Vastgoed Community

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vastgoed Community

Heb jij plannen met vastgoed? Wil je meer te weten komen en onderdeel uit maken van de vastgoedwereld? Dan is Vastgoed Community wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Vastgoed Community?


Vastgoed Community is een overkoepelende en eerlijke gemeenschap voor proactieve vastgoedbeleggers. Als je hieraan wilt deelnemen moet je je via het platform inschrijven. De Vastgoed Community moet ervoor zorgen dat je je netwerk en kennis uit kunt breiden. Er wordt aangegeven dat je dit kunt zien als een investering die je snel zal terugverdienen. De kosten om lid te worden bedragen € 45,- per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.


Voordelen


Als je lid wordt kun je gebruik maken van een aantal voordelen. Zo wordt er geschreven dat je snel een waardevol power team/netwerk kunt opbouwen. Er kan deelgenomen worden aan netwerkevents en kennisbijeenkomsten. Je kunt iedere maand masterclasses met experts zien. Deze sessies zijn ook terug te kijken. In de rest van dit artikel gaan we hier dieper op in.


Wat is vastgoed?


Met vastgoed wordt ook wel onroerend goed bedoeld. Dit kunnen bijvoorbeeld woningen, bedrijfsgebouwen, winkelruimtes, fabrieken of andere panden zijn. De bijbehorende grond maakt er ook onderdeel van uit. Beleggen in vastgoed houdt in dat je door het kopen van panden, inkomsten verdient. Je kunt bijvoorbeeld geld genereren door verkoop of verhuur. Er zijn veel mensen rijk geworden met vastgoedhandel. Er kleven ook risico’s aan. Het is dus van enorm belang dat je op de hoogte bent van alle ins en outs.


Netwerkbijeenkomsten


Je krijgt toegang tot netwerkbijeenkomsten. Zo kan er deelgenomen worden aan het live vastgoed café. Leden krijgen korting op het Thuis Vastgoedevent dat eens per jaar wordt georganiseerd. Je investering is volgens Vastgoed Community terug te verdienen via kortingen, kennis en het netwerk via Vastgoed Community.


Masterclasses met experts


De interactieve masterclasses worden iedere maand door experts gegeven. Tijdens deze sessies komen er allerlei onderwerpen aan bod. Soms gaat het over het doen van investeringen in andere landen of het vinden van panden. Ook wordt er uitleg gegeven over transformaties, splitsing, investering in shortstay en anderen. Normaal moeten hier honderden euro’s voor betaald worden. Via deze community is het inbegrepen in het lidmaatschap.


Laagdrempelig netwerken


Je kan op laagdrempelige wijze netwerken. Op het platform vind je vastgoedbeleggers van diverse niveaus. Ook kun je in contact komen met samenwerkingspartners zoals beleggingsmakelaars, taxateurs en dealsourcers. Via de website kun je andere mensen eenvoudig een bericht sturen. Ze organiseren wekelijks en maandelijks online mastermindsessies en netwerksessies.


Netwerk uitbouwen


Als je succesvol wilt zijn schijnt het goed te zijn om je netwerk uit te bouwen. Doordat je informatie met professionele mensen uitwisselt kunnen vele foute beslissingen worden voorkomen. Via de community kun je je netwerk laten groeien. Het betreft hier een besloten online community die is ontstaan uit de Facebookgroep Vastgoed Mastermind.


Klantervaringen


Ben je al lid van de Vastgoed Community? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij er veel aan om lid te zijn van deze gemeenschap? Waarom is dat wel of niet zo? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview een objectieve en onafhankelijk reviewsite kan blijven.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)