LOI

Alle reviews

LOI

53% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opleiding

  Slechte service, niet bereikbaar, afhandeling duurt eindeloos en status afhandeling altijd onbekend. Zit ik voor niks te wachten of wordt het opgelost? Uitslag binnen 2 weken bekend, maar duurt al 4 weken. Hoeft alleen nog in de campus gezet te worden zeiden ze een week geleden aan de telefoon. Bezwaar indienen? Kost 75 euro,.. serieus? Dus als ik gelijk heb gekregen kan ik bezwaar gaan indienen tegen deze 75 euro? Mijn collega's hebben exact dezelfde problemen met de LOI dus niet geheel ongegrond dit...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Communicatie en Multimedia design

  Ga hier geen studie volgen! Je kunt beter je kennis opgaan doen op internet en zo heel veel geld uitsparen. De LOI verwijst namelijk in haar stof steeds weer naar internet. En als je geluk hebt werkt de link. Je komt in een online omgeving met heel weinig uitleg en bij slechts een module ben ik een video tegengekomen maar die was niet echt motiverend te noemen. Degene die je huiswerk nakijken komen niet echt met hun standaard antwoorden motiverend over. Als je een examen niet gehaald heb omdat ze je laten struikelen op heel vervelende vragen mag je daarna extra €149,00 betalen om het opnieuw te mogen proberen. Als je de helpdesk probeert te bellen zorg dan dat je voldoende belminuten heb want je bent er zo doorheen als je ze belt. En als je in de wacht staat bij ze dan hoor je 30 minuten lang steeds dezelfde paar nummers afspelen. Gek word je ervan. Ik heb bij de LOI het idee dat ze achtergebleven zijn in hun eigen ontwikkeling. Voor mij dus nooit meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Start hier geen studie!!

  1 juni zou ik gaan starten met een Engels zakelijk studie voor gevorderde. Dit bleek uiteindelijk een zeer laag niveau te hebben van B1/B2. Binnen de twee weken tijd heb ik aangegeven dat ik graag een hoger niveau willen hebben of dit wil annuleren (2 weken bedenktijd heb je) in eerste instantie geven ze aan dit aan te regelen voor je. Vervolgens na de twee weken blijkt dit ineens niet meer te kunnen en je bedenktijd is dan ook om . Uiteindelijk 800 euro weggegooid, dit klinkt hoogswaarschijnlijk als oplichterij.

  Daarnaast zijn er ook geen online lessen en krijg je nietmand persoonlijk te spreken, het is gewoon een online omgeving. Een makelijk verdienmodel en ze hebben maling aan ontwikkelingen van studenten en komen totaal niet met oplossingen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opleiding Software developer

  Het zijn oplichters. Door goed te kijken op diverse forums en tijdig mijn opleiding op te zeggen, heeft het mij een hoop kosten kunnen voorkomen. Lesmateriaal onbreekt, oud lesmateriaal en leraren zijn soms echt niet te bereiken. Het blijkt dat de MBO opleiding wel goed te doen zijn. Op het HBO doen zich echter een hoop problemen voor.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opleiding

  Geen enkele pluspunt.

  Geen begeleiding.

  Geen antwoord op je vragen.

  Geen geschoolde docenten.

  Niks letterlijk niks. Je geld verbranden is hetzelfde als opleiding bij loi

  Het liefst geef ik geen sterren maar goed, het moet.
  Overigens hoort het allemaal 1 ster te zijn, maar lukte niet(?)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Management zorg

  Slechte service. Geld klopperij

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HBO Bedrijfsadministratie SPD

  In het jaar 2017 heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice, omdat ik door ziekte mijn opleiding HBO Bedrijfsadministratie SPD wilde pauzeren.
  De klantenservice gaf aan dat ik de opleiding tijdelijk niet kon stoppen en dat de opleiding een ruime serviceduur heeft.

  Op 29 december 2021 ontving ik het volgende: Verwacht u dat het niet lukt om uw opleiding binnen de huidige serviceduur af te ronden of wilt u langer gebruik kunnen maken van LOI Campus? Dan kunt u tegen betaling de serviceduur éénmalig verlengen met zes maanden. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld nog huiswerk insturen of een examen boeken. Wilt u hier gebruik van maken? Vul dan het online formulier in.

  Op 29 december 2021 is er, als reactie op mijn verzoek, aan mij gevraagd om een motivatie en een planning op te sturen, hetgeen ik heb gedaan.
  In mijn motivatie geef ik aan dat ik met de opleiding ben gestart om een diploma te behalen, zodat ik in kennis en functie kon groeien. Wegens hoge werkdruk en ziekte is dit niet gelukt.
  Sinds kort werk ik 32 uur per week en kan ik thuiswerken, waardoor ik meer studietijd heb.
  Door het behalen van bepaalde vakken, kan ik de certificaten in mijn verdere loopbaan als financieel medewerker goed inzetten.
  De fiscale wetswijzigingen m.b.t. studiekosten, die dit jaar zijn ingegaan, maken het voor mij financieel onhaalbaar om een opleiding te volgen
  Het is niet realistisch voor mij om in deze 6 maanden de opleiding af te ronden, maar ik kan door de verlenging, dat 289,- kost, nog certificaten halen, die ik in mijn loopbaan kan gebruiken.
  Ik heb geen financiële positie om weer duizenden aan een opleiding uit te geven.

  Op 10 januari 2022 krijg ik een afwijzing op de verlenging van 6 maanden, omdat ik te veel modules open heb staan en de verlenging alleen wordt gegeven als je je opleiding kan afronden. Indien ik toch een opleiding wil volgen, dan kan ik vrijstellingen inbrengen en nog een korting krijgen.
  Dit klopt niet, want in het bericht van de LOI staat dat je een verlenging van 6 maanden kan aanvragen als je de LOI campus langer wil gebruiken.

  Gezien ik slechts bepaalde vakken uit de opleiding nog wil halen, kunnen ze de serviceduur met 6 maanden verlengen.
  De verlenging kost mij 289,- ipv 10.764,- (36 maanden x 299,-) voor een nieuwe opleiding. Hierboven komen ook nog de examenkosten. Zelfs met een korting van 50% kan ik de opleiding niet betalen.

  Ik geef herhaaldelijk aan dat ik een nieuwe opleiding niet meer kan betalen en slechts bepaalde vakken nog wil volgen, waardoor deze eenmalige verlenging van 6 maanden een laatste kans is om meerwaarde uit mijn huidige opleiding te halen.

  Op 11 januari 2022 krijg ik het bericht dat het besluit van de beoordelaar bindend is en ik teveel vakken open heb staan om de opleiding af te ronden.
  Hieruit maak ik weer op dat de beoordelaar mijn verzoek niet leest, niet geïnteresseerd is in mijn loopbaan, noch mijn financiële situatie.
  Eerst kon ik mijn opleiding niet pauzeren en nu kan ik de serviceduur niet verlengen.
  De huidige beoordelaar heeft niks met mensen en denkt niet in oplossingen.
  Zet aub beoordelaars in, die empathie tonen en in oplossingsgericht handelen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Studie Strafrecht etc.

  Door vele omstandigheden niet af kunnen maken.
  Ziekte en onmacht vanwege pandemie geven ze niks! Om bij LOI. All about the money. NOOIT COULANCE!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Begin nooit een opleiding bij de LOI!

  Begin nooit aan een opleiding bij de LOI!
  Lees verder als je de details wilt weten.

  Als werkgever hebben wij een collega een opleiding laten volgen bij de LOI en vanaf het begin af aan is alles mis gegaan.
  Het begon bij het niet kunnen volgen van de klassikale lessen vanwege Covid. Deze lessen zijn vervangen voor online lessen waarvan de kwaliteit erg slecht was. Onze collega liep tijdens een aantal lessen vast waarop de docent aangaf dat hij het ook niet wist omdat hij vanaf een afstand niets voor onze collega kon betekenen. Daarnaast moesten wij gewoon betalen voor locatiegeld terwijl er dus helemaal geen lessen op locatie gegeven werden.

  Vragen aan docenten moeten via de mail gesteld worden welke slechts één keer per week door de docent beantwoord worden. Mocht je ergens op vast lopen en de uitleg van de docent is alsnog niet toereikend loop je dus enorm vast. Ook staan er grote (spel)fouten in de online- en offline lesstof. Wanneer dit aangeven werd bij de docent kreeg onze collega de reactie dat dit al meerdere keren bij de LOI gemeld was, maar schijnbaar nog steeds niet aangepast was. De LOI is ook niet op de hoogte van welke examenvakken verplicht zijn voor het behalen van de certificaten. Meermaals is hierover verkeerde informatie gecommuniceerd, wat voor de nodige vertraging zorgde.

  Daarnaast is onze collega meerdere malen zonder geldige reden afgesloten van de online leeromgeving. Wanneer hierover contact met de LOI opgenomen wordt duurde het vervolgens nog enkele dagen voordat dit weer rechtgezet werd.

  Meerdere malen is financiële informatie doorgezet naar onze collega, terwijl die daar niks mee van doen heeft.
  En als je als werkgever naar de LOI belt over de gang van zaken moet je stevig je best doen om überhaupt serieus genomen te worden. De reden hiervoor is dat de LOI aangeeft alleen met de student hierover in gesprek te gaan. Terwijl je als werkgever wel de rekening dient te betalen.

  Zowel werkgever als student hebben meerdere personeelsleden van de LOI moeten corrigeren op fouten. Door trage reactie en slechte interne communicatie bij de LOI is het op tijd behalen van de opleiding nagenoeg onmogelijk!

  Na het behalen van het laatste examenvak is het de LOI zelfs gelukt om het onjuiste diploma toe te sturen!!

  Kort samengevat: volg echt geen opleiding bij de LOI! Het kost je enorm veel tijd en negatieve energie om de LOI te corrigeren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opleiding mbo apothekersassistent

  Ik ben mijn baan kwijt geraakt door Grove Fouten van de LOI
  De LOI heeft voor de tweede maal het verkeerde examen voor mij klaargezet en ik kan hierdoor mijn studie niet afronden.
  Door deze grote fouten (en vele andere fouten, teveel om hier op te sommen ) en door de maandenlange wachttijden voor er überhaupt actie wordt ondernomen en ik een reactie krijg op mijn mails. heb ik maanden vertraging opgelopen. Hierdoor wordt mijn contract niet verlengd en ben ik mijn baan kwijtgeraakt. De LOI maakt het onmogelijk om mijn studie af te ronden op deze manier. De klantenservice is slecht bereikbaar (gemiddelde wachttijd 40 minuten) en de Examencommissie is helemaal niet bereikbaar .. de LOI verschuilt zich achter de helpdesk ik ben de wanhoop nabij vanwege het constant wachten en wachten en ik voel me niet serieus genomen. ..bespaar je deze ellende en studeer nooit bij de LOI

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Masterclass Leiderschap

  Hele slechte organisatie. Helpen je op heen enkele manier; contact met docenten en klantenservice is moeizaam. Zonde van je geld. Je kunt beter de boeken zelf kopen en van het geld dat je voor LOI betaald op vakantie gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hbo studie

  LOI beloofd je een hoop goeds en komt niks na. De les stof is zeer interessant, opdrachten prima maar het hele verhaal eromheen. werkplek online is zwaar verouderd. Opdrachten en examen worden veel te laat nagekeken. Het maakt niks uit hoe je een opdracht inlevert. Ze doen er alles aan om je ten alle tijden te laten zakken. Ze zullen je ook zeker niet uitleggen waarom een opdracht niet goed is en waarom een examen onvoldoende is. Daarvoor mag je in mijn geval 2 uur rijden, om te zien waarom je een 5 gehaald heb. Om vervolgens fouten van de examinator te zien. Wil je deze aankaarten dan moet je wel even een paar honderd euro betalen. Het maakt geen verschil als de docent op locatie dit ook gezien heeft. het is alsnog JOU FOUT!

  Inschrijven, bestellen gaat perfect. Begeleiding in de studie verder is zwaar onvoldoende!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HBO Front End Developer

  Wees bewust voor het kopen van een thuisstudie. Het gaat om zelf studie. Je krijgt geen begeleiding en geen hulp vanuit LOI. Ook niet wanneer je direct om hulp vraagt. Als het geld bij ze binnen is, laten ze je lekker alleen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  LOI slecht behandeld tijdens inschrijving

  Afgelopen maandag 31 augustus heb ik mij aangemeld voor de associate degree MER klassikaal. Ik ben toen telefonisch te woord gestaan door een medewerker van de LOI klantenservice. Vanaf het begin liep er het e.e.a niet helemaal lekker. Afijn, ik heb zin in mijn opleiding. Heb mij eerder aangemeld voor de 21+ toets, ben geslaagd en heb uit eindelijk afgelopen maandag besloten de opleiding officieel door te zetten bij de LOI. Ik heb toen gevraagd aan meneer of ik hiervan een bevestiging per e-mail zou ontvangen, meneer gaf aan dat ik binnen 3 werkdagen een mail zou krijgen. Inmiddels donderdag aan het einde van de dag nog geen e-mail ontvangen te hebben ben ik er voor de zekerheid achteraan gaan bellen. Ik kreeg toen een andere collega te spreken. Zij gaf aan dat er bij LOI met twee verschillende systemen wordt gewerkt en heeft dan ook deze twee systemen doorgekeken. Echter kon zij geen enkele inschrijving vinden. Ik schrok hier enorm van. Zij heeft nog navraag gedaan bij haar supervisor. Wat blijkt, als ik hier niet zelf achteraan was gegaan dan was ik helemaal niet gebeld. Dan had ik gewacht op een telefoontje of de klassikale opleiding door zou gaan, maar zou ik niet gebeld worden. Simpelweg omdat ik helemaal niet ingeschreven was. Ik heb vervolgens contact gezocht met meneer de medewerker in kwestie. Aangezien ik er niet zo een lekker gevoel bij had en dit met hem wilde bespreken. Ik heb hem telefonisch gesproken. Dit is voor mij een heel raar en vooral een naar gesprek geworden. Meneer heeft verschillende uitspraken gedaan die niet door de beugel kunnen, mijn moeder heeft naast mij gestaan en met verbijstering geluisterd. Op de valreep heeft hij zelfs de telefoon opgehangen. Blij was ik zeker niet, maar ik ben absoluut netjes gebleven in mijn telefoon gesprek, ondanks meneer diverse uitspraken heeft gedaan die ronduit onbeschoft zijn. Ik heb hier een enorm naar gevoel bij gekregen. Ik moet namelijk nog starten aan mijn opleiding en als ik dan zo toegesproken wordt door een medewerker van mijn toekomstige opleider?

  Dit kan gewoon echt niet.

  Mag ik je vragen naar je ervaring met de 21+ toets? Hoe was deze qua moeilijkheid, wat kan ik verwachten? (Heb hem morgen)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Engels cursus voor beginners

  Loi is niet eens een 1 ster waard!!!

  Een medewerker heeft me aangeraden om cursus te nemen voor beginners. Vervolgens heb ik gezegd dat ik in februari 2020 wil beginnen met de cursus. De medewerker heeft gezegd dat ik beste in december kan aanmelden en in februari kan beginnen met de cursus. In februari was ik begonnen, uiteindelijk kwam ik erachter dat het niveau niet bij me past. Nu moet ik 165 euro betalen voor de cursus die een ''deskundige'' medewerker mij heeft aangeraden. LET OP MENSEN!!! Niet aanmelden bij LOI, ze hebben schijt aan jou!
  Zoals je ziet zijn er veel studenten die hier mee te maken krijgen. Ik wacht nog steeds op mijn mail!!! En telefonisch zeggen ze dat ik een mail moet sturen! Slechte service!

  Korthom: Neem geen opleiding of cursus! pure oplichterij.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opleiding volgen LOI

  Na advies van werkcoach ben ik een (extra) opleiding gaan volgen via LOI
  Ik kan geen klassikaal onderwijs.

  Thuis studie ging goed. Goede begeleiding. Leuke leerstof. Soms wel moeilijk, maar dat moet ook!

  Werk nog niet meteen erna gevonden (net klaar). Maar komt wel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kans op baan vergroten met cursus

  Na baanverlies om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten opleiding gevolgd bi LOI. Werd gelukkig betaald door vorige werkgever, daardoor werd deze optie betaalbaar voor mij.

  De opleiding was gemakkelijk te volgen en interessant. Wel veel eigen input en verantwoordelijkheid nodig.
  Ik hoop dat ik zo mijn kans op een baan inderdaad heb vergroot.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cursus creatief schrijven

  Cursus creatief schrijven als hobbycursus gekozen voor de leuk
  Maar je leert veel dingen die ook handig zijn in het werkende leven.

  Kost wel veel tijd, maar is wel te doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opleiding LOI perfect te combineren met werk

  Na een succesvolle afstudeerstage heb ik vorig schooljaar mijn hbo-opleiding afgerond. Ik kreeg van mijn stagebedrijf een baan aangeboden, maar wilde eigenlijk ook nog doorstuderen. In overleg met mijn werkgever was een studie niet mogelijk, dus besloot ik om een cursus te volgen bij de LOI. Deze cursus sluit naadloos aan op mijn baan en ik kan de lessen thuis volgen. Hierdoor kan ik zelf mijn tijd inplannen, waardoor het goed te combineren is met mijn werk. De kosten vond ik wel aan de hoge kant, maar daar krijg je wel uitstekende service voor terug. Je wordt namelijk altijd goed geholpen.

  Klantenservice kan niets voor je betekenen. Facturen die niet kloppen, aanvragen duren eindeloos en het contact gaat van het kastje naar de muur. Zij willen nu dat ik nogmaals een al betaalde factuur betaal anders krijg ik mijn diploma niet terwijl ik al geslaagd ben!!! Al 3 maanden bezig om dit uitgezocht te krijgen. Niet aan beginnen!!!

Anderen bekeken ook

Theorie.nl
3 reviews

Je rijbewijs kan veel geld kosten. Je betaalt je gek aan alle lessen en daar komen je examens nog eens bij. De lessen zijn de perfecte voorbereidin...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

DriversOnly
5 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. DriversOnly is een organisatie waar je kunt oefenen met de theorie examens. Het is mo...

Laudius
4 reviews

Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Ontdek het op onze site. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen v...

LOI

Wilt u een opleiding gaan volgen bij de LOI? Lees dan hier wat andere cursisten vinden van de Leidse Onderwijs Instellingen. U kunt door het volgen van een opleiding of cursus uw kennis vergroten of een leuke hobby gaan doen. Een cursus verrijkt uw kennis en als u een opleiding kiest die bij u past zult u er zeker plezier aan beleven. De cursus met een diploma of certificaat afsluiten is natuurlijk het uiteindelijke doel, maar als u een cursus volgt om meer plezier van uw hobby te kunnen hebben is dat soms niet het belangrijkste doel. Er kunnen dus verschillende redenen zijn waarom mensen ervoor kiezen om een opleiding bij de LOI te gaan doen.

Over LOI
LOI is één van de oudste en bekendste opleidingsinstituten van Nederland. De LOI werd opgericht in 1923 en biedt vandaag de dag opleidingen aan in veel verschillende richtingen. Of u nu een erkende MBO-, HBO- of WO-studie wilt volgen of een cursus om u in uw hobby te verdiepen, u kunt hiervoor bij de LOI terecht. Van oorsprong biedt de LOI schriftelijke cursussen aan haar cursisten aan. Deze kunt u thuis in uw eigen tempo volgen. U bestudeert de lesstof, maakt huiswerkopgaven en deze stuurt u in. Voorheen ging dat via de post, tegenwoordig steeds vaker digitaal. Een docent kijkt uw huiswerk na, maakt opmerkingen en correcties en kent een cijfer toe. Als u de cursus heeft afgerond kunt u in veel gevallen een erkend examen afleggen. U kunt er ook voor kiezen geen examen te doen. U ontvangt dan een certificaat waarin staat dat u de cursus of opleiding heeft gevolgd en wat uw gemiddelde cijfer was. 

Zowel schriftelijk als klassikaal onderwijs
De LOI is in de afgelopen decennia gestart met het aanbieden van klassikaal onderwijs. Mensen die liever op deze wijze studeren kunnen nu dus ook bij de LOI terecht. U kunt veel officieel erkende opleidingen nu dus op twee manieren volgen, zowel door middel van zelfstudie als door het volgen van klassikaal onderwijs. Ook is er bij veel zelfstudie opleidingen de mogelijkheid voor het volgen van praktijk- en klassikale lesdagen. Zo bent u beter voorbereid op het examen en kunt u direct vragen stellen aan de docent. Het thuis studeren biedt natuurlijk het grote voordeel dat u in uw eigen tempo kunt studeren. U kunt een pauze inlassen als u met vakantie gaat of door drukte op het werk of andere persoonlijke omstandigheden even wat minder tijd aan uw studie kunt besteden. Dit flexibele systeem maakt studeren op deze manier voor veel mensen aantrekkelijk. Daarom hebben in de afgelopen ruim 90 jaar al vele duizenden studenten een opleiding gevolgd via de LOI. Veel examens worden afgenomen op het eigen kantoor in Leiderdorp. Voor veel examens ontvangt u een erkend diploma.


Buiten de collegebanken studeren, waar je meisjes alskan een voordeel zijn. 

Studeren voor werk of vrije tijd
De reden waarom mensen een cursus of opleiding gaan volgen kan verschillen. Het kan zijn dat u voor uw werk uw kennis wilt vergroten of verdiepen. Een erkend diploma geeft kans op een betere baan of een baan in een andere richting. Maar het kan ook zijn dat u een bepaalde studie gewoon leuk vindt om erbij te doen. Als hobby of om naast uw dagelijkse werk ook kennis op te doen op een heel ander terrein. Als u voor uw werk een cursus volgt zijn er vaak mogelijkheden om de studiekosten via uw werkgever geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Hierover kunt u overleggen met uw leidinggevende of de afdeling personeelszaken van uw bedrijf.

Klachten
Ook over een opleidingsinstituut als de LOI kunnen natuurlijk klachten zijn. Het kan zijn dat u niet tevreden bent met de cursus die u heeft gevolgd of de beoordeling van het door u ingestuurde huiswerk. U kunt hiervoor in eerste instantie contact opnemen met de LOI. Telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op de website kunt u uw klacht kenbaar maken. In de meeste gevallen zal de LOI met een oplossing komen. Als u niet tevreden bent met het antwoord dat u heeft gekregen kunt u natuurlijk altijd rechtsbijstand inschakelen of u wendt zich tot en consumentenorganisatie voor advies.

Bent u student of student geweest bij de LOI?
Laat ons dan uw ervaringen weten en deel uw beoordeling op de website van NederlandReview. De bezoekers van onze website kunnen uw mening dan betrekken bij hun beslissing of ze wel of niet een cursus of opleiding via de LOI zullen gaan volgen. Uw menig doet er dus wel degelijk toe.

Lees hier van echte (ex-) studenten hoe zij de opleidingen, trainingen en cursussen van LOI ervaren! Is het niveau hoog? Is het alleen thuisstudie of ook klassikaal?

}