even, maar in principe is de manier waarop je contact legt er aangenaam en inderdaad gebruiksvriendelijk voor senioren.

    Klantenservice staat paraat om elke vraag die je kan bedenken, erg fijn allemaal!

    Door: Edward 15-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    3 maanden abonnement (was minimum)

    Veel geld voor absoluut niets!
    Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder.
    Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

    Door: Kees 15-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Positief ervaren

    Een positieve ervaring heb ik hier gehad. Het sprak in principe allemaal voor zich. Je kan merken dat de site echt gericht is op senioren en dat is natuurlijk fijn.

    Geen jongeren die ook voor andere dingen komen, maar echt puur gericht op de 40+ leeftijden die opzoek zijn naar contact en liefde. Goed bevallen!

    Door: Rene 09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Senioren single staat centraal

    Voor mij was dit belangrijk. En wat is een senior? Nou voor mij was het iig belangrijk dat er alleen singles waren boven de 40. Gelukkig staat 50liefde hier centraal voor en dat is echt een groot pluspunt. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke datingsite wat het dus makkelijk maakt contacten te leggen met andere. Overigens niet te vergelijken met een Parship / Lexa. Ik vind dit een echte aanrader, het contact wat ik vandaag de dag heb is het geen wat ik al die jaren al zocht. Bedankt :-)!

    Door: Merel 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gebruiksvriendelijke datingsite voor senioren

    Dat was voor mij echt een heel belangrijk punt. De gebruiksvriendelijkheid. Gelukkig heb ik bij 50liefde geen enkele vraag gehad als het ging om het gebruiksgemak. Dit helpt je zo veel met het zoeken van nieuw contact, dat is echt heel erg fijn. Sinds vorig jaar September ben ik lid en nu nog steeds. Het is voor mij al een positieve reactie waard vanwege de contacten die ik dagelijks heb. Daarmee wil ik dus ook aangeven dat de site werkt naar behoren en je hier wel degelijk iemand kan vinden die in/binnen jouw plaatje past/valt.

    Laila

    Door: Laila 09-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Erg fijne datingsite

    50liefde heeft me van het begin al direct te pakken. Ondanks de negativiteit waar de site mee te kampen had, heb ik hier niets van gemerkt.

    Leo

    Door: Leo 06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Content en professioneel

    Goedenavond,

    ik ben zeer content met deze datingsite. Het heeft me geholpen om een lastige periode door te komen. Nieuwe contacten en een nieuwe partner, dat is waarvoor ik kwam. Heb het beide kunnen vinden. Klantenservice staat je professioneel te woord, dus ik ben zeer tevreden en blij!

    Door: Mirian 02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over 50liefde.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is 50liefde.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over 50liefde.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 50liefde.nl actief?

    50liefde.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50liefde.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.