Ervaringen Voordeelkraam.nl

Als je graag gebruik maakt van de scherpste aanbiedingen dan kun je daarvoor natuurlijk allerlei folders uitpluizen en de stad doorzoeken, maar ook online zijn er mogelijkheden om deze te vinden. Zo zijn er ook sites die alleen maar artikelen tegen hoge kortingen aanbieden en de beste deals voor jou verzamelen zoals Voordeelkraam.nl. Op deze pagina kun je meer te weten komen over deze aanbieder.

Over Voordeelkraam.nl


Voordeelkraam.nl is onderdeel van E-Labs B.V. Zij verkopen veelal tijdelijke deals met kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%. Sommige aanbiedingen hebben een bepaalde looptijd, waarna deze niet meer beschikbaar zullen zijn. Andere aanbiedingen worden aangeboden in aantallen, op is op in dat geval. Dagelijks worden er nieuwe aanbiedingen toegevoegd, je wordt hiervan op de hoogte gehouden als je je opgeeft voor de nieuwsbrief.

Diensten


Bij Voordeelkraam.nl kun je luxe, handige en exclusieve producten en reizen vinden die tegen een sterk gereduceerde prijs worden aangeboden. Op de homepage zie je meteen een aantal scherpe aanbiedingen staan waarvan de meeste een klokje onder het product hebben staan. Deze telt af naar 0, daarna is de actie voorbij. Naast de homepage hebben zij een paar categorieën waarin zij scherpe deals aanbieden:

  • Alle aanbiedingen: Hier vind je zowel aanbiedingen die beperkt beschikbaar zijn als aanbiedingen die beperkt geldig zijn.
  • Op = Op: Hier vind je de beperkt beschikbare aanbiedingen, er staat een teller bij, zodat je kunt zien hoeveel stuks er nog beschikbaar zijn.
  • Wijnen: Hier wordt een aantal soorten wijnen tegen scherpe prijzen aangeboden waarvan een beperkte voorraad beschikbaar zijn.
  • Reizen: Hier worden een aantal reizen tegen scherpe prijzen aangeboden.

Je kunt bij Voordeelkraam.nl allerlei producten vinden, van zaklantaarns tot tassen, wandelstokken, een pakket wc papier, ondergoed, gereedschap, dekbedden, lampen, etc. De reizen die zij aanbieden variëren van een weekendje weg tot een dagje uit, een zon- of wintersportvakantie, familievakanties tot culinaire reizen, etc.

Levering en betaling


Bij ieder product staat een indicatie van de levertijd. Deze gaat in op het moment dat Voordeelkraam.nl de betaling heeft ontvangen. Ook staat bij ieder product vermeld wat de verzendkosten hiervan zullen zijn. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, BanContact (België) of je kunt het bedrag overmaken naar hun rekeningnummer.

Klachten


Wanneer je een klacht hebt dan kun je deze via het supportformulier indienen. Nadat je deze hebt verzonden ontvang je hiervan een e-mail met een ontvangstbevestiging waarin je ticketnummer wordt vermeld. De afdeling klantcontact zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Voordeelkraam bij is aangesloten. Leidt dit niet tot een bevredigende oplossing , dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Wat is jouw mening over Voordeelkraam.nl?


Heb jij al eens een scherpe aanbieding bij ze aangeschaft en ben je tevreden over de levertijd en de prijs die je voor het product moest betalen? Of kwam je er achter dat de aanbieding toch niet zo scherp was? Vertel er hier over zodat anderen kunnen profiteren van jouw ervaringen!

Zijn de deals die Voordeelkraam.nl aan de klanten aanbiedt volgens de ervaringen écht zo voordelig? Of betalen zij toch een hogere prijs dan verwacht?

Voordeelkraam.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

3,8
9% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5

Service

3

Prijs

4,8

Leveren

3

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Scheermesjes

In maart april scheermesjes besteld.
Herhaalde mails gestuurd. Reactie is dan dat je binnen 5 dagen antwoord krijgt.
Antwoord komt er nooit.
Tot op heden niks ontvangen.
Je kan hier geen een 1 ster invullen. Pfff

Door: Martin Noordzij06-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Oplichters

Ik heb 6 weken geleden een bestelling gedaan, na continiue bellen heb ik ze eindelijk aan de lijn gehad. Ze zouden het een week later opsturen anders kreeg ik mijn geld terug. Maar ik kreeg maar weer niks, dus weer geprobeerd te bellen en te mailen. Niets. Uiteindelijk kreeg mijn vrouw ze te pakken. Ze wilde direct annuleren en het geld terug. Beloofd werd het geld na een paar dagen terug te storten. We hebben wel een mail ontvangen dat de bestelling geannuleerd is, maar er is na een dikke week nog niks terugbetaald. Het zijn pure oplichters. Ik ga vandaag maar weer eens proberen ze te bellen.

Door: Ties05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Tevreden

Na het lezen van alle riveus dacht ik help!!!
Maar heb alles keurig en snel geleverd gekregen.
Ik ben heel erg tevreden

Door: Brenda spitse08-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

voordeelkraam levert niet, niet bereikbaar, storneert geld niet

waarschuwing!!!

8 solar lampen besteld

bestelde artikelen bij voordeelkraam worden niet geleverd, klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en reageert ook niet op schriftelijke vragen en klachten op de site. daarnaast wordt het betaalde bedrag niet gestorneerd.

Door: vandijk01-10-2018
vandijk03-10-2018

Bovenstaande moet ik toch nuanceren, uiteindelijk heet VK contact opgenomen nadat de order geannuleerd is op grond van niet leveren en het bedrag gerestitueerd. Advies voor VK indien je onverhoopt niet kan leveren, neem dan tijdig contact op met je klant om vertrouwen te winnen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

levering van de bestelling ( slecht ).

+ het bestellen gaat prima,_ de levering tot nu toe slecht , ik heb 2 raamhorren en een Solarlamp besteld en betaald , ik heb 1 raamhor gekregen ,na mails over de levering , krijg ik geen antwoord , als iets niet geleverd kan worden , laat het weten en stort het restant aan geld terug , ik denk contact op te nemen met RADAR en KASSA ,

Door: wim Jongejan04-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Denk goed na voordat je zaken doet met Voordeelkraam

Voordeelkraam.nl en Goedkoper.nl zijn beiden van dezelfde eigenaar Michel B. die helaas een slechte reputatie heeft (Businesshardware.nl failliet 15 februari) en met de huidige webwinkels Voordeelkraam.nl en Goedkoper.nl de branche in diskrediet brengt. Vanwege DOA een Klant Support formulier ingezonden. Na ruim een week nog geen reactie en geprobeerd Klantenservice te bellen op het 0900 nummer. Een gesproken mededeling verwijst je naar de website om bij klachten een support formulier in te vullen.... Voordeelkraam en Goedkoper.nl zijn in feite dus telefonisch niet bereikbaar (zie ook de ervaring van anderen). Het Webshop Keurmerk, waarvan het logo vermeld wordt op de website Voordeelkraam is onterecht. Thuiswinkel Waarborg en Qshops Keurmerk ontbreken, met andere woorden je kunt bij een geschil nergens voor bemiddeling terecht. Daarnaast komt het logo van European Trust Mark (EMOTA) voor op de website Voordeelkraam. De zoekterm Voordeelkraam levert echter een ''niet gevonden'' resultaat op bij de website van EMOTA. Jammer dat andere bedrijven zoals E-Labs, MediaXplosion, Qualitee en MM Business Consultants deze websites ondersteunen en daarmee zichzelf eveneens in diskrediet brengen. Conclusie: denk goed na voordat je zaken doet met een van deze webwinkels.

Door: Johan21-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

bestelling niet leverbaar, credietnota ontvangen na 3 weken nog steeds geen geld terug.

Alleen maar min punten. Na 3 weken na diverse supportformulieren bericht gekregen dat het product niet leverbaar is. Creditnota d.d. 13-04-2018 ontvangen bedrag zou na 5 werkdagen overgemaakt worden. Nu 2 mei nog steeds geen geld ontvangen. Wordt niet gereageerd op klachtenformulier en zijn tel. onbereikbaar. Hier niets bestellen je bent je geld kwijt.

M

Door: G. Moerman 02-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Zeer onbetrouwbaar

bestelling betaald, maar niet ontvangen.
telefonisch niet te bereiken en geen antwoord
op gestuurd bericht.
ik moet minstens 1 ster geven, maar dat is zelfs teveel.

Door: Paul Timmermans24-02-2018
peter lodewijkx19-03-2018

Heb in het verleden al meerdere malen besteld bij Voordeelkraam.nl en tot op heden zonder problemen. Echter, ook ik heb nu problemen. Bestelling betaald maar verkeerde en defecte goederen ontvangen. Geen reactie van Voordeelkraam mogen ontvangen; ook het telefoonnummer ligt eruit. Ze zouden aan het verhuizen zijn!? Dit is erg slecht voor de continuïteit van het bedrijf.

C Klop13-09-2018

Ik heb een bestelling VKP 30231 nog niet ontvangen. Graag een reactie van U

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

telefonisch niet bereikbaar

Onmogelijk iets retour te zenden.
Klopt niks van

Door: Bart van Wijck21-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

onbetrouwbaar

heb op 14 jan.2018 een wasrek besteld en betaald, zou op 23 jan.2018 afgestuurd worden, tot op heden niets ontvangen, tel.is buiten bereik en mail wordt niet beantwoord, mijn advies ga niet in zee met deze kraam.

Door: Jaap versfeld30-01-2018
AC Zwaans 06-02-2018

Waterkoker besteld deze is defect, retour niet aangekomen volgens Voordeelkraak en nog steeds geen geld terug !!!Dus ook het advies niet kopen! Navraag over Webshop keurmerk dit bedrijf is geroyeerd.

Bart van Wijck21-02-2018

Wil artikel retourzenden binnen 14 dagen,maar klantenservice onbereikbaar.Wat Nu?

Bart van Wijck21-02-2018

telefoonnumer van klantenservice 0900 1942 is afgesloten

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Waar blijft mijn bestelling

OP 02-01-2018 bestelling geplaatst (inclusief bezorgkosten en vooruit betaling 65 euro)

Ontving een bericht dat verzending ca 08-01-2018 zou plaats vinden nu 17-01-2018 niets meer vernomen en ook geen enkele

reactie op mails /tel.

Door: J.E Wiersum17-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Schrijf zelf een review over Voordeelkraam.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)