Nieuwerelatie

7.7

Bestellen

6.7

Service

6.7

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Nieuwerelatie

Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.nl vinden. Nieuwerelatie.nl is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ouderen, senioren en mensen welke zich nog jong voelen! Het is natuurlijk geweldig om ook op latere leeftijd opnieuw de liefde te vinden. Het is fijn om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooi contact over te houden aan een middagje chatten of door contact te leggen met een ander. Wilt u weten wat anderen van nieuwerelatie.nl vinden? Dan is het goed om de reviews, beoordelingen en meningen van anderen te lezen op NederlandReview. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk een goed beeld te krijgen van nieuwerelatie.nl.

Enkele voordelen van nieuwerelatie.nl

De website nieuwerelatie.nl biedt verschillende voordelen. Het gaat onder andere om de volgende voordelen:
-    U kunt zich gratis inschrijven
-    U kunt met anderen chatten in het chatcafé
-    U kunt direct de profielen en foto’s zien van anderen
-    Er zijn alleen goed gecontroleerde profielen
-    Er hebben al meer dan 55.555 mensen gekozen voor nieuwerelatie.nlOver nieuwerelatie.nl

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite voor Nederland en voor België voor mensen van 40 jaar en ouder. Het is een datingsite voor ouderen en senioren. Het is een site voor mensen welke al een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe relatie. U kunt op nieuwerelatie.nl een profiel aanmaken (helemaal gratis) met informatie over u, wat u zoekt en ook met foto’s. Alle profielen worden handmatig, stuk voor stuk beoordeeld. Hierdoor blijven er alleen serieuze singles over. U kunt u dus nog vandaag inschrijven voor deze site. Wie weet ontmoet u een leuke single welke uw nieuwe partner wordt. 

Nieuwerelatie.nl is een onderdeel van Didio internet bv welke bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30275518 is ingeschreven.

Dating in je eigen regio

Natuurlijk is het mogelijk om te daten in de regio! Het is fijn om iemand te vinden welke bij u in de buurt woont. Een keer een kopje koffie gaan drinken of een hapje gaan eten gaat zo veel gemakkelijker. 

Diensten van nieuwerelatie.nl

De nieuwerelatie.nl website is gericht op het verbinden van 40 plussers. Ook wordt het wel 50 plus dating genoemd en hoort het bij de dating sites om senioren te koppelen. Het is mooi om te zien hoe senioren dating zorgt voor een nieuwe kans in het leven. 

Klachten, tips en complimenten over en voor nieuwerelatie.nl

Bent u ontevreden over de dienstverlening van nieuwerelatie.nl? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Neem contact op met nieuwerelatie.nl of de eigenaar van de site. U kunt hiervoor het reactieformulier op de site gebruiken of het emailadres. 

Natuurlijk kunt u ook een compliment of tip achterlaten voor nieuwerelatie.nl.

Uw mening over nieuwerelatie.nl

Bent u bekend met de site nieuwerelatie.nl? Laat dan uw reactie, review en beoordeling achter op de website NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van nieuwerelatie.nl. 


 


Nieuwerelatie.nl reviews & beoordelingen. Lees ervaringen van daters die u voorgingen. Fake profielen of betrouwbaar? Lees het op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Lidmaatschap half jaar

Nieuwerelatie heeft vooral erg veel profielen op hun site staan van vrouwen die al heeeel lang niet meer actief zijn. Hierdoor krijg je dus 0 respons en dat frustreert natuurlijk enorm en zeker omdat er lidmaatschap voor wordt betaald in mijn geval. Profielen die langer dan 3 maanden niet actief zijn zouden zonder enige uitzondering automatisch moeten worden verwijderd, zodat er een eerlijke kans wordt gecreëerd voor de serieus zoekende. Ook zouden de profielen moeten worden verwijderd van vrouwen die jouw berichtje niet fatsoenlijk antwoorden. Maar dit arrogante gedrag is blijkbaar al geaccepteerd in onze maatschappij. Jammer. Kortom: blijf liever single dan dat je hier je hoop vestigt.

M

Mars

05-03-2021

0

Ik zocht genot, wat krijg ik, BEDROG

Ik wantrouw alle sites omdat er toch niemand met een gehandicapte man het bed in wil. Het is allemaal oplichting. Je investeerd en (ik investeerde in de afgelopen 20 jaar 200.000 euro) en krijgt er nog niet eens een ontmoeting voor terug ja ik weet een dure les. Dat maakt wel dat ik en heel voorzichtig ben geworden en ik durf niets meer. Met dank aan de dating/oplichtingsites. Ik heb er niets meer verloren het is een oplichtingsbende. Met vriendelijke groet een gehandicapte man die gewoon voor zijn geld werkt, die gewoon kan lopen die kan fietsen enz. En ja als ik seks wil dan moet ik er dik voor betalen omdat vrouwen mij niet als leuke man zien. Vrouwen zien alleen maar de beperkingen en willen daarom niet met een beperking naar bed. In plaats van dat ze eens keken naar de mogelijkheden want die heb ik genoeg. Met vriendelijke groet Kim Vermeulen

K

Kim Vermeulen

02-05-2018

0

dit jaar dan een nieuwe relatie

Best een mooie en handig te gebruiken website voor daten. Maar helaas heb ik na meerdere dates nog steeds geen zicht op vastigheid. Denk niet dat het aan de website ligt, misschien heb ik te veel eisen of zoek ik niet goed. Maar het stemt mij wel somber. Misschien dit jaar dan een nieuwe relatie.

T

Tessa Jonker

03-01-2017

0

Alleen met Kerst

Had me een paar maanden geleden ingeschreven bij deze (maar eigenlijk wel meer) websites om een relatie te vinden Maar hier zit ik dan... alleen met Kerst alweer. Dus nee, het heeft me niet gebracht wat ik had gehoopt. Wel een beetje mailtjes maar nooit echt een leuke date of daarna nog contact. Dikke teleurstelling allemaal. Wel aardige website enzo maar dus weer geen resultaat, ook hier niet.

F

Frannie

25-12-2015

0

Nieuwe relatie

Nu mijn vrouw bij mij weg is en ik eindelijk klaar ben voor een volgende stap, heb ik besloten me in te schrijven bij een online datingbureau. Makkelijker dan weer op straat zoeken. Kwam eigenlijk beetje per ongeluk bij deze website uit, die me meer aansprak dan andere aanbieders. Weet niet precies waarom, maar ik vind het handig werken en misschien vind ik hier nog een nieuwe liefde, het zal me benieuwen.

W

Wil

02-11-2015

0

Gratis inschrijven en rondkijken

Fijn dat je je hier gratis kan inschrijven. Dan kun je een beetje rondkijken en praatjes maken enzo. Net als in een café, maar dan geschikter voor verlegen mensen. Heb nog niet de ware tegengekomen, maar ik heb wel plezier met een beetje kletsen.

J

Joëlle

06-10-2015

0