NederlandReview

  Ervaringen 50liefde.nl

  Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. 50liefde.nl is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

  De datingsite voor 50 plussers!

  50liefde.nl zegt alles eigenlijk al. 50liefde.nl is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.nl zijn toch wel:
  - Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
  - De handmatige controle van de profielen
  - De focus op veiligheid en anonimiteit

  Over 50liefde.nl

  Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.
  De balans man vrouw is 57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.nl is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen.

  Mocht je je account uiteindelijk weer willen verwijderen, dan kan dat! En in dit filmpje wordt uitgelegd hoe!

  Diensten van50Liefde.nl

  50liefde.nl is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is.
  Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog.
  Ook kent de site 50liefde.nl een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.

  Klachten over 50Liefde.nl

  Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.nl een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken.

  Wat vind jij van 50Liefde.nl?

  Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.nl? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op NederlandReview. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.nl vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun.
  Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op NederlandReview aantreft een reactie achterlaten.

  Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.nl - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op NederlandReview.nl

  50liefde.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

  7,4
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,8
  Service
  rating
  7,8
  Prijs
  rating
  7,2
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Proefmaand

  Er wordt heel snel een nieuwe maand automatisch van je bankrekening afgeschreven. En je mag het bedrag niet storneren vlg. de voorwaarden.
  Verdacht dat zoiets al in de voorwaarden staat.
  Dat blijkt als je toch storneert, dan moet je opeens 2 maanden plus adm.kosten betalen (87,50 ) Ga je daar niet op in, dan krijg je een incassobureau op je dak. Een soort verdienmodel voor deze dating site.
  Een dating site heeft geen belang bij een snelle date of nieuwe liefde, ze willen zo lang mogelijk aan je verdienen.
  Dus als je het binnen een maand ofzo wel gezien hebt met 50Liefde.nl moet je toch eerst flink dokken om er vanaf te komen.
  Een andere punt is dat ze de profielen van vrouwen zo lang mogelijk laten staan, ook al zijn deze vrouwen al lang niet meer op zoek. Ik noem dit oplichting.

  Door: Nickie 07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  50liefde.nl

  Oplichters. Fake accounts, belabberd nederlands taalgebruik door zo genaamde "dames". Zijn personen die meerdere accounts beheren en gesprek op gang houden met de onwetende zoekende.
  Al die positieve geluiden op Nederland Review zijn opvallend in hun zelfde taalgebruik...let er maar eens op !!!!. Allemaal geschreven door waarschijnlijk medewerkers bij 50liefde .nl.
  Als je er toch op zit : vraag maar om een foto waar de persoon bijvoorbeeld 2 vingers opsteekt. Ik garandeer je dat je NOOIT een foto terug krijgt en het contact direct stopt.
  Kortom, trap er niet in. Je wordt gewoon belazerd.

  Door: henk 15-07-2019
  Charlot 18-07-2019

  Goedenavond Henk, ik begrijp de frustratie. Maar ik heb het heel anders ervaren gelukkig. Geen enkele datingsite is proper.. er zijn altijd wel mensen die iets te melden hebben en dat is hun goed recht. Maar niet iedereen hoeft het zoals jou te ervaren. Sterker nog, als ik jouw reactie zo zou lezen zou ik het zelf willen meemaken. Ben blij dat ik het anders heb ondervonden want ik kan mezelf gelukkig prijzen met een partner na 3 jaar. Charlot

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Een mooi proces

  Mijn titel zegt het eigenlijk al. Het is een mooie tijd geweest hier en ik ben blij dat ik een mooie lieve vrouw heb leren kennen waarmee ik verder kan. Mijn verleden laat ik achter me, al die nare dingen hoef ik niet meer boven te halen!

  Het proces is heel erg goed verlopen en is heel erg makkelijk. In eerste instantie dacht ik namelijk dat ik niet van het online daten zou zijn, maar het beviel me bijzonder snel om eerlijk te zijn. Aanmelden, contact hebben, prijs, klantenservice in principe alles is acceptabel.

  Groet,
  Benny

  Door: Benny 18-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Prima datingsite

  Goedemiddag,

  Ik sluit me aan bij de positieve reacties. Ik kan begrijpen dat er hier en daar wat negatieve tussen zitten, dat blijf je altijd houden. Maar ik vind het waardevoller om wat positiefs neer te zetten dan iets / iemand helemaal af te kraken.

  Bij mij is het van het begin tot het eind zeer goed bevallen. Het aanmelden e.d. is zo gebeurd en je hebt binnen de kortste keren leuk contact. M.b.t de abonnementen is het verstandig om gewoon de klantenservice te raadplegen. Die lichten je gewoon helemaal door waardoor je op de hoogte ben van alles. Zo heb ik het ook gedaan.

  Trots en blij dat ik hier een nieuwe partner heb kunnen vinden!

  Door: Diederik 09-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Geweldige ervaring

  Goedemiddag,

  Ook bij mij heeft het positief uitgepakt allemaal. In het begin was ik wat huiverig omdat ik toch nog wat negatieve reacties heb gelezen over 50liefde. Maar in principe heeft het heel erg goed uitgepakt voor mij.

  Een jaar abonnement voor €17.99,- per maand was voor mij genoeg. Het spreekt allemaal voor zich en bij vragen kan je altijd de klantenservice bereiken. Dit heb ik ook moeten doen en ze staan je professioneel te woord.

  Rond de 10e maand mijn nieuwe partner kunnen vinden. In 2018 heb ik ongeveer 4-5 ontmoetingen gehad, maar bij ontmoeting 3 was ik verkocht.

  Een echte aanrader!

  Door: Raphael 27-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Een ervaring rijker

  Maar dan ook een positieve. Het gebruik van 50liefde heeft me laten beseffen dat er ook nog mensen zijn die je innerlijk ook heel belangrijk vinden.

  3 maanden was niet genoeg, 6 maanden ook niet, 12 maanden wel. Binnen 10 maanden een nieuwe vrouw waarbij je eigenlijk totaal niet had verwacht dat het zou gaan lukken. Een zeer mooie ervaring en echt het aanraden waard.

  Door: Ricardo 14-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  50liefde

  Goedemiddag,

  Ik sluit me aan bij de optimisten. Het is voor mij een lange zit geweest, maar al met al kan ik zeggen dat ik er in geslaagd ben een nieuwe partner te vinden. Het is nog allemaal erg pril, maar bij het maand abonnement wist ik het meteen al. Ik wilde perse door om een nieuwe vrouw te kunnen vinden.

  Het mooie van dit abonnement is dat je 14 dagen de tijd hebt om jezelf te bedenken. (zoals meerdere dat gedaan hebben) Uiteraard was dat voor mij niet lang genoeg, dus toen geswitched naar een 6 maanden abonnement voor €24.99 per maand. In de 4e maand had ik succes, mijn eerste en enige ontmoeting met Marianne was gelijk een dik succes. Ik kan dus niet anders zeggen dat 50liefde erin geslaagd is mij gelukkig te maken met een nieuwe vrouw. Gezien mijn verleden had ik dit ook echt nodig, we vullen elkaar in elk opzicht goed aan.

  Groetjes,
  Dirk & Marianne.

  Door: Dirk 04-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Fantastisch

  Goedemiddag allemaal,

  Ik wil ook net zoals iedereen die hier geschreven heeft, even de tijd nemen. Ik heb een super mooie ervaring hier bij 50liefde gehad. Het begon allemaal vorig jaar September waar ik in een scheiding lag, kort er na echt gescheiden. Direct weer opzoek gegaan naar een nieuwe partner, ik kan niet alleen zijn namelijk.

  Ook voor 45+ mensen is dit goed en prima aan te raden als je een nieuwe partner wil zoeken. Ik heb mijzelf toen aangemeld met een 6 maanden abonnement, €24.99,- per maand, meer dan prima. (Misschien een tikkeltje teveel, maar dat heb ik al snel)

  Vervolgens de klantenservice gebeld voor een 1 op 1 uitleg, waarbij ik te horen kreeg van VIP credits. Hiermee koop je eigenlijk credits voor mensen met een non-membership. Zo vertelde ze me dat. Hierdoor ben ik eigenlijk in contact gekomen met mijn tegenwoordig huidige partner Mascha. Het spreekt allemaal voor zich, niets omslachtig aan en een dikke prima! Bedankt 50liefde.

  Door: Barthold 26-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  50liefde

  Goedemiddag allemaal,

  Na een erg vervelende en nare periode gehad te hebben heb ik toch besloten om online een nieuwe partner te zoeken. Het is makkelijk om een profiel aan te maken, ik heb toen voor een maand abonnement gekozen, net zoals Rein hieronder.

  Ik wilde even kijken hoe het zou zijn allemaal en even die kat uit de boom te kijken. Prima bevallen en daarna gekozen voor een jaar abonnement. Ik wilde wel echt de tijd nemen om een leuke nieuwe man te leren kennen.

  Al met al is dat allemaal gelukt! Binnen 9 maanden een nieuwe liefde, Voor slechts 17.99 per maand is dat het wel echt allemaal waard achteraf.

  Groetjes,
  Joke

  Door: Joke 20-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schitterend

  Hallo,

  Het bestellen en de service is niet heel erg van toepassing denk ik. Vandaar 1 ster. De rest is absoluut 5 sterren waard.

  Het aanmelden ging heel erg soepel, ik koos even voor een maand abo, je kan namelijk daar tot 14 dagen opzeggen. Ik wilde toch ff kijken wat er precies gaande was hier.

  Lang verhaal kort. Super ervaring, super vrouwen, super partner. Echt een trots en blije senioren dater!

  Door: Rein 11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  Prettig ervaren

  Goedemiddag,

  Ik wil toch even de tijd nemen om een leuke review achter te laten. Als 61 jarige vond ik het erg lastig om weer aan daten te beginnen. Dat is erg lang geleden voor mij.

  Mijn scheiding was erg zwaar maar toch moest ik een nieuw maatje vinden. Bij 50liefde is het allemaal erg makkelijk om zo iemand te kunnen vinden.

  Na het aanmelden gelijk een abonnement afgesloten voor een jaar, 17,99 per maand en die betaalde ik na een tijd met plezier. Omdat ik ook echt plezier had!

  Kort: Ik heb een nieuwe partner kunnen vinden, zijn sinds een maandje samen en alles loopt op rolletjes. Aanrader!

  Door: Els 05-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Positief en een aanrader

  Goedemiddag,

  Ik heb onderstaande reacties niet doorgenomen. Ik kan alleen voor mezelf spreken en dat is erg positief. Het aanmelden ging soepel, zeker voor iemand van mijn leeftijd (62). Je kan even snel rond snuffen en dan kiezen voor een abonnement.

  Ik had toen gekozen voor 6 maanden, 24,99 met 80% contact garantie, dat moet je een beetje met een korrel zout nemen want ik denk persoonlijk dat je 100% contact hebt.

  Al met al zeer tevreden en een leuke man leren kennen. Beide niet meer actief op 50liefde maar dat hoeft ook niet meer als je zo'n band hebt zoals wij.

  Door: Melissa 16-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Fijn om te ervaren

  Goedendag,

  Erg goed bevallen. Zoals onderstaande reacties al doen zeggen ben ik ook net als hun een tevreden klant.

  Hoef er eigenlijk niet zo veel meer over te zeggen. Aanrader.

  Door: Jerry 10-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Mooie ervaring

  Goedenavond allemaal,

  Net zoals andere senioren hier ben ik ook wat negatieve reacties tegen gekomen. Ondanks dat ben ik het ook gaan proberen. Ik heb gekozen voor het 3 maanden abonnement waarbij je 29,99,- betaalt. Ondanks de 6 maanden abonnementen vaak acties hebben voor 24,99,- Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper. Echter wilde ik het eerst even proberen.

  Absoluut het proberen waard, de site is hartstikke gebruiksvriendelijk voor senioren en je hebt binnen de kortste keren erg leuk contact. Het grote verschil tussen dit abonnement en het jaarabonnement is dat je bij het jaarabonnement vaker bovenaan de zoekresultaten verschijnt en 100% contact garantie hebt.

  Ik kan jullie ook garanderen dat het bij 3 maanden prima werkt! Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben namelijk geen senioren single meer.

  Kortom geen negatieve ervaring, maar erg positief. Aanrader.

  Door: Mark 07-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Dikke pluim

  Goedemorgen,

  Als 54 jarige seniorensingle ben ik online gaan daten. Het was in eerste instantie niet de bedoeling dat ik gebruik zou gaan maken van het online daten. Naarmate je ouder wordt, wordt het steeds lastiger om een nieuwe partner te vinden.

  Gebruiksvriendelijke datingsite, niets mis mee. Er zijn ook zeer veel actieve leden, en je hebt aangenaam contact. Ik ben op dit moment nog in het datingproces, maar vond het nu al een dikke pluim waard. Ik kan hier zeker mijn nieuwe liefde gaan vinden.

  Door: Adita 21-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Net geen 5 sterren

  Hallo iedereen,

  Ik lees net zoals andere mensen ook negativiteit rondom 50liefde. Maar het gaf mij niet het gevoel van 'Oh, ik ga dit niet meer proberen nu'. Sterker nog, ik heb mijzelf gewoon aangemeld om te kijken waar het schip zou stranden.

  Zoals mensen nu inderdaad zeggen, de 3daags en 10daags abonnementen worden niet meer automatisch verlengd. Aangezien ik voor de 10 dagen ben gegaan om even de kat uit de boom te kijken. Er werd mij keurig gevraagd of ik wilde verlengen na 10 dagen.

  De site zelf steekt goed in elkaar. Gebruiksvriendelijk, op een aangename manier contact zoeken, en best wel wat actieve leden. Je kan hier terecht voor leuk contact of echte liefde inderdaad. Het laatste is bij mij gelukkig voorgekomen, dit was ook de reden dat ik hier ben aangemeld.

  Ik zal het gewoon proberen, het is mij gelukt, dus waarom de rest van senioren Nederland niet. :)

  Door: Arthur 17-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Aardige belefenis

  Goedenavond, ik heb een positieve ervaring gehad bij 50liefde.

  Na wat vooronderzoek ben ik het toch op deze datingsite gaan proberen en met behoorlijk wat succes.

  Het aanmelden ging soepel, daarna maak je al snel contact met andere leden. Je kan kiezen voor verschillende abonnementsvormen. Waarbij ik gekozen heb voor 9 maanden.

  Paar aardige vrouwen ontmoet en toen ook gelijk succes!

  Door: Dave 12-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Goed bevallen

  Hallo,

  Ondanks veel negatieve reacties heb ik toch besloten om het toch te proberen. Ik zie dat meerdere mensen dat gedaan hebben. Ook bij mij pakte het positiever uit dan sommige reacties hier doen zeggen.

  Een proefperiode van een 10 dagen abonnement waarbij ik daarna een 6 maanden abonnement heb afgesloten. Gebruiksvriendelijke datingsite, veel contact, leuke ontmoetingen en tenslotte een leuke vrouw aan overgehouden.

  Precies waar ik naar op zoek was! Ik raad 50liefde andere senioren ook aan.

  Door: Ruud 07-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Gewoon positief

  Hallo,

  ik sluit mij volledig aan bij Priscilla. Gewoon een prima datingsite, niets te klagen en mensen die dit wel hebben zou ik niet al te serieus nemen. Gewoon zelf proberen en dan pas oordelen, ik heb het positief ervaren. Het allerbelangrijkst natuurlijk is dat ik geen single meer ben! Leuke vrouwen en leuk contact.

  Marcel

  Door: Marcel 28-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Prima

  Prima datingsite. Ik heb in het verleden veel negatieve reacties gelezen, maar toch ben ik het gaan proberen op 50 liefde. Veel mensen klaagde over het automatisch verlengen en dat die 3 daagse abo & 10 daagse abo een lokkertje zou zijn...

  Wat zal ik zeggen..? Je blijft altijd die negatieve reacties hebben. Het is mij namelijk zeer positief bevallen. Ze hebben helemaal niet meer te maken met een 3 daagse & 10 daagse abonnement die zomaar automatisch wordt verlengd. Zo lang jij op tijd op zegt, is er niets aan de hand. Normaliter gewoon een maand opzegtermijn ipv 1 uur wat ik ook overal zie staan.

  Belangrijkst is natuurlijk dat ik gewoon een nieuwe vent heb kunnen vinden op een leuke manier! Voor mij prima bevallen en ook gewoon aan te raden.

  Door: Priscilla 23-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over 50liefde.nl

  Uw beoordeling