House of Britain

Alle reviews

House of Britain

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een korte treinrondreis door zuidwest Engeland

  HoB boekte voor mij een prachtige rondreis van een week met de trein door de Cotswolds en Oxfordshire. Geweldige hotels in leuke plaatsjes. En een vervoersprobleem ivm de treinstakingen werd heel fijn opgelost met een taxirit. Het was iets boven mijn budget maar ik heb enorm genoten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis door noord Engeland

  Geweldig leuke reis, we hadden zelf een extra stop in York toegevoegd. Noord Engeland is echt de moeite waard, de rest van Engeland kenden we wel.
  Het landschap is mooi, je kunt prachtige wandelingen maken, als je van historie houdt, is hier heel veel te zien.
  Goede en leuke hotels waar je prima kon eten, het vervoer was ook goed geregeld. We hadden een huurauto in York gereserveerd. We hadden heel mooi weer dat was mazzel.
  Dus alles klopte!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top

  Super geregeld alles bij hun

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  erg mager

  House of Wales biedt een 'autorondreis' aan, maar wat ze feitelijk alleen doen is een hotel voor je boeken. De rest moet je zelf helemaal uitzoeken. Hun toegevoegde waarde is dus erg laag. Bovendien blijken achteraf dat evt. parkeerkosten bij het hotel NIET inbegrepen zijn in de AUTOrondreizen. Wel een beetje vreemd. De hotels die werden aangeboden zijn een tikkeltje shabby en te duur voor het aangebodene. Het is het allemaal net niet. De B&B's die ik zelf had geboekt via Booking .com waren zowel (veel) beter alswel goedkoper dan van House of Britain. Volgende keer boek ik zelf weer direct via Trivago.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk je vakantie in Engeland regelen

  Mijn vrouw en ik zijn fan van de Engelse cultuur en gaan dan ook geregeld op vakantie naar Engeland. Voorheen gingen we altijd naar het reisbureau om onze reis te boeken, maar dat doen we inmiddels al niet meer. Dankzij onze zoon boeken we nu eigenlijk altijd bij House of Britain. Hier is het makkelijk om je gehele vakantie te regelen. Bovendien ben je behoorlijk wat minder geld kwijt dan wanneer je alles laat doen door een reisbureau. Op de website van House of Britain kun je leuke uitjes zoeken, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een bed & breakfast of hotels te boeken. Je kunt er eigenlijk alles doen en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de service en zullen vast en zeker nog wel vaker boeken hier.

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Stedentrips.nl
5 reviews

Wat zeggen andere nu eigenlijk over Stedentrips.nl? Stedentrips.nl is een partij welke al een lange tijd op het internet aanwezig is om mensen te h...

OAD reizen
8 reviews

Oad reviews, meningen en beoordelingen!  Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakk...

House of Britain

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar kun je het best logeren? Welke overtocht kun je het best boeken en waar kun je terecht voor het huren van een auto? Dit kan House of Britain allemaal voor je regelen. Hoe het anderen bevallen is die op reis zijn geweest met House of Britain, lees je hier bij NederlandReview.

Over House of Britain
House of Britain is een reisaanbieder die gespecialiseerd is in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Als je nog niet weet wat je precies wilt gaan doen, kunnen zij je helpen om ideeën op te doen. Ook als je al weet wat je allemaal wilt zien kunnen zij dit voor je regelen. Zij helpen je met het samenstellen van je reis en geven advies over welke overtocht je het beste kunt boeken. Ook kunnen zij de accommodaties voor je reserveren. Op de website kun je een deel van het aanbod vinden, maar voornamelijk voor de accommodaties zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je kunt hen daarom laten weten wat je zoekt en dan kunnen zij je een vrijblijvend voorstel doen. En heb je bijvoorbeeld een autoreis gezien die je wel wat lijkt maar past het niet helemaal in je budget? Dan kunnen zij hem voor je aanpassen. En wil je met een groep gaan reizen? Dan kunnen zij dat via hun speciale afdeling voor groepsreizen ook voor je regelen.


Diensten
Op de website van House of Britain zie je in de linkerkolom een menu staan waarin je verder kunt rondsnuffelen. Je vindt er de volgende dingen:

 • Autorondreizen
 • Korte reizen
 • Stedentrips
 • Wandelen & Fietsen
 • Groepsreizen
 • Hotels & Inns
 • B&B's
 • Cottages
 • Vakantieparken
 • Vaarvakanties
 • Eurotunnel
 • Eurostar
 • Overtochten
 • Vluchten
 • Treinpassen
 • Camperhuur
 • Autohuur

Verder zie je op de homepage verschillende aanbiedingen van het moment staan, en de autorondreizen, groepsreizen, overtochten en Eurotunnel zijn hier nog eens uitgelicht.

Klachten
Het kan gebeuren dat de reis niet voldoet aan je verwachting. Als dit zo is, dan moet je dat direct melden bij de verantwoordelijke dienstverlener zoals de accommodatieverschaffer of vervoersmaatschappij. Deze kan dan misschien de klacht op het probleem oplossen. Als dit ter plekke niet naar tevredenheid gedaan wordt dan kun je contact opnemen met het kantoor van House of Britain. Zij zijn zeven dagen per week bereikbaar op nummer 0031 118 44 04 44. Zij zullen dan hun uiterste best doen om je te helpen. Klachten die niet vanaf de bestemming bij hen gemeld zijn kunnen na thuiskomst niet in behandeling worden genomen. Wanneer je klacht ter plaatse niet naar wens is opgelost, dien je je klacht schriftelijk in te dienen binnen één maand na thuiskomst. Alle klachten die daarna worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Schrijf ook een review
Ben jij op vakantie geweest met deze maatschappij en heb je het ontzettend naar je zin gehad? Vertel hierover bij NederlandReview. Zo weten anderen dat ze hier ook gerust kunnen boeken. Was je niet zo tevreden, dan horen wij dit ook graag, wij zijn volledig onafhankelijk.

House of Britain laat je reizen naar Groot-Brittannië. Hoe ervaren hun klanten hun reizen, hun service en de prijzen? Lees de reviews en beoordelingen!

}