NederlandReview

  Ervaringen LOI Kidzz

  Soms heeft een kind wat meer moeite met een vak op de basisschool, zoals rekenen bijvoorbeeld. Maar andere kinderen hebben juist behoefte aan meer uitdaging dan in de lessen wordt aangeboden. Op zulke en meer momenten kun je er dan voor kiezen om een extra cursus te kopen bij LOI Kidzz. Ook handig om je kind bijvoorbeeld alvast te laten leren typen, in de huidige digitale maatschappij. Wat de ervaring van andere ouders en kinderen met de aangeboden cursussen van LOI Kidzz is, lees je hier op NederlandReview.

  Over LOI Kidzz

  LOI Kidzz is in 2005 opgericht als onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen. Het doel van LOI Kidzz is om een aanvulling te bieden voor ouders en kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar naast de lessen die kinderen op school krijgen. Hiervoor kunnen zij terugvallen op de 90 jaren ervaring van LOI die experts zijn in het aanbieden van opleidingen op afstand.


  Leren is leuk! LOI Kidzz organiseert een typewedstrijd voor kinderen

  Diensten

  De LOI Kidzz-cursussen zijn op een manier opgezet waarbij rekening wordt gehouden met de manier waarop kinderen het gemakkelijkst leren. Daarom beschikken de cursussen over een aantal eigenschappen:

  Gamend leren

  Onderzoek wijst uit dat het leren van kinderen leuker, uitdagender en effectiever is wanneer dit in de vorm van een game gegoten wordt. In de game maken ze stap voor stap vorderingen, waarbij ze telkens een beloning en nieuwe uitdaging krijgen. Bij de typecursus wordt bijvoorbeeld geleerd met de Super Spy School, waarin de kinderen codes gaan kraken en spy-berichten verzenden. Zo houd je ze gemotiveerd.

  Structuur en flexibiliteit

  Sommige kinderen leren sneller dan een ander of hebben meer tijd dan een ander. De cursussen van LOI Kidzz bieden ruimte in de cursussen waarbinnen ouders en kinderen zelf het tempo kunnen bepalen. Daarmee kunnen zij aandacht aan de cursus besteden op het moment dat het hen uitkomt.

  Passende cursus

  Er wordt in de cursussen van een adaptief leersysteem gebruik gemaakt. Deze registreert waar het kind moeite mee heeft, en zorgt dat deze onderwerpen automatisch meer aandacht krijgen. Voor de kinderen die wat langzamer leren zijn er extra oefeningen op maat.

  Cursusaanbod

  Bij LOI Kidzz vind je typecursussen, een cursus Engels of Spaans, cursussen waarbij je bepaalde vakken of alle vakken van de basisschool extra oefent en de Dyslexie varianten van voorgaande cursussen. Je kunt online een gratis proefles doen, en mocht je de cursus kopen, dan mag je hem eerst 14 dagen uitproberen. Wil je er om wat voor reden dan niet mee verder gaan, dan mag je stoppen, het eventueel betaalde cursusgeld wordt dan teruggestort.

  Klachten

  LOI Kidzz doet zijn best om eventuele klachten naar tevredenheid te verhelpen. Je kunt ze niet aansprakelijk stellen voor een bedrag dat hoger ligt dan het door jou betaalde lesgeld. Op maandag t/m vrijdag staat de klantenservice tot je beschikking van 09.00 tot 17.00 uur.

  Heeft jouw kind een LOI Kidzz cursus gedaan?

  Wat vond je van de materialen die toegestuurd werden, en de wijze waarop de cursus aangeboden werd? Was het gemakkelijk te volgen of was je wellicht wat teleurgesteld? Wij horen graag jouw mening zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

  Wat is de ervaring van kinderen met de LOI Kidzz-cursussen? Vinden ze het leuk om deze te volgen en steken ze er veel van op? Lees hier alle reviews!

  LOI Kidzz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LOI Kidzz

  Uw beoordeling

  Simpel leren.

  Zelf was ik al bekend met cursussen van het LOI. Voor mijn werk heb ik al het een en ander aan cursussen bij dit bedrijf afgenomen. Op deze manier werd ik ook geattendeerd op het programma LOI KIDZZ. De LOI Kidzz-cursussen zijn ontworpen voor kinderen die moeite met bepaalde onderdelen hebben, of juist extra uitdaging nodig hebben. Mijn dochter doet het op school goed, maar rekenen is een zwak punt. Daarom hebben we besloten om een dergelijke cursus voor haar aan te schaffen, zodat ze haar kennis op dit gebied kan bijspijkeren.

  Inmiddels is ze met de cursus aan de slag gegaan en leert ze snel. Het is natuurlijk altijd lastig om in te schatten hoeveel ze er precies van opsteekt. Belangrijk vind ik echter dat ze zelf aangeeft dat ze baat heeft bij deze cursus en ook dat ze het niet vervelend vind om de cursus te volgen. Het moet natuurlijk niet te geforceerd worden.

  Door: Stéphane Soetens28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Typecursus spy school

  Loopt veel vast, waardoor kind totaal gedemotiveerd raakte en het een strijd werd om haar achter de pc te krijgen. Vragen om hulp heeft geen nut. Het begon al met dat ik maar beter een nieuwe pc kon aanschaffen, want op mijn oude draaide het programma überhaupt niet...maar op de nieuwe dus nog problemen. Geen aanrader dus als je niet een superdeluxe gamecomputer o.i.d. Thuis hebt staan.

  Door: Linda25-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  niet leuk

  saai

  Door: henk26-01-2019
  jan26-01-2019

  klopt helemaal

  jasmijn26-01-2019

  het duurt lang

  sjon het schaap26-01-2019

  hij loopt veel vast

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is LOI Kidzz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over LOI Kidzz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LOI Kidzz actief?

  LOI Kidzz is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LOI Kidzz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.