Viator | A TripAdvisor Company

4.6

Bestellen

3.2

Service

3.8

Prijs

3.4

Levering

17.7%

Zou hier weer kopen

Viator | A TripAdvisor Company

Iedereen wil wel eens op reis. Je wilt misschien naar een zonnige bestemming of gewoon iets van de wereld zien. Dat regelen is echter niet altijd even makkelijk. Viator wil je daar wel bij helpen. Maar wat zullen hun reizen en tours eigenlijk inhouden? Wat zul je tijdens de reis of cruise allemaal kunnen zien? Uit welke bestemmingen zul je allemaal kunnen kiezen als je hun website bekijkt? Zal het makkelijk zijn om een reis of cruise te boeken via de website van Viator? En hoe zal de klantenservice van Viator reageren als er iets mis gaat tijdens de reis of al tijdens het boekingsproces? Dit zijn vragen die alleen reizigers die al eens met Viator hebben gereist kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om een beter beeld van deze reisorganisatie te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van een reis met Viator zult kunnen verwachten.


Over Viator

Viator A TripAdvisor Company is een reisorganisatie. Ze beloven dat je via hun website eenvoudig de juiste bezienswaardigheden zult vinden. Ze bieden namelijk rechtstreeks toegang tot wel meer dan 100.000 activiteiten. Deze activiteiten zijn te vinden in verschillende grote steden. Onder de topbestemmingen vallen Barcelona, Londen, Rome, San Francisco, Florence, Reykjavik, New York City, Sydney, Las Vegas en Parijs. Je kunt met Viator naar de Sydney Harbour Bridge of in Parijs de Eiffeltoren beklimmen. Misschien wil je wel Stonehenge of de La Sagrada Familia bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen een tour te maken. Dit zou bijvoorbeeld de Warner Bros Studio Tour in Londen kunnen zijn die je The Making of Harry Potter laat ziet. Of een New Orleans Ghost, Voodoo en Vampire Tour. Mocht je niet zo van het supernaturale zijn, dan kun je kiezen voor een Rome sightseeing tour of het Vaticaanse Museum een bezoekje brengen. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van alle trips die Viator te bieden heeft. Kijk eens rond op hun website om er nog veel meer te zoeken.


 


Diensten van Viator

Je kun via hun website tickets voor een cruise of atrractie boeken, maar je kunt ook je mobiele telefoon gebruiken. Ze hebben namelijk een app waarmee je dat heel makkelijk mobiel kunt doen. Zo kun je waar dan ook vandaan tickets bestellen. Mocht je dus in het buitenland zijn en een tour door de stad willen maken, dan kan dat. Verder heeft Viator nog een klantenservice om je van advies te voorzien of om je even ergens mee te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Viator

Heb jij al eens een tour geboekt via Viator? Ook als je ze alleen hebt gebruikt om tickets voor een attractie te boeken willen we graag meer over jouw ervaring weten. Hoe makkelijk was het om kaartjes te bestellen via de website? Was er plaats voor je in de touringcar of kun je alsnog niet mee? Waren de kaartjes überhaupt wel geldig? En wat voor een klantenservice biedt Viator aan als je in de problemen komt? Schrijf je eigen Viator review en laat ons weten wat jouw mening over deze reisorganisatie voor uitjes is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Hop on hop off Berlijn

Nooit nooit weer via deze aanbieder want Wij hadden kaarten voor 2 dagen van een organisatie die niet meer bestond. En we konden dus nergens mee.

J

Jorgen

02-05-2023

0

4 keer een trip in Marrakech

Boeken gaat snel en eenvoudig. Maar de uitvoering was ronduit slecht, operators die niet kwamen opdagen , trips die niet leverden dan wat wordt aangeboden . Wat mij werkelijk opwind is dat er geen mogelijkheden zijn om in contact te komen met Viator. Vermelde telefoonnummers zijn niet inwerking of bereikbaar. Ik probeer mijn geld voor de niet geleverde prestatie terug te krijgen maar weet werkijk niet hoe je dat zou moeten doen. ABSOLUUT EEN AFRADER

S

Siemon

03-02-2023

0

Trip to Alhambra in Granada

I booked an expensive trip to Alhambra in Granada because I thought this was an experience which needed a small group. Away from the crowds as they say. I could have booked a much cheaper tour, but I really wanted a small group as Viator lets you believe. The transfer was great, a small van with 8 lovely people. But at the sight we got in a hectic mayor large group of about 50 people. Before everyone got the answer they wanted and divided into a group, 20 minutes of time passed. In the end we got divided into 2 groups of about 25 each. One Spanish and one English. I DID NOT PAY €189 TO JOIN IN A MAJOR BIG GROUP OF 25 PEOPLE!!! Ridiculous and I’m very angry. But they don’t want to hear my complaint at all and they did nothing. The radio the guide had was good, as long as you where not moren then 5 meters apart from her. Which you couldn’t manage all the time of course, so I missed out on a big part of the explanation. DON’T BOOK HERE!!!

P

Petra

16-11-2022

0

Twee daagde reis naar Abu Simbel

Het boeken gaat eenvoudig maar dat is het enige positieve. Reis werd vlak voor vertrek geannuleerd. Viator neemt daarna GEEN enkele verantwoordelijkheid noch komt met alternatieven. Niet boeken bij Viator is mijn advies

G

Gerw

21-10-2022

0

Een boeking via deze organisatie geboekt en betaald die niet bestond. Reactie van deze organisatie was dat zij er niet aan konden doen en een excuus, maar de betaling à €210,00 kunnen ze niet terugstorten. (te ingewikkeld???)

J

Joyce van Grootveld

26-09-2022

0

Fietstocht Sofia

Schandalig duur, slechte organisatie en versleten fietsen. Nooit meer!

R

Rudi

20-08-2022

0

Dagtour Krakau- Auschwitz en Birkenau

Dagtour vanuit Krakau naar Auschwitz en Birkenau. Goede communicatie met de chauffeur. We werden voor de deur van het appartement opgehaald en teruggebracht in een comfortabel busje met nog 6 anderen. Indrukwekkend bezoek aan beide kampen. Ter plekke rondleiding met Engels sprekende gids. Alles goed geregeld. Aanrader!

C

Chantal

29-06-2022

0

gekocht, niet gekregen 6 tickets voor de Eiffel toren.

Koop niet via VIATOR. Besteld en volledig betaald 6 tickets voor de 3rd floor van de eiffel toren Als je hebt betaald, verwacht je de tickets in je mailbox. Nee niet met VIATOR. je kan ze afhalen op een aangegeven ontmoetingsplaats. Dat is op straat want ze hebben geen kantoor. Om zeker te zijn dat we op tijd zouden zijn, zijn we 3 uur eerder naar de ontmoetingsplaats gegaan, waar we dachten dat hun kantoor zat, maar dat bleek dus op straat te zijn en die persoon is er niet. Gebeld naar het nummer dat bij de mail genoemd wordt, word eerst niet opgenomen. Worden we terug gebeld dat ze de tickets nog moeten gaan kopen omdat het tijdslot wat wij hadden afgesproken niet meer beschikbaar is. Hij gaat voor ons in de rij staan (wat is de toegevoegde waarde voor ons als we daar toch moeten gaan wachten op de tickets?). We komen op de ontmoetingsplaats, maar daar is hij niet te vinden. Bellen en als hij weer terugbelt zegt hij dat hij in de rij staat om de tickets te kopen. Wij moeten ook naar het terrein van de Eiffel toren komen.Als we daar door de security check gaan zien we op de borden staan dat er geen tickets meer zijn voor de top floor, wat wij besteld en betaald hebben. Weer bellen en dan zegt hij dat hij ze dan ook niet kan kopen. We krijgen tickets voor de 2e verdieping en na aandringen wat verder, krijgen we ook kaarten voor een rondvaart op de Seine. Uiteindelijk zien we hem staan in de rij voor de kassa. We zeggen niet akkoord te zijn met het alternatief. Waarop hij vraagt of wij willen cancelen. Maar als wij cancelen is er geen refund, dus wij zeggen nee, jullie cancelen omdat je niet levert wat wij betaald hebben. Hij komt uit de rij en ik wil mijn geld terug. Dat heeft hij niet, dus belt hij zijn baas. Na een half uur aan de telefoon krijgen we uiteindelijk een refund via de mail bevestigd. Maar dat is mogelijk ook omdat we het telefoontoestel van de medewerker in ons bezit houden. Dit hebben we ook echt gekregen. Mijn advies nooit boeken via VIATOR omdat ze niet betrouwbaar zijn.

R

Ron Kramer

08-06-2022

0

Dagtrip vanuit las Vegas naar hollywood voor 6 april 2022

Geboekt voor 6 april 2022 ,reeds in december 2021 smorgens 6 april worden we gebeld voor een opgave van ontbijt en gewicht en lengte deelnemers we waren met 3 personen smiddag 14.30 worden we gebeld trip gaat niet door geen andere datum mogelijk chauffeur was ziek ,contact gezocht met via tor 0 reactie later via mail wordt afgewezen geen enkel recht zie voorwaarden, echter als wij annuleren alles kwijt ons reisdoel gebaseerd op combi Hollywood zeer teleurgesteld ,wederom reactie geen enkele aansprakelijkheid NOOIT VIA TOR SLECHT SLECHT alles afschuiven geen claim mogelijk.

H

Harrie Martens

28-04-2022

0

Santorini sunset cruise

Alles wat slecht. Meerdere stops die omschreven stonden zijn niet bezocht. Eten werd slecht geregeld, veel te druk aan boord gezien de covid. Warme drankjes. Slechte service bij terugkoppeling

D

Danielle

31-08-2021

0

Mini cruise in dubai op oudjaar

Ze laten mooie foto.s zien van mooi vuurwerk op een hele mooie boot met gala kleding en fruit champagne en cake en je krijgt een versierde vissersboot met local.s met boerka.s en zeer slecht eten en met vuurwerk die je met een verrekijker moet zien . Barcen bar slecht het zijn echte zakkevullers die niet meer antwoorden en alles afschuiven op de locale buro.s !!! nee boek niet nooit bij viator want je krijgt illusie en teleurstelling geloof me niet doen dus aub

W

W v oort

08-01-2020

0

Tickets new York

NIET BOEKEN VIA VIATOR!!!!!!!! Tenzij je teleurgesteld wil worden. Via new york.nl hebben wij voor 800 euro aan tickets besteld voor new york. Inclusief een romantische dinner cruise op onze trouwdag. Alles 2 maanden van te voren ontvangen EN BETAALD. DUS AFGESCHREVEN VAN MIJN CREDIT CARD. Dan zit je in het vliegtuig en wordt alles geannuleerd vanwege fraude. Mijn creditcard maatschappij weet van niets en heeft geen onregelmatigheden gezien. Daar sta je dan in NYC. En dan kan niemand iets voor je doen en is ineens niemand verantwoordelijk. De locals wisten het telefoonnummer van viator uit het hoofd. Dat zegt genoeg. Ik heb VIATOR merrmeermalen de kans gegeven deze review te voorkomen. Maar case closed. Er zal wel een standaard antwoord onder dit bericht verschijnen. ALS JE EEN MOOIE REIS WIL MAKEN NEGEER VIATOR DAN!!!!!!!!! Heel erg slecht......... Mijn boekingnummer zet ik er niet bij want ze kennen mijn naam inmiddels van de hoeveelheid emails....

P

P Molendijk

03-11-2019

0

Dagtrip naar Ouzoud watervallen, Marokko

We hadden enkele dagtrips geboekt. Die zijn uitstekend verlopen, behalve de laatste. De laatste was een bezoek aan de watervallen bij Ouzoud vanuit Marrakech. We hebben 2 uur gewacht. In die 2 uur 3 keer telefonisch contact gehad met de touroperator Amodou Tours. Die vertelde elke keer dat de chauffeur onderweg was en dat hij mij zou bellen. Er is niemand van Amodou Tours komen opdagen. Er is wel iemand gekomen die voor de volgende dag een gratis dagtrip aanbood, maar die dag was onze terugreisdag. Mij is niet helemaal duidelijk of dat van Amodou Tours was of van Viator.

F

Frank van de Heyning

24-10-2019

0

3x boottour nationaal park Thailand

Extra betaald om een tour te doen die niet massaal zou zijn. Max 15 mensen. Eindstand 29 mensen! Als je dit dan aankaart wordt je afgewimpeld. Heb 20 euro de man teveel betaald. Ik boek nooit meer via deze boeven!

R

Raymond

06-09-2019

0

2 Day Belgium Tour

Save yourself time and frustration and DO NOT book anything with Viator!! I booked a 2 day tour of Belgium (Booking reference: 713788340) and they canceled the tour 2 DAYS prior to it happening! I even called to confirm that the trip was happening after I booked my ticket, and they sent me an email letting me know it was still going on. I have email proof of all of this. I spent hundreds in hotel and transportation in advance of this trip and they REFUSE to reimburse me for my costs despite the fact that they were the ones that did an awful job of communicating that it was canceled. I have since spent countless hours on the phone with them to try to come to a resolution and have always come to a dead end. This is not how business should be done.

A

Albi Hasku

10-07-2019

0

ticket musee Rodin

geen besteld ticket ontvangen,af moeten halen bij Paris Trip.

J

jon martens

24-06-2019

0

Reis geboekt via Viator

Reis geboekt via Viator. Veel keuze en de prijzen leken laag. Wel alles online moeten regelen, maar dat ging ok. Ik vond het vooral handig dat je goed kunt zien wat er allemaal te doen is op de bestemming. Want anders neem je toch een beetje een gok met of het wel leuk is daar. We gaan in de zomer op vakantie.

R

Reinald

01-03-2019

0