De Stentor Webwinkel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Stentor Webwinkel

Zoek je naar leuke acties met betrekking tot je vrije tijd? Wellicht is De Stentor Webwinkel dan wel net waar je naar op zoek bent. Bekijk hier welke ervaringen er over deze website bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is De Stentor Webwinkel?


De Stentor Webwinkel is opgericht om lezers van de Stentor blij te maken met acties in relatie tot vrije tijd. Er wordt iedere dag gezocht naar unieke deals. Met deze aanbiedingen willen ze de lezer blij maken, verrassen en aanspreken. Er wordt samengewerkt met verschillende leveranciers. Doel van deze samenwerking is om mensen een mooi aanbod te kunnen aanbieden. Het moet mensen uiteindelijk een waardevolle tijd bezorgen. Als je de nieuwsbrief volgt worden er constant nieuwe deals voorgeschoteld.


Bestellen


Tickets kunnen op de site of bij externe partijen besteld worden. Hiervoor moet eerst het bestelproces worden doorlopen. Nadat je de betaling hebt verricht ontvang je de kaarten direct in je inbox. De tickets worden verstuurd door het bedrijf TicketCounter. Mocht je ergens een vraag over hebben kan je contact met de klantenservice opnemen. Check je spambox als je producten niet in je mailbox staan. Bestellingen kunnen alleen online gedaan worden. Het is niet mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen. Ook mensen die geen abonnee zijn kunnen een bestelling plaatsen. Hoe lang je tickets kunt gebruiken hangt af van het uitje. Er staat altijd wel een verzilveringstermijn aangegeven. Klanten krijgen een bestelbevestiging toegestuurd. Mocht je deze niet binnen hebben gekregen is het verzoek contact met het bedrijf op te nemen. Zij zullen dan bekijken of je order goed is doorgekomen. Heb je iets besteld via een externe partij? Dan moet je ook contact met de webwinkel opnemen. Zij zullen dan contact zoeken met de desbetreffende organisatie en jou op de hoogte brengen.


Verzendinformatie


Er is geen standaard levertijd voor artikelen die besteld worden. Digitale producten ontvang je wel direct per e-mail. De leveringstermijn hangt af van het product. Op de productpagina staat aangegeven welke levertijd je kunt verwachten. Items uit de kunstcollectie worden binnen twee weken bezorgd. Artikelen uit de Donald Duck collectie worden geleverd binnen een werkweek. De zendingen worden vervoerd door transportbedrijf PostNL. Zij werken van maandag tot en met zaterdag. Bij een minimale bestelwaarde van € 35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit bedrag zijn de kosten voor verzending € 2,95.


Retouren & annuleren


De termijn om iets te retourneren is vastgesteld op 14 dagen. Artikelen die retour gestuurd gaan worden mogen niet gebruikt zijn. Retourkosten komen voor rekening van de klant. Om een retourzending in gang te zetten moet eerst contact worden opgenomen met de klantenservice. Vervolgens ontvang je van hun retourinstructies. Vouchers kunnen binnen een termijn van 14 dagen herroepen worden.


Betalen & garantie


Er zijn meerdere betaalmogelijkheden. In de webwinkel kunnen betalingen verricht worden via MasterCard, Visa en iDEAL. Deze betaalopties zijn volgens het bedrijf vertrouwd, veilig en makkelijk uit te voeren. Er kan niet met cadeaubonnen betaald worden. Soms worden er transactiekosten in rekening gebracht. Of er garantie zit op een product hangt af van de leverancier.


Klantervaringen


Maak jij al gebruik van De Stentor Webwinkel? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Leuk als je een review wilt achterlaten op deze pagina. Je helpt er aan mee om NederlandReview het grootste bedrijf op gebied van neutrale en onafhankelijke bedrijfsreviews te laten blijven.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)