NederlandReview

    Ervaringen 50liefde.nl

    Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. 50liefde.nl is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. 

    De datingsite voor 50 plussers!
    50liefde.nl  zegt alles eigenlijk al. 50liefde.nl  is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.nl zijn toch wel:
    -    Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
    -    De handmatige controle van de profielen
    -    De focus op veiligheid en anonimiteit

    Over 50liefde.nl
    Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.  
    De balans man vrouw is  57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.nl is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen. 

    Mocht je je account uiteindelijk weer willen verwijderen, dan kan dat! En in dit filmpje wordt uitgelegd hoe!


    Diensten van50Liefde.nl
    50liefde.nl is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is. 
    Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog. 
    Ook kent de site 50liefde.nl een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.  

    Klachten over 50Liefde.nl
    Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.nl een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken. 

    Wat vind jij van 50Liefde.nl?
    Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.nl? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun. 
    Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op NederlandReview aantreft een reactie achterlaten.

     

    Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.nl - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op NederlandReview.nl

    50liefde.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

    7,6
    87% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7

    Service

    8,2

    Prijs

    7,4

    Leveren

    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Een mooi proces

    Mijn titel zegt het eigenlijk al. Het is een mooie tijd geweest hier en ik ben blij dat ik een mooie lieve vrouw heb leren kennen waarmee ik verder kan. Mijn verleden laat ik achter me, al die nare dingen hoef ik niet meer boven te halen!

    Het proces is heel erg goed verlopen en is heel erg makkelijk. In eerste instantie dacht ik namelijk dat ik niet van het online daten zou zijn, maar het beviel me bijzonder snel om eerlijk te zijn. Aanmelden, contact hebben, prijs, klantenservice in principe alles is acceptabel.

    Groet,
    Benny

    Door: Benny18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima datingsite

    Goedemiddag,

    Ik sluit me aan bij de positieve reacties. Ik kan begrijpen dat er hier en daar wat negatieve tussen zitten, dat blijf je altijd houden. Maar ik vind het waardevoller om wat positiefs neer te zetten dan iets / iemand helemaal af te kraken.

    Bij mij is het van het begin tot het eind zeer goed bevallen. Het aanmelden e.d. is zo gebeurd en je hebt binnen de kortste keren leuk contact. M.b.t de abonnementen is het verstandig om gewoon de klantenservice te raadplegen. Die lichten je gewoon helemaal door waardoor je op de hoogte ben van alles. Zo heb ik het ook gedaan.

    Trots en blij dat ik hier een nieuwe partner heb kunnen vinden!

    Door: Diederik09-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Geweldige ervaring

    Goedemiddag,

    Ook bij mij heeft het positief uitgepakt allemaal. In het begin was ik wat huiverig omdat ik toch nog wat negatieve reacties heb gelezen over 50liefde. Maar in principe heeft het heel erg goed uitgepakt voor mij.

    Een jaar abonnement voor €17.99,- per maand was voor mij genoeg. Het spreekt allemaal voor zich en bij vragen kan je altijd de klantenservice bereiken. Dit heb ik ook moeten doen en ze staan je professioneel te woord.

    Rond de 10e maand mijn nieuwe partner kunnen vinden. In 2018 heb ik ongeveer 4-5 ontmoetingen gehad, maar bij ontmoeting 3 was ik verkocht.

    Een echte aanrader!

    Door: Raphael27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Een ervaring rijker

    Maar dan ook een positieve. Het gebruik van 50liefde heeft me laten beseffen dat er ook nog mensen zijn die je innerlijk ook heel belangrijk vinden.

    3 maanden was niet genoeg, 6 maanden ook niet, 12 maanden wel. Binnen 10 maanden een nieuwe vrouw waarbij je eigenlijk totaal niet had verwacht dat het zou gaan lukken. Een zeer mooie ervaring en echt het aanraden waard.

    Door: Ricardo14-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    50liefde

    Goedemiddag,

    Ik sluit me aan bij de optimisten. Het is voor mij een lange zit geweest, maar al met al kan ik zeggen dat ik er in geslaagd ben een nieuwe partner te vinden. Het is nog allemaal erg pril, maar bij het maand abonnement wist ik het meteen al. Ik wilde perse door om een nieuwe vrouw te kunnen vinden.

    Het mooie van dit abonnement is dat je 14 dagen de tijd hebt om jezelf te bedenken. (zoals meerdere dat gedaan hebben) Uiteraard was dat voor mij niet lang genoeg, dus toen geswitched naar een 6 maanden abonnement voor €24.99 per maand. In de 4e maand had ik succes, mijn eerste en enige ontmoeting met Marianne was gelijk een dik succes. Ik kan dus niet anders zeggen dat 50liefde erin geslaagd is mij gelukkig te maken met een nieuwe vrouw. Gezien mijn verleden had ik dit ook echt nodig, we vullen elkaar in elk opzicht goed aan.

    Groetjes,
    Dirk & Marianne.

    Door: Dirk04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fantastisch

    Goedemiddag allemaal,

    Ik wil ook net zoals iedereen die hier geschreven heeft, even de tijd nemen. Ik heb een super mooie ervaring hier bij 50liefde gehad. Het begon allemaal vorig jaar September waar ik in een scheiding lag, kort er na echt gescheiden. Direct weer opzoek gegaan naar een nieuwe partner, ik kan niet alleen zijn namelijk.

    Ook voor 45+ mensen is dit goed en prima aan te raden als je een nieuwe partner wil zoeken. Ik heb mijzelf toen aangemeld met een 6 maanden abonnement, €24.99,- per maand, meer dan prima. (Misschien een tikkeltje teveel, maar dat heb ik al snel)

    Vervolgens de klantenservice gebeld voor een 1 op 1 uitleg, waarbij ik te horen kreeg van VIP credits. Hiermee koop je eigenlijk credits voor mensen met een non-membership. Zo vertelde ze me dat. Hierdoor ben ik eigenlijk in contact gekomen met mijn tegenwoordig huidige partner Mascha. Het spreekt allemaal voor zich, niets omslachtig aan en een dikke prima! Bedankt 50liefde.

    Door: Barthold26-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    50liefde

    Goedemiddag allemaal,

    Na een erg vervelende en nare periode gehad te hebben heb ik toch besloten om online een nieuwe partner te zoeken. Het is makkelijk om een profiel aan te maken, ik heb toen voor een maand abonnement gekozen, net zoals Rein hieronder.

    Ik wilde even kijken hoe het zou zijn allemaal en even die kat uit de boom te kijken. Prima bevallen en daarna gekozen voor een jaar abonnement. Ik wilde wel echt de tijd nemen om een leuke nieuwe man te leren kennen.

    Al met al is dat allemaal gelukt! Binnen 9 maanden een nieuwe liefde, Voor slechts 17.99 per maand is dat het wel echt allemaal waard achteraf.

    Groetjes,
    Joke

    Door: Joke20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schitterend

    Hallo,

    Het bestellen en de service is niet heel erg van toepassing denk ik. Vandaar 1 ster. De rest is absoluut 5 sterren waard.

    Het aanmelden ging heel erg soepel, ik koos even voor een maand abo, je kan namelijk daar tot 14 dagen opzeggen. Ik wilde toch ff kijken wat er precies gaande was hier.

    Lang verhaal kort. Super ervaring, super vrouwen, super partner. Echt een trots en blije senioren dater!

    Door: Rein11-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Prettig ervaren

    Goedemiddag,

    Ik wil toch even de tijd nemen om een leuke review achter te laten. Als 61 jarige vond ik het erg lastig om weer aan daten te beginnen. Dat is erg lang geleden voor mij.

    Mijn scheiding was erg zwaar maar toch moest ik een nieuw maatje vinden. Bij 50liefde is het allemaal erg makkelijk om zo iemand te kunnen vinden.

    Na het aanmelden gelijk een abonnement afgesloten voor een jaar, 17,99 per maand en die betaalde ik na een tijd met plezier. Omdat ik ook echt plezier had!

    Kort: Ik heb een nieuwe partner kunnen vinden, zijn sinds een maandje samen en alles loopt op rolletjes. Aanrader!

    Door: Els05-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Positief en een aanrader

    Goedemiddag,

    Ik heb onderstaande reacties niet doorgenomen. Ik kan alleen voor mezelf spreken en dat is erg positief. Het aanmelden ging soepel, zeker voor iemand van mijn leeftijd (62). Je kan even snel rond snuffen en dan kiezen voor een abonnement.

    Ik had toen gekozen voor 6 maanden, 24,99 met 80% contact garantie, dat moet je een beetje met een korrel zout nemen want ik denk persoonlijk dat je 100% contact hebt.

    Al met al zeer tevreden en een leuke man leren kennen. Beide niet meer actief op 50liefde maar dat hoeft ook niet meer als je zo'n band hebt zoals wij.

    Door: Melissa16-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Fijn om te ervaren

    Goedendag,

    Erg goed bevallen. Zoals onderstaande reacties al doen zeggen ben ik ook net als hun een tevreden klant.

    Hoef er eigenlijk niet zo veel meer over te zeggen. Aanrader.

    Door: Jerry10-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooie ervaring

    Goedenavond allemaal,

    Net zoals andere senioren hier ben ik ook wat negatieve reacties tegen gekomen. Ondanks dat ben ik het ook gaan proberen. Ik heb gekozen voor het 3 maanden abonnement waarbij je 29,99,- betaalt. Ondanks de 6 maanden abonnementen vaak acties hebben voor 24,99,- Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper. Echter wilde ik het eerst even proberen.

    Absoluut het proberen waard, de site is hartstikke gebruiksvriendelijk voor senioren en je hebt binnen de kortste keren erg leuk contact. Het grote verschil tussen dit abonnement en het jaarabonnement is dat je bij het jaarabonnement vaker bovenaan de zoekresultaten verschijnt en 100% contact garantie hebt.

    Ik kan jullie ook garanderen dat het bij 3 maanden prima werkt! Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben namelijk geen senioren single meer.

    Kortom geen negatieve ervaring, maar erg positief. Aanrader.

    Door: Mark07-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Dikke pluim

    Goedemorgen,

    Als 54 jarige seniorensingle ben ik online gaan daten. Het was in eerste instantie niet de bedoeling dat ik gebruik zou gaan maken van het online daten. Naarmate je ouder wordt, wordt het steeds lastiger om een nieuwe partner te vinden.

    Gebruiksvriendelijke datingsite, niets mis mee. Er zijn ook zeer veel actieve leden, en je hebt aangenaam contact. Ik ben op dit moment nog in het datingproces, maar vond het nu al een dikke pluim waard. Ik kan hier zeker mijn nieuwe liefde gaan vinden.

    Door: Adita21-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Net geen 5 sterren

    Hallo iedereen,

    Ik lees net zoals andere mensen ook negativiteit rondom 50liefde. Maar het gaf mij niet het gevoel van 'Oh, ik ga dit niet meer proberen nu'. Sterker nog, ik heb mijzelf gewoon aangemeld om te kijken waar het schip zou stranden.

    Zoals mensen nu inderdaad zeggen, de 3daags en 10daags abonnementen worden niet meer automatisch verlengd. Aangezien ik voor de 10 dagen ben gegaan om even de kat uit de boom te kijken. Er werd mij keurig gevraagd of ik wilde verlengen na 10 dagen.

    De site zelf steekt goed in elkaar. Gebruiksvriendelijk, op een aangename manier contact zoeken, en best wel wat actieve leden. Je kan hier terecht voor leuk contact of echte liefde inderdaad. Het laatste is bij mij gelukkig voorgekomen, dit was ook de reden dat ik hier ben aangemeld.

    Ik zal het gewoon proberen, het is mij gelukt, dus waarom de rest van senioren Nederland niet. :)

    Door: Arthur17-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Aardige belefenis

    Goedenavond, ik heb een positieve ervaring gehad bij 50liefde.

    Na wat vooronderzoek ben ik het toch op deze datingsite gaan proberen en met behoorlijk wat succes.

    Het aanmelden ging soepel, daarna maak je al snel contact met andere leden. Je kan kiezen voor verschillende abonnementsvormen. Waarbij ik gekozen heb voor 9 maanden.

    Paar aardige vrouwen ontmoet en toen ook gelijk succes!

    Door: Dave12-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed bevallen

    Hallo,

    Ondanks veel negatieve reacties heb ik toch besloten om het toch te proberen. Ik zie dat meerdere mensen dat gedaan hebben. Ook bij mij pakte het positiever uit dan sommige reacties hier doen zeggen.

    Een proefperiode van een 10 dagen abonnement waarbij ik daarna een 6 maanden abonnement heb afgesloten. Gebruiksvriendelijke datingsite, veel contact, leuke ontmoetingen en tenslotte een leuke vrouw aan overgehouden.

    Precies waar ik naar op zoek was! Ik raad 50liefde andere senioren ook aan.

    Door: Ruud07-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Gewoon positief

    Hallo,

    ik sluit mij volledig aan bij Priscilla. Gewoon een prima datingsite, niets te klagen en mensen die dit wel hebben zou ik niet al te serieus nemen. Gewoon zelf proberen en dan pas oordelen, ik heb het positief ervaren. Het allerbelangrijkst natuurlijk is dat ik geen single meer ben! Leuke vrouwen en leuk contact.

    Marcel

    Door: Marcel28-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima

    Prima datingsite. Ik heb in het verleden veel negatieve reacties gelezen, maar toch ben ik het gaan proberen op 50 liefde. Veel mensen klaagde over het automatisch verlengen en dat die 3 daagse abo & 10 daagse abo een lokkertje zou zijn...

    Wat zal ik zeggen..? Je blijft altijd die negatieve reacties hebben. Het is mij namelijk zeer positief bevallen. Ze hebben helemaal niet meer te maken met een 3 daagse & 10 daagse abonnement die zomaar automatisch wordt verlengd. Zo lang jij op tijd op zegt, is er niets aan de hand. Normaliter gewoon een maand opzegtermijn ipv 1 uur wat ik ook overal zie staan.

    Belangrijkst is natuurlijk dat ik gewoon een nieuwe vent heb kunnen vinden op een leuke manier! Voor mij prima bevallen en ook gewoon aan te raden.

    Door: Priscilla23-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Aangenaam

    Hallo,

    Voor mij een zeer fijne datingsite die het erg aangenaam maakt om in contact te komen met diverse vrouwen. Het duurde voor mij maar even voor ik gelijk een klik had met Marian.

    Marian was al een lange tijd actief bij 50liefde, maar ik kwam eigenlijk net kijken. Het had zo moeten zijn denk ik?

    Aanrader voor andere senioren.

    Door: Mark31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Positief

    Hallo,

    ik ben erg positief over de diensten die 50liefde aanbied. Als 62 jarige wordt het mij niet makkelijk gemaakt op online datingsites, ik zocht dus naar wat flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Bij 50liefde heb ik dat kunnen vinden. Ik ben nu met verschillende vrouwen in contact wat ik erg prettig vind.

    Het hoeft van mij niet perse naar een relatie te gaan, we zien wel waar het schip strand. Fijn contact is voor mij voorlopig voldoende.

    Johan

    Door: Johan09-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Overvloed aan contacten!

    Leuk contact gehad met zeer veel mannen. Daar was ik ook naar op zoek, niet eens een relatie, maar gewoon het contact. Ideeen uitwisselen, leuke gesprekken, gewoon open. Als senior vind ik het lastig om dat tegen een wild vreemde te zeggen, maar de mensen op 50liefde komen daar voor dezelfde redenen.

    Overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk en zeer veel contacten. Heb geen abonnement genomen. Was niet nodig, had me wel even verdiept hierin. Bij een regulier abonnement, moet je een maand van tevoren opzeggen.

    Leuk, bedankt!

    Door: Manon01-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuke vrouw ontmoet

    Echt een zeer leuke vrouw ontmoet. Dankzij 50liefde wist ik eigenlijk niet wat me precies overkwam... ik werd overspoeld met suggesties (positief) en daarbij zaten echt veel leuke vrouwen.

    Dan kom je op een punt dat je een keus moet maken welke vrouw je nou meer aandacht moet gaan geven, anders kan je er een dag taak van maken, en dat wilde ik ook niet hebben.

    Na intensief contact te hebben gehad met Janneke vond ik het is tijd dat ik vroeg of zij het zelfde voelde als dat ik voelde.. haar antwoord was nee... (baalde ik van)

    Toch wilde ze met mij mee op een echte senioren date , ouderwets wat drinken in een kroegje. Daar klikte het eigenlijk gewoon meteen en die gevoelens zijn bij haar door ontwikkelt tot verliefdheid. Sinds dien hebben wij een relatie en zijn happy de peppie met elkaar.

    Door: Jordy25-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer tevreden!

    Ik ben zeer te spreken over 50liefde. Het is tenslotte voor mij niet niks om gebruik te maken van het daten op internet.. maar ik heb er geen seconde spijt van.

    Ik begon er namelijk aan toen ik een beetje moedeloos werd van al die mannen die je tegenkomt op de sportschool, kroegjes etc etc. Dat is helemaal niets, ondanks ik wel een nieuwe relatie 'zocht'.

    Na lang en geduldig gewacht te hebben, ben ik in contact gekomen met een man op 50liefde. We creëerde een leuke band en zijn eigenlijk vrij snel begonnen met een date!

    Sindsdien is hij mijn nieuwe man. Dankzij 50liefde is het erg makkelijk en vriendelijk om op een leuke manier een nieuwe relatie te beginnen als je daar als senior aan toe bent.

    Bedankt

    Door: Sara24-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie site, makkelijk

    Erg tevreden met 50liefde. Ik als 54 jarige vond het al heel wat om uberhaupt een nieuwe liefde te kunnen vinden. Het gebruik van datingsites maakt het allemaal wel een stuk aangenamer om een nieuwe man te kunnen vinden. Dus besloot ik toch om online te gaan daten.

    Na lang contact te hebben gehad met mijn huidige man besloten wij om een keer af te spreken. Dit klikte niet gelijk, maar hebben toch geprobeerd een vervolg date te plannen. Hier klikte het wel! Waarschijnlijk wilde ik net ff te veel de kat uit de boom kijken.

    Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden over de service/diensten die 50liefde heeft geboden, erg veel mensen en makkelijk te overzien.

    Door: Anouk13-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Onwijs bedankt

    Goedenavond,

    Ik wil toch even de moeite nemen om jullie onwijs te bedanken voor de goede service. Normaliter ben ik niet zo, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Ik ben namelijk sindskort erg blij met mijn nieuwe vrouw Els. Els was ook een lange tijd actief op 50liefde en kon maar niemand vinden, net zoals ik.

    Na lang klouteren kwam ik Els tegen en ben ik het contact met haar aangegaan. Dit klikte gelijk al. Na een lange tijd besloot ik haar mee 'uit' te vragen om haar beter te leren kennen. Ik kan jullie vertellen dat dit echt een hele leuke en gezellige avond was.

    Datingsites riepen bij mij altijd al een beetje vraagtekens op, maar dit is wel echt een aanrader voor senioren. Erg gelukkig op dit moment en dat zal nog lang aanhouden ook!

    Richard

    Door: Richard11-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Mijn man gevonden

    Goedenavond allemaal,

    Ik wil jullie graag mededelen dat ik sindskort erg gelukkig ben met mijn nieuwe man Marcel. Ik ben altijd al een beetje eenzaam geweest maar daar wilde ik verandering in hebben. Marcel is nu mijn tweede vriend en heb het erg naar mijn zin met hem. Ik vond de stap naar het zoeken van een man heel erg vreemd... maar gelukkig wordt dit door 50liefde gelijk weggenomen, tenminste zo heb ik het ervaren. Dankzij deze overzichtelijke site was ik in staat om mijn man binnen een maand te ontmoeten.

    Sindsdien erg gelukkig en nog steeds bij elkaar. Bedankt.

    Door: Stacey08-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    ik ben echt boos!!

    Al het 1 en ander aan gedoe gehad. Nu de druppel die de emmer doet overlopen. Ik heb opgezegd. Profiel verwijderd. Zou een bevestigingslink krijgen. Niet gekregen. Mijn profiel werkt niet meer.. dus wat dat aangaat wel gelukt. Het blijft alleen op de site staan. Nu begrijp ik al die niet betalende leden nog beter. Ik heb mijn profiel aangepast. Dit zou niet door hun 'keuring' moeten komen.. in de omschrijving o.a. gezet dat het me niet lukt mijn profiel van de site af te halen.

    Eerdere dingen.. berichtjes naar mensen geschreven vanuit mijn naam.. niet door mij geschreven! Zou iemand ingelogd hebben met mijn wachtwoord?? Verder berichtjes gekregen die duidelijk vertaald waren vanuit Joost mag weten wat voor taal. Oplichting dus! Daarnaast ook nog 'ge-matchd met mensen die niet betaald hadden, bij alles ingevuld hadden 'vertel ik later' etc. Allemaal onzin! en dat voor deze prijzen! Mensen trap er niet in! Ga lekker op tekenles of op dansles. Dan kom je echte mensen tegen!

    Door: OC13-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dieven

    Veel moet er niet gezegd worden. Blijf er ver van weg!!! Nep profielen en lees de kleine lettertjes aub. Gelijk welk (proef)abbonementje u neemt ze zullen geld van uw rekening blijven halen. Bende dieven zijn het
    Spijtig dat je hier sterren moet geven want een halve is al te veel.

    Door: qW.Proost09-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    echte profielen tussen de gekke profielen

    Heb inderdaad ook wat gekke profielen gevonden, maar er zitten gelukkig ook veel echte mensen tussen. Je ziet het meteen wel aan de foto's eigenlijk en ik val toch niet op jongere dames.

    Ik heb zelf nu met twee vrouwen contact en met een van hen heb ik over een week afgesproken. Mijn ervaring is dat het in het echt toch altijd weer heel anders is dan op het internet. Eerder had ik weken erg goed mailcontact maar in het echt viel het toch tegen, was er geen klik. Nu heb ik sneller afgesproken en zie erg uit naar deze date. Dat is voor mijn namelijk toch weer een tijd geleden. Ik ben 58.

    Door: Tom 30-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Valse profielen

    Ik had me ingeschreven heel summier en zonder foto's
    En direct kreeg ik uitnodigende berichten van supermooie vrouwen die veel jonger waren.......en ze blijven maar komen.

    Onnodig te concluderen dat dit helemaal FAKE is.

    Door: peter05-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet aan beginnen

    Deze site klopt eenvoudig niet, de openingszinnetjes zijn voor veel profielen hetzelfde, de fotoos zijn vals en van het net geplukt, een "schrijfster" geeft een antwoord van 2 zinnetjes, een amerikaanse zet haar CV op een NL site, Kortom te gek voor woorden.

    Door: René van der Est06-07-2017
    Peter14-07-2017

    Hoi Rene, Heb hier nog 2 fake mannenprofielen lopen en op beide profielen krijg ik van exact dezelfde dames precies dezelfde openingsberichten. Doe uiteraard niet met deze fake profielen maar was puur om aan te tonen dat er dames profielen zijn die door de eigenaar beheerd worden in de hoop je te laten betalen. Ze zeggen ook dat alle profielen handmatig gecontroleerd zijn op hun begin pagina. Hoe kan ik dan 2 fake profielen hebben?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Fake profielen

    Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
    Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
    Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
    Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
    Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
    De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
    [ link verwijderd door admin nederlandreview ]
    Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

    Door: Peter20-05-2017
    Paulus15-06-2017

    Ik heb precies dezelfde ervaringen, zo niet erger. Ik heb toch aardig wat dating sites gezien, maar geen maakt het zo bont als 50Liefde. Meer dan de helft van de contacten die ik er heb gelegd bestaan helemaal niet. Dat merk je snel genoeg aan de nietszeggende en onpersoonlijke reacties: ze gaan niet in op wat jij vertelde maar komen telkens terug met zinnetjes als "Wat leuk, ik ben benieuwd wat je van mij vindt". Waarom doet 50Liefde dat, wat denken ze ermee te bereiken? Daarnaast krijg ik ook de meest onzinnige oproepen naar me toe, van vrouwen van 30 jaar jonger, ook al weer met algemene vaagheden en oh, wat hebben ze een interesse in mij; maar reageren op wat jij schrijft, ho maar. Ik heb op deze site niet één normaal menselijk contact kunnen leggen! Ik voel me belazerd, ik wil mijn geld terug!

    Paulus15-06-2017

    Ik zie hieronder trouwens een aantal teksten staan die 50Liefde de hemel in prijzen. Wie de moeite neemt ze een beetje serieus door te lezen merkt al gauw dat de helft uit pure reclameteksten bestaat. Ach ja, als je toch mensen in dienst hebt die nep-profielen moeten opvullen, dan is het een kleine moeite om zo'n neppersoon hier een stralende review te laten schrijven. Alweer: algemeenheden. Bah.

    Paulus15-06-2017

    Nog zoiets: terwijl ik hier een review zit te schrijven komt er voortdurend een storende pop up in beeld om me door te verbinden.... naar 50Liefde! En je kunt hem niet eens wegklikken, je moet ernaar toe of je wilt of niet. Verdienen ze hier ook nog aan?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Teveel onbetaalde leden die niet kunnen reageren

    Van het totale aanbod aan leden is 2/3 gratis lid. Deze kunnen je berichten niet lezen en je niets anders sturen dan en smile.
    Dat betekend dat er maar een heel klein percentage overblijft waar je daadwerkelijk contact mee kunt hebben. En dan is deze site echt veel te duur voor het aanbod

    Door: Linda27-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    50liefde.nl

    Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

    Door: Karel Pieterse31-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review 50liefde

    Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

    Door: Leo Van Vliet18-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nieuwe vrouw gevonden

    Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

    Door: Vincent10-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Negatieve recensies

    Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.

    Door: Claudine Van Tienhoven21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Datingsites

    Ja de website is vrij duur, maar goed. Alle datingsites kosten veel geld dus dat is een slecht excuus. Ben hier een leuke partner tegengekomen dus voor mij was dit goed!

    Door: Inge Van Leeuwen21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    50liefde.nl

    Heel erg fijn en vertrouwd om hier te daten want je treft alleen mensen die ook naar een date op zoek zijn van dezelfde leeftijd. 50liefde is heel makkelijk en betrouwbaar.

    Door: Jessica Van De Ploeg21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Weer gelukkig

    Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

    Door: Willem-Jan21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Online daten

    Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.nl (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open.

    Door: Carla Stouthart21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bedankt

    Er zijn niet zo heel veel datingsites die speciaal zijn gericht op 50 plussers. Het viel dus ook niet mee voor mij om een fatsoenlijke datingsite te vinden waar mensen zijn aangemeld waar ik het goed mee kan vinden. 50liefde is daarentegen fijn in het gebruik, overzichtelijk en zeer zeer makkelijk om vrouwen te vinden en in contact mee te komen waar ik het goed mee kan vinden. De profielen zijn namelijk zo weergegeven dat ze speciaal op jouw zoekfilters worden aangepast. Zo krijg je dus gericht en goed resultaat als je opzoek gaat naar een man of vrouw. Daarnaast heb ik het gratis geprobeerd en ben ik erg te spreken over de services van deze datingsite. Hartstikke bedankt. Met vriendelijke groet, John

    Door: John21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    goede site

    Hele fijne site die rekening houdt met ouderen, telefonisch bereikbaar waardoor je niet een half jaar op een reactie hoeft te wachten op je mail zoals bij andere datingsites. Nog geen partner gevonden maar dat gaat zeker goed komen.

    Door: Hans21-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Te veel concurrentie

    Er zijn hier wel heel veel vrouwen, vergeleken met mannen. Misschien ligt het aan mijn zoekgebied, maar ik word een beetje onzeker van al die concurrentie...

    Het is wel een mooie website met een aansprekender stijl dan andere datingwebsites.

    Door: Ellen 28-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Toch wel handig

    Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.nl (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open.

    Door: Karientje30-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over 50liefde.nl

    Uw beoordeling