Alleenstaande Papa's

8

Bestellen

8.7

Service

7.3

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Alleenstaande Papa's

Ongekend! Spannend! Geluk! Soulmates! Wat vind jij van Alleenstaande papa’s? Alleenstaande papa’s is een datingsite welke is opgericht voor vaders, die alleen zijn en wel kinderen hebben. Het is een speciale doelgroep. Het is natuurlijk belangrijk om te begrijpen hoe een papa denkt en wat hij graag wil. Een papa is toch weer anders dan een man zonder kinderen. Toch? Ook voor de papa is het natuurlijk fijn dat er geen verkeerde verwachtingen zijn rondom huisje boompje beestje. Een aantal elementen zijn er immers al. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Het internet heeft de hele wereld op vele vlakken veranderd. Ook de manier waarop alleenstaande vaders in contact komen met mogelijk hun nieuwe levenspartner. Natuurlijk hoeft dat niet het uitgangspunt te zijn. Het kan ook leuk zijn om gewoon een keer wat af te spreken om wat te drinken of te eten.     

Over AlleenStaande-Papas.nl

De website Alleenstaande papa’s is een plek waar Alleenstaande papa’s ook Alleenstaande mama’s of andere vrouwen kunnen ontmoeten. Het kan zijn voor een leuk contact, een afspraakje en natuurlijk ook voor een serieuze relatie. Er komen ongeveer 140 nieuwe deelnemers bij iedere dag. Het is ook mogelijk dat hier jouw toekomstige partner bij zit. Alleenstaande papa’s is een website welke de marktleider is binnen haar segment.  De diensten van Alleenstaande papa’s

Alleenstaande papa’s is een datingsite voor alleenstaande vaders. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk ook eens naar de mogelijkheden om op deze site een leuke alleenstaande vader te vinden.  In een paar stappen kun je een account aanmaken en op zoek gaan naar die droompartner. Het begint met het aanmaken en bevestigen van het profiel. Hierna kun je het profiel verder aanvullen om vervolgens berichten te versturen naar mogelijke partners. Je kunt op de site berichten versturen en ook chatten. Hierdoor kun je elkaar al goed leren kennen. Vervolgens is het mogelijk om een keer wat af te spreken ergens. Doe dit bij een eerste afspraakje altijd op een neutrale plek om het zo gemakkelijk voor allebei de personen te maken. 

Klachten of tips over Alleenstaande papa’s

Er is een speciale pagina met tips om op te letten als je op Alleenstaande papa’s op zoek gaat naar een afspraakje of date. Het is goed om ook naar de contact pagina te kijken. Hier staat hoe je contact kunt opnemen met de website Alleenstaande papa’s. Misschien is er een keer iets niet goed gegaan? Of misschien heb je juist je droompartner gevonden op Alleenstaande papa’s en wil je dit heugelijke nieuws met ze delen. 

Wat vind jij van Alleenstaande papa’s?

Graag horen wij wat jij van Alleenstaande papa’s  vindt. Heb jij al een keer een profiel gehad op deze site? Nu of in het verleden? Dan horen we graag wat je vindt van de site. Hoe heb jij Alleenstaande papa’s  ervaren? Is het iets waar je erg blij mee bent geweest? Of juist niet? 

Door je review te plaatsen op NederlandReview is het mogelijk voor anderen om een beter beeld te krijgen van Alleenstaande papa’s. 


 


Dating op alleenstaande papas een goed idee? Zijn er succesverhalen? Lees reviews en beoordelingen van papa's die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

32 euro betaald

MINpunt: als je lid wordt van alleenstaande papa's betaal je 32 euro. Je hebt de opties om bij instellingen aan te geven of je benaderd mag worden door andere datingsites. "Met deze instelling ingeschakeld, krijgt u deelnemers getoond van alle sites van Safe Dating Networks die aan uw zoekcriteria voldoen en kunt u met deze deelnemers communiceren. Dit geldt ook omgekeerd" Dit is niet aan te raden echter. Deze zgnd safe dating networks zijn gratis datingsite zoals gratisdating.nl. Mannen die niks betalen en de meest ranzige voorstellen doen en verre van aansluiten bij betalend leden. Het is maar een tip !

M

Moeder met fulltime baan en fulltime zorg puber

30-08-2020

0

vader van 23 met jonge kinderen

Op aanraden van een vriend heb ik mij ingeschreven bij Alleenstaande Papa's dating. Ik ben 23 en heb twee kleine kinderen waar ik voor zorg. Waar vrouwen van mijn leeftijd nog willen rondkijken en minder serieus zoeken, zoek ik iemand voor vast, ook voor mijn kinderen. Deze website is daar handig voor, omdat vrouwen hier niet schrikken daarvan en over het algemeen ook meer naar vastigheid zoeken. Wel zijn er relatief weinig vrouwen van mijn leeftijd, veel zijn ouder.

J

Joep

05-05-2017

0

Fijn dat dit er is - daten als man met kinderen al moeilijk genoeg

Blij dat deze website er is. Ik probeer mij open te stellen voor een nieuwe relatie, maar met twee kinderen is dat extra lastig. Bij vrouwen wordt er minder raar opgekeken dan bij mannen, dat er al kinderen zijn. Daarom nu alleenstaande papa's geprobeerd en ook al vind ik de naam wat flauw, het werkt wel. De vrouwen waarmee ik hier in aanraking ben gekomen, zijn dan alvast op de hoogte van de situatie. Ook heb ik het idee dat mensen hier ook meer serieus op zoek zijn naar een relatie. Als je al eenmaal kinderen bent, dan ben je wel de fase waarin je nog van alles uitprobeert, wel voorbij.

R

Rogier

02-01-2017

0

als single papa is daten heel anders

als single papa sta je heel anders in de datingwereld dan als single vent. ik ben pas 25 maar heb een heel ander leven dan andere mannen van mijn leeftijd. maar net als zij zoek ook ik een nieuwe liefde. op de website alleenstaandepapas vind ik daardoor meer geschikte matches dan elders, alleen al omdat ze hier alvast op de hoogte zijn van de situatie en niet schrikken dat ik al twee jonge kinderen heb.

B

Brem

10-12-2016

0

geen nieuwe moeder voor mijn kinderen

Vond het raar om via alleenstaandepapas te daten. Ik bedoel, wat voor mensen ga je daar vinden? Toch bleek het een uitkomst, want hier hoefde ik minder uit te leggen hoe ik alleenstaande vader ben geworden en vrouwen schrikken hier minder dat ik al een kind heb, want ze kwamen zelf op deze site. ik zoek alleen geen 'nieuwe moeder voor mijn kinderen, zoals veel vrouwen wel willen hier denk ik.

G

GerardL

19-10-2015

1

Ook hier is daten moeilijk

Met een achtjarig zoontje heb je geen tijd om uitgebreid te daten. Online leek een uitkomst, maar ook hier is het erg moeilijk. De vrouwen die ik tegen ben gekomen, hebben veel te veel tijd nodig. En die heb ik niet. JAmmer, want het was veelbelovend en het ging goed tot de uiteindelijke dates zelf

P

Peter

06-10-2015

0