Singleflirt.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Singleflirt.com

Zoek je een website waar je online kan daten? Dan is Singleflirt.com wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze website bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Singleflirt.com?
Singleflirt.com is een grote onlinedatingsite. Het platform is actief in meerdere landen. Via de homepage kan je een zoekactie starten naar jouw droomvrouw of droomman. Geef allereerst aan waar je naar op zoek bent. Vervolgens is het zaak om je username, password en e-mailadres in te voeren. Door te registreren bevestig je dat je de algemene voorwaarden en het privacybeleid hebt gelezen en akkoord gaat. Je kan bijvoorbeeld op zoek gaan naar mooie meiden. Daarmee kun je chatten en flirten. Wellicht word je er wel verliefd op. Leuk om samen met iemand door het dagelijks leven te gaan. En andere dingen te doen zoals uit eten of samen op vakantie gaan. Naar eigen zeggen ben je bij SingleFlirt in ieder geval aan het juiste adres om iemand te vinden. Op de site van dit bedrijf is te lezen dat veel vrijgezellen wachten om gecontacteerd te worden. Dit zodat ze niet langer alleen zullen zijn. Het kan gaan om sexy chats, hete flirts, maar misschien zelfs wel de ware liefde. Ze stellen het belangrijk te vinden dat iedereen die het platform gebruikt, een plezierige tijd heeft.
Voorwaarden
Om deel te nemen aan het platform moet je een geregistreerd lid zijn. Rechtspersonen of natuurlijke personen (ouder dan achttien jaar) kunnen zich op de site registreren. UP behoudt zich het recht voor om de identiteit van deelnemers te verifiëren. Jouw account kan niet overgedragen worden. Door de registratie te voltooien en de algemene voorwaarden te accepteren, dienen partners een registratieverzoek in voor hun deelname aan SingleFlirt. Deze datingssite behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een registratieverzoek te weigeren. Indien UP de registratie accepteert, ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail. Toegang tot het Platform en het account wordt verkregen door op de activatielink in de bevestigingsmail te klikken en de toegangsgegevens in te voeren. Indien je er niet in slaagt het account via de activatielink te activeren, wordt het account na 60 dagen automatisch opgezegd.
Flirten
Ben je een echte flirt? Singleflirt.com laat weten dat je via hun site lekker kunt flirten. Je kunt eenvoudig het profiel van je droomvrouw of droomman zoeken, waarna je kunt starten met het sturen van je eerste flirtbericht. Je kunt op zoek gaan naar singles bij jou in de buurt. Hier vind je volgens dit datingbedrijf snel aantrekkelijke vrijgezellen die dicht bij jou wonen en ernaar uitkijken om met je te chatten en je te leren kennen. Maak je klaar voor mooie vrouwen of mannen die, net als jij, op zoek zijn naar ware liefde. Veel mensen vinden het leuk om te daten. Zij gaan het liefste samen met een leuk persoon door het leven. Wellicht vind je via SingleFlirt wel een maatje voor het leven.
Privacybeleid
Er wordt waarde gehecht aan de privacy van gebruikers. Dit komt tot uiting in het privacybeleid, dat te lezen is op de website. In het document wordt beschreven hoe er met persoonsgegevens wordt omgesprongen. In het beleid is te lezen dat het bedrijf achter deze website in Hong Kong is gevestigd. Mocht je vragen hebben dan kun je een e-mail sturen naar support@unitedperformance.ltd. Je dient dan aan te geven dat het om ‘gegevensbescherming’ gaat. Zodra je de website bezoekt, zal je IP-adres worden opgeslagen. Dit nummer is uniek en verstuurd en ontvangt gegevens van jouw computer.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Singleflirt.com? Oftewel heb je dating ervaring via dit platform? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je leuke contacten aan deze website overgehouden? Is dit een leuke site om iemand te ontmoeten? We waarderen het als je je mening geeft via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)