LoveMatch.nu

4.4
4

Bestellen

4.2

Service

4.7

Prijs

4.6

Levering

45.5%

Zou hier weer kopen

LoveMatch.nu

Bent u single en zou u graag de partner van uw dromen willen ontmoeten? Stop dan met dromen en maak het waar! Wat zijn de bevindingen van andere consumenten op LoveMatch? Wat is uw ervaring? 
Wij als NederlandReview verzamelen reviews die vaak verschillen waarbij de consumenten al eerder contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Zo hebben zij hun ervaringen of bevindingen over dit bedrijf gedeeld en of het inderdaad klopt dat LoveMatch.nu doet wat het zegt. Dit is bedoeld voor de consumenten zoals u die misschien niets of weinig van dit bedrijf afweten, maar zo toch een indruk krijgen van wat er te verwachten staat en of de verwachtingen ook kloppen met uw eigen. We horen dus graag uw eigen ervaring met LoveMatch als u het eerder heeft geprobeerd. Daarmee kunt u samen met ons ervoor zorgen dat consumenten een juist beeld krijgen van LoveMatch.


Over LoveMatch.nu

LoveMatch is een bedrijf dat zich bezig houdt met het tonen van vele verschillende singles in de buurt. Zo kunt u zich aanmelden en in de lijst gaan zoeken wie er allemaal bij u past en als jullie beiden elkaar leuk of aantrekkelijk vinden, zelfs gezellig chatten. Misschien groeit het wel uit tot een date? Alles is mogelijk en dat maakt het zo leuk. Ook biedt LoveMatch te chatten op verschillende platformen. U kunt bijvoorbeeld gewoon op uw eigen pc chatten en zoeken, op uw mobieletelefoon of zelfs uw tablet. Bovendien zit je hier niet vast aan een abonnement en kan je stoppen wanneer je wilt. LoveMatch biedt een van de meeste singles in Nederland en België in verschillende leeftijdsklassen. Dit bedrijf is betrouwbaar en is zeker veilig.

Diensten van LoveMatch

Zoals u er zeker al van uit heeft kunnen halen, is LoveMatch bedoeld voor het vinden van singels bij jou in de buurt. De website biedt een ruime keuze uit verschillende singles die zich hebben ingeschreven. U kunt als het waren ‘’Matchen’’ met een persoon als u haar of hem ziet zitten. Zo kunt u het profiel van diegene bekijken en daaruit besluiten. Het is dan ook aangeraden om een leuke/enthousiaste profielfoto te plaatsen dat een andere een goed beeld van u kunnen krijgen. Bovendien worden de interesses en of plaatsen van woonst getoond zodat er zeker van zult zijn dat het de juiste keuze is. Wees niet bang om eens gezellig te chatten en wie weet loopt het uit tot een van je beste momenten van je leven. Praat met elkaar en leer meer over elkaar kennen. 


Klachten

Heeft u vragen of opmerkingen over LoveMatch? Dan kunt u eenvoudig een contact-formulier invullen waarbij zo spoedig mogelijk een antwoord wordt gegeven. Dit wordt door verzonden naar de mail.

Heeft u ooit weleens  een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld over dit bedrijf? Graag zouden we hier meer over willen weten met uw eigen ervaringen en mening.


Succesverhalen en do's & don'ts. Dat leest u bij NederlandReview van daters die u voorgingen. Meldt u alleen aan na het lezen van deze ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook