Alleenstaande Moeders

6.6
6.3

Bestellen

6.5

Service

7

Prijs

6.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Alleenstaande Moeders

Alleenstaande Moeders: Ervaringen

Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? Er zijn verschillende bedrijven die zich richten op deze nichemarkt: datingsites die zich speciaal op alleenstaande moeders richten. Waarom zou je kiezen voor de services van alleenstaande-moeders.nl? Natuurlijk is het belangrijk om voor een dergelijke dienst gebruik te maken van een betrouwbaar bedrijf, niet alleen voor jou zelf, maar ook voor je kind(eren). Lees hier of Alleenstaande Moeders zo’n betrouwbaar bedrijf is, wat ze te bieden hebben of dit de plek zou kunnen zijn waar jij de èchte ware man of vrouw tegen gaat komen.


Over Alleenstaande Moeders

Alleenstaande Moeders richt zich in het bijzonder op moeders die er om wat voor reden dan ook alleen voor staan. Het kan door een scheiding komen, of het overlijden van een partner. In de meeste gevallen is het in het bijzonder voor deze vrouwen vaak moeilijk om aan een nieuwe partner te komen. Er kan veel verdriet zijn om het verlies van de eerdere partner, er is vaak weinig tijd omdat er kinderen bij zijn, en die kinderen kunnen bovendien potentiele nieuwe partners afschrikken. Alleenstaande Moeders wil deze vrouwen veiliger en gemakkelijk laten daten; de mannen of vrouwen die ze hier ontmoeten, weten in ieder geval alvast dat ze te maken hebben met moeders en dus ook met kinderen. Momenteel is van de deelnemers op de website zo’n 58 procent vrouw tegenover 42% man.
Diensten van Alleenstaande Moeders

Een membership op Alleenstaande-Moeders.nl is gratis. Leden kunnen berichten lezen en beantwoorden van members met een Exclusive Membership. Alleenstaande Moeders controleert meerdere malen per dag handmatig de profielgegevens van haar leden. Dat moet voorkomen dat er nepprofielen worden aangemaakt (het Catfish-fenomeen) en dus veilig daten garanderen. Extra veiligheid krijgen leden door de beveiliging van de website. Alle gegevens zijn beveiligd met een SSL-veiligheid, geen overbodige luxe, want je wil natuurlijk niet dat je gegevens voor iedereen inzichtelijk zijn; anonimiteit is belangrijk voor iedere datingsite en misschien nog wel meer voor eentje die zich op alleenstaande moeders richt.


Alleenstaande Moeders is niet alleen online te bezoeken en te gebruiken, er is ook een aangepaste variant beschikbaar voor op de smartphone, tablet of laptop. Zo hoef je nooit een berichtje van misschien wel De Ware te missen; je kunt er altijd bij.


Klachten over Alleenstaande Moeders

Op de website van Alleenstaande-Moeders.nl zijn natuurlijk allerlei succesverhalen te vinden van alleenstaande vrouwen met kinderen die hier hun nieuwe Grote Liefde tegenkwamen. Maar er zijn wellicht ook minder positieve geluiden te horen. Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, dan zijn er de helppagina’s waar je antwoorden kunt vinden. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice, via post, e-mal of een online contactformulier.


Heb jij je nieuwe partner gevonden via Alleenstaande Moeders? Of zoek je hier al lang naar de beloofde nieuwe liefde, die nog steeds niet is gekomen? Laat hier je review achter over deze bijzondere datingdienst! 


Dating voor (alleenstaande) moeders in Nederland. Maar vindt u hier liefde en zijn er succesverhalen? Lees hier ervaringen van moeders die u voorgingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook