Ervaringen Geschiedenis van de Dag

Weet jij wat er op jouw geboortedag gebeurde in de wereld? Lees hier betrouwbare recensies van mensen die de geschiedenis van hun geboortedag hebben laten uitzoeken door Geschiedenis van de Dag. Waren zij tevreden met het historische document dat Geschiedenis van de Dag levert? Geschiedenis van de Dag zoekt uit wat er gebeurde op iemands geboortedag of bijvoorbeeld trouwdag. Heb je ale eens een historisch document van Geschiedenis van de Dag cadeau gedaan of gekregen? Laat NederlandReview weten wat jij ervan vond en schrijf een review! Zo kunnen wij weer een betrouwbare recensie toevoegen aan NederlandReview om de jungle van online diensten wat doorzichtiger te maken voor Nederland.

Over Geschiedenis van de Dag

Het blijft fascinerend wat er in het verleden is gebeurd en zeker op de dag dat één van de historische gebeurtenissen jouw geboorte was. Wat gebeurde er jaren of eeuwen geleden op die ene dag? Grote, wereldveranderende gebeurtenissen of gewone, alledaagse dingen die de mens al eeuwen bezighoudt? Geschiedenis van de Dag heeft het voor je uitgezocht.

Ga terug in de tijd en ontdek wat er gebeurde op de dag dat jij geboren werd. Geschiedenis van de Dag zoekt het voor je uit en maakt er een mooi document van om in te lijsten of door hun te laten inlijsten. Mathé van Stralen is de oprichter van deze online dienst van Geschiedenis van de Dag die sinds 2012 bestaat. In 1992 heeft hij ook De Historische Kalender opgericht waar je zelf de gebeurtenissen uit de geschiedenis kunt opzoeken.

Mensen zijn nieuwsgierig. En vooral over zichzelf. Dus wat is een beter cadeau dan een persoonlijk historische document als er een baby is geboren of als iemand die je dierbaar is een verjaardag heeft? Of natuurlijk als iemand een trouwdag viert. Laat Geschiedenis van de Dag uitzoeken wat er op die datum gebeurde. Of misschien wil je weten wat er op die datum gebeurde, maar dan een eeuw geleden. Je kunt natuurlijk allerlei gelegenheden bedenken en Geschiedenis van de Dag in het verleden laten duiken voor een persoonlijk cadeau.


Historische commercial Miele stofzuiger 1984.

Diensten

Geschiedenis van de Dag lijst ook voor jou het document in als je dat wil. Je kunt het document met de historische gebeurtenissen op iemands geboortedag, bijvoorbeeld van je vader of moeder, vriend of vriendin op hun verjaardag geven als origineel cadeau. Maar Geschiedenis van de Dag biedt de documenten ook aan als huwelijkscadeau, kraamkado of gewoon als algemeen historisch document. Een document kun je met of zonder lintje bestellen en laten inlijsten.

Wat gebeurde er op die ene specifieke dag in de geschiedenis? Je kunt bij Geschiedenis van de Dag informatie krijgen en een persoonlijk historisch document laten maken over alle dagen van het jaar met daarin meer dan veertig gebeurtenissen, nieuwsfeiten en weetjes van de dag waarop jij of iemand anders geboren is of van een heel andere dag veel verder terug in de geschiedenis.

Bestellingen kun je op de site plaatsen via een contactformulier.
1 document kost 8,95 euro. Met lijst kost een document 15,95 euro. Je kunt tot 6x een document per keer bestellen. Je kunt ook een pdf bestand van je document aanvragen.

Contact en service

Voor contact met Geschiedenis van de Dag kun je mailen met info@geschiedenisvandedag.nl of bellen met telefoonnummer 0229-506685.

Geschiedenis van de Dag
Mathé van Stralen
Westerdijk 18
1621 LE HOORN

Heb jij al ervaring met Geschiedenis van de Dag?

Laat ons in een review weten wat jij vond van je historische document of je cadeau. En hoe was de levertijd? Ben jij tevreden of juist niet, schrijf het in een recensie op NederlandReview!

Ontdek wat anderen vonden van de historische documenten van Geschiedenis van de Dag als verjaardagscadeau. Lees hier betrouwbare reviews!

Geschiedenis van de Dag
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Geschiedenis van de Dag

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)