Trouwartikelen.nl

7.2
6.7

Bestellen

8

Service

6

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Trouwartikelen.nl

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u inspiratie voor het feest? Lees dan hier de beoordelingen van Trouwartikelen.nl. Alles wat u nodig heeft voor een spetterend en onvergetelijk  bruiloftsfeest vindt u online. U kunt eindeloos inspiratie opdoen over hoe u het feest wilt vieren, met een receptie, een diner of een groot feest met tweehonderd gasten. Maak uw trouwdag onvergetelijk door er een persoonlijk tintje aan te geven met een apart cadeautje voor de gasten, gepersonaliseerde servetten of romantische ballonnen en lampions in de feestzaal.


Over Trouwartikelen.nl

Trouwartikelen.nl is een website waar u alles kunt vinden om uw bruiloftsfeest te vieren. De webwinkel bestaat sinds 2005. Versieringen voor de feestzaal of bij voorbeeld het huis van waaruit het bruidspaar trouwt, leuke attenties om na afloop aan de gasten mee te geven als bedankje, bedankkaartjes, gepersonaliseerde artikelen zoals bedrukt snoep of champagneglas. Ook versieringen voor op de bruidstaart kunt u hier bestellen. Trouwartikelen.nl levert alles wat nodig is om er een geslaagd feest van te maken. U kunt alle artikelen direct online bestellen, er is geen stenen winkel dus u kunt de artikelen alleen op de website bekijken. Wel kunt u contact opnemen met de webwinkel als u vragen heeft over een bepaald artikel. De verzendkosten zijn afhankelijk van het bedrag van de bestelling, vanaf 99 euro is verzending binnen Nederland gratis. De webshop garandeert dat bestelde artikelen binnen enkele dagen in huis zijn. U kunt ook een account aanmaken en alvast een verlanglijstje aanleggen van de artikelen die u leuk vindt zodat u op een later moment gemakkelijk een keuze kunt maken.


Huwelijksjubileum

Niet alleen voor een huwelijk heeft Trouwartikelen.nl allerlei leuke artikelen om het feest op te luisteren. Ook als u uw huwelijksjubileum viert kunt u hier terecht. Voor het vieren van het 50 jarig huwelijk zijn speciale items verkrijgbaar, maar alle artikelen zijn in principe ook te gebruiken voor een huwelijksjubileum omdat dit vaak in grote lijnen op dezelfde wijze gevierd wordt als een huwelijk. Ook hiervoor kunt u leuke items bestellen om de feestlocatie te versieren en grappige of mooie cadeautjes voor de gasten uitzoeken. 
Alles voor een themafeest

Trouwartikelen.nl heeft ook alles in huis als u uw huwelijksfeest aan de hand van een bepaald thema wilt vieren. Op de website kunt u een bepaald thema aanklikken, bij voorbeeld vlinders, strand, love birds of vintage. U krijgt dan een overzicht van artikelen die binnen dit thema passen zodat u direct een keuze kunt maken om uw feest te organiseren. Ook het cadeautje voor de gasten kunt u natuurlijk afstemmen op dit thema. U kunt een passend kussen voor de ringen bestellen, stickers, kaartjes, linten en toppers voor op de bruidstaart, allemaal in hetzelfde thema. 


Klachten

Zoals voor iedere webshop geldt, kan er ook bij een bestelling bij Trouwartikelen.nl iets mis gaan. Natuurlijk moet u er op letten dat als u gepersonaliseerde artikelen bestelt, de spelling van de tekst zoals namen en de datum goed worden doorgegeven. U mag er van uitgaan dat wat u doorgeeft ook daadwerkelijk op de artikelen wordt gedrukt. Als er toch een fout gemaakt wordt terwijl u de informatie correct heeft doorgegeven kunt u hierover natuurlijk een klacht indienen. Als de fout bij de webwinkel ligt zullen zij die zeker corrigeren en nieuwe artikelen sturen. Als u een ander soort klacht heeft is het ook zaak deze zo snel mogelijk bij Trouwartikelen.nl zelf te melden zodat zij in de gelegenheid worden gesteld om de fout of tekortkoming te herstellen. Als artikelen bij voorbeeld beschadigd worden geleverd is het niet meer dan redelijk dan dat ze worden vervangen. U mag er dan ook van uit gaat dat dit zal gebeuren. Op de website staat niet vermeld dat Trouwartikelen.nl is aangesloten bij de Stichting Thuiswinkel Waarborg, het is dus niet bekend of een eventuele klacht bij deze stichting kan worden neergelegd als er geen bevredigende oplossing komt.


Heeft u voor uw bruiloft geshopt bij Trouwartikelen.nl en wilt u uw ervaringen met ons delen?

Dan nodigen wij u graag uit om uw beoordeling te schrijven en op de website van NederlandReview achter te laten. Zo helpt u toekomstige bruidsparen bij het beoordelen van deze webwinkel voor trouwartikelen.


Jouw bruiloft is natuurlijk van groot belang! Gaat Trouwartikelen.nl helpen jouw trouwdag fantastisch te maken of zorgen ze voor een flop? Lees de ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook