NederlandReview

    Ervaringen Voordeelkraam.nl

    Als je graag gebruik maakt van de scherpste aanbiedingen dan kun je daarvoor natuurlijk allerlei folders uitpluizen en de stad doorzoeken, maar ook online zijn er mogelijkheden om deze te vinden. Zo zijn er ook sites die alleen maar artikelen tegen hoge kortingen aanbieden en de beste deals voor jou verzamelen zoals Voordeelkraam.nl. Op deze pagina kun je meer te weten komen over deze aanbieder.

    Over Voordeelkraam.nl 
    Voordeelkraam.nl is onderdeel van E-Labs B.V. Zij verkopen veelal tijdelijke deals met kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%. Sommige aanbiedingen hebben een bepaalde looptijd, waarna deze niet meer beschikbaar zullen zijn. Andere aanbiedingen worden aangeboden in aantallen, op is op in dat geval. Dagelijks worden er nieuwe aanbiedingen toegevoegd, je wordt hiervan op de hoogte gehouden als je je opgeeft voor de nieuwsbrief.

    Diensten 
    Bij Voordeelkraam.nl kun je luxe, handige en exclusieve producten en reizen vinden die tegen een sterk gereduceerde prijs worden aangeboden. Op de homepage zie je meteen een aantal scherpe aanbiedingen staan waarvan de meeste een klokje onder het product hebben staan. Deze telt af naar 0, daarna is de actie voorbij. Naast de homepage hebben zij een paar categorieën waarin zij scherpe deals aanbieden:

    • Alle aanbiedingen: Hier vind je zowel aanbiedingen die beperkt beschikbaar zijn als aanbiedingen die beperkt geldig zijn.
    • Op = Op: Hier vind je de beperkt beschikbare aanbiedingen, er staat een teller bij, zodat je kunt zien hoeveel stuks er nog beschikbaar zijn.
    • Wijnen: Hier wordt een aantal soorten wijnen tegen scherpe prijzen aangeboden waarvan een beperkte voorraad beschikbaar zijn.
    • Reizen: Hier worden een aantal reizen tegen scherpe prijzen aangeboden.

    Je kunt bij Voordeelkraam.nl allerlei producten vinden, van zaklantaarns tot tassen, wandelstokken, een pakket wc papier, ondergoed, gereedschap, dekbedden, lampen, etc. De reizen die zij aanbieden variëren van een weekendje weg tot een dagje uit, een zon- of wintersportvakantie, familievakanties tot culinaire reizen, etc.

    Levering en betaling 
    Bij ieder product staat een indicatie van de levertijd. Deze gaat in op het moment dat Voordeelkraam.nl de betaling heeft ontvangen. Ook staat bij ieder product vermeld wat de verzendkosten hiervan zullen zijn. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, BanContact (België) of je kunt het bedrag overmaken naar hun rekeningnummer.

    Klachten 
    Wanneer je een klacht hebt dan kun je deze via het supportformulier indienen. Nadat je deze hebt verzonden ontvang je hiervan een e-mail met een ontvangstbevestiging waarin je ticketnummer wordt vermeld. De afdeling klantcontact zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Voordeelkraam bij is aangesloten. Leidt dit niet tot een bevredigende oplossing , dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).

    Wat is jouw mening over Voordeelkraam.nl? 
    Heb jij al eens een scherpe aanbieding bij ze aangeschaft en ben je tevreden over de levertijd en de prijs die je voor het product moest betalen? Of kwam je er achter dat de aanbieding toch niet zo scherp was? Vertel er hier over zodat anderen kunnen profiteren van jouw ervaringen!

     

    Zijn de deals die Voordeelkraam.nl aan de klanten aanbiedt volgens de ervaringen écht zo voordelig? Of betalen zij toch een hogere prijs dan verwacht?

    Voordeelkraam.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    3,8
    11% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    2,8

    Prijs

    4,6

    Leveren

    2,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tevreden

    Brenda spitse08-12-2018

    Na het lezen van alle riveus dacht ik help!!!
    Maar heb alles keurig en snel geleverd gekregen.
    Ik ben heel erg tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    voordeelkraam levert niet, niet bereikbaar, storneert geld niet

    vandijk01-10-2018

    waarschuwing!!!

    8 solar lampen besteld

    bestelde artikelen bij voordeelkraam worden niet geleverd, klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en reageert ook niet op schriftelijke vragen en klachten op de site. daarnaast wordt het betaalde bedrag niet gestorneerd.

    vandijk03-10-2018

    Bovenstaande moet ik toch nuanceren, uiteindelijk heet VK contact opgenomen nadat de order geannuleerd is op grond van niet leveren en het bedrag gerestitueerd. Advies voor VK indien je onverhoopt niet kan leveren, neem dan tijdig contact op met je klant om vertrouwen te winnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    levering van de bestelling ( slecht ).

    wim Jongejan04-09-2018

    + het bestellen gaat prima,_ de levering tot nu toe slecht , ik heb 2 raamhorren en een Solarlamp besteld en betaald , ik heb 1 raamhor gekregen ,na mails over de levering , krijg ik geen antwoord , als iets niet geleverd kan worden , laat het weten en stort het restant aan geld terug , ik denk contact op te nemen met RADAR en KASSA ,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Denk goed na voordat je zaken doet met Voordeelkraam

    Johan21-08-2018

    Voordeelkraam.nl en Goedkoper.nl zijn beiden van dezelfde eigenaar Michel B. die helaas een slechte reputatie heeft (Businesshardware.nl failliet 15 februari) en met de huidige webwinkels Voordeelkraam.nl en Goedkoper.nl de branche in diskrediet brengt. Vanwege DOA een Klant Support formulier ingezonden. Na ruim een week nog geen reactie en geprobeerd Klantenservice te bellen op het 0900 nummer. Een gesproken mededeling verwijst je naar de website om bij klachten een support formulier in te vullen.... Voordeelkraam en Goedkoper.nl zijn in feite dus telefonisch niet bereikbaar (zie ook de ervaring van anderen). Het Webshop Keurmerk, waarvan het logo vermeld wordt op de website Voordeelkraam is onterecht. Thuiswinkel Waarborg en Qshops Keurmerk ontbreken, met andere woorden je kunt bij een geschil nergens voor bemiddeling terecht. Daarnaast komt het logo van European Trust Mark (EMOTA) voor op de website Voordeelkraam. De zoekterm Voordeelkraam levert echter een ''niet gevonden'' resultaat op bij de website van EMOTA. Jammer dat andere bedrijven zoals E-Labs, MediaXplosion, Qualitee en MM Business Consultants deze websites ondersteunen en daarmee zichzelf eveneens in diskrediet brengen. Conclusie: denk goed na voordat je zaken doet met een van deze webwinkels.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bestelling niet leverbaar, credietnota ontvangen na 3 weken nog steeds geen geld terug.

    G. Moerman 02-05-2018

    Alleen maar min punten. Na 3 weken na diverse supportformulieren bericht gekregen dat het product niet leverbaar is. Creditnota d.d. 13-04-2018 ontvangen bedrag zou na 5 werkdagen overgemaakt worden. Nu 2 mei nog steeds geen geld ontvangen. Wordt niet gereageerd op klachtenformulier en zijn tel. onbereikbaar. Hier niets bestellen je bent je geld kwijt.

    M

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer onbetrouwbaar

    Paul Timmermans24-02-2018

    bestelling betaald, maar niet ontvangen.
    telefonisch niet te bereiken en geen antwoord
    op gestuurd bericht.
    ik moet minstens 1 ster geven, maar dat is zelfs teveel.

    peter lodewijkx19-03-2018

    Heb in het verleden al meerdere malen besteld bij Voordeelkraam.nl en tot op heden zonder problemen. Echter, ook ik heb nu problemen. Bestelling betaald maar verkeerde en defecte goederen ontvangen. Geen reactie van Voordeelkraam mogen ontvangen; ook het telefoonnummer ligt eruit. Ze zouden aan het verhuizen zijn!? Dit is erg slecht voor de continuïteit van het bedrijf.

    C Klop13-09-2018

    Ik heb een bestelling VKP 30231 nog niet ontvangen. Graag een reactie van U

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    telefonisch niet bereikbaar

    Bart van Wijck21-02-2018

    Onmogelijk iets retour te zenden.
    Klopt niks van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    onbetrouwbaar

    Jaap versfeld30-01-2018

    heb op 14 jan.2018 een wasrek besteld en betaald, zou op 23 jan.2018 afgestuurd worden, tot op heden niets ontvangen, tel.is buiten bereik en mail wordt niet beantwoord, mijn advies ga niet in zee met deze kraam.

    AC Zwaans 06-02-2018

    Waterkoker besteld deze is defect, retour niet aangekomen volgens Voordeelkraak en nog steeds geen geld terug !!!Dus ook het advies niet kopen! Navraag over Webshop keurmerk dit bedrijf is geroyeerd.

    Bart van Wijck21-02-2018

    Wil artikel retourzenden binnen 14 dagen,maar klantenservice onbereikbaar.Wat Nu?

    Bart van Wijck21-02-2018

    telefoonnumer van klantenservice 0900 1942 is afgesloten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waar blijft mijn bestelling

    J.E Wiersum17-01-2018

    OP 02-01-2018 bestelling geplaatst (inclusief bezorgkosten en vooruit betaling 65 euro)

    Ontving een bericht dat verzending ca 08-01-2018 zou plaats vinden nu 17-01-2018 niets meer vernomen en ook geen enkele

    reactie op mails /tel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Schrijf zelf een review over Voordeelkraam.nl

    Uw beoordeling