NederlandReview

  Ervaringen House of Britain

  Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar kun je het best logeren? Welke overtocht kun je het best boeken en waar kun je terecht voor het huren van een auto? Dit kan House of Britain allemaal voor je regelen. Hoe het anderen bevallen is die op reis zijn geweest met House of Britain, lees je hier bij NederlandReview.

  Over House of Britain

  House of Britain is een reisaanbieder die gespecialiseerd is in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Als je nog niet weet wat je precies wilt gaan doen, kunnen zij je helpen om ideeën op te doen. Ook als je al weet wat je allemaal wilt zien kunnen zij dit voor je regelen. Zij helpen je met het samenstellen van je reis en geven advies over welke overtocht je het beste kunt boeken. Ook kunnen zij de accommodaties voor je reserveren. Op de website kun je een deel van het aanbod vinden, maar voornamelijk voor de accommodaties zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je kunt hen daarom laten weten wat je zoekt en dan kunnen zij je een vrijblijvend voorstel doen. En heb je bijvoorbeeld een autoreis gezien die je wel wat lijkt maar past het niet helemaal in je budget? Dan kunnen zij hem voor je aanpassen. En wil je met een groep gaan reizen? Dan kunnen zij dat via hun speciale afdeling voor groepsreizen ook voor je regelen.


  Groot-Brittannië in de jaren vijftig

  Diensten

  Op de website van House of Britain zie je in de linkerkolom een menu staan waarin je verder kunt rondsnuffelen. Je vindt er de volgende dingen:

  • Autorondreizen
  • Korte reizen
  • Stedentrips
  • Wandelen & Fietsen
  • Groepsreizen
  • Hotels & Inns
  • B&B's
  • Cottages
  • Vakantieparken
  • Vaarvakanties
  • Eurotunnel
  • Eurostar
  • Overtochten
  • Vluchten
  • Treinpassen
  • Camperhuur
  • Autohuur

  Verder zie je op de homepage verschillende aanbiedingen van het moment staan, en de autorondreizen, groepsreizen, overtochten en Eurotunnel zijn hier nog eens uitgelicht.

  Klachten

  Het kan gebeuren dat de reis niet voldoet aan je verwachting. Als dit zo is, dan moet je dat direct melden bij de verantwoordelijke dienstverlener zoals de accommodatieverschaffer of vervoersmaatschappij. Deze kan dan misschien de klacht op het probleem oplossen. Als dit ter plekke niet naar tevredenheid gedaan wordt dan kun je contact opnemen met het kantoor van House of Britain. Zij zijn zeven dagen per week bereikbaar op nummer 0031 118 44 04 44. Zij zullen dan hun uiterste best doen om je te helpen. Klachten die niet vanaf de bestemming bij hen gemeld zijn kunnen na thuiskomst niet in behandeling worden genomen. Wanneer je klacht ter plaatse niet naar wens is opgelost, dien je je klacht schriftelijk in te dienen binnen één maand na thuiskomst. Alle klachten die daarna worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

  Schrijf ook een review

  Ben jij op vakantie geweest met deze maatschappij en heb je het ontzettend naar je zin gehad? Vertel hierover bij NederlandReview. Zo weten anderen dat ze hier ook gerust kunnen boeken. Was je niet zo tevreden, dan horen wij dit ook graag, wij zijn volledig onafhankelijk.

  House of Britain laat je reizen naar Groot-Brittannië. Hoe ervaren hun klanten hun reizen, hun service en de prijzen? Lees de reviews en beoordelingen!

  House of Britain
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over House of Britain

  Uw beoordeling

  Makkelijk je vakantie in Engeland regelen

  Mijn vrouw en ik zijn fan van de Engelse cultuur en gaan dan ook geregeld op vakantie naar Engeland. Voorheen gingen we altijd naar het reisbureau om onze reis te boeken, maar dat doen we inmiddels al niet meer. Dankzij onze zoon boeken we nu eigenlijk altijd bij House of Britain. Hier is het makkelijk om je gehele vakantie te regelen. Bovendien ben je behoorlijk wat minder geld kwijt dan wanneer je alles laat doen door een reisbureau. Op de website van House of Britain kun je leuke uitjes zoeken, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een bed & breakfast of hotels te boeken. Je kunt er eigenlijk alles doen en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de service en zullen vast en zeker nog wel vaker boeken hier.

  Door: Dhr. Wevers05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Top

  Super geregeld alles bij hun

  Door: Edith Bakker31-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  erg mager

  House of Wales biedt een 'autorondreis' aan, maar wat ze feitelijk alleen doen is een hotel voor je boeken. De rest moet je zelf helemaal uitzoeken. Hun toegevoegde waarde is dus erg laag. Bovendien blijken achteraf dat evt. parkeerkosten bij het hotel NIET inbegrepen zijn in de AUTOrondreizen. Wel een beetje vreemd. De hotels die werden aangeboden zijn een tikkeltje shabby en te duur voor het aangebodene. Het is het allemaal net niet. De B&B's die ik zelf had geboekt via Booking .com waren zowel (veel) beter alswel goedkoper dan van House of Britain. Volgende keer boek ik zelf weer direct via Trivago.

  Door: EAW Laarhoven23-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is House of Britain een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over House of Britain. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is House of Britain actief?

  House of Britain is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Bijzondere reizen, Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van House of Britain gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.