40PlusRelatie

6.6

Bestellen

6

Service

5.6

Prijs

5.4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

40PlusRelatie

Ook als je wat ouder bent willen de meeste mensen niet graag alleen zijn. Maar als je niet iemand bent die veel uit gaat omdat je daar niet zo van houd, of omdat je veel moet werken, is het moeilijk om een partner te vinden. En al helemaal een partner die bij jouw interesses en persoon past. Een dienst die je daarbij kan helpen is 40PlusRelatie. Wat de ervaringen van andere singles zijn met hun service lees je hier.


Over 40PlusRelatie

40PlusRelatie is een bemiddelaar in relaties voor singles van 40 tot 80 jaar. De site draagt het Branchevereniging Singles Keurmerk, dit is het keurmerk van een organisatie van relatiebureaus. Dit betekent dat 40PlusRelatie aan een aantal voorwaarden heeft moeten voldoen die je terug kunt vinden op de website van de branchevereniging. De aanpak van 40PlusRelatie is een zeer persoonlijke, met een vaste consulent als aanspreekpunt. Ze hebben een groot landelijk ledenbestand.


Werkwijze

Wanneer je als single met behulp van 40PlusRelatie op zoek wilt gaan naar een partner wordt een bepaald traject gevolgd:

  • Telefonisch contact, waarin je een afspraak maakt voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een consulent uit je eigen regio.
  • 2. Het kennismakingsgesprek waarin wordt uitgelegd hou zij werken en wat ze voor je kunnen betekenen. Vervolgens kun je zelf vertellen over wat je zoekt en wie je bent, zodat zij een duidelijk beeld van je krijgen.
  • 3. Als je besluit om door te gaan volgt het intakegesprek waarin de consulent een intakeformulier met je door gaat nemen.
  • 4. De bemiddelingsperiode start, je kunt hierbij kiezen uit 12 of 18 maanden. De tarieven staan vast en de voorstellen zijn gegarandeerd zodat je altijd weet waar je aan toe ben. Je kunt altijd in contact treden met je eigen consulent.
  • 5. Voorstellen. Wanneer een geschikte kandidaat wordt gevonden bellen ze je om dit te bespreken. Pas als beide partijen toestemmen, wordt de uitgebreide persoonsbeschrijving uitgewisseld. Na iedere match wordt er geëvalueerd om het beeld van jouw ideale partner steeds duidelijker te krijgen.

Op de website is een greep te vinden uit de mannen en vrouwen die ingeschreven staan bij 40PlusRelatie. Als daar iemand bij zit die je aanspreekt, moet je jezelf eerst aanmelden en inschrijven. Je kunt dus niet rechtstreeks contact zoeken met andere singles, alles gaat via de consulenten.


Kosten

Het inschrijfgeld bij 40PlusRelatie is € 175,00. Dit is inclusief het opstellen van een persoonsbeschrijving, een intakegesprek, het opmaken van een contactadvertentie en het maken van een foto voor intern gebruik bij 40PlusRelatie. De bemiddelingspakketten kosten voor een basispakket van 12 maanden € 79,- per maand, voor 18 maanden is dat € 69,- per maand, en voor het premiumpakket van 18 maanden  betaal je € 1.995,-.


Klachten

Een klachtenregeling is op de website niet te vinden. Wel houden ze zich aan de Privacy Policy die overeenstemt met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Wel vragen ze je om eventuele opmerkingen over de organisatie, website of overige vragen te mailen naar info@40plusrelatie.nl.


Jouw review ook hier?

Heb jij je nu of in het verleden ingeschreven bij 40PlusRelatie? Kreeg je regelmatig een match voorgesteld die goed bij je paste? Heb je dankzij hen een partner gevonden of vond je de dienstverlening juist tegenvallen? Alle meningen zijn welkom hier op NederlandReview


Lees hier de ervaringen met 40PlusRelatie. Hebben veel mensen door hen een partner voor het leven gevonden, of waren ze vooral alleen hun geld kwijt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

12 maanden

Ik heb mijn match gevonden ben erg tevreden, de eerste dates waren niet wat ik zocht, maar mijn matchmaker Els luisterde en heeft alles meegnomen om die ene goede match te vinden. Het duurde wel iets langer dan 12 maanden, maar ben blij dat ik voor 40PlusRelatie heb gekozen en ik mijn match heb gevonden. Is natuurlijk geen garantie.

G

Gabriel

19-07-2024

0

Jaarcontract

Interessante ontmoetingen gehad, meer dan ik had verwacht. Het is geen kaartenbak waar mensen uit worden getrokken maar het zijn echt goed passende voorstellen die je ontvangt. Uiteindelijk (nog) geen nieuwe liefde gevonden maar wel een fijne tijd gehad. En nu, na een jaar, wordt er nog steeds voor mij gezocht want ik heb besloten nog even door te gaan. Dit past beter bij mij dan een datingsite!

E

Edward

02-11-2023

0

Relatiebemiddeling

Het was voor mij een hele stap op opnieuw te beginnen, daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken, daarom schreef ik mij in bij een ander relatiebureau, dit was een grote teleurstelling, ik hoorde nooit wat, dan maar online daten, maar dit was vreselijk. Na lang twijfelen heb ik contact opgenomen met Lindsy van 40PlusRelatie, ik kreeg direct een goed gevoel, zij beloofde dat ze haar uiterste best ging doen en hield mij netjes op de hoogte iedere maand. Mijn eerste 2 voorstellen waren niet de mannen voor mij, maar het derde voorstel was een schot in de roos! Inmiddels staat onze eerste samen vakantie in oktober gepland. Ik kan Lindsy als matchmaker aanbevelen, ze is eerlijk en doet echt haar best om een nieuwe partner voor je te vinden. Hier kunnen andere bureaus nog iets van leren.

L

Linda

05-09-2023

0

40plus relatie.nl

Niet doen: ze beloven iets wat ze niet kunnen waarmaken en bovendien heel erg duur. Ik voel me aan het lijntje gehouden en bekocht! Na veel wikken en wegen heb ik me begin 2022 ingeschreven. Jan kwam persoonlijk bij mij om mijn gegevens op te nemen. Daar kwam een duidelijk en kloppend profiel uit. En toen begon het wachten....Na een maand of drie kwam er een voorstel. Prima dus; ik ging ervoor. Helaas klikte het totaal niet. Toen ik dit aan de organisatue meldde, waren ze heel verbaasd......Alsof het per se moet klikken als zij iemand voorstellen. Daarna hoorde ik niks meer. Na een half jaar aan de bel getrokken, ik zou namelijk 3 matches krijgen in dat halve jaar. Nee dus. Gelukkig kreeg ik verlenging. Ook nu duurde het lang, er waren blijkbaar geen matches. Terwijl mijn profiel heel toegankelijk is. Het volgende voorstel was een man op ruim een uur afstand, terwijl ik daar heel duidelijk in was: max een half uur. Nog een keer heb ik daarna een voorstel gekregen. De man rookte, of dat een bezwaar was....nou eigenlijk wel, maar vooruit.... Echt totaal geen klik, nb ook nog een zwaar doorrookte stem. Ook nu weer verbazing bij de organisatie. Daarna was het stil en bleef het stil...... Een jaar na dato voel ik me bekocht! Je betaalt veel geld, maar blijkbaar hebben ze veel te weinig aanbod. Daar zijn ze dus niet eerlijk in. Je kunt het ook niet controleren... In de kleine lettertjes staat het ook zo omschreven, dat je geen bezwaar kunt maken of iets van je geld terugziet als ze niet doen wat ze beloven! Mijn advies: niet doen!!!

L

Lilian

22-02-2023

0

12 maanden relatiebemiddeling

Een totale fiasco deze bemiddeling!

A

Annemarie

21-12-2022

0

12 maanden relatiebemiddeling

In november 2021 Een hele leuke intake gehad bij me thuis met een van de matchmakers van 40plusrelatie. Ik had er een heel goed gevoel over. Al na 1 dag kwam de persoonsbeschrijving bij me binnen en die klopte precies zoals ik het had bedoeld. Dus er was goed geluisterd. Na ongeveer 3 weken kreeg ik mijn eerste date voorgesteld. De date was gezellig maar ik had geen klik, dus niks geworden. Met mijn matchmaker heb ik besproken waarom er geen klik was met die man. De volgende date was het helaas ook niet, maar om weer heel andere redenen. Ik merkte bij de derde date dat mijn matchmaker goed geluisterd had naar mijn feedback want deze date klopte met wat ik zocht en ik wilde het een kans geven. En ja, het is gelukt! Mijn complimenten voor de begeleiding van mijn zoektocht. Voor mij is het goed uitgepakt en ze verdienen een 10! Wat er goed ging? Regelmatig contact, duidelijkheid over werkwijze, leuke dates al waren de eerste twee niet de juiste, er werd goed geluisterd en het voelde vertrouwd.

J

Jolanda

19-08-2022

0

Geen

Josje de consulente / eigenaresse zat gewoon in.mijn huis met mijn partner stiekem een profiel aan te maken. Toen ik vroeg wat ze kwam doen antwoordde ze erg onbeschoft. Ze dacht ... Kut daar gaat mijn klantje. En ook klopt zijn profiel niet veel te veel aangedikt. Gewoon nep en slecht dus . denk goed na dat je hier echt je geld verbrast..

D

Diane

03-02-2022

0

Relatiebemiddeling voor 12 maanden

De intake was erg prettig met de consulent hier uit de regio. Daarna ontving ik een profiel waar ik me erg goed in kon vinden. Het duurde daarna even voordat ik de eerste match ontving, na een paar ontmoetingen was er geen klik. Het volgende voorstel volgende een maand later, hier was de klik gelijk aanwezig. Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor 40plus!

D

Dave

30-09-2021

0

Duur. Weinig bemiddeling

Duur met weinig bemiddeling.

D

Daisy

26-08-2021

0

Maak heldere verwachtingen vooraf

Er is een belangrijk argument wat men niet deelt bij 40-plusRelatie. De voorgestelde dates zijn per definitie een vaststaande date. Hetgeen inhoud dat men vind (zoals men zelf zegt, is dat hun concept) dat de voorgestelde date ontmoet MOET worden. Het persoonlijke contact zal het ijs doen breken of zoals mijn consultant meldt : "de perfecte mannen of vrouwen bestaan niet, laat staan de perfecte match". Mijn haren gingen werkelijk overeind staan. De andere matches vind ik namelijk zelf wel in de kroeg cq bij de kapper. Juist voor die ene probeer je het eens met een professional. Daarnaast worden criteria zoals afstand en uitstraling niet gehonoreerd. Dan wanneer er dan een keer een date wordt voorgesteld bel je elkaar. De huidige technologie maakt het mogelijk dat via whatsapp een foto al snel opduikt. Wanneer dat op voorhand al totaal geen chemie geeft, snapt de consultant niet helemaal wat de afspraken waren. Overigens staan natuurlijk deze afspraken niet helder op papier, ook dat snap ik nu. Het "grijze" gebied word achteraf ten volle benut. In de basis een goed concept, maar maak heldere afspraken en wees alert. Succes.

M

Marc van Doorn

09-07-2021

0

Zeer slechte ervaring...!!!!!!

Op een dag kreeg ik een telefoontje van consulent Jan van Hemmen uit Kuijk met de vraag of ik interesse had om voor een periode van 6 maanden voor €15,00 per maand lid te worden van 40PlusRelatie. Ik vond dat wel iets en heb het contract getekend na een intake gesprek met Jan. Tijdens dat intake gesprek had ik,naar mijn mening, goed aangegeven naar wat voor soort man ik op zoek was. Helaas kreeg ik 2 matches die ikzelf totaal niet vond matchen. De tweede match werd mij zelfs door Jan opgedrongen en bijna door mijn strot geduwd. Zelfs nadat ik meerdere keren tegen Jan had gezegd dat ik daar niet naar op zoek was en er geen goed gevoel over had. Maar ik ben toch onder de druk gezwicht en heb een afspraak gemaakt met deze man. Maar zal gauw kwam ik er toch achter dat ik mijn gevoel toch moest volgen en dat het concept van blind daten niet voor mij werkte,zeker niet als er niet naar mij geluisterd wordt door een consulent. Ik heb daarom de afspraak heel netjes afgezegd en heb de consulent laten weten dat ik niet verder gebruik wil maken van zijn diensten. Daar was de consulent niet blij mee en ik zal hier maar niet schrijven wat voor appje ik van hem kreeg. Nu krijg ik evengoed een mailtje met een factuur van Jan van Hemmen waarin staat dat ik ongeduldig ben en dat ik het al na 2 maanden opgeef en dat er in het contract staat dat ik evengoed verplicht ben om 6 maanden lang die €15,00 te betalen,voor diensten waar ik niks aan heb en aan een consulent die niet naar mij luisterd. Jammer van mijn geld maar weer een wijze les geleerd! En Jan van Hemmen,jij hoeft mij nooit meer met iemand te matchen op de manier hoe jij dat doet! Leer eerst maar eens naar jouw cliënten te luisteren!!! Ik blijf nog liever de rest van mijn leven vrijgezel!

M

Manuela Van de Sande

11-11-2018

0

Ik zocht genot, wat krijg ik, BEDROG

Ik wantrouw alle sites omdat er toch niemand met een gehandicapte man het bed in wil. Het is allemaal oplichting. Je investeerd en (ik investeerde in de afgelopen 20 jaar 200.000 euro) en krijgt er nog niet eens een ontmoeting voor terug ja ik weet een dure les. Dat maakt wel dat ik en heel voorzichtig ben geworden en ik durf niets meer. Met dank aan de dating/oplichtingsites. Ik heb er niets meer verloren het is een oplichtingsbende. Met vriendelijke groet een gehandicapte man die gewoon voor zijn geld werkt, die gewoon kan lopen die kan fietsen enz. En ja als ik seks wil dan moet ik er dik voor betalen omdat vrouwen mij niet als leuke man zien. Vrouwen zien alleen maar de beperkingen en willen daarom niet met een beperking naar bed. In plaats van dat ze eens keken naar de mogelijkheden want die heb ik genoeg. bye the way ik werk gewoon voor mijn geld en ik kan best voor mezelf zorgen, maar vrouwen zien toch alleen maar wat niet kan, en wie heeft hier nu oogkleppen op. Met vriendelijke groet Kim Vermeulen

K

Kim Vermeulen

02-05-2018

0

Leuk voor over 50, (beginnend) 40 wat minder.

Leuk voor vanaf 50. Voor een (beginned) 40er wat minder!! Voor de rest aardige mensen hoor. 40ers..zoek je heil gewoon in de kroeg, dan ben ik ook weer te vinden!!!!

M

Myrte

24-02-2018

0

daten voor een 43-jarige

op aanraden van een vriendin heb ik me ingeschreven bij 40plus. inderdaad een uitkomst. Ik merk dat op veel andere datingsites, ook de grote en bekende, toch vooral jongere mensen zitten, vooral veel rond de 30 heb ik zelf gemerkt. Ik ben 43 en ik wil graag daten met leeftijdsgenoten, ongeveer dan. Er zijn wel heel veel speciale datingsites en zelfs apps voor 50+ maar dat is gewoon te oud. Daarom heb ik mij direct hier in geschreven. Volgens mij zijn er tegenwoordig steeds meer 40plussers single, die hebben dan al wel de nodige ervaring met huwelijken en scheidingen en kinderen en dan is het goed dat je die nu kunt ontmoeten. Ik heb overigens wel gemerkt dat ook hier niet iedereen echt rond mijn leeftijd is, maar ook ouder en zelfs onder de 40, dus de controle is niet heel streng ofzo, maar aan de andere kant vind ik dat persoonlijk ook niet zo erg, want iemand van 39 vind ik ook nog kunnen. Lang verhaal kort: ik ben blij met deze nieuwe (?) datingsite1

M

Marieke NELING

26-07-2017

0

meer leeftijdsgenoten

Wat een ontdekking. Ik viel telkens net buiten de boot. Op alle datingsites is het publiek gewoon vrij jong. Het gros is tussen de 25 en 35. Ik ben 44. Een paar jaar jonger vind ik niet erg in een relatie, maar zo'n 10 jaar wordt me wat te gortig. Hier vond ik gelukkig meer mensen rond mijn leeftijd. Ook al zijn er hier nog altijd best veel een stuk ouder of jonger. De werkwijze is ook zeer gedegen, met persoonlijk contact en uitgebreide intake. Erg vriendelijk en servicegericht. Ik ben niet lang ingeschreven, nog, maar tot nu toe zijn de ervaringen erg positief.

I

Is44

12-07-2017

0