NederlandReview

    Ervaringen 50liefde.nl

    Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. 50liefde.nl is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

    De datingsite voor 50 plussers!

    50liefde.nl zegt alles eigenlijk al. 50liefde.nl is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.nl zijn toch wel:
    - Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
    - De handmatige controle van de profielen
    - De focus op veiligheid en anonimiteit

    Over 50liefde.nl

    Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.
    De balans man vrouw is 57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.nl is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen.

    Mocht je je account uiteindelijk weer willen verwijderen, dan kan dat! En in dit filmpje wordt uitgelegd hoe!

    Diensten van50Liefde.nl

    50liefde.nl is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is.
    Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog.
    Ook kent de site 50liefde.nl een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.

    Klachten over 50Liefde.nl

    Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.nl een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken.

    Wat vind jij van 50Liefde.nl?

    Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.nl? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun.
    Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op NederlandReview aantreft een reactie achterlaten.

    Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.nl - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op NederlandReview.nl

    50liefde.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    7.4
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Review 50liefde

    Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

    Door: Leo Van Vliet 18-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nieuwe vrouw gevonden

    Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

    Door: Vincent 10-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fantastisch

    Goedemiddag allemaal,

    Ik wil ook net zoals iedereen die hier geschreven heeft, even de tijd nemen. Ik heb een super mooie ervaring hier bij 50liefde gehad. Het begon allemaal vorig jaar September waar ik in een scheiding lag, kort er na echt gescheiden. Direct weer opzoek gegaan naar een nieuwe partner, ik kan niet alleen zijn namelijk.

    Ook voor 45+ mensen is dit goed en prima aan te raden als je een nieuwe partner wil zoeken. Ik heb mijzelf toen aangemeld met een 6 maanden abonnement, €24.99,- per maand, meer dan prima. (Misschien een tikkeltje teveel, maar dat heb ik al snel)

    Vervolgens de klantenservice gebeld voor een 1 op 1 uitleg, waarbij ik te horen kreeg van VIP credits. Hiermee koop je eigenlijk credits voor mensen met een non-membership. Zo vertelde ze me dat. Hierdoor ben ik eigenlijk in contact gekomen met mijn tegenwoordig huidige partner Mascha. Het spreekt allemaal voor zich, niets omslachtig aan en een dikke prima! Bedankt 50liefde.

    Door: Barthold 26-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Net geen 5 sterren

    Hallo iedereen,

    Ik lees net zoals andere mensen ook negativiteit rondom 50liefde. Maar het gaf mij niet het gevoel van 'Oh, ik ga dit niet meer proberen nu'. Sterker nog, ik heb mijzelf gewoon aangemeld om te kijken waar het schip zou stranden.

    Zoals mensen nu inderdaad zeggen, de 3daags en 10daags abonnementen worden niet meer automatisch verlengd. Aangezien ik voor de 10 dagen ben gegaan om even de kat uit de boom te kijken. Er werd mij keurig gevraagd of ik wilde verlengen na 10 dagen.

    De site zelf steekt goed in elkaar. Gebruiksvriendelijk, op een aangename manier contact zoeken, en best wel wat actieve leden. Je kan hier terecht voor leuk contact of echte liefde inderdaad. Het laatste is bij mij gelukkig voorgekomen, dit was ook de reden dat ik hier ben aangemeld.

    Ik zal het gewoon proberen, het is mij gelukt, dus waarom de rest van senioren Nederland niet. :)

    Door: Arthur 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zeer degelijke datingsite

    Ik wil mijn verhaal niet al te lang maken, maar ik ben gelukkig overtuigd door diverse leden dat het hier allemaal werkt zoals een datingsite moet werken. Ik hou er alleen niet van om te betalen voor zulke dingen. Maar gelukkig heeft het na een maand of 5 zijn vruchten afgeworpen. Erg blij mee.

    Yvonne.

    Door: Yvonne 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Prima datingsite

    Goedenavond,

    Ik zelf heb niets te klagen over deze datingsite. De site doet wat het moet doen, mij namelijk in contact laten komen met gelijkgestemden en/of mensen die alleen leuk contact willen hebben.

    Na een lastige periode toch besloten om gebruik te maken van online datingplatformen, toch zei mijn gevoel dat 50liefde het beste bij mij paste qua aanpak en approach.

    Het is niet duur en het leden aantal is gigantisch groot, siert me wel om al die leuke dames af te struinen en contact te leggen!

    Door: Bernard 05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Mooie ervaring

    Goedenavond allemaal,

    Net zoals andere senioren hier ben ik ook wat negatieve reacties tegen gekomen. Ondanks dat ben ik het ook gaan proberen. Ik heb gekozen voor het 3 maanden abonnement waarbij je 29,99,- betaalt. Ondanks de 6 maanden abonnementen vaak acties hebben voor 24,99,- Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper. Echter wilde ik het eerst even proberen.

    Absoluut het proberen waard, de site is hartstikke gebruiksvriendelijk voor senioren en je hebt binnen de kortste keren erg leuk contact. Het grote verschil tussen dit abonnement en het jaarabonnement is dat je bij het jaarabonnement vaker bovenaan de zoekresultaten verschijnt en 100% contact garantie hebt.

    Ik kan jullie ook garanderen dat het bij 3 maanden prima werkt! Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben namelijk geen senioren single meer.

    Kortom geen negatieve ervaring, maar erg positief. Aanrader.

    Door: Mark 07-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    50liefde

    Goedemiddag,

    Ik sluit me aan bij de optimisten. Het is voor mij een lange zit geweest, maar al met al kan ik zeggen dat ik er in geslaagd ben een nieuwe partner te vinden. Het is nog allemaal erg pril, maar bij het maand abonnement wist ik het meteen al. Ik wilde perse door om een nieuwe vrouw te kunnen vinden.

    Het mooie van dit abonnement is dat je 14 dagen de tijd hebt om jezelf te bedenken. (zoals meerdere dat gedaan hebben) Uiteraard was dat voor mij niet lang genoeg, dus toen geswitched naar een 6 maanden abonnement voor €24.99 per maand. In de 4e maand had ik succes, mijn eerste en enige ontmoeting met Marianne was gelijk een dik succes. Ik kan dus niet anders zeggen dat 50liefde erin geslaagd is mij gelukkig te maken met een nieuwe vrouw. Gezien mijn verleden had ik dit ook echt nodig, we vullen elkaar in elk opzicht goed aan.

    Groetjes,
    Dirk & Marianne.

    Door: Dirk 04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke vrouw ontmoet

    Echt een zeer leuke vrouw ontmoet. Dankzij 50liefde wist ik eigenlijk niet wat me precies overkwam... ik werd overspoeld met suggesties (positief) en daarbij zaten echt veel leuke vrouwen.

    Dan kom je op een punt dat je een keus moet maken welke vrouw je nou meer aandacht moet gaan geven, anders kan je er een dag taak van maken, en dat wilde ik ook niet hebben.

    Na intensief contact te hebben gehad met Janneke vond ik het is tijd dat ik vroeg of zij het zelfde voelde als dat ik voelde.. haar antwoord was nee... (baalde ik van)

    Toch wilde ze met mij mee op een echte senioren date , ouderwets wat drinken in een kroegje. Daar klikte het eigenlijk gewoon meteen en die gevoelens zijn bij haar door ontwikkelt tot verliefdheid. Sinds dien hebben wij een relatie en zijn happy de peppie met elkaar.

    Door: Jordy 25-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Onwijs bedankt

    Goedenavond,

    Ik wil toch even de moeite nemen om jullie onwijs te bedanken voor de goede service. Normaliter ben ik niet zo, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Ik ben namelijk sindskort erg blij met mijn nieuwe vrouw Els. Els was ook een lange tijd actief op 50liefde en kon maar niemand vinden, net zoals ik.

    Na lang klouteren kwam ik Els tegen en ben ik het contact met haar aangegaan. Dit klikte gelijk al. Na een lange tijd besloot ik haar mee 'uit' te vragen om haar beter te leren kennen. Ik kan jullie vertellen dat dit echt een hele leuke en gezellige avond was.

    Datingsites riepen bij mij altijd al een beetje vraagtekens op, maar dit is wel echt een aanrader voor senioren. Erg gelukkig op dit moment en dat zal nog lang aanhouden ook!

    Richard

    Door: Richard 11-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Proefmaand

    Er wordt heel snel een nieuwe maand automatisch van je bankrekening afgeschreven. En je mag het bedrag niet storneren vlg. de voorwaarden.
    Verdacht dat zoiets al in de voorwaarden staat.
    Dat blijkt als je toch storneert, dan moet je opeens 2 maanden plus adm.kosten betalen (87,50 ) Ga je daar niet op in, dan krijg je een incassobureau op je dak. Een soort verdienmodel voor deze dating site.
    Een dating site heeft geen belang bij een snelle date of nieuwe liefde, ze willen zo lang mogelijk aan je verdienen.
    Dus als je het binnen een maand ofzo wel gezien hebt met 50Liefde.nl moet je toch eerst flink dokken om er vanaf te komen.
    Een andere punt is dat ze de profielen van vrouwen zo lang mogelijk laten staan, ook al zijn deze vrouwen al lang niet meer op zoek. Ik noem dit oplichting.

    Door: Nickie 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    50liefde.nl

    Oplichters. Fake accounts, belabberd nederlands taalgebruik door zo genaamde "dames". Zijn personen die meerdere accounts beheren en gesprek op gang houden met de onwetende zoekende.
    Al die positieve geluiden op Nederland Review zijn opvallend in hun zelfde taalgebruik...let er maar eens op !!!!. Allemaal geschreven door waarschijnlijk medewerkers bij 50liefde .nl.
    Als je er toch op zit : vraag maar om een foto waar de persoon bijvoorbeeld 2 vingers opsteekt. Ik garandeer je dat je NOOIT een foto terug krijgt en het contact direct stopt.
    Kortom, trap er niet in. Je wordt gewoon belazerd.

    Door: henk 15-07-2019
    Charlot 18-07-2019

    Goedenavond Henk, ik begrijp de frustratie. Maar ik heb het heel anders ervaren gelukkig. Geen enkele datingsite is proper.. er zijn altijd wel mensen die iets te melden hebben en dat is hun goed recht. Maar niet iedereen hoeft het zoals jou te ervaren. Sterker nog, als ik jouw reactie zo zou lezen zou ik het zelf willen meemaken. Ben blij dat ik het anders heb ondervonden want ik kan mezelf gelukkig prijzen met een partner na 3 jaar. Charlot

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een mooi proces

    Mijn titel zegt het eigenlijk al. Het is een mooie tijd geweest hier en ik ben blij dat ik een mooie lieve vrouw heb leren kennen waarmee ik verder kan. Mijn verleden laat ik achter me, al die nare dingen hoef ik niet meer boven te halen!

    Het proces is heel erg goed verlopen en is heel erg makkelijk. In eerste instantie dacht ik namelijk dat ik niet van het online daten zou zijn, maar het beviel me bijzonder snel om eerlijk te zijn. Aanmelden, contact hebben, prijs, klantenservice in principe alles is acceptabel.

    Groet,
    Benny

    Door: Benny 18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima datingsite

    Goedemiddag,

    Ik sluit me aan bij de positieve reacties. Ik kan begrijpen dat er hier en daar wat negatieve tussen zitten, dat blijf je altijd houden. Maar ik vind het waardevoller om wat positiefs neer te zetten dan iets / iemand helemaal af te kraken.

    Bij mij is het van het begin tot het eind zeer goed bevallen. Het aanmelden e.d. is zo gebeurd en je hebt binnen de kortste keren leuk contact. M.b.t de abonnementen is het verstandig om gewoon de klantenservice te raadplegen. Die lichten je gewoon helemaal door waardoor je op de hoogte ben van alles. Zo heb ik het ook gedaan.

    Trots en blij dat ik hier een nieuwe partner heb kunnen vinden!

    Door: Diederik 09-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geweldige ervaring

    Goedemiddag,

    Ook bij mij heeft het positief uitgepakt allemaal. In het begin was ik wat huiverig omdat ik toch nog wat negatieve reacties heb gelezen over 50liefde. Maar in principe heeft het heel erg goed uitgepakt voor mij.

    Een jaar abonnement voor €17.99,- per maand was voor mij genoeg. Het spreekt allemaal voor zich en bij vragen kan je altijd de klantenservice bereiken. Dit heb ik ook moeten doen en ze staan je professioneel te woord.

    Rond de 10e maand mijn nieuwe partner kunnen vinden. In 2018 heb ik ongeveer 4-5 ontmoetingen gehad, maar bij ontmoeting 3 was ik verkocht.

    Een echte aanrader!

    Door: Raphael 27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Een ervaring rijker

    Maar dan ook een positieve. Het gebruik van 50liefde heeft me laten beseffen dat er ook nog mensen zijn die je innerlijk ook heel belangrijk vinden.

    3 maanden was niet genoeg, 6 maanden ook niet, 12 maanden wel. Binnen 10 maanden een nieuwe vrouw waarbij je eigenlijk totaal niet had verwacht dat het zou gaan lukken. Een zeer mooie ervaring en echt het aanraden waard.

    Door: Ricardo 14-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    50liefde

    Goedemiddag allemaal,

    Na een erg vervelende en nare periode gehad te hebben heb ik toch besloten om online een nieuwe partner te zoeken. Het is makkelijk om een profiel aan te maken, ik heb toen voor een maand abonnement gekozen, net zoals Rein hieronder.

    Ik wilde even kijken hoe het zou zijn allemaal en even die kat uit de boom te kijken. Prima bevallen en daarna gekozen voor een jaar abonnement. Ik wilde wel echt de tijd nemen om een leuke nieuwe man te leren kennen.

    Al met al is dat allemaal gelukt! Binnen 9 maanden een nieuwe liefde, Voor slechts 17.99 per maand is dat het wel echt allemaal waard achteraf.

    Groetjes,
    Joke

    Door: Joke 20-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schitterend

    Hallo,

    Het bestellen en de service is niet heel erg van toepassing denk ik. Vandaar 1 ster. De rest is absoluut 5 sterren waard.

    Het aanmelden ging heel erg soepel, ik koos even voor een maand abo, je kan namelijk daar tot 14 dagen opzeggen. Ik wilde toch ff kijken wat er precies gaande was hier.

    Lang verhaal kort. Super ervaring, super vrouwen, super partner. Echt een trots en blije senioren dater!

    Door: Rein 11-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Prettig ervaren

    Goedemiddag,

    Ik wil toch even de tijd nemen om een leuke review achter te laten. Als 61 jarige vond ik het erg lastig om weer aan daten te beginnen. Dat is erg lang geleden voor mij.

    Mijn scheiding was erg zwaar maar toch moest ik een nieuw maatje vinden. Bij 50liefde is het allemaal erg makkelijk om zo iemand te kunnen vinden.

    Na het aanmelden gelijk een abonnement afgesloten voor een jaar, 17,99 per maand en die betaalde ik na een tijd met plezier. Omdat ik ook echt plezier had!

    Kort: Ik heb een nieuwe partner kunnen vinden, zijn sinds een maandje samen en alles loopt op rolletjes. Aanrader!

    Door: Els 05-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Positief en een aanrader

    Goedemiddag,

    Ik heb onderstaande reacties niet doorgenomen. Ik kan alleen voor mezelf spreken en dat is erg positief. Het aanmelden ging soepel, zeker voor iemand van mijn leeftijd (62). Je kan even snel rond snuffen en dan kiezen voor een abonnement.

    Ik had toen gekozen voor 6 maanden, 24,99 met 80% contact garantie, dat moet je een beetje met een korrel zout nemen want ik denk persoonlijk dat je 100% contact hebt.

    Al met al zeer tevreden en een leuke man leren kennen. Beide niet meer actief op 50liefde maar dat hoeft ook niet meer als je zo'n band hebt zoals wij.

    Door: Melissa 16-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over 50liefde.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is 50liefde.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 49 ervaringen geplaatst over 50liefde.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 50liefde.nl actief?

    50liefde.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites , Doelgroependating

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50liefde.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.