40PlusRelatie

5.9
6.6

Bestellen

6

Service

5.6

Prijs

5.4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

40PlusRelatie

Ook als je wat ouder bent willen de meeste mensen niet graag alleen zijn. Maar als je niet iemand bent die veel uit gaat omdat je daar niet zo van houd, of omdat je veel moet werken, is het moeilijk om een partner te vinden. En al helemaal een partner die bij jouw interesses en persoon past. Een dienst die je daarbij kan helpen is 40PlusRelatie. Wat de ervaringen van andere singles zijn met hun service lees je hier.


Over 40PlusRelatie

40PlusRelatie is een bemiddelaar in relaties voor singles van 40 tot 80 jaar. De site draagt het Branchevereniging Singles Keurmerk, dit is het keurmerk van een organisatie van relatiebureaus. Dit betekent dat 40PlusRelatie aan een aantal voorwaarden heeft moeten voldoen die je terug kunt vinden op de website van de branchevereniging. De aanpak van 40PlusRelatie is een zeer persoonlijke, met een vaste consulent als aanspreekpunt. Ze hebben een groot landelijk ledenbestand.


Werkwijze

Wanneer je als single met behulp van 40PlusRelatie op zoek wilt gaan naar een partner wordt een bepaald traject gevolgd:

  • Telefonisch contact, waarin je een afspraak maakt voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een consulent uit je eigen regio.
  • 2. Het kennismakingsgesprek waarin wordt uitgelegd hou zij werken en wat ze voor je kunnen betekenen. Vervolgens kun je zelf vertellen over wat je zoekt en wie je bent, zodat zij een duidelijk beeld van je krijgen.
  • 3. Als je besluit om door te gaan volgt het intakegesprek waarin de consulent een intakeformulier met je door gaat nemen.
  • 4. De bemiddelingsperiode start, je kunt hierbij kiezen uit 12 of 18 maanden. De tarieven staan vast en de voorstellen zijn gegarandeerd zodat je altijd weet waar je aan toe ben. Je kunt altijd in contact treden met je eigen consulent.
  • 5. Voorstellen. Wanneer een geschikte kandidaat wordt gevonden bellen ze je om dit te bespreken. Pas als beide partijen toestemmen, wordt de uitgebreide persoonsbeschrijving uitgewisseld. Na iedere match wordt er geëvalueerd om het beeld van jouw ideale partner steeds duidelijker te krijgen.

Op de website is een greep te vinden uit de mannen en vrouwen die ingeschreven staan bij 40PlusRelatie. Als daar iemand bij zit die je aanspreekt, moet je jezelf eerst aanmelden en inschrijven. Je kunt dus niet rechtstreeks contact zoeken met andere singles, alles gaat via de consulenten.


Kosten

Het inschrijfgeld bij 40PlusRelatie is € 175,00. Dit is inclusief het opstellen van een persoonsbeschrijving, een intakegesprek, het opmaken van een contactadvertentie en het maken van een foto voor intern gebruik bij 40PlusRelatie. De bemiddelingspakketten kosten voor een basispakket van 12 maanden € 79,- per maand, voor 18 maanden is dat € 69,- per maand, en voor het premiumpakket van 18 maanden  betaal je € 1.995,-.


Klachten

Een klachtenregeling is op de website niet te vinden. Wel houden ze zich aan de Privacy Policy die overeenstemt met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Wel vragen ze je om eventuele opmerkingen over de organisatie, website of overige vragen te mailen naar info@40plusrelatie.nl.


Jouw review ook hier?

Heb jij je nu of in het verleden ingeschreven bij 40PlusRelatie? Kreeg je regelmatig een match voorgesteld die goed bij je paste? Heb je dankzij hen een partner gevonden of vond je de dienstverlening juist tegenvallen? Alle meningen zijn welkom hier op NederlandReview


Lees hier de ervaringen met 40PlusRelatie. Hebben veel mensen door hen een partner voor het leven gevonden, of waren ze vooral alleen hun geld kwijt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook