LoveMatch.nu

4

Bestellen

4.2

Service

4.7

Prijs

4.6

Levering

45.5%

Zou hier weer kopen

LoveMatch.nu

Bent u single en zou u graag de partner van uw dromen willen ontmoeten? Stop dan met dromen en maak het waar! Wat zijn de bevindingen van andere consumenten op LoveMatch? Wat is uw ervaring? 
Wij als NederlandReview verzamelen reviews die vaak verschillen waarbij de consumenten al eerder contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Zo hebben zij hun ervaringen of bevindingen over dit bedrijf gedeeld en of het inderdaad klopt dat LoveMatch.nu doet wat het zegt. Dit is bedoeld voor de consumenten zoals u die misschien niets of weinig van dit bedrijf afweten, maar zo toch een indruk krijgen van wat er te verwachten staat en of de verwachtingen ook kloppen met uw eigen. We horen dus graag uw eigen ervaring met LoveMatch als u het eerder heeft geprobeerd. Daarmee kunt u samen met ons ervoor zorgen dat consumenten een juist beeld krijgen van LoveMatch.


Over LoveMatch.nu

LoveMatch is een bedrijf dat zich bezig houdt met het tonen van vele verschillende singles in de buurt. Zo kunt u zich aanmelden en in de lijst gaan zoeken wie er allemaal bij u past en als jullie beiden elkaar leuk of aantrekkelijk vinden, zelfs gezellig chatten. Misschien groeit het wel uit tot een date? Alles is mogelijk en dat maakt het zo leuk. Ook biedt LoveMatch te chatten op verschillende platformen. U kunt bijvoorbeeld gewoon op uw eigen pc chatten en zoeken, op uw mobieletelefoon of zelfs uw tablet. Bovendien zit je hier niet vast aan een abonnement en kan je stoppen wanneer je wilt. LoveMatch biedt een van de meeste singles in Nederland en België in verschillende leeftijdsklassen. Dit bedrijf is betrouwbaar en is zeker veilig.

Diensten van LoveMatch

Zoals u er zeker al van uit heeft kunnen halen, is LoveMatch bedoeld voor het vinden van singels bij jou in de buurt. De website biedt een ruime keuze uit verschillende singles die zich hebben ingeschreven. U kunt als het waren ‘’Matchen’’ met een persoon als u haar of hem ziet zitten. Zo kunt u het profiel van diegene bekijken en daaruit besluiten. Het is dan ook aangeraden om een leuke/enthousiaste profielfoto te plaatsen dat een andere een goed beeld van u kunnen krijgen. Bovendien worden de interesses en of plaatsen van woonst getoond zodat er zeker van zult zijn dat het de juiste keuze is. Wees niet bang om eens gezellig te chatten en wie weet loopt het uit tot een van je beste momenten van je leven. Praat met elkaar en leer meer over elkaar kennen. 


Klachten

Heeft u vragen of opmerkingen over LoveMatch? Dan kunt u eenvoudig een contact-formulier invullen waarbij zo spoedig mogelijk een antwoord wordt gegeven. Dit wordt door verzonden naar de mail.

Heeft u ooit weleens  een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld over dit bedrijf? Graag zouden we hier meer over willen weten met uw eigen ervaringen en mening.


Succesverhalen en do's & don'ts. Dat leest u bij NederlandReview van daters die u voorgingen. Meldt u alleen aan na het lezen van deze ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Bericht niet kunnen verzenden en dan ineens 18 X

17 april wilde een bericht niet verzenden ben daar zeker 10 minuten mee bezig geweest, toen alles maar afgesloten en opnieuw op gestart . Toen bleek 18 x het zelfde bericht verzonden te zijn en 180 credits afgeschreven . dit heeft echt aan jullie site gelegen, ik gun ieder het zijne , maar 170 credits zouden jullie terug moeten storten, ik leef van krap €50 per maand dus het geld groeit mij niet op de rug! Lijkt mij voor jullie niet moeilijk mijn account te vinden , mocht je nog vragen hebben dan ben ik bereikbaar op 0654222809

A

Arnold Dorrestein

20-04-2019

0

Allemaal oplichters

Alle profielen zijn fake. Het gaat ze er alleen om om je zolang mogelijk aan het chatten te houden zodat je credits blijft kopen. Als je wilt afspreken komt het ene smoesje na het andere. Meteen boycotten deze oplichters

K

Klaas

08-03-2019

0

bedrogen door providers

regelmatig springt wel eens het totaal van je tegoed omlaag zonder dat je bericht nog ergens te vinden is , en gisteren en vanddaag is alles in het Engels ,ik kan enkel zeggen dat dit hier om bedriegers gaat

E

Eddy De Beir

20-02-2019

0

Opgelicht

Ben opgelicht door Sanne

C

Cire

16-03-2018

0

Oplichting

Dit is echt geen betrouwbare dating side, veel geld geïnvesteerd en afspraak voor date een paar keer niet nagekomen. De afspraak wordt een avond er voor met een smoes afgezegd, is plotseling ziek geworden of haar broer heeft een ongeluk gehad en zegd dan niet welk ziekenhuis is dan opgenomen! Ze noemde haar Sanne en woond in omgeving Amsterdam. Hier moet stokje voor gestoken worden!

E

Eric

24-02-2018

0

klachten

ik heb vandaag contact gehad met Misty 41 uit Zaandam op actief daten maar komt haar afspraken ook niet naar elke...Niet vertrouwen meer en smoes echt...lovematch...

N

Nathalie

16-12-2017

0

let op: fake profielen!!

volgens mij zijn deze profielen fake, ik zag elders precies dezelfde foto's. let op dus

K

ko

01-10-2016

2

betrouwbaar met leuke profielen

je moet even de weg vinden op deze datingsite maar volgens mij is het verder wel betrouwbaar er zijn leuke profielen en het chatten is altijd wel leuk ;)

E

elster

11-06-2016

0

Elkaar gevonden op internet

Mijn vriend Bas en ik hebben elkaar leren kennen via LoveMatch! We vonden elkaar op elkaars profielpagina, en begonnen al gauw te chatten. Van chatten kwam daten en dat ging eigenlijk net zo makkelijk als op de chat. Nu zijn we heel gelukkig samen en allebei heeel blij dat we ooit dat profiel hebben aangemaakt op LoveMatch! Het kan dus echt gewoon, je grote liefde op internet tegenkomen!!

H

Hanne

11-06-2016

0

Weer begonnen met daten

Na een paar mislukte relaties wilde ik toch weer beginnen met daten en omdat een vriendin van mij succes had via LoveMAtch ben ik ook daar naartoe gegaan. Profiel gemaakt en dat ging best makkelijk. Ik heb wel het idee dat er meer vrouwen dan mannen op zitten, maar dat is volgens mij meestal wel zo. Tot nu toe heb ik al een aantal gesprekjes gehad met meerdere mannen en zefls al een keer een date gehad. Misschien spreken we nog een keertje af. Het was nog geen liefde op het eerste gezicht, maar de gesprekjes die we eerst hadden waren wel heel leuk, dus wie weet. Het is voor mij in ieder geval een leuke website waar ik mooi kan daten enzo. Groetjes, Francine

F

Francine

07-06-2016

0

de Hr.

Lovematch, het is geen eerlijke dating site, het is bedriegerij, ik heb er zelf mijn bevinding ervan, ik ben opgelicht !

B

Bert Sluijer

13-04-2016

0