MILF Match

3.3

Bestellen

2.4

Service

2.4

Prijs

2

Levering

22.2%

Zou hier weer kopen

MILF Match

Ben je op zoek naar ervaring en wil je die graag opdoen met een sexy moeder tussen 18 en 45 jaar? Of ben je een sexy moeder en ben je op zoek naar aandacht en bevestiging dat je er nog goed uitziet door een jongere man? Dan moet je bij MILF Match zijn!  
Wat mensen vinden van MILF Match, de service en de verschillende profielen lees je hier op NederlandReview! Heb je zelf al ervaring met MILF Match? Laat dan zeker een reactie achter, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze wat ze mogen verwachten.  


Over MILF Match 

MILF Match is een onderdeel van Sexy Dating Networks en is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon vriendschap. Je kan er gemakkelijk in contact komen met andere leden op basis van je interesses die je hebt opgegeven, eigenschappen en je voorkeuren. De instelling "zoeken en gevonden worden op partnersites" staat standaard ingeschakeld op MILF Match, daardoor krijg je deelnemers te zien van alle sites van Sexy Dating Networks die aan jouw zoekcriteria voldoen. Bij MILF Match kan je ook een abonnement aangaan zodat je toegang krijgt tot meer functionaliteiten op de website. Zo'n abonnement is voordeliger als je die voor ene langere periode koopt. 1 maand kost 24.99 per maand, 2 maanden is 19.99 euro en vanaf 4 maanden betaal je 14.99 euro per maand. Met de VIP-toegang kan je onder andere persoonlijke berichten sturen, extra foto's bekijken, uitgebreider zoeken, chatten, berichten lezen en zien wie je profiel bezocht heeft. Als je je profiel aanmaakt op MILF Match kan je aangeven wie je bent (een man, vrouw of een stel, man/man, man/vrouw of vrouw/vrouw) en dan kan je bij "ik zoek naar" opnieuw uit deze categorieën kiezen om aan te geven waar je naar op zoek bent.  
Vragen of klachten voor MILF Match 

Heb je vragen of een klacht over MILF Match? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier nadat je bent ingelogd. MILF Match heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met MILF Match? Heb je er de ervaring of bevestiging gevonden die je zocht? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van MILF Match. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een profiel aan te maken op MILF Match? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Muntjes gekocht om te antwoorden

Ik heb eenmaal muntjes gekocht om te antwoorden, 900muntjes voor €49,99. Maar op jouw antwoord krijg je gelijk weer een vraag, zodat het weer 40 muntjes kost. En zodra je begint over elkaar in het echt te zien/spreken word de boot snel afgehouden. En als je vermeld, ik koop geen muntjes meer, dan is het, je wilt niet verder met mij? Nee mensen ik denk dat je beter naar de kroeg kan gaan. Daar heb je meer kans van slagen en het is dan goedkoper en gezelliger. Dit stinkt naar OPLICHTING

F

Frans

10-04-2023

0

100%SCAM!! ze stelen fotos van je vrienden en maken nep profielen er van! dat dit nog niet uit de lucht is is echt vreemdxD

05-09-2022

0

Ik heb geen internetbankieren dus kan geen coins kopen. Ben afhankelijk van het Lucky Wheel maar dit is ook niet blij makend. Ik heb nu geen coins meer dus ga van de site af

W

Wim

26-06-2022

0

3x

Waardeloos en te duur. Alsof de vrouwen credits kopen om iedere man een bericht te sturen . En op een andere manier in contact komen met een mogelijke dame lukt niet want ze willen alleen maar dat je credits gebruikt

M

marcorw

29-01-2022

0

10

100%l FAKE.

R

Ronnie

14-12-2021

0

Hier nooit een serieuze match

Dit is een geldverslindende site. Je koopt 220coins voor een bedrag waar je maar 4 berichtjes kan sturen want elk berichtje sturen kost 50coins. Ik ben in 2 dagen tijd ruim 30Euro kwijtgeraakt. Weggegooit geld . Ik heb 3 keer een berichtje gehad van 3 verschillende vrouwen en ze stuurden alle 3 dezelfde tekst : dat ik wel hun type ben en spannende dingen met mij wilde doen , alsof ze de tekst van een blaadje aflezen. In 2dagen tijd je wilt het niet geloven heb ik 250berichtjes ontvangen en vroegen waarom ik niet terugschreef. Denken ze dat ik achterlijk ben. Degene die er rijk van word is de eigenaar van de site.

R

Ruud Ernster

11-09-2021

0

milf match

Waardeloze site, alleen maar fake profielen dus zonde van je geld.

A

Adriaan

24-07-2019

2

Ook hier geen kwaliteit voor je geld

Lid worden is betaalbaar, zo'n € 50,- goedkoper dan bijvoorbeeld Secondlove.nl. Gezien het geringe aantal reacties dat je op je serieuze en nette advertenties krijgt, zit er waarschijnlijk veel fake tussen, maar het is nog niet zo schandalig als bij bijvoorbeeld Snapdate of Serieusflirten. Daar houden nepdames je zo lang mogelijk aan het lijntje met veel geklets, in de hoop dat jij steeds weer minuten bijkoopt. Verder werkt de site als geheel wel aardig. Masr het gaat erom dat je soepel met mensen in contact komt, en dat valt ook hier tegen.

H

Henry Veefkind

23-04-2019

1

veel fake

dure abonnementen maar er zijn weinig echte profielen te vinden. zeer teleurstellend.

S

sander

29-03-2019

0