Casualdating.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Casualdating.com

Ben je op zoek naar de man of vrouw van je dromen? Dan is Casualdating.com wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze datingssite bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Casualdating.com?
Casualdating.com is een datingwebsite. Op de homepage kun je via een zoekopdracht op zoek gaan naar een man of vrouw. Je zal dan eerst wat selectiecriteria moeten invoeren, waarna er een zoekopdracht gestart kan worden. Voordat je kunt zoeken moet je onder andere je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Met het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. Op de site staat dat registratie gratis is. Volgens CasualDating kan je op hun website terecht voor amoureuze avonturen. Je komt in contact met mensen die naar hetzelfde op zoek zijn. Volgens het platform is het erg eenvoudig een geschikte partner te vinden. Iemand die dezelfde wensen en verlangens heeft. Je kunt direct aan de slag gaan met het vinden van een match.
Opties
Op Casualdating.com worden een aantal opties beschreven. Zo wordt aangegeven dat je wellicht je buurvrouw kan vinden om te zien wat ze aan het doen is. Er kan een datingradar ingesteld worden. Vervolgens kun je in dat gebied op zoek gaan naar een affaire. Je kan iemands leeftijd, relatiestatus en andere dingen selecteren. Alles met als doel jouw droomdate te vinden. Via chats kun je elkaar eerst beter leren kennen. Soms zijn die contacten zeer erotisch en sexy. Het is ook mogelijk om foto’s met elkaar te delen. Volgens Casualdating.com kun je vinden wat je zoekt. Het is kosteloos om je aan te melden. Sommige mensen zijn op zoek naar vrijblijvende affaires of lekkere avontuurtjes. Anderen willen weer voor een lange relatie gaan.
Geschikte match vinden
Volgens dit bedrijf zal je zeker een juiste match vinden. Dit zeggen ze omdat ze veel leden hebben die op zoek zijn naar het vinden van een geschikt persoon. Vrouwen kunnen op zoek zijn naar vriendschappen, relaties of avonturen. Na het aanmelden kun je rustig rondkijken, zonder verplichtingen. Via CasualDating ga je op zoek naar gelijkgezinden. Iedereen wil nieuwe mensen ontmoeten. Op dit moment zijn er meer singles dan ooit tevoren. Je kan zoveel als je wilt chatten voordat het echt tot een afspraak komt. Of wellicht wil je wel niet afspreken, dat is ook helemaal prima. In een chatgesprek kan je een ander persoon beter leren kennen. Jullie kijken wat jullie leuk vinden en wellicht worden er wel foto’s uitgewisseld.
Privacybeleid
Er lijkt waarde gehecht te worden aan de privacy van gebruikers. Dit komt tot uiting in een privacybeleid. Dit beleid kan via de website door iedereen gelezen worden. In het beleid worden mensen allereerst bedankt voor hun bezoek aan de website. In het document informeren ze je over de manier waarop ze met jouw persoonsgegevens omgaan, in relatie tot het gebruik van het platform. Het verantwoordelijke bedrijf is gehuisvest in Hong Kong. Het kan voorkomen dat je een vraag hebt over gegevensbescherming. Je kan dan een e-mail sturen naar support@unitedperformance.ltd. Zodra je Casualdating.com bezoekt, slaat het bedrijf dat ze met het beheer van de website hebben belast, het openbare IP-adres op van de computer waarmee je de site bezoekt.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Casualdating.com? Oftewel heb je hier al datingervaring opgedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een goed platform om te daten? Heb je een leuke man of vrouw ontmoet? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)