Qupid.nl

6.7

Bestellen

7.1

Service

7.6

Prijs

8.2

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Qupid.nl

Liefde? Liefde voor Qupid.nl  door de grote massa? Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Qupid.nl. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Qupid.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet?

Over Qupid.nl

Het is mogelijk om je gratis in te schrijven bij deze website. Qupid.nl is een website waar mannen, stellen en mannen een spannend contact kunnen zoeken of een leuk avontuurtje. Het is dus een datingsite voor de mensen welke iets meer zoeken. Het is gemakkelijk om je in te schrijven en om er een profiel aan te maken. Natuurlijk kun je foto’s bij je profiel maken en meer over jezelf vertellen. Ook kun je aangeven wat je precies zoekt.   

Het is mogelijk om op de site een account aan te maken om een vriendschap te zoeken, date en zelfs serieuze relatie. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is mogelijk om er flirtberichten te versturen en om te zien wat er allemaal kan. 

Diensten van Qupid.nl

Qupid.nl is een website welke mensen in contact brengt met elkaar. Het doel is om vriendschap, een serieuze relatie of een leuke date te vinden. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is bij deze online website en hoe ook jij hier volop van kunt genieten. 

Klachten, tips en complimenten over Qupid.nl

Ben je ergens niet blij mee? Heb je een klacht? Een opmerking? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf. Op die manier bied je hun de mogelijkheid om een oplossing te zoeken en om van jou een tevreden klant te maken. Ondanks, dat je gratis gebruik kunt maken van deze site is dat toch van groot belang voor hen. Logisch! Vinden zij. 

Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dit bedrijf. Ze kunnen het gebruiken als brandstof om hun diensten nog verder omhoog te stuwen!

Heb jij ervaring met Qupid.nl? 

Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Qupid.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 


 


Liefde? Liefde voor Qupid.nl door de grote massa? Lees ervaringen & beoordelingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt daten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Qupid berichtjes (kopen)

Vind de site erg misleidend. De meeste dames die er op staan en reageren worden betaald uit de omzet van onze berichtjes. Het is gewoon een nieuwe soort sex lijn. Je betaald voor een fabeltje. (noem het zelf misleidend omdat het normale dates lijken). In de kleine lettertjes die op de site kun je lezen dat het dames voor de entertainment zijn. Zij zorgen voor de inkomsten van de site van Qupid. Wees gewaarschuwd!! Een echte date vinden op Qupid is natuurlijk bijna kansloos.

K

Kees van Loo

18-09-2020

0

Mijn hart is nog niet veroverd

Maar dat zal waarschijnlijk liggen aan het feit dat het één en al erotiek is ipv liefde. Super chil wel.... alhoewel als je er naar opzoek bent wel, anders is het een ander verhaal natuurlijk. Voor €22.50 wilde ik het wel proberen en ik kan zeggen dat ik het zeker nog een keer ga proberen. Alleen wel in een later stadium, het is gewoon leuk om af en toe geile praatjes met elkaar te maken.

S

Siem

04-04-2019

0

Cupido kwam met erotiek langs

Het was me een ervaring wel hier. Hele aangename datingsite die het mogelijk maakt om snel en discreet contact te hebben. Nog geen date gepland, maar dat was ook niet mijn intentie. Ik kijk er naar uit om nog meer contact te hebben. Spreekt in principe allemaal wel voor zich, niets moeilijks aan.

F

Fabian

07-03-2019

0

Geen cupido maar wel erotiek

Middag allen, ook namens mij een positieve reactie. Zoals mijn titel al zegt, zit je hier echt op je plek als je wat erotisch contact zoekt. Veel mensen scoren een date, dit heb ik nog niet mogen ervaren, maar daar ga ik vd zomer nog even mijn best voor doen. Voor nu heb ik even genoeg gehad, maar het was erg aangenaam en fijn! Niet te vergeten geil.. haha

L

Lennart

20-02-2019

0

2018 ingeschreven

Goedemiddag, ik had mij vorig jaar ingeschreven, en nog steeds ben ik erg tevreden over deze website. Super veel erotiek en twee dates gehad. Ik kan dus zeggen dat het super goed werkt. Aanrader! Jasper

J

Jasper

15-02-2019

0

Ingeschreven bij datingbureau met Valentijnsdag

Heb me vandaag ingeschreven bij Qupid. Omdat het Valentijnsdag is denk ik, en dan zie je overal stelletjes en hartjes en liefde en dan ga je toch denken. Als een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Je kunt je gratis inschrijven en dan kan ik kijken of het wat voor me is. Inschrijven is best makkelijk en gaat snel.

J

Jolanda Wongeren

14-02-2017

0

Vriendschap uitbreiden naar meer

Gratis account gemaakt hier en wat mij vooral aantrok is dat je kunt beginnen met een vriendschap en dan kunt uitbreiden naar meer (of niet). daardoor minder druk op dat het meteen de ware moet zijn. misschien is het leuk voor een keertje of voor af en toe of voor nooit of wel voor altijd. dat moet groeien!!

F

Femmeke

17-12-2016

0

gratis inschrijven spannend

makkelijk gratis inschrijven en leuke site voor dates met spannende plaatjes

K

ksdljsie

29-08-2016

0

Niet bijzonder

Relatief nieuw dus ik heb Qupid uitgeprobeerd. Maar verschilt niks van andere datingsites. Volgens mij hoort hij bij een andere ofzo want de site lijkt op een andere datingsite die ik ooit wel eens gehad heb.

A

anoniem

29-06-2016

0