NederlandReview

  Ervaringen Geschiedenis van de Dag

  Weet jij wat er op jouw geboortedag gebeurde in de wereld? Lees hier betrouwbare recensies van mensen die de geschiedenis van hun geboortedag hebben laten uitzoeken door Geschiedenis van de Dag. Waren zij tevreden met het historische document dat Geschiedenis van de Dag levert? Geschiedenis van de Dag zoekt uit wat er gebeurde op iemands geboortedag of bijvoorbeeld trouwdag. Heb je ale eens een historisch document van Geschiedenis van de Dag cadeau gedaan of gekregen? Laat NederlandReview weten wat jij ervan vond en schrijf een review! Zo kunnen wij weer een betrouwbare recensie toevoegen aan NederlandReview om de jungle van online diensten wat doorzichtiger te maken voor Nederland.

  Over Geschiedenis van de Dag

  Het blijft fascinerend wat er in het verleden is gebeurd en zeker op de dag dat één van de historische gebeurtenissen jouw geboorte was. Wat gebeurde er jaren of eeuwen geleden op die ene dag? Grote, wereldveranderende gebeurtenissen of gewone, alledaagse dingen die de mens al eeuwen bezighoudt? Geschiedenis van de Dag heeft het voor je uitgezocht.

  Ga terug in de tijd en ontdek wat er gebeurde op de dag dat jij geboren werd. Geschiedenis van de Dag zoekt het voor je uit en maakt er een mooi document van om in te lijsten of door hun te laten inlijsten. Mathé van Stralen is de oprichter van deze online dienst van Geschiedenis van de Dag die sinds 2012 bestaat. In 1992 heeft hij ook De Historische Kalender opgericht waar je zelf de gebeurtenissen uit de geschiedenis kunt opzoeken.

  Mensen zijn nieuwsgierig. En vooral over zichzelf. Dus wat is een beter cadeau dan een persoonlijk historische document als er een baby is geboren of als iemand die je dierbaar is een verjaardag heeft? Of natuurlijk als iemand een trouwdag viert. Laat Geschiedenis van de Dag uitzoeken wat er op die datum gebeurde. Of misschien wil je weten wat er op die datum gebeurde, maar dan een eeuw geleden. Je kunt natuurlijk allerlei gelegenheden bedenken en Geschiedenis van de Dag in het verleden laten duiken voor een persoonlijk cadeau.


  Historische commercial Miele stofzuiger 1984.

  Diensten

  Geschiedenis van de Dag lijst ook voor jou het document in als je dat wil. Je kunt het document met de historische gebeurtenissen op iemands geboortedag, bijvoorbeeld van je vader of moeder, vriend of vriendin op hun verjaardag geven als origineel cadeau. Maar Geschiedenis van de Dag biedt de documenten ook aan als huwelijkscadeau, kraamkado of gewoon als algemeen historisch document. Een document kun je met of zonder lintje bestellen en laten inlijsten.

  Wat gebeurde er op die ene specifieke dag in de geschiedenis? Je kunt bij Geschiedenis van de Dag informatie krijgen en een persoonlijk historisch document laten maken over alle dagen van het jaar met daarin meer dan veertig gebeurtenissen, nieuwsfeiten en weetjes van de dag waarop jij of iemand anders geboren is of van een heel andere dag veel verder terug in de geschiedenis.

  Bestellingen kun je op de site plaatsen via een contactformulier.
  1 document kost 8,95 euro. Met lijst kost een document 15,95 euro. Je kunt tot 6x een document per keer bestellen. Je kunt ook een pdf bestand van je document aanvragen.

  Contact en service

  Voor contact met Geschiedenis van de Dag kun je mailen met info@geschiedenisvandedag.nl of bellen met telefoonnummer 0229-506685.

  Geschiedenis van de Dag
  Mathé van Stralen
  Westerdijk 18
  1621 LE HOORN

  Heb jij al ervaring met Geschiedenis van de Dag?

  Laat ons in een review weten wat jij vond van je historische document of je cadeau. En hoe was de levertijd? Ben jij tevreden of juist niet, schrijf het in een recensie op NederlandReview!

  Ontdek wat anderen vonden van de historische documenten van Geschiedenis van de Dag als verjaardagscadeau. Lees hier betrouwbare reviews!

  Geschiedenis van de Dag
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Geschiedenis van de Dag

  Uw beoordeling

  historische kalender 6 april 1961

  Het document werd geleverd met een foutieve naam ( Miranda ipv Erik )
  Daarna ontving ik een mail van Mathé dat hij het adres,emailadres, datum van levering en begeleidende begroetingstekst ( door mij opgesteld en aangeleverd ) kwijt was door een ''internetkassa-fout"
  Ik heb hem verteld dat ik mijn geld terug wil en dat hij het document niet meer hoefde te versturen. Daarna was en is het nog steeds oorverdovend stil. Kortom:een wanvertoning. Trap er niet in

  Door: Toon wonders31-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  PDF

  ik moet zeggen dat ik hier niet echt van onder de indruk was. Ik had gedacht dat ik een opsomming ging krijgen van gebeurtenissen op de datum in kwestie, maar tot mijn teleurstelling is het gewoon een opsomming van een reeks willekeurige gebeurtenissen gedurende verschillende jaren, waar slechts ééntje op die datum tussen staat, die dan nog niet eens relevant is voor België.
  Hier kon ik niets mee dus, jammer van het weggegooide geld.

  Door: Erik Lenaerts08-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Geschiedenis van de Dag een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Geschiedenis van de Dag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Geschiedenis van de Dag actief?

  Geschiedenis van de Dag is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geschiedenis van de Dag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.