50liefde.nl

7.3

Bestellen

8

Service

6.9

Prijs

8.2

Levering

85.2%

Zou hier weer kopen

50liefde.nl

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. 50liefde.nl is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. 

De datingsite voor 50 plussers!

50liefde.nl  zegt alles eigenlijk al. 50liefde.nl  is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.nl zijn toch wel:
-    Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
-    De handmatige controle van de profielen
-    De focus op veiligheid en anonimiteit

Over 50liefde.nl

Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.  
De balans man vrouw is  57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.nl is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen. Diensten van50Liefde.nl

50liefde.nl is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is. 
Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog. 
Ook kent de site 50liefde.nl een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.  

Klachten over 50Liefde.nl

Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.nl een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken. 

Wat vind jij van 50Liefde.nl?

Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.nl? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun. 
Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op NederlandReview aantreft een reactie achterlaten.


 


Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.nl - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (81)

eenmalig

Nou niet eens met alle punitiviteit rondom 50liefde. Dan vindt ik ze op betrouwbaredatingsites.nI toch een stuk eerlijker.

M

Maurits

24-11-2021

0

Abonnementen

Hele slechte site met steeds dezelfde personen. Je krijgt gratis leden te zien waar jij credits voor moet kopen. Niet betrouwbare site!!

A

annaboom

06-07-2021

0

Bertrouwbaar en snel

Wat je van een datingsite ook verwacht. Concreet, snel contact, snelle ontmoetingen, mensen zijn niet schuw. Waar voor je geld.

B

Bertrand

27-07-2020

0

Erg tevreden

50liefde ben ik erg tevreden over. Af en toe momenten waarop ik mijn vraagtekens had, maar zodra ik dit had, belde ik de klantenservice. Ze staan paraat, willen je helpen. Uiteindelijk leuke contacten gehad, maar daadwerkelijk 1 ontmoet. Niet genoeg om een conclusie te trekken. Ik ben nog lid en ik wil graag nog meer mensen / mannen ontmoeten om te kijken of het klikt! Monika

M

Monika

03-06-2020

0

Goede datingsite

Hallo, alles klopt aan deze datingsite alleen vind ik de reguliere prijs na de actiemaand best wel duur. 39,99 p/m is niet niks, maar ik bekijk het op lange termijn, dan is het achteraf wel de moeite waard geweest, althans, dat hoop ik haha. Valt weinig voor de rest over te vertellen, ik ben blij dat ik er gebruik van maak en de partnervoorstellen helpen mij in ieder geval de juiste type personen te spreken.

M

Miranda

18-05-2020

0

Aanrader

50liefde kan ik omschrijven als een professionele datingsite met veel oog voor de senioren klant. Gelukkig is het ook echt een datingsite voor mensen / singles die minimaal 40+ zijn heb ik ervaren. In mijn ogen een absoluut pluspunt. Ik was voorheen ook op diverse datingsites ingeschreven maar bij 50liefde kon ik het best uit de voeten. De partnervoorstellen, het ledenplatform en de gebruiksvriendelijkheid waren voor mij op dat moment onmisbaar. De abonnementsvormen zijn overigens prima te hanteren als je je er even in verdiept. Voor de rest zou ik iedere single van 40 jaar of ouder willen aanraden eens een kijkje te nemen op 50liefde als je een nieuwe partner zou willen hebben. Het is mij allemaal erg positief bevallen en zou het traject iedereen aanbevelen. Koos

K

Koos

11-05-2020

0

Succes

Een succes, zit misschien net zoals een ongeluk in een klein hoekje. Ik kan mezelf een gelukkig lid noemen van 50liefde. Het heeft me aan een nieuwe partner geholpen. Ook ik heb erg veel negatieve reacties gelezen, waarbij ik dacht ''Misschien zelf eens proberen en ondervinden?''. Van die keus heb ik geen moment spijt. Ik kan me overigens wel vinden in de negativiteit van de mensen over 50liefde, sommige dingen zijn niet altijd even duidelijk. Gelukkig hebben ze een parate klantenservice die me hielp bij dat soort dingen.

H

Huibert

29-04-2020

0

50liefde

Op het begin was het behoorlijk uitzoeken hoe de website in elkaar stak, maar al snel merkte ik dat het best wel gebruiksvriendelijk was. Uiteraard niet optimaal, maar genoeg om het onder de knie te hebben. Zelf ben ik totaal niet van het online daten, maar na 4 jaar vrijgezel te zijn geweest vond ik het weer eens tijd om te zoeken naar een wederhelft. 8 maanden heeft het geduurd. 50liefde kent ups&downs, maar het proces is erg aangenaam en toch kan ik zeggen dat het allemaal heeft geholpen. Marcel en ik zijn nu sinds 1 maand bij elkaar maar voelt als een eeuwigheid. 50liefde bedankt. Angela

A

Angela

21-04-2020

0

Gericht op senioren

Een datingsite betreed je niet voor niets. Je wil waar voor je geld en ik kan uit eigen ervaring vertellen dat je bij 50liefde waar voor je geld krijgt. Ook ik heb de negativiteit rondom deze datingsite hier en daar meegekregen, maar gek genoeg maakte me dat alleen maar nieuwsgieriger. Oprecht kan ik jullie vertellen dat ik een prettige ervaring gehad heb hier, het duurde even, maar in principe is de manier waarop je contact legt er aangenaam en inderdaad gebruiksvriendelijk voor senioren. Klantenservice staat paraat om elke vraag die je kan bedenken, erg fijn allemaal!

E

Edward

15-04-2020

0

3 maanden abonnement (was minimum)

Veel geld voor absoluut niets! Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder. Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

K

Kees

15-04-2020

0

Positief ervaren

Een positieve ervaring heb ik hier gehad. Het sprak in principe allemaal voor zich. Je kan merken dat de site echt gericht is op senioren en dat is natuurlijk fijn. Geen jongeren die ook voor andere dingen komen, maar echt puur gericht op de 40+ leeftijden die opzoek zijn naar contact en liefde. Goed bevallen!

R

Rene

09-04-2020

0

Senioren single staat centraal

Voor mij was dit belangrijk. En wat is een senior? Nou voor mij was het iig belangrijk dat er alleen singles waren boven de 40. Gelukkig staat 50liefde hier centraal voor en dat is echt een groot pluspunt. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke datingsite wat het dus makkelijk maakt contacten te leggen met andere. Overigens niet te vergelijken met een Parship / Lexa. Ik vind dit een echte aanrader, het contact wat ik vandaag de dag heb is het geen wat ik al die jaren al zocht. Bedankt :-)!

M

Merel

18-03-2020

0

Gebruiksvriendelijke datingsite voor senioren

Dat was voor mij echt een heel belangrijk punt. De gebruiksvriendelijkheid. Gelukkig heb ik bij 50liefde geen enkele vraag gehad als het ging om het gebruiksgemak. Dit helpt je zo veel met het zoeken van nieuw contact, dat is echt heel erg fijn. Sinds vorig jaar September ben ik lid en nu nog steeds. Het is voor mij al een positieve reactie waard vanwege de contacten die ik dagelijks heb. Daarmee wil ik dus ook aangeven dat de site werkt naar behoren en je hier wel degelijk iemand kan vinden die in/binnen jouw plaatje past/valt. Laila

L

Laila

09-03-2020

0

Erg fijne datingsite

50liefde heeft me van het begin al direct te pakken. Ondanks de negativiteit waar de site mee te kampen had, heb ik hier niets van gemerkt. Leo

L

Leo

06-03-2020

0

Content en professioneel

Goedenavond, ik ben zeer content met deze datingsite. Het heeft me geholpen om een lastige periode door te komen. Nieuwe contacten en een nieuwe partner, dat is waarvoor ik kwam. Heb het beide kunnen vinden. Klantenservice staat je professioneel te woord, dus ik ben zeer tevreden en blij!

M

Mirian

02-03-2020

0

50liefde voor senioren

Na lang zoeken eindelijk 50liefde tegen het lijf gelopen. Na de scheiding van mijn ex man ben ik een ruime tijd single gebleven. Voor een reden.. wantrouwen. Gelukkig laat 50liefde je op een hele aangename manier contact zoeken met mensen die precies hetzelfde wilde als ik, namelijk een nieuwe partner. Na 1.5 jaar lid te zijn geweest vond ik het welletjes en besloot ik contact te houden met de mensen die ik in 1.5 heb leren kennen. Nu sprong daar een hele attente man tussenuit en die mag ik sinds een maand of 2 nu mijn nieuwe wederhelft noemen. Blijer kan een mens niet zijn. Elsa

E

Elsa

25-02-2020

0

Momenten van geluk

Hallo iedereen, Ik voelde me oprecht gelukkig met het gebruik van deze datingsite. Lexa & Parship hoeven van mij niet meer, sinds ik toch alleen maar naar een wat oudere vrouw opzoek ben. Momenteel zit ik nog in het proces, maar het is nu al een positieve reactie waard! Het valt zeker aan te raden als je opzoek bent naar een nieuwe vlam of gewoon leuk contact :-)

J

Jeroen

21-02-2020

0

Zeer degelijke datingsite

Ik wil mijn verhaal niet al te lang maken, maar ik ben gelukkig overtuigd door diverse leden dat het hier allemaal werkt zoals een datingsite moet werken. Ik hou er alleen niet van om te betalen voor zulke dingen. Maar gelukkig heeft het na een maand of 5 zijn vruchten afgeworpen. Erg blij mee. Yvonne.

Y

Yvonne

17-02-2020

0

Prima datingsite

Goedenavond, Ik zelf heb niets te klagen over deze datingsite. De site doet wat het moet doen, mij namelijk in contact laten komen met gelijkgestemden en/of mensen die alleen leuk contact willen hebben. Na een lastige periode toch besloten om gebruik te maken van online datingplatformen, toch zei mijn gevoel dat 50liefde het beste bij mij paste qua aanpak en approach. Het is niet duur en het leden aantal is gigantisch groot, siert me wel om al die leuke dames af te struinen en contact te leggen!

B

Bernard

05-02-2020

0

Proefmaand

Er wordt heel snel een nieuwe maand automatisch van je bankrekening afgeschreven. En je mag het bedrag niet storneren vlg. de voorwaarden. Verdacht dat zoiets al in de voorwaarden staat. Dat blijkt als je toch storneert, dan moet je opeens 2 maanden plus adm.kosten betalen (87,50 ) Ga je daar niet op in, dan krijg je een incassobureau op je dak. Een soort verdienmodel voor deze dating site. Een dating site heeft geen belang bij een snelle date of nieuwe liefde, ze willen zo lang mogelijk aan je verdienen. Dus als je het binnen een maand ofzo wel gezien hebt met 50Liefde.nl moet je toch eerst flink dokken om er vanaf te komen. Een andere punt is dat ze de profielen van vrouwen zo lang mogelijk laten staan, ook al zijn deze vrouwen al lang niet meer op zoek. Ik noem dit oplichting.

N

Nickie

07-01-2020

0