Wekiss

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wekiss

Ben je op zoek naar de man of vrouw van je dromen? Wil je graag op date met een leuke persoon? Kijk eens op WeKiss! Wie weet loop je hier wel de man of vrouw van je leven tegen het lijf! Wat klanten vinden van de service lees je hier op NederlandReview!
Heb je zelf al ervaring met WeKiss? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!  


Over WeKiss 

WeKiss is een datingsite die gevestigd is in Eindhoven, Nederland. Op de site kan je gemakkelijk een date vinden die aan jouw zoekcriteria voldoet. Je kan een potentiële date zoeken op geslacht, leeftijd, regio, woonplaats en of het profiel al dan niet een profielfoto heeft. Op de site zal je geen geblurde foto's vinden die je pas kan zien als je betaalt want WeKiss wil zo transparant mogelijk zijn. Je kan je gratis inschrijven en onbeperkt profielen bekijken. Je kan ook gratis je berichten bekijken het is pas als je zelf een bericht wil sturen dat je betaalt. 1 bericht sturen is 1 credit en die kan je aankopen via de telefoon of overschrijving. WeKiss heeft een grote database met honderden mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en daar komen dagelijks profielen bij. Dat maakt het vinden van een geschikte match eenvoudig en leuk. Op de website bevinden zich er zowel echte profielen als entertainment profielen. Entertainment profielen zijn fictieve profielen waar geen fysiek contact mee mogelijk is.  
Diensten van WeKiss 

Op WeKiss kan je de liefde van je leven ontmoeten, dat kan je door op bepaalde criteria te zoeken. Je kan ook gratis berichten lezen die je ontvang en om een berichtje te sturen gebruik je credits, 1 bericht is 1 credit en een credit heb je al vanaf 1 euro of minder, dat hangt af van de hoeveelheid credits je in één keer koopt. Op de grote database van WeKiss vind je honderden mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.  


Vragen of klachten voor WeKiss 

Heb je vragen of een klacht over WeKiss? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier. WeKiss heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met WeKiss? Heb je er de partner van je leven gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van WeKiss, op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij WeKiss? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)