NederlandReview

    Ervaringen 50liefde.nl

    Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. 50liefde.nl is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. 

    De datingsite voor 50 plussers!
    50liefde.nl  zegt alles eigenlijk al. 50liefde.nl  is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.nl zijn toch wel:
    -    Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
    -    De handmatige controle van de profielen
    -    De focus op veiligheid en anonimiteit

    Over 50liefde.nl
    Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.  
    De balans man vrouw is  57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.nl is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen. 

    Mocht je je account uiteindelijk weer willen verwijderen, dan kan dat! En in dit filmpje wordt uitgelegd hoe!


    Diensten van50Liefde.nl
    50liefde.nl is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is. 
    Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog. 
    Ook kent de site 50liefde.nl een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.  

    Klachten over 50Liefde.nl
    Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.nl een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken. 

    Wat vind jij van 50Liefde.nl?
    Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.nl? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun. 
    Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op NederlandReview aantreft een reactie achterlaten.

     

    Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.nl - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op NederlandReview.nl

    50liefde.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    7
    78% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    7,8

    Prijs

    6

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Erg veel contacten

    Kees21-09-2018

    Hallo allemaal,

    50liefde is een erg grote datingsite. Voor mij was het vrij lastig om hier aan te wennen, omdat ik normaliter helemaal niet op datingsites zit. Als senior vind ik dat persoonlijk een lastige stap. Ik werd hier plat gegooid aan suggesties (op een positieve manier)!

    Er zijn zoveel leden actief dat het bijna onmogelijk wordt om geen liefde te kunnen vinden ha ha. De site maakt het erg makkelijk om contact te leggen, waar ik natuurlijk in eerste instantie gewoon op uit was. Echter kreeg ik al snel een klik met diverse vrouwen en ging ik goed nadenken wat voor type vrouw er nou echt bij mij hoort. Na een half jaar hebben mijn huidige vrouw en ik een keer afgesproken om te kijken of het wat zou worden. Gezellig avondje in de kroeg, een drankje gedaan.

    Het klikte direct.. maar gingen niet te hard van stapel. 2 maanden daarna hebben we elkaar gevraagd of we het gewoon zullen proberen, en met succes!

    50liefde is erg gebruiksvriendelijk en laat je jou als senior daadwerkelijk je nieuwe liefde vinden. Bedankt

    Kees

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie site, makkelijk

    Anouk13-09-2018

    Erg tevreden met 50liefde. Ik als 54 jarige vond het al heel wat om uberhaupt een nieuwe liefde te kunnen vinden. Het gebruik van datingsites maakt het allemaal wel een stuk aangenamer om een nieuwe man te kunnen vinden. Dus besloot ik toch om online te gaan daten.

    Na lang contact te hebben gehad met mijn huidige man besloten wij om een keer af te spreken. Dit klikte niet gelijk, maar hebben toch geprobeerd een vervolg date te plannen. Hier klikte het wel! Waarschijnlijk wilde ik net ff te veel de kat uit de boom kijken.

    Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden over de service/diensten die 50liefde heeft geboden, erg veel mensen en makkelijk te overzien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Onwijs bedankt

    Richard11-09-2018

    Goedenavond,

    Ik wil toch even de moeite nemen om jullie onwijs te bedanken voor de goede service. Normaliter ben ik niet zo, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Ik ben namelijk sindskort erg blij met mijn nieuwe vrouw Els. Els was ook een lange tijd actief op 50liefde en kon maar niemand vinden, net zoals ik.

    Na lang klouteren kwam ik Els tegen en ben ik het contact met haar aangegaan. Dit klikte gelijk al. Na een lange tijd besloot ik haar mee 'uit' te vragen om haar beter te leren kennen. Ik kan jullie vertellen dat dit echt een hele leuke en gezellige avond was.

    Datingsites riepen bij mij altijd al een beetje vraagtekens op, maar dit is wel echt een aanrader voor senioren. Erg gelukkig op dit moment en dat zal nog lang aanhouden ook!

    Richard

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Mijn man gevonden

    Stacey08-09-2018

    Goedenavond allemaal,

    Ik wil jullie graag mededelen dat ik sindskort erg gelukkig ben met mijn nieuwe man Marcel. Ik ben altijd al een beetje eenzaam geweest maar daar wilde ik verandering in hebben. Marcel is nu mijn tweede vriend en heb het erg naar mijn zin met hem. Ik vond de stap naar het zoeken van een man heel erg vreemd... maar gelukkig wordt dit door 50liefde gelijk weggenomen, tenminste zo heb ik het ervaren. Dankzij deze overzichtelijke site was ik in staat om mijn man binnen een maand te ontmoeten.

    Sindsdien erg gelukkig en nog steeds bij elkaar. Bedankt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Erg blij!

    Melanie06-09-2018

    Hallo,

    Sinds een lange tijd eindelijk weer eens een nieuwe partner gevonden via 50Liefde. Vond het zeer moeilijk om eigenlijk een nieuwe partner te zoeken, maar heb in mijn directe omgeving meerdere vriendinnen gesproken die ook via datingsites hun nieuwe man hebben ontmoet.

    Ik ben eigenlijk sinds mijn 32e single, dus een erg lange tijd... ik vond dit ook wel echt fijn hoor, maar na een tijd mis je wel iets. Even op onderzoek uit gegaan en kwam terecht bij 50 liefde. Nou wat een leuke site is dit zeg, erg gebruiksvriendelijk en veel actieve mensen. Echt waar ik naar op zoek was. Na lang gechat te hebben met diverse mannen kwam ik Michel tegen. Het is jammer dat ik hem niet eerder ben tegengekomen ben, maar heb het gevoel alsof we al jaren samen zijn. Een leuke site en daarom raad ik deze ook aan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    ik ben echt boos!!

    OC13-02-2018

    Al het 1 en ander aan gedoe gehad. Nu de druppel die de emmer doet overlopen. Ik heb opgezegd. Profiel verwijderd. Zou een bevestigingslink krijgen. Niet gekregen. Mijn profiel werkt niet meer.. dus wat dat aangaat wel gelukt. Het blijft alleen op de site staan. Nu begrijp ik al die niet betalende leden nog beter. Ik heb mijn profiel aangepast. Dit zou niet door hun 'keuring' moeten komen.. in de omschrijving o.a. gezet dat het me niet lukt mijn profiel van de site af te halen.

    Eerdere dingen.. berichtjes naar mensen geschreven vanuit mijn naam.. niet door mij geschreven! Zou iemand ingelogd hebben met mijn wachtwoord?? Verder berichtjes gekregen die duidelijk vertaald waren vanuit Joost mag weten wat voor taal. Oplichting dus! Daarnaast ook nog 'ge-matchd met mensen die niet betaald hadden, bij alles ingevuld hadden 'vertel ik later' etc. Allemaal onzin! en dat voor deze prijzen! Mensen trap er niet in! Ga lekker op tekenles of op dansles. Dan kom je echte mensen tegen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dieven

    qW.Proost09-02-2018

    Veel moet er niet gezegd worden. Blijf er ver van weg!!! Nep profielen en lees de kleine lettertjes aub. Gelijk welk (proef)abbonementje u neemt ze zullen geld van uw rekening blijven halen. Bende dieven zijn het
    Spijtig dat je hier sterren moet geven want een halve is al te veel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    echte profielen tussen de gekke profielen

    Tom 30-01-2018

    Heb inderdaad ook wat gekke profielen gevonden, maar er zitten gelukkig ook veel echte mensen tussen. Je ziet het meteen wel aan de foto's eigenlijk en ik val toch niet op jongere dames.

    Ik heb zelf nu met twee vrouwen contact en met een van hen heb ik over een week afgesproken. Mijn ervaring is dat het in het echt toch altijd weer heel anders is dan op het internet. Eerder had ik weken erg goed mailcontact maar in het echt viel het toch tegen, was er geen klik. Nu heb ik sneller afgesproken en zie erg uit naar deze date. Dat is voor mijn namelijk toch weer een tijd geleden. Ik ben 58.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Valse profielen

    peter05-09-2017

    Ik had me ingeschreven heel summier en zonder foto's
    En direct kreeg ik uitnodigende berichten van supermooie vrouwen die veel jonger waren.......en ze blijven maar komen.

    Onnodig te concluderen dat dit helemaal FAKE is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet aan beginnen

    René van der Est06-07-2017

    Deze site klopt eenvoudig niet, de openingszinnetjes zijn voor veel profielen hetzelfde, de fotoos zijn vals en van het net geplukt, een "schrijfster" geeft een antwoord van 2 zinnetjes, een amerikaanse zet haar CV op een NL site, Kortom te gek voor woorden.

    Peter14-07-2017

    Hoi Rene, Heb hier nog 2 fake mannenprofielen lopen en op beide profielen krijg ik van exact dezelfde dames precies dezelfde openingsberichten. Doe uiteraard niet met deze fake profielen maar was puur om aan te tonen dat er dames profielen zijn die door de eigenaar beheerd worden in de hoop je te laten betalen. Ze zeggen ook dat alle profielen handmatig gecontroleerd zijn op hun begin pagina. Hoe kan ik dan 2 fake profielen hebben?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Fake profielen

    Peter20-05-2017

    Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
    Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
    Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
    Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
    Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
    De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
    [ link verwijderd door admin nederlandreview ]
    Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

    Paulus15-06-2017

    Ik heb precies dezelfde ervaringen, zo niet erger. Ik heb toch aardig wat dating sites gezien, maar geen maakt het zo bont als 50Liefde. Meer dan de helft van de contacten die ik er heb gelegd bestaan helemaal niet. Dat merk je snel genoeg aan de nietszeggende en onpersoonlijke reacties: ze gaan niet in op wat jij vertelde maar komen telkens terug met zinnetjes als "Wat leuk, ik ben benieuwd wat je van mij vindt". Waarom doet 50Liefde dat, wat denken ze ermee te bereiken? Daarnaast krijg ik ook de meest onzinnige oproepen naar me toe, van vrouwen van 30 jaar jonger, ook al weer met algemene vaagheden en oh, wat hebben ze een interesse in mij; maar reageren op wat jij schrijft, ho maar. Ik heb op deze site niet één normaal menselijk contact kunnen leggen! Ik voel me belazerd, ik wil mijn geld terug!

    Paulus15-06-2017

    Ik zie hieronder trouwens een aantal teksten staan die 50Liefde de hemel in prijzen. Wie de moeite neemt ze een beetje serieus door te lezen merkt al gauw dat de helft uit pure reclameteksten bestaat. Ach ja, als je toch mensen in dienst hebt die nep-profielen moeten opvullen, dan is het een kleine moeite om zo'n neppersoon hier een stralende review te laten schrijven. Alweer: algemeenheden. Bah.

    Paulus15-06-2017

    Nog zoiets: terwijl ik hier een review zit te schrijven komt er voortdurend een storende pop up in beeld om me door te verbinden.... naar 50Liefde! En je kunt hem niet eens wegklikken, je moet ernaar toe of je wilt of niet. Verdienen ze hier ook nog aan?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Hopelijk de laatste keer, maar met een glimlach

    marliesvanboven12-05-2017

    Als zelfs ik het kan op een website...
    Voor mij is 50liefde.nl een prachtige website. Het is eenvoudig in het gebruik en er zijn leuke profielen te vinden.
    Zelf ben ik 54 en op zoek naar liefde, maar ik ben erg voorzichtig, vooral online.
    Wat ik bijvoorbeeld erg prettig en leuk vind aan 50liefde is dat je even een glimlach kunt versturen. Dat is niet zo dwingend en bovendien zo geschied, maar de impact kan heel groot zijn. Voor mij maakt dit het daten laagdrempeliger en ook leuker.
    Ik zoek duidelijk een partner voor een serieuze, lange relatie. Dit is hopelijk de laatste keer dat ik zoeken moet.
    Maar ik doe het nu met plezier en met een glimlach

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Teveel onbetaalde leden die niet kunnen reageren

    Linda27-02-2017

    Van het totale aanbod aan leden is 2/3 gratis lid. Deze kunnen je berichten niet lezen en je niets anders sturen dan en smile.
    Dat betekend dat er maar een heel klein percentage overblijft waar je daadwerkelijk contact mee kunt hebben. En dan is deze site echt veel te duur voor het aanbod

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    50liefde.nl

    Karel Pieterse31-01-2017

    Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review 50liefde

    Leo Van Vliet18-01-2017

    Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nieuwe vrouw gevonden

    Vincent10-01-2017

    Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Negatieve recensies

    Claudine Van Tienhoven21-12-2016

    Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Datingsites

    Inge Van Leeuwen21-12-2016

    Ja de website is vrij duur, maar goed. Alle datingsites kosten veel geld dus dat is een slecht excuus. Ben hier een leuke partner tegengekomen dus voor mij was dit goed!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    50liefde.nl

    Jessica Van De Ploeg21-12-2016

    Heel erg fijn en vertrouwd om hier te daten want je treft alleen mensen die ook naar een date op zoek zijn van dezelfde leeftijd. 50liefde is heel makkelijk en betrouwbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Weer gelukkig

    Willem-Jan21-12-2016

    Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Online daten

    Carla Stouthart21-12-2016

    Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.nl (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bedankt

    John21-12-2016

    Er zijn niet zo heel veel datingsites die speciaal zijn gericht op 50 plussers. Het viel dus ook niet mee voor mij om een fatsoenlijke datingsite te vinden waar mensen zijn aangemeld waar ik het goed mee kan vinden. 50liefde is daarentegen fijn in het gebruik, overzichtelijk en zeer zeer makkelijk om vrouwen te vinden en in contact mee te komen waar ik het goed mee kan vinden. De profielen zijn namelijk zo weergegeven dat ze speciaal op jouw zoekfilters worden aangepast. Zo krijg je dus gericht en goed resultaat als je opzoek gaat naar een man of vrouw. Daarnaast heb ik het gratis geprobeerd en ben ik erg te spreken over de services van deze datingsite. Hartstikke bedankt. Met vriendelijke groet, John

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    goede site

    Hans21-12-2016

    Hele fijne site die rekening houdt met ouderen, telefonisch bereikbaar waardoor je niet een half jaar op een reactie hoeft te wachten op je mail zoals bij andere datingsites. Nog geen partner gevonden maar dat gaat zeker goed komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooie nette website

    M. Verleen08-12-2016

    Mooie en nette website voor het vinden van een nieuwe liefde en gericht op senioren. Ik vreesde veel bombarie en ordinair gedoe, maar dat vind je hier gelukkig niet.

    Het blijft even wennen om weer op afspraak te gaan. Mijn kinderen helpen mij en hebben het bedacht en nu voelt het al beter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    mensen ontmoeten

    Tiny16-10-2016

    ik vind het een leuke manier om mensen te ontmoeten iets wat mij niet altijd meer makkelijk af gaat nu ik niet meer werkzaam ben en de zeventig nader
    zelf ben ik ook niet zo heel handig met het internet maar mijn zoon heeft het uitgelegd en nu snap ik hoe alles werkt
    deze website houd gelukkig wel een beetje rekening met ouderen daardoor lukt het me beter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Te veel concurrentie

    Ellen 28-10-2015

    Er zijn hier wel heel veel vrouwen, vergeleken met mannen. Misschien ligt het aan mijn zoekgebied, maar ik word een beetje onzeker van al die concurrentie...

    Het is wel een mooie website met een aansprekender stijl dan andere datingwebsites.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Toch wel handig

    Karientje30-09-2015

    Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.nl (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over 50liefde.nl

    Uw beoordeling