Girls.G-Dating.nl

6.4

Bestellen

5.6

Service

4.8

Prijs

6.8

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Girls.G-Dating.nl

Valt u als vrouw op vrouwen en wilt u graag een leuke partner vinden? Lees dan de beoordelingen over Girls Dating. Online daten is voor iedereen, ongeacht de seksuele voorkeur, een gemakkelijke manier om in contact te komen met andere mensen. Of dit nu is voor een vaste relatie of voor alleen maar een date, steeds meer mensen kiezen ervoor om op een dating site een profiel aan te maken. Op veel algemene datingsites kunt u zich ook als lesbienne inschrijven, dit is inmiddels gelukkig breed geaccepteerd. Maar er zijn ook speciale sites voor vrouwen die op vrouwen vallen en Girls Dating is daar één van.


Over Girls Dating

Girls Dating richt zich specifiek op de lesbische vrouw. Het accepteren van uw geaardheid en daar openlijk voor uit kunnen en mogen komen vinden ze erg belangrijk. En dat is het natuurlijk ook. De acceptatie en emancipatie van homoseksuele mannen en vrouwen verdient ook in Nederland nog steeds extra aandacht omdat er nog altijd sprake is van discriminatie en soms helaas ook intimidatie. Er zijn nog steeds plaatsen waar u als lesbisch stel niet hand in hand over straat kunt lopen zonder vervelende opmerkingen te krijgen of zelfs te worden geconfronteerd met fysiek geweld. Maar het belangrijkste doel van Girls Dating is om ervoor te zorgen dat u een leuke vriendin vindt waarmee u een duurzame relatie kunt opbouwen of het gewoon leuk kunt hebben, die keus is uiteraard aan degene die zich inschrijft. De site garandeert veilig daten via een anonieme omgeving. Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd voordat ze worden geplaatst om de kans op misbruik zo klein mogelijk te houden.
Het voordeel van een datingsite speciaal voor lesbiennes

Het grote voordeel van een website die zich specifiek richt op lesbische vrouwen is natuurlijk dat vergissen niet mogelijk is. Als u zich op een “gewone” datingsite inschrijft en u ziet daar een leuke vrouw is de kans toch best groot dat deze dame op mannen valt. Ook kan het zijn dat iemand een foutje maakt bij het invullen van het profiel en daar aangeeft geïnteresseerd te zijn in vrouwen terwijl dat mannen moet zijn. Of iemand schrijft zich in met het idee een vriendin te vinden voor een puur vriendschappelijke, platonische relatie, en dit komt niet voldoende tot uiting in het profiel. Dit kan dan leiden tot ongewenste reacties wat voor beide partijen niet prettig is. Op Girls Dating is het duidelijk dat iedereen die er is ingeschreven op vrouwen valt en dus lesbisch of biseksueel is. Deze duidelijkheid is voor veel mensen prettig.


Datingtips van Girls Dating

Girls Dating geeft haar bezoekers ook zeer bruikbare datingtips. Zo wordt op de website aangeraden om niet in te gaan op een verzoek om een SMS te sturen naar een viercijferig nummer. Dit zijn namelijk altijd betaalde SMS diensten en het is dus zeker dat u wordt bedrogen als u zo’n verzoek krijgt. Daarnaast is het ook verstandig om goed te weten met wie u contact heeft. Vraag om een duidelijke foto, en het is verstandig om voordat er een persoonlijke ontmoeting plaats vindt persoonlijk telefonisch contact te hebben. Als iemand ontwijkend reageert op het verzoek om een foto of om elkaar eens te bellen is dit reden om alert te zijn. Want waarom zou iemand die net als u geïnteresseerd is in contact, afwijzend op dit soort verzoeken reageren. Dit is een niet voor de hand liggende reactie. Een eerste ontmoeting vindt bij voorkeur plaats in een openbare gelegenheid waar meer mensen komen. Zorg dat u een vriend of vriendin of een familielid informeert over uw date en meld u even af als u weer thuis bent zodat diegene weet dat alles goed is gegaan. Het is misschien ook verstandig om iemand achter de hand te hebben die u kan bellen met een zogenaamde “noodsituatie” als u het moeilijk vindt om tegen de ander te zeggen dat u de date liever vroegtijdig wilt beëindigen.


Klachten

De website vermeldt geen specifieke informatie over een klachtenprocedure. Er is een reactieformulier waar u gebruik van kunt maken. Als u deelnemer bent wordt uw bericht met voorrang behandeld zo vermeldt de website. Hoe er vervolgens met een klacht wordt omgegaan vermeldt deze website voor lesbische dating niet.


Bent u deelnemer of deelnemer geweest bij Girls Dating en wilt u uw ervaringen delen met de bezoekers van NederlandReview?

Dan zien wij uw reactie graag op deze pagina. U kunt hiermee andere bezoekers helpen die wellicht overwegen om zich bij Girls Dating in te schrijven. Mede op grond van uw ervaringen kunnen zij een betere keuze maken of dit voor hen wel of niet een goede datingsite is.


Hoe is het om te daten via Girls-Dating / G-Dating / Girls.G-Dating.nl? Vind je hier de leukste gay girls en lesbiennes of zijn het nepprofielen? Is het gratis?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

zeer matig

Een nieuwe partner vinden via de website (ze hebben geen app) van Girls G dating is erg lastig. Je kunt sowieso niet zien of en wanneer iemand voor het laatst actief is geweest. Dus het kan maar zo zijn dat je een bericht naar iemand stuurt die al een jaar niet meer actief is. Ik heb zelf 12 vrouwen een leuk bericht gestuurd. Slechts 2 van hen reageerden. De rest??? Voor mij 1 keer maar nooit weer op deze site.

G

Gertruud Huis in 't Veld

09-03-2021

0

lidmaatschap

Nep profielen en automatisch gegenereerde berichten door een bot om je te verleiden tot een vip abonnement. Na betaling kom je er achter dat het niet echt gestuurde berichten en chats zijn.

M

Monique Franke

08-01-2020

0

fijn en veilig daten

fijne en veilige website met lieve mensen!!! veel dates gehad en ik ben geen nepprofielen tegengekomen zelf. ik weet niet of die er ook niet zijn, maar tot nu toe praat iedereen gewoon terug en komt ook opdagen op dates!! ik ben hier zelf vaak te vinden

K

kim89

24-06-2017

0

Geen mannen hier en geen rare profielen

Geen rare profielen tegengekomen hiero! Leuke contacten! De meeste datingsites richten zich óók op mannen. Dan kun je kiezen wat je aanvinkt zeg maar. Hier is het echt alleen vrouwen, een hele verademing, want ik heb niks met mannen en hoef ze ook niet op mijn dating site.

C

Carola

14-12-2016

0

Uit de kast gekomen dankzij G-dating

Ik ben 24 jaar en ben er sinds kort achter dat ik val op mensen van hetzelfde geslacht. Nu kom ik uit een dorp waar dat niet echt geaccepteerd wordt, dus dat maakt het extra lastig. Ik ging zoeken op internet en kwam zo G-dating tegen. Hier kwam ik in contact met lotgenoten en heb ik met een aantal meiden afgesproken. Ik kreeg er meer vertrouwen door en heb toen besloten het mijn ouders te vertellen. Ze vonden het niet leuk, maar accepteren het wel. Dat is voor mij een pak van m'n hart. Ik spreek nog steeds regelmatig af met mensen van hetzelfde geslacht, aangezien ik tot op heden nog niemand tegen ben gekomen op wie ik verliefd ben geworden.

M

M. Schrijver

21-11-2016

0